Bagaimana Memasang PureVPN pada FireStick dan FireTV?

PureVPN-FireStick


Muat turun PureVPN untuk FireStick dan nikmati pengalaman streaming yang lancar dan selamat dengan salah satu VPN terbaik untuk FireStick.

Anda akan dapat menstrimkan tajuk kandungan dari platform mana pun, dari mana sahaja yang anda mahukan dengan melewati sekatan geo. Di samping itu, anda tidak perlu risau tentang privasi anda kerana penyedia perkhidmatan yang sangat dipercayai yang menawarkan enkripsi kelas tentera.

Ciri-ciri FireStick PureVPN

PureVPN adalah penyedia perkhidmatan luar biasa yang menawarkan beberapa ciri utama seperti:

 1. Antara muka mesra pengguna
 2. 5 sambungan serentak dibenarkan
 3. Buka sekatan setiap laman web terhad geo seperti Netflix, Hulu, Sling TV dll.
 4. Ciri Split Tunneling disertakan
 5. Pelayan Berkelajuan Tinggi
 6. Ciri suis bunuh ada
 7. Jaminan wang dikembalikan selama 31 hari
 8. Sokongan pelanggan 24/7

Cara Menyiapkan PureVPN di Amazon FireStick?

Ikuti langkah-langkah ini untuk memuat turun PureVPN di FireStick:

 1. Pergi ke laman web PureVPN dan langgan pelan pakejnya yang paling sesuai dengan anda.
 2. Muat turun aplikasi PureVPN di FireStick atau Fire anda melalui Amazon App Store.
 3. Buka aplikasi selepas pemasangan dan log masuk menggunakan kelayakan PureVPN anda.
 4. Sekarang sambungkan ke lokasi yang anda inginkan dari senarai kawasan yang tersedia.
 5. Setelah anda tersambung, anda dapat mengalirkan dengan mudah apa sahaja yang anda mahu tonton dan anda akan dapat melewati laman web yang dilarang secara geo.

Aplikasi FireStick Amazon yang paling sesuai dengan PureVPN

1. Netflix

Platform penstriman dalam talian nombor satu tersedia dan boleh diakses di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, masalahnya adalah bahawa setiap wilayah mempunyai perpustakaan yang berbeza dan banyak tajuk kandungan terkenal dibatasi geo. Perpustakaan Netflix AS mempunyai tajuk kandungan terbaik di Netflix dan hanya boleh diakses melalui pelayan AS.

Di sinilah PureVPN akan membantu anda dengan menyulitkan lalu lintas anda dan membolehkan anda memintas sekatan geografi. Netflix terkenal dengan perkhidmatan penstriman berkelajuan tinggi dan begitu juga pelayan PureVPN, bayangkan kombinasi yang luar biasa.

2. TV Pluto

Pluto TV adalah aplikasi streaming TV langsung percuma yang mengagumkan yang membolehkan pengguna menonton pelbagai saluran secara percuma di FireStick. Namun, ada rancangan premium Pluto TV juga yang menyediakan pengguna pelbagai saluran dari seluruh dunia.

3. Tubi

Tubi boleh dianggap Netflix untuk freeloader kerana ia mempunyai pelbagai tajuk kandungan yang popular untuk streaming seperti Netflix. Namun, saya telah menggunakan istilah freeloader kerana benar-benar percuma dan tidak memerlukan bayaran langganan. Namun, tidak ada yang baik yang percuma, sebab itulah anda mungkin perlu menghadapi masalah iklan.

4. Euronews

Sekiranya anda seorang pecandu berita, yang suka mengikuti perkembangan terkini dan berita terkini, maka Euronews adalah untuk anda. Ia memberikan semua berita terkini dari seluruh dunia mengenai pelbagai bahasa.

5. ESPN

Siapa yang tidak tahu mengenai ESPN? IT sememangnya merupakan salah satu saluran streaming sukan paling popular di dunia. ESPN di FireStick mempunyai aliran percuma untuk permainan langsung dan membolehkan pengguna menonton permainan kegemaran mereka di pelbagai peranti.

Walau bagaimanapun, ciri percuma tidak tersedia di setiap permainan atau acara kerana beberapa aliran adalah bayar per tontonan dan memerlukan kelayakan masuk kabel.

PureVPN untuk FireStick Gen 1

Perkara terbaik mengenai PureVPN di FireStick adalah bahawa ia adalah satu-satunya penyedia VPN, yang menyokong FireStick generasi pertama. Penyedia VPN lain tidak boleh dimuat turun secara langsung pada peranti FireStick atau Fire TV generasi pertama tetapi PureVPN boleh dipasang dan digunakan dengan mudah di atasnya.

Penyedia VPN lain tidak dapat dipasang pada peranti FireStick dan Fire TV generasi pertama dan memerlukan kaedah penyelesaian. Walau bagaimanapun, PureVPN telah menumpukan pada celah ini dan memberikan sokongan lanjutan untuk versi pertama peranti FireStick, yang masih banyak digunakan oleh ribuan.

FAQ PureVPN di FireStick

Mengapa anda memerlukan VPN di FireStick?

FireStick digunakan secara meluas oleh pemerhati luar biasa dan geeks penstriman dalam talian, yang suka mengalirkan pelbagai jenis kandungan dari seluruh dunia. Salah satu masalah yang dihadapi oleh pengguna adalah pembatasan geo konten, yang tidak dapat dilewati tanpa VPN.

VPN tidak hanya menyulitkan lalu lintas anda dan memberi anda akses yang selamat ke laman web yang disekat atau dibatasi, tetapi juga mencegah ISP melumpuhkan.

Adakah PureVPN dipercayai?

Ya PureVPN adalah penyedia VPN yang boleh dipercayai, sebab itulah ia dianggap sebagai salah satu VPN terbaik untuk FireStick. Ia tidak mempunyai kebocoran DNS atau IP, ia tidak mempunyai dasar log yang ketat dan mempunyai protokol penyulitan kelas tentera.

ADALAH PureVPN lebih baik daripada VPN percuma untuk FireStick?

Ya, PureVPN lebih baik daripada VPN percuma untuk FireStick dari segi keselamatan. Penyedia VPN percuma mempunyai kebocoran DNS dan banyak di antaranya kontroversial untuk menyimpan log data. Walau bagaimanapun, PureVPN tidak menyimpan log dan mempunyai protokol penyulitan AES-256 yang sangat kuat, menjadikannya sangat selamat.

Kesimpulannya

Pengguna Amazon FireStick dan FireTV selalu mengadu tentang ketiadaan kandungan dan itu kerana sekatan geo. Kedua, banyak pengguna menghadapi masalah penderitaan semasa cuba melakukan streaming dengan Amazon FireStick, berkat ISP mereka.

Memiliki PureVPN untuk FireStick, pengguna akan dapat menstrimkan kandungan kegemaran mereka dengan melewati sekatan geografi dengan mudah. Lebih-lebih lagi, mereka akan dapat menikmati streaming yang lancar melalui pelayan PureVPN berkelajuan tinggi dan tetap selamat dari masalah pendarahan ISP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map