Cara Memasang Bob (Tidak Terbatas) yang dilepaskan pada Kodi dalam 3-5 Minit

Apa itu Bob (Tidak Terhad) Tidak Dilepaskan?

Bob Unleashed adalah salah satu tambahan kodi teratas yang menampilkan filem dan rancangan TV baru dan lama dalam kualiti HD. Bob Unleashed, yang sebelumnya dikenali sebagai Bob Unrestricted telah menaik taraf ke add-on peringkat seterusnya dengan ciri-ciri luar biasa.


Bob Unleashed menawarkan tampilan baru pada add-on, dengan antara muka baru, dan telah memperbaiki semua bug yang sebelumnya ada di Bob Unrestricted. Untuk mengetahui cara memasang Bob (Tanpa had) Unleashed di Kodi, kami telah memberikan panduan langkah demi langkah.

Catatan: Bob Unleashed mungkin tidak bekerja di wilayah anda kerana sekatan geo. Anda perlu menukar IP anda untuk memasang Add-on ini. Anda boleh melakukannya dengan VPN untuk membuka blokir Bob Unleashed Kodi Add-on.

CTA

Cara Memasang Bob (Tidak Terbatas) yang Dilancarkan pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Buka anda Kodi perisian > Klik pada Ikon tetapan, juga disebut sebagai ‘ikon gear’ > Pilih Pengurus Fail pilihan terletak di hujung > Sekarang klik dua kali pada Tambah Sumber untuk menambah pautan repositori.cara memasang Bob tanpa had yang dilepaskan pada Kodi
 2. Kotak muncul di hadapan skrin anda, klik ‘Tiada’ pilihan > Sekarang taipkan Repositori Noobs dan Nerds URL http://noobsandnerds.com/portal/ dan klik OK > Sekarang taipkan Nama Repositori ‘Noobs and Nerds’ dan klik okey sehingga kotak itu hilang.Cara memasang bob tanpa had yang dilepaskan pada Kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Sekarang pergi ke Menu Utama Kodi dengan menekan ‘Esc’ butang pada papan kekunci anda berkali-kali > Kemudian klik pada Alat tambah tab > Di sini anda melihat di sudut kiri atas a Ikon Pemasang Pakej, ikon berbentuk kotak, klik padanya.bob tanpa had dilepaskan pada kodi
 4. Sekarang klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan > Cari dan klik Noob dan Nerds > Sekarang klik pada Noobs dan Nerds Repo (2.2) .zip dan tunggu pemasangannya.bobunrestriction yang dilancarkan pada tetapan kodi
 5. Setelah repositori dipasang, klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Tatal ke bawah dan klik Repositori Noobs dan Nerds > Alat tambah Video > Cari Bob Tidak Terbebas dari pelbagai add-on kodi yang disenaraikan dan klik padanya > Klik Pasang.bob tanpa had dilancarkan pada penyediaan kodi
 6. Untuk melihat add-on Bob Unleashed Kodi, pergi ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Alat tambah Video > Lihat ke kanan anda dan tatal ke bawah di mana anda akan dapati Bob Tidak Terbebas > Nikmati!

bob fail zip kodi tanpa had tanpa had

Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tanpa nama semasa menggunakan Bob (Tidak Terbatas) Tidak dilancarkan kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan yang tidak terhad pada Bob (Tidak Terhad) Tidak Dikeluarkan.

Cara Memasang Bob (Tidak Terbatas) yang Dilancarkan pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi > Klik pada Sistem tab yang terdapat di menu utama > Sekarang klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber > Jenis URL http://noobsandnerds.com/portal/ dan klik Selesai > Taipkan Nama ‘Noobs and Nerds’ dan klik Selesai > Sekarang klik okey.
 2. Kembali kepada Skrin Utama Kodi > Sistem > Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Tatal ke bawah untuk mengklik Noob dan Nerds > Kemudian Noobs dan Nerds Repo (2.2) .zip > dan tunggu sehingga memasang repositori.
 3. Sekarang anda perlu mengklik Pasang dari Repositori pilihan > Repositori Noobs dan Nerds > Alat tambah Video > Bob Tidak Terbebas > Pasang > Nikmati!

Bob Muat turun

Tambahan Bob Unleashed Kodi juga boleh dimuat turun secara langsung di Kodi semasa memasang melalui PC atau komputer riba. Klik DI SINI untuk memuat turun fail zip repositori Noobs dan Nerds di komputer anda dan ikuti langkah berikut:

Sebaik sahaja anda memuat turun fail Noobs dan Nerds Zip, Buka Kodi > Pergi ke Alat tambah > Pemasang Pakej ‘Ikon Kotak’ > Kemudian klik pada Pasang dari Fail Zip > Kotak akan muncul di mana anda mesti cari dan klik pada fail zip yang anda muat turun di PC / komputer riba anda > Fail repositori kemudian akan dipasang.

Langkah 2: Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Di sini anda akan dapati Repositori Noobs dan Nerds, klik padanya > Sekarang pergi ke Alat tambah Video > Bob Tidak Terbebas > Kemudian klik Pasang > Nikmati!

Kesalahan Bob Tidak Dilepaskan

Sebelum Bob Unleashed menjadi Bob Tanpa had, ia dipenuhi dengan pelbagai bug yang membuat pengguna Kodi marah. Walau bagaimanapun, kesalahan dan masalah tersebut telah diselesaikan. Masalah yang paling biasa dengan Bob Tidak Terhad termasuk ‘Tidak Aliran Tidak Tersedia’, ‘Gagal Memasang Ketergantungan’, dan ‘Tidak Ada Pautan tersedia’. Masalah-masalah ini kini diselesaikan, terima kasih kepada pembangunnya ‘Dev’.

Bob Tidak Melayan Kodi

Bob Unleashed baru-baru ini telah dikemas kini ke versi baru iaitu v1.0.1. Oleh itu, ia memerlukan pengguna Kodi untuk memasang Kodi Krypton versi 17.3 agar berfungsi dengan sempurna. Sekiranya anda belum memasang Kodi baru, teruskan sekarang.

Aliran Bob Tidak Boleh Dimainkan

Dengan versi Bob Unrestricted sebelumnya, semua tambahan Bob Unleased Kodi telah memperbaiki semua bug baru-baru ini. Pengguna Kodi akan menemui banyak aliran yang tidak dapat dimainkan di Bob Unrestricted yang membuat mereka kecewa.

Keputusan untuk menjenamakan semula Bob add-on datang dari pembangunnya ‘Dev’ yang mengubah jenama sepenuhnya. Kini pengguna Kodi mungkin menemui pautan terputus yang sangat terhad pada alat tambah baru ini.

Ulasan Kodi Bob Unleashed

Ramai pengguna Kodi merasakan Bob Unleashed adalah alat tambahan mereka kerana mereka lebih suka itu berbanding Elysium atau Genesis Reborn. Tambahan ini merekrut pengguna baru untuk penambahan mereka sejak Bob Unleashed membuat peningkatan.

Saya hanya menggunakan BOB Unleashed. Hanya add-on yang saya dapati ATM yang boleh dipercayai

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16 Ogos 2017

Bob Unleashed mempunyai semua sumber untuk filem dan rancangan TV. Anda tidak perlu pergi ke mana sahaja apabila anda mempunyai Bob Unleashed. Ia dipenuhi dengan pakej hiburan berjam-jam untuk keluarga dan rakan anda.

bob ungkapkan tinjauan reddit

Pembungkus

Bob Unleashed add-on telah menjadi wajah baru dan lebih baik Bob Unrestricted add-on dari Noobs dan Nerds. Dengan panduan pemasangan yang ditunjukkan di atas, anda kini boleh memasang Bob Unleashed di Kodi. Sekarang nikmati hiburan tanpa henti berjam tanpa had dengan tambahan Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map