123Movies Kodi add-on adalah salah satu sumber filem terhebat di Kodi kerana mempunyai filem dan rancangan TV Hollywood terbaru dari seluruh dunia.

123-Filem-Kodi

Dalam panduan ini, anda boleh mendapatkan arahan mengenai cara memasang addon 123Movies Kodi dengan enam langkah mudah. Jangan lupa untuk melihat panduan tambahan kodi kami. Anda memerlukan VPN Kodi terbaik untuk penstriman yang selamat dan untuk menyekat sekatan aliran geografi.

Cara Memasang 123movies Kodi Add-on pada Leia versi 18 dan yang lebih rendah

 1. Buka Kodi > Klik tetapan ikon > Klik pada Pengurus Fail.cara memasang addon 123movies kodi
 2. Klik dua kali pada Tambah sumber > Klik <Tiada>.123movies addon pada kodi krypton 17.6
 3. Masukkan URL ini: http://androidaba.com/addons/ > Klik OK > Namakan URL ini sebagai “ANDABA” > Klik OK.cara menambah 123movies kodi adodn pada kodi krypton 17.6
 4. Kembali ke menu utama Kodi > Klik pada tab Tambah.tonton filem di addon kodi 123movies
 5. Klik Kotak ikon (Ikon pemasang pakej) > Klik Pasang dari fail zip123movies kodi addon di firestick
 6. Klik ANDABA > Buka repositori > Pilih kodil.zip > Tunggu pemberitahuan.muat turun 123movies kodi addon
 7. Sekarang pilih Pasang dari Repositori > Klik Repositori Kodil > Buka Alat tambah videopasang 123movies dari repositori kodil
 8. Pilih 123 Filem > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.

123 fail zip filem

123Movies URL Baru 2019

Oleh kerana panduan di atas mengenai cara memasang 123Movies di Kodi Leia, Krypton dan Jarvis telah dicuba dan diuji, jika dalam keadaan tertentu kandungan media tidak disiarkan, ada kemungkinan URL anda yang disertakan dalam add-on 123Movies Kodi tidak betul.

Ikuti langkah-langkah yang disebutkan di bawah untuk memasukkan URL baru:

 1. Lancarkan Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > Klik kanan pada 123 Filem > Tetapan.123movies addon url baru
 2. Tekan ‘URL Laman web’ tab hadir di sebelah kiri > Tukar URL ke http://kdil.co/repo/.123movies addon url asas baru
 3. URL ini akan berfungsi dengan baik, jadi terus nikmati kandungan media terkini yang tersedia.

Cara Memasang 123Movies pada Kodi Krypton Versi 17

 1. Buka Kodi > Terus ke Tetapan di atas menu utama > Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.cara memasang addon 123movies
 2. Kotak akan muncul, taip http://kdil.co/repo/ di tempat yang tertera taipkan nama sumber media mis. ‘Kodil Repo’ > Klik OK > Periksa semula URL dan nama sumbernya dan klik OK sekali lagi untuk menutup kotak dialog ini.cara memasang 123movies kodi pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kembali kepada Skrin Utama Kodi dengan menekan ‘Esc’ butang > Alat tambah > Klik pada Ikon kotak (Ikon Pemasang Pakej) di kiri atas > Pasang dari fail zip > Kodil Repo > Klik pada Kodil.zip.Muat turun 123movies kodi
 4. Pasang dari repositori > Repositori Kodi Israel > Alat tambah Video > Sekarang klik 123 Filem.Tambahan video 123movies
 5. Klik Pasang dan tunggu sehingga add-on dipasang.cara menstrim filem di 123movies addon
 6. Tekan ‘Esc’ untuk kembali ke Skrin Utama Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > Klik pada 123 Filem > dan Nikmati!

123movies addon pada tetapan kodi krypton versi 17

Cara Memasang 123Movies pada Kodi Jarvis Versi 16

Prosedur memasang 123Movies pada versi Kodi Jarvis tetap sama seperti yang ditunjukkan di atas untuk Kodi Krypton Versi 17. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa di Kodi Krypton, kunci ‘Tetapan’ telah digunakan dan bukannya kekunci ‘Sistem’.

123movies Kodi Muat turun

 1. Muat turun Fail zip pada peranti anda > Buka Kodi > Pergi ke Alat tambah > Klik Ikon kotak > Klik pada Pasang dari fail zip > Semak imbas Zip fail dan buka > Tunggu pemberitahuan muncul.
 2. Klik pada Pasang dari repositori > Buka Kodil Repo > Buka Tambah Video.
 3. Klik pada 321 Filem > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Cara Memasang 123movies di Fire Stick

Anda boleh memasang 123 Filem di Fire Stick dengan mudah jika anda memasang Kodi. Sekiranya anda tidak mempunyai Kodi di Fire Stick anda, ikuti panduan kami ke Pasang Kodi pada Fire Stick.

 1. Lancarkan Kodi aplikasi dihidupkan Tongkat Api.
 2. Pergi ke Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.
 3. Sekarang ikuti langkah-langkah untuk memasang 123 Filem di Kodi Krypton yang dinyatakan di atas.

Untuk membuka blokir kandungannya, anda boleh menggunakan VPN percuma berbayar untuk Firestick Kodi 2020.

Kesalahan Kodi 123movies / Tidak Berfungsi / Betulkan

123Movies mungkin berhenti berfungsi dengan cara yang tidak dijangka dan mungkin tidak bertindak balas untuk jangka masa tertentu sehingga anda menghidupkan semula Kodi dan menghadapi masalah yang sama. Untuk mengelakkan masalah ini, anda perlu melihat apakah add-on 123Movies Kodi telah dikemas kini ke versi semasa.

Untuk mengetahui cara memasang kemas kini untuk 123Movies, ikuti langkah di bawah:

 1. Lancarkan Kodi > Alat tambah > Tambah Video > Klik kanan pada 123 Filem > Maklumat.123movies addon tidak berfungsi
 2. Klik pada Kemas kini dan hidupkan Kemas kini automatik.

cara mengemas kini 123movies addon

Tiada Strim

Semasa cuba menstrim filem apa pun, anda mungkin menghadapi ralat ini dengan menyatakan “Tidak ada aliran tersedia”. Ini tidak perlu dibimbangkan, ini adalah kesalahan biasa.

Menetapkan

Ia berlaku sekiranya cache sistem diisi atau jika iklan dikemas kini. Perbaiki ralat ini dengan terlebih dahulu mengosongkan cache dan kemudian memasang semula add-on.

Gagal Memasang Ketergantungan

Ketika mencoba memasang add-on, muncul pemberitahuan yang menyatakan “Gagal Memasang Ketergantungan”. Kesalahan ini bermaksud sama ada terdapat beberapa fail yang hilang di repositori atau repositori yang anda gunakan o pasang add-on telah ditutup.

Menetapkan

Pertama, pastikan repositori dan tambahan yang anda cuba pasang dikemas kini. Kedua, selalu gunakan sumber yang boleh dipercayai untuk memasang sebarang add-on kerana beberapa repositori mengandungi perisian hasad.

123Movies Tidak Bermain

Semasa melancarkan add-on 123Movies Kodi, anda mungkin menyaksikan bahawa add-on tersebut boleh digantung tanpa sebab tertentu, atau kandungan media yang anda tonton mungkin akan tersekat lebih kerap.

Masalah-masalah ini mungkin menunjukkan ke satu arah iaitu peningkatan perisian Kodi. Kodi Krypton Versi 17 adalah versi Kodi terbaru. Oleh itu, sekiranya anda mempunyai Kodi Jarvis Versi 16 yang terpasang pada peranti anda, maka anda mesti menaik taraf ke versi terbaru.

Log Semak Ralat 123Movies

Ralat log 123movies

Kesalahan pemeriksaan log boleh menjadi sangat mengecewakan pengguna Kodi apabila mereka meluangkan masa dan usaha dalam memasang add-on 123movies Kodi. Sebaik sahaja anda bersedia menstrim filem, anda akan ditunjukkan ‘kesalahan log log’. Namun, tidak perlu risau kerana tidak ada yang tidak dapat kita perbaiki. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk menyelesaikan masalah:

 1. Kosongkan cache.
 2. Untuk mengosongkan cache, anda perlu memuat turun ‘Pemasang Tambah ‘ dan pasang ‘Alat Pemeliharaan Tambahan’.
 3. Jelas Cache> Pakej Pembersihan > Tekan ‘Ya’ apabila kotak muncul meminta izin untuk menghapus fail.
 4. Mula semula Kodi.

Penyelesaian lain untuk memperbaiki ralat pemeriksaan log adalah melalui Kodi VPN. Sekiranya anda masih mendapat ralat semasa memainkan fail media dari add-on 123Movies Kodi, ini bermaksud bahawa kebetulan anda mungkin mengakses kandungan yang disekat geo.

Masalah anda benar-benar dapat diselesaikan setelah mendapat VPN kerana ia akan membolehkan anda mengakses kandungan yang disekat geo. VPN adalah pilihan terbaik kerana menjadikan IP anda tidak dikenali oleh pemerintah, ISP anda, atau penggodam.

123movies Kodi Ulasan

123 Filem telah sangat popular di kalangan penonton Kodi sejak sekian lama. Pengguna sangat menghargai tambahan ini; berikut adalah beberapa tweet dari pengguna:

123 Filem dan Ducky adalah penambah terbaik di Kodi. Terima kasih atas semua yang telah anda lakukan.

– Budak Brooklyn ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 November 2017

Sama-sama. Dan saya suka kodi dan 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 Disember 2017

Pemikiran Akhir

123Movies Kodi add-on adalah pilihan sehenti untuk anda mengalirkan banyak kandungan media pada persediaan Kodi. Ikuti panduan yang kami sediakan mengenai cara memasang add-on 123Movies Kodi. Memasang add-on 123Movies Kodi pada Kodi Krypton dan Kodi Jarvis tetap sama. Pastikan anda memasang VPN di Kodi untuk membuka blokir aliran geo yang terhad.

Sekiranya anda masih menghadapi masalah, jangan ragu untuk mencuba tambahan kodi terbaik lain.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me