Cara Memasang Alluc pada Kodi dalam Masa Kurang 7 Minit

Apa itu Alluc Repository?

Sekiranya anda ingin menayangkan rancangan / filem TV terkini melalui Kodi, maka anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan Alluc. Walaupun anda perlu mendaftar untuk akaun, antara muka itu mudah dan senang dilayari. Sambungan ini mempunyai pangkalan data kandungan yang banyak untuk streaming. Dengan cara ini, anda dapat mengikuti episod terbaru siri TV anda, bersama dengan filem baru / klasik. Baca panduan sistematik di bawah ini untuk mendapatkan maklumat mengenai cara memasang Alluc pada Kodi.


Cara Memasang Alluc pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

  1. Lancarkan aplikasi Kodi V17 Krypton dan klik pada ikon “Gear”.Cara memasang Alluc pada Kodi
  2. Anda akan melihat senarai pilihan. Pilih yang terakhir dilabel “Pengurus Fail”.cara memasang alluc pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
  3. Di sini anda akan menemui sumber untuk Kodi Repositori. Klik pada “Tambah Sumber” untuk memasukkan URL.alluc kodi
  4. Klik dua kali pada “Tiada”Dan masukkan yang berikut URL: http://kdil.co/repo/alluc pada penyediaan kodi
  5. Nama sumber media “Kodil Repo“Dan tekan okey butang.alluc pada tetapan kodi
  6. Cari dan klik pada Sumber Media yang anda tambahkan dan namakan sebelumnya iaitu “Kodl Repo“.alluc pada konfigurasi kodi
  7. Pilih “Kodil.zip“.tutorial alluc kodi
  8. Pilih “Video Tambahons” > Alluc > Klik Pasang dari repositori.alluc kodi
  9. Nikmati Penstriman di Alluc Kodi.

Cara Memasang Alluc pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

  1. Buka Kodi V16 Jarvis dan klik pada “SistemPilihan.
  2. Navigasi dan pilih “Fail PengurusTab.
  3. Pilih “Tambah SumberPilihan dengan klik dua kali padanya.
  4. Klik pada “Tiada”Untuk memasukkan URL.
  5. Salin tampal: http://kdil.co/repo/
  6. Berikan nama kepada sumbernya, seperti “Kodil Repo“.
  7. Klik pada Sistem > Tambahons > Pasang dari Zip Fail.
  8. Klik “Kodil Repo“.
  9. Pilih “Kodil.zip
  10. Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.
  11. Kembali ke skrin utama dan pilih “Program“.
  12. Pilih Repositori Kodil> Alat tambah Video > dan kemudian cari.
  13. Tekan Pasang butang!

Muat turun Alluc Kodi

  1. Muat turun fail Zip dalam peranti anda.
  2. Pergi ke Alat tambah > Klik Kotak ikon > Klik Pasang dari Fail Zip > Navigasi sistem ke folder yang mempunyai fail zip yang dimuat turun > Pilih “Kodil.zip” > Tunggu pemberitahuan.
  3. Klik Pasang dari Repositori > Klik pada “Kodil Repositori“Pilih”Video Tambahons” >Alluc > Klik Pasang.

Alluc vs Keluaran

Keluaran wujud sebagai salah satu tambahan kodi terbaik untuk streaming dokumentari, sukan, kartun, anime, rancangan TV, dan filem. Walau bagaimanapun, alluc addon tidak akan bertahan lama, memandangkan pembangun secara rasmi memperkenalkan kemas kini terakhir. Menurut pengumuman, Covenant adalah pengganti rasmi untuk tambahan tersebut. Ini bermaksud, Alluc pasti mempunyai kelebihan di Exodus buat masa ini. Tidak ada ancaman penutupan sambungan dan secara teknikal anda mempunyai akses serupa ke pangkalan data yang besar.

Alluc Tidak Berfungsi / Isu / Pembaikan

Ralat Masuk Alluc

Anda telah memasang add-on Alluc, melihat pop timbul menyambut anda, dan menerima penafian yang diberikan. Namun, apabila anda memilih untuk menjalankan Alluc dalam mod Asas atau Lanjutan, anda tidak dapat melewati skrin masuk dan menerima ralat.

Penyelesaian

Ini mungkin berlaku, kerana akaun anda tidak berjaya didaftarkan. Lawati http://accounts.alluc.com/ untuk mendaftar dan pastikan untuk mengklik pautan pengesahan yang anda terima melalui e-mel. Selalunya, kesalahan log masuk timbul kerana tidak mengesahkan alamat anda.

Alluc Gagal Memasang Ketergantungan

Kesalahan ini adalah yang paling biasa di Kodi semasa memasang add-on yang berbeza dari repositori kodi yang berbeza-beza. Mungkin ada banyak alasan mengapa anda melihatnya, tetapi tidak perlu panik. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk menyelesaikan ralat.

Penyelesaian

Sekiranya anda ingin menyingkirkan ralat pergantungan yang gagal, pertimbangkan untuk mematikan repos yang tidak lagi beroperasi. Sering kali, Kodi cuba mendapatkan maklumat dari repositori yang rosak. Ini mengakibatkan kegagalan pemasangan. Penyelesaian lain adalah untuk meremajakan Kodi melalui sambungan Indigo.

Alluc Tiada Hasil dijumpai

Kesalahan ini kebanyakannya muncul semasa anda mencari rancangan tertentu. Selalunya, anda akan melihat senarai hasil yang sesuai dengan pertanyaan anda. Namun, ada beberapa hari, anda mungkin menerima ralat “tiada hasil dijumpai”. Ketahui mengapa anda melihat ralat ini di bawah:

Penyelesaian

Alluc mempunyai pangkalan data yang besar yang membolehkan pengguna menonton filem / siri TV kegemaran mereka dengan semaksimum mungkin. Walau bagaimanapun, ralat tidak menunjukkan bahawa ada masalah dengan alat tambah. Kadang-kadang, mungkin tidak ada hasil carian yang disediakan. Untuk menyemak semula pertanyaan carian anda, lawati http://alluc.ee

Ulasan Alluc Kodi

The Alluc Kodi addon telah berjaya mengumpulkan reputasi besar di pasaran add-on pihak ketiga. Anda dapat menemui banyak pengguna yang memuji peluasan kerana antara muka dan kemampuannya yang mudah untuk menyediakan aliran berkualiti tinggi untuk pelbagai rancangan TV / filem.

Idiot, alluc hebat dll, jika dia menghadapi masalah seperti hidup dalam usaha dan menyelesaikannya !! Wat a bellend! Petua Kodi ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31 Oktober 2017

Namun, kadang-kadang pengguna mengalami masalah ketika cuba melihat kandungan kegemaran mereka. Di bawah ini anda dapat melihat pengguna menunjukkan kekecewaan kerana tidak dapat mencari aliran untuk Stranger Things dari addon lain.

Saya menonton pautan Stranger Things Openload dan Alluc di Covenent sepanjang minggu, kecuali hari ini tidak ada yang tersedia… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3 November 2017

Akaun Alluc Kodi

Anda boleh membuat akaun Alluc dalam talian dengan mudah dengan pergi ke Kawasan akaun Alluc. Setelah anda didaftarkan, anda dapat menggabungkan Alluc dengan Covenant dengan mudah.

Alluc vs Perjanjian

Alluc menyediakan sumber dan pautan aliran untuk streaming Rancangan TV dan Filem dan jika anda mengintegrasikan Alluc ke Covenant, anda akan menerima lebih banyak sumber untuk streaming dan yang dengan kualiti streaming yang lebih baik.

API Alluc

Selepas pendaftaran, anda dapat dengan mudah mendapatkan kunci API dari papan pemuka akaun anda. Dapatkan kunci API dari sana, salin dan pergi ke Kodi.

Pergi ke alat tambah > Video Alat tambah > Klik kanan Perjanjian > Tetapan > Klik Akaun > Tatal ke bawah dan pilih Alluc dan tampal API kunci yang anda dapat dari anda Alluc akaun > Klik okey. Sekarang anda akan dapat mengalirkan lebih banyak sumber penstriman dan kandungan berkualiti lebih baik.

Mengemas Perkara

Kami harap panduan ini dapat membantu anda memahami cara memasang Alluc di Kodi, dan juga menyelesaikan masalah umum dengan pelanjutan. Nikmati menonton filem / rancangan TV di add-on, tanpa kerumitan. Namun, jika anda menghadapi masalah dengan add-on tersebut, jangan ragu untuk memberikan komen di bawah. Jangan ragu untuk berkongsi artikel dengan rakan / ahli keluarga anda. Semoga hari anda indah! ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map