The Beast Kodi add-on adalah binaan popular seperti titanium kodi build. Ini kerana ia adalah binaan Kodi terbaik untuk streaming acara sukan di Kodi. Pengguna boleh memasang Beast Kodi 18 Leia, 17 Krypton atau Beast Kodi 16.1 Jarvis di mana-mana platform seperti Mac, Android atau Windows. Binaan Beast Kodi 17.4 telah mempunyai beberapa alat tambah kodi yang hebat di dalamnya. Kualiti aliran yang disediakan oleh Beast Kodi 17 sempurna walaupun anda disambungkan ke VPN terbaik untuk Kodi.

Daftar Beast Kodi dan log masuk Beast Kodi adalah beberapa perkara baru yang tidak dapat anda lihat dengan binaan dan tambahan kodi terbaik yang lain. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana memasang Beast pada Kodi.

Cara Memasang Binatang pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan Ikon > Pergi ke Fail Pengurus.cara memasang binatang pada kodi
 2. Klik Tambah Sumber > Klik pada Tiada > Taipkan ini URL: https://thebeast2.com/repo/ > Klik okey.cara memasang binatang pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Beri nama ‘Binatang Repo ’ ke sumber ini > Klik pada okey > Kembali semula Rumah Skrin dengan menggunakan ESC kunci.cara menambah binatang pada kodi
 4. Klik pada Alat tambah > Klik Kotak berbentuk ikon > Klik Pasang dari Zip Fail > Klik Repo Binatang> Buka repositori.beast > Pilih “repository.beast-1.14.zip”.binatang kodi
 5. Klik Pasang dari Repositori > Buka “Repositori Binatang ” > Pilih “Tambah Program ” > Klik “The Binatang Ahli sihir A.S..” > Klik pada Pasang > Tunggu sehingga pemberitahuan muncul!binatang 2 kodi
 6. Kembali kepada Alat tambah > Klik “Tambah Saya” > Klik pada Program Tambahons > Klik pada The Binatang Ahli sihir A.S. > Klik Konfigurasikan> Masukkan anda E-mel ID dan Kata Laluan untuk menandatangani naik.persediaan kodi binatang
 7. Sekarang dibuka Binatang Penyihir A.S. sekali lagi dari Program Alat tambah > Klik “[Build Installer] Membina” > Pilih Versi 5 Oktober > Kini anda boleh menggunakan dan menikmati The Beast dengan mudah!

tetapan kodi binatang

Kini anda boleh mengakses add-on Beast Kodi dengan mudah dari Tambahons menu dan nikmati kandungan kegemaran anda.

Cara Memasang Binatang pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi Jarvis> Klik “Sistem” > pilih “Fail Pengurus“.
 2. Klik “Tambah Sumber” > Klik pada “Tiada” > Masukkan ini URL: “http://thebeast2.com/repo“.
 3. Kembali kepada Skrin utama dan Klik “Sistem” > Klik pada “Alat tambah” > Klik “Pasang dari Zip Fail” > Klik “Binatang Ahli sihir” > Klik “repositori.beast-1.14.zip” > Klik OK > Tunggu pemberitahuan.
 4. Kembali kepada Rumah Kodi skrin > Klik “Program” > Klik “My Tambahons” > Buka Program Tambahons > Pilih “The Binatang Ahli sihir“.
 5. Klik pada Konfigurasikan ikon> Masuk ke e-mel alamat kamu ada berdaftar> Klik pada Binatang Oktober Ke-5versi.

Setelah dipasang, mulakan semula Kodi untuk mengakses add-on Beast Kodi.

Cara Memasang Beodi Kodi pada Fire Stick

VPN Firestick akan memastikan bahawa anda dapat mengakses Fire Stick yang dibina ini jika anda menghadapi sekatan geo di kawasan anda.

 1. Buka Kodi Tongkat Api > Klik pada Tetapan Ikon > Klik Sistem > Pergi ke Pemaju Pilihan > Sekarang Aktifkan Aplikasi dari Tidak diketahui Sumber dan ADB Menyahpepijat.
 2. Buka Kodi > Klik pada Tetapan Ikon > Pergi ke Fail Pengurus.
 3. Klik Tambah Sumber > Klik pada Tiada > Taipkan ini URL: https://thebeast2.com/repo/ > Klik okey.
 4. Beri nama ‘Binatang Repo ’ ke sumber ini > Klik pada okey > Kembali semula Rumah Skrin dengan menggunakan ESC kunci.
 5. Klik pada Alat tambah > Klik Kotak berbentuk ikon > Klik Pasang dari Zip Fail > Klik Repo Binatang > Buka repositori.beast > Pilih “repositori.beast-1.14.zip ”
 6. Klik Pasang dari Repositori > Buka “Repositori Binatang ” > Pilih “Tambah Program ” > Klik “The Binatang Ahli sihir A.S..” > Klik pada Pasang > Tunggu sehingga pemberitahuan muncul!
 7. Kembali kepada Alat tambah > Klik “Tambah Saya” > Klik pada Program Tambahons > Klik pada The Binatang Ahli sihir A.S. > Klik Konfigurasikan> Masukkan anda E-mel ID dan Kata Laluan untuk menandatangani naik.
 8. Sekarang dibuka Binatang Penyihir A.S. sekali lagi dari Program Alat tambah > Klik “[Build Installer] Membina” > Pilih Versi 5 Oktober > Kini anda boleh menggunakan dan menikmati The Beast dengan mudah!

Daftar Binatang Kodi

The Beast Kodi tidak seperti alat tambah dan binaan lain. Sama ada anda ingin memasang Beast di Kodi 17 atau Jarvis, anda mesti mendaftar dalam talian. Cukup melalui langkah-langkah untuk mendaftar dan kemudian mengesahkan akaun anda.

Log masuk The Beast Kodi

Sebaik sahaja anda log masuk, repositori Beast Kodi 17 akan tersedia. Terdapat pelayan yang berbeza untuk kedua-dua UK dan Amerika Syarikat. Pengguna harus mendaftar / log masuk ke domain masing-masing ke lokasi mereka.

 1. Pengguna AS boleh mendaftar dan mendaftar dari http://thebeast2.com.
 2. Pengguna UK boleh mendaftar dari http://thebeast1.com.

Prosedur untuk masuk Beast Kodi sangat mudah. Anda mesti memasukkan nama anda, memasukkan alamat e-mel yang sah, dan kata laluan. Apabila anda memasukkan butiran, klik “daftar“.

Laman web akan dimuat semula dan meminta anda untuk mendapatkan bukti masuk anda. Log masuk menggunakan maklumat yang anda masukkan untuk pendaftaran. Sahkan alamat e-mel anda untuk meneruskan proses pemasangan.

Untuk pengesahan, tatal ke bawah dan anda akan menemui bar pengesahan. Klik padanya, dan log masuk sekali lagi. Pemberitahuan akan muncul yang menyatakan bahawa anda kini telah disahkan.

The Beast Kodi Down / Not Working / Kesalahan / Isu

Periksa Kesalahan Beast Kodi Wizard Log pada Fire Stick

Kesalahan ini biasanya muncul semasa memasang Beast di Kodi Fire Stick. Sebab ralat ini berlaku adalah kerana firewall dan penapis kandungan.

Penyelesaian

Memperbaiki ralat ini sangat mudah, log masuk ke akaun anda dan matikan semua penapis kandungan yang diaktifkan. Ini akan menyelesaikan masalah dan anda dapat meneruskan proses pemasangan atau melayari blog penyihir kodi terbaik ini.

ISP Beast Kodi UK Disekat

Kesalahan ini berlaku apabila penduduk bukan Inggeris cuba mengakses pelayan UK Beast.

Penyelesaian

Sekiranya anda seorang penduduk Inggeris, log masuk ke Beast, jika tidak, anda boleh menggunakan perkhidmatan Kodi VPN. Cukup sambungkan ke pelayan berasaskan UK yang ditawarkan oleh VPN dan akses pelayan Beast UK.

Ulasan The Beast Kodi

The Beast Kodi Reddit

Pengguna terus menghantar masalah mereka dengan Beast Kodi di Reddit, dan di sinilah semua bantuan dapat dilakukan! Lihat ini:

semakan reddit binatang

Dan, di sini kita mempunyai peminat Beast Kodi 17.4 (V4 dari siri Beast Kodi 17):

ulasan reddit binatang

Twitter The Beast Kodi

Nampaknya, Binatang Kodi membuka dunia baru:

ulasan twitter binatang

The Beast Kodi Vs The Beast 2 Kodi

Perbezaan antara kedua-duanya sangat asas, satu untuk pengguna AS dan yang lain adalah untuk pengguna UK. Untuk lebih spesifik, The Beast Kodi adalah pelayan khusus untuk pengguna UK dan The Beast Kodi 2 adalah untuk pengguna AS. Tetapi jelas, bagi pengguna VPN perbezaan ini tidak menjadi masalah. Itulah sebabnya penggunaan VPN memberikan kelebihan kepada pengguna.

Untuk membungkusnya!

Pengguna yang mencari pengalaman mengagumkan acara sukan boleh memasang Beast di Kodi 17. Pengaya ini tanpa keraguan! Di samping itu, polisi daftar Beast Kodi adalah sesuatu yang baru.

Mempunyai dua pelayan khusus untuk lokasi yang berbeza juga merupakan sesuatu yang tidak dapat kita lihat secara normal. Ulasan dan kesalahan dengan binaan ini menunjukkan bahawa binaan ini boleh dipercayai. Walau bagaimanapun, bagi pengguna yang tidak berada di UK atau AS dapat menerobos melalui VPN dengan mudah.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me