Brettus Kodi adalah salah satu Kodi Build yang paling popular yang mempunyai beberapa tambahan kodi hebat untuk kandungan tertentu seperti, Brettus Anime untuk pencinta Anime, Brettus Kids Tube untuk kartun, Brettus Documentaries untuk aliran dokumentari terbaik dan Brettus Retro untuk filem lama dan rancangan TV.

Pastikan anda menggunakan perkhidmatan Kodi VPN yang boleh dipercayai semasa menggunakan Brettus Addon untuk melindungi privasi dalam talian anda dan melayari dengan selamat.

Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara memasang Brettus di Kodi, supaya anda dapat menikmati kandungan kegemaran anda tanpa halangan.

Repositori Brettus Kodi

Brettus Kodi Addon boleh didapati melalui Brettus Repository sendiri.

Muat turun Brettus Kodi

 1. Muat turun Fail zip pada peranti anda.
 2. Buka Kodi > Klik Alat tambah > Klik pada Ikon Kotak.
 3. Klik Pasang dari fail Zip > Semak imbas di mana fail zip yang dimuat turun > Tunggu pemberitahuan.
 4. Pergi ke Pasang dari Repositori.
 5. Klik Repositori Brettus > Buka Tambah Program > Pilih Brettus Builds Wizard > Klik Pasang.

Cara memasang Brettus pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

 1. Lancarkan Kodi pada Peranti anda > Klik di Gear (tetapanikon untuk melihat tetapan.cara memasang brettus kodi
 2. Dari menu, pilih Fail pengurus > Tetingkap baru akan dibuka > Klik dua kali pada Tambah Sumber.cara memasang brettus kodi pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kotak dialog akan muncul, klik pada bar alamat yang tertera <Tiada> dan masukkan ini URL: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik okey.cara menambah brettus kodi
 4. Namakan sumber Media ini ‘Repo Brettus ’ > Klik okey > Periksa semula URL dan namakan dan klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.brettus kodi addon
 5. Kembali ke skrin utama, Buka Tambahons bahagian dari menu sebelah kiri > Klik Kotak (pakej pemasang) ikon dari sudut kiri atas > Dari tetingkap baru ini, pilih Pasang dari Fail Zip.cara memasang brettus kodi pada jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 6. Klik pada Brettus Repo > Pilih repositori.Brettusrepo-1.0.zip > Tunggu repositori dipasang.repositori brettus kodi
 7. Setelah pemberitahuan muncul, klik pada Pasang dari Repositori > Buka Brettus Repo > Buka Tambah Program folder > Klik pada Brettus Membina Ahli sihir > Pukul Pasang > tunggu untuk Tambahpada didayakan pemberitahuan.

cara memasang brettus kodi di firestick

Wizard kini sudah terpasang dan siap digunakan, nikmati semua add-on repositori Brettus yang telah dipasang sebelumnya untuk anda!

Cara Memasang Brettus Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi > Sistem > Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber > Pilih Tiada > Jenis URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik Selesai > Taipkan Nama ‘Brettus Repo ’ > Klik Selesai > Klik OK.
 2. Pergi ke Kodi Rumah Skrin > Klik Sistem > Pergi ke Tambahons > Klik pada Pasang dari Zip Fail.
 3. Navigasi dan Klik pada ‘Brettus Repo ’ > Klik pada repositori.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Pasang dari Repositori > Repositori Brettus > Program Tambahons > Brettus Builds Wizard > Pasang > Tunggu pemasangan dipasang.

Cara Memasang Brettus pada Kodi Fire Stick

Anda mesti memasang Kodi pada Fire Stick terlebih dahulu dan kemudian anda dapat memasang Brettus Kodi 17 dan Brettus pada Kodi 18. Klik di sini untuk melihat cara memasang Kodi pada Fire Stick.

Setelah anda memasang Kodi, ikuti langkah-langkah ini untuk memasang Brettus di Kodi Fire Stick.

 1. Buka Kodi aplikasi pada Fire Stick
 2. Buka Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Sekarang ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di atas untuk memasang Brettus pada Kodi krypton V17. Tidak akan ada perbezaan dalam prosedur. Untuk membuka blokir sebarang aliran geo-block, gunakan VPN percuma berbayar untuk Firestick Kodi 2020.

Brettus Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Brettus on Kodi Gagal Memasang Fail Zip

Semasa memasang Brettus Kodi, anda mungkin menghadapi ralat ini. Ini berlaku sekiranya anda cuba memasang repositori melalui fail Zip yang sudah usang.

Menetapkan

Untuk mengelakkan ralat ini, muat turun fail zip repositori dari repositori yang boleh dipercayai.

Brettus on Kodi Gagal Memasang Ketergantungan

Apabila anda cuba memasang add-on dari repositori, ralat ini mungkin muncul. Sebab, di sebalik ralat ini ialah sumber repositori yang anda gunakan mungkin dimatikan atau mungkin telah dipindahkan ke URL baru.

Menetapkan

Setiap kali anda menambahkan sumber, periksa sama ada sumber tersebut boleh dipercayai dan berfungsi. Kedua, pastikan anda telah menaip URL dengan betul. Ketiga, jika ralat ini masih berlaku, cuba gunakan repositori yang berbeza.

Ulasan Brettus Kodi

Brettus Kodi mendapat pujian tinggi dalam komuniti Kodi kerana penambahan yang terdapat dalam peknya. Popularitinya dapat dinilai dengan mudah dengan melayari Twitter dan mencari tambahan Brettus. Perkara yang sama berlaku jika anda mencari Brettus Kodi membina ulasan Facebook, tetapi mereka agak tua. Anda akan terkejut melihat kajian Kodi Brettus membina, berapa banyak orang yang benar-benar mengesyorkannya. Di sini, lihat:

Brettus Kodi Pin

Semasa menggunakan Brettus Builds, pin cod diperlukan untuk mengakses kandungan dewasa dan tambahan dewasa. Anda boleh melihat direktori internet untuk Pin itu kerana ia terus berubah.

Mengemasnya

Brettus V4 Kodi adalah sesuatu yang luar biasa jika anda ingin mempelbagaikan perpustakaan Kodi anda. Ulasan Brettus Builds Kodi sangat baik seperti sekarang dan pengguna telah memujinya.

Brettus Kodi addon memberikan kelebihan berbanding yang lain kerana kandungan khusus mereka. Dalam panduan ini, kami memberikan langkah terperinci mengenai cara memasang Brettus di Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me