Cara Memasang Binaan TV Schism di Kodi Leia, Krypton Dan Jarvis

Schism TV Build adalah Build All-In-One Kodi yang popular dan mempunyai jumlah tujuh Build yang boleh diubah dengan menukar kulit.


Kami menyediakan cara mudah untuk memasang Schism TV Build di Kodi di mana anda boleh mendapatkan banyak tambahan kodi terbaik di satu tempat dan anda juga boleh mengikuti panduan penyihir kodi terbaik ini untuk lebih banyak pilihan.

Ingat, anda harus menggunakan VPN untuk Kodi untuk membuka blokir aliran addon terhad geo dan untuk melindungi privasi dalam talian anda.

Berikut adalah kaedah baru untuk memasang Schism TV Build on Kodi dengan panduan langkah demi langkah:

Amaran! Anda harus menggunakan VPN Kodi untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan Schism TV Build kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Schism TV Build.

Cara Memasang TV Schism di Kodi Leia dan Krypton

 1. Buka Kodi > Pergi ke Tetapan di Skrin Utama Kodi > Pengurus Fail.cara memasang tv schism pada kodi
 2. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Klik pada Jenis http://dimitrology.com/repo dan klik okey > Taipkan nama sumber media Dimitrologi dan klik okey.cara memasang schism tv build pada kodi kryption versi 17
 3. Kembali kepada Kodi Skrin utama > Alat tambah > Klik pada Pakej Pemasangan ikon hadir di sudut kiri atas.cara memasang addon tv schism pada kodi jarvis versi 16
 4. Pasang dari fail zip > Pilih Dimitrologi > Pilih plugin.video.dimitv.zip.muat turun fail kod schism kodi
 5. Tunggu Tambah ke mengaktifkan > Kini ahli sihir anda sudah bersedia pasang.schism build Dimitrology TV Repository
 6. Kembali kepada Skrin Utama Kodi > Alat tambah > Tambah Program > Klik pada TV Dimitrologi > Tekan Pasang / Kemas kini > Kotak pop timbul akan muncul yang akan meminta kod, klik okey.kod binaan schism kodi
 7. Anda boleh mendapatkan kod dari www.dimitrology.com/getcode > Setiap beberapa jam kod baru dibuat > Masuk ke kod di kotak baru yang muncul.persediaan kism schism
 8. Klik Pasang / Kemas kini lagi > Pilih TV Schism Semua dalam One Krypton Ed versi 0.6 > Klik Ya.Schism kodi addon
 9. Klik pada Pemasangan Penuh > Pergilah ambil makanan ringan hingga habis muat turun Pembinaan TV Schism.schism kodi tidak berfungsi / kesilapan / masalah
 10. Setelah pemasangan selesai, anda mungkin mahu menutup Kodi dan Power-off jika diperlukan.
 11. Sekarang Dibuka Kodi > Pergi ke Tetapan > Antara muka Tetapan > Klik pada Kulit yang terdapat di bar kiri > Pilih mana-mana Kulit Schism awak mahu > Klik Ya.www.schism-tv code
 12. Nikmati semua koleksi filem, rancangan TV, kandungan Kanak-kanak dan banyak lagi yang terkini.

perpecahan semua dalam satu binaan

Cara Memasang Skism pada Kodi Jarvis Versi 16

Memasang Schism TV pada Kodi Jarvis Versi 16 mengikuti prosedur yang sama seperti yang dilaksanakan pada Kodi Krypton Versi 17. Namun, kerana peningkatan versi Kodi terdapat sedikit perubahan pada susun atur versi Kodi sebelumnya yang perlu anda pertimbangkan sebelum pemasangan.

Di Kodi Krypton, kekunci ‘Tetapan’ diwakili oleh ikon kecil yang diletakkan di kiri tengah. Dalam Kodi Jarvis, kekunci ‘Tetapan’ diwakili oleh ‘Sistem’ dan tidak mempunyai ikon. Terlepas dari perubahan kecil ini, langkahnya tetap sama.

Oleh itu, jika anda perlu memasang Schism TV Build pada Kodi Jarvis Versi 16, anda harus mengikuti langkah yang sama seperti yang dijelaskan dalam panduan langkah demi langkah di atas.

Schism adalah binaan yang hebat tetapi terdapat lebih banyak binaan kodi terbaik untuk membantu anda mengalirkan hiburan tanpa had.

Muat turun Schism TV Kodi

 1. Muat turun fail zip di komputer atau peranti yang anda gunakan > Pergi ke Kodi Skrin utama > Klik Alat tambah > Klik Ikon kotak.
 2. Klik Pasang dari fail zip > Semak imbas sistem dan buka plugin.video.dimitv.zip.
 3. Tunggu Tambahan didayakan pemberitahuan > Kini ahli sihir anda sudah bersedia pasang.
 4. Kembali kepada Skrin Utama Kodi > Alat tambah > Tambah Program > Klik pada TV Dimitrologi > Tekan Pasang / Kemas kini > Kotak pop timbul akan muncul yang akan meminta kod, klik okey.
 5. Dapatkan kod dari www.dimitrology.com/getcode >Jenis kod dalam kotak.
 6. Klik Pasang / Kemas kini > Klik TV Schism Semua dalam One Krypton Ed versi 0.6 > Klik Ya.
 7. Pilih Pemasangan Penuh > Tunggu sehingga muat turun Schism TV Build.
 8. Mulakan semula anda Kodi.
 9. Buka Kodi > Pergi ke Tetapan > Antara muka Tetapan > Klik pada  > Pilih kegemaran anda Kulit Schism  > Klik Ya > Selesai > Itu sahaja!

Schism TV Build New Code (Schism code untuk Kodi)

Anda tidak dapat mengakses pemasangan kod TV Schism melainkan anda mengetik kod tertentu yang boleh didapati di sini. Kod TV Schism untuk Kodi dikemas kini setiap jam dengan alasan yang tidak diketahui, tetapi setelah anda mendapatkan kod, anda boleh memasukkannya semasa proses pemasangan.

schism kod semasa tv membina kodi

Sekiranya kebetulan kod anda tidak berfungsi, muat semula halaman di mana ia akan menunjukkan kod baru dan masukkan di mana ia memerlukannya.

Pembinaan Ulang Tahun TV Schism

Schism TV Anniversary Build adalah Build lain untuk Kodi yang menjadi popular semasa penubuhannya. Ini adalah versi yang lebih ringan dengan ukuran hanya 170MB berbanding dengan Schism TV Build bersaiz 264MB. Oleh kerana projek Schism TV dialihkan ke Dimitrology, Build ini tidak berfungsi lagi.

Hope Dimitrology membawa kembali Schism TV Anniversary Build segera untuk peminatnya yang terdesak. Pada masa itu, anda boleh memasang Schism TV Build di Kodi dengan mudah.

Schism TV Kodi Build Tidak Berfungsi / Kesalahan / Isu

Tidak Dapat Menyambung ke Repositori

Kesalahan ini berlaku apabila pautan sumber repositori tidak berfungsi atau jika terdapat ralat sambungan rangkaian.

Menetapkan

Untuk menyelesaikan ralat ini, selalu periksa pautan sumber sama ada boleh diakses atau tidak. Kedua, selalu gunakan repositori yang boleh dipercayai untuk memuat turun dan memasang sebarang add-on.

Gagal Memasang Ketergantungan

Gagal memasang Kesalahan ketergantungan berlaku ketika repositori yang anda gunakan untuk pemasangan ditutup atau sudah usang.

Menetapkan

Kesalahan ini dapat diselesaikan dengan mudah dengan menggunakan repositori terkini yang mempunyai semua versi tambahan yang dikemas kini.

Untuk Menambah Perkara

Schism TV Build adalah pilihan yang popular di kalangan pengguna Kodi baru yang tidak terbiasa memuat turun banyak alat tambah yang popular. Schism TV Build menggabungkan alat tambah ini di satu tempat di mana pengguna Kodi dapat menstrim filem, rancangan TV, kandungan Kanak-kanak, dan kandungan hiburan All-In-One yang lain. Walaupun begitu, tetap harus dipastikan bahawa kod Schism TV Build berubah setiap jam. Kod ini diperlukan untuk memasang Schism TV Build di Kodi.

Mudah-mudahan anda menikmatinya!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map