Cara Memasang Covenant di Kodi dengan Lazy Kodi, All Eyez on me, Kodil dan XvBMC Repository – (Termasuk Tutorial Video)

Keluaran, menjadi add-on yang popular untuk Kodi kini digantikan oleh Kovenan tambahan yang lebih baik. Tambahan baru ini berasal dari pasukan pembangun yang sama yang membuat Exodus, dan sekarang bahawa Exodus mendapat banyak rungutan oleh pengguna Kodi, pasukan pembangun memutuskan untuk membuat addon Covenant Kodi. Adalah penting bahawa pengguna Kodi mesti memasang Covenant di Kodi agar sentiasa dikemas kini.


Sama seperti Keluaran, anda harus menggunakan VPN untuk Kodi untuk membuka blokir aliran terhad geo dan melindungi privasi anda.

Tawaran Istimewa KodiVPN.co Eksklusif 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

ikan luncur

 US $ 11.95 US $ 1.99Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini (Percuma 3 Bulan)

Gading

 US $ 9.95 US $ 2.75Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

Repositori Codi Kodi (Bekerja)

 1. Kodil – repositori Kodi Israel (Muat turun dari sini)
 2. XvBMC – Repositori Belanda
 3. All Eyez On Me – Oleh Daffy Repository
 4. Repositori Kodi Malas
 5. GitHub

Salah satu perkara terbaik mengenai Gurzil adalah, ia menyokong utiliti kodi Real Debrid, yang meningkatkan pengalaman penstriman anda. Dalam tutorial ini, kami memberikan panduan langkah demi langkah mengenai cara melakukannya pasang Covenant di Kodi. Jadi baca terus!

Cara Memasang Covenant di Kodi Leia / Krypton atau Lebih Tinggi Menggunakan Lazy Kodi Repository

Repo Lazy Kodi telah membuat beberapa tajuk utama kerana ia adalah repositori baru dan mempunyai semua add-on yang popular. Apabila kita bercakap mengenai add-on yang popular, add-on pertama yang muncul di fikiran kita adalah add-on Covenant Kodi dan mengapa tidak, kini sudah lama menjadi perhatian. Yang terpenting, perkara yang menarik untuk dilihat adalah bahawa repositori ini mempunyai tambahan Covenant Kodi di dalamnya.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang add-on Covenant Kodi menggunakan repo Lazy Kodi:

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan ikon.
 2. Klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.
 3. Klik ‘Tiada’ > kemasukan ini URL: http://lazykodi.com/ > Klik okey.
 4. Namakan sumber ini: ‘Kodi Malas’ > Klik okey > Klik okey lagi.
 5. Kembali kepada Rumah Kodi > Buka Alat tambah menu > Klik pada Ikon kotak.
 6. Klik Pasang dari Fail Zip.
 7. Klik pada Kodi Malas.
 8. Tiga pilihan: Repositori, Zip dan Ahli sihir akan kelihatan.
 9. Pilih Repositori pilihan.
 10. Klik pada ANDROIDABA.
 11. Klik pada Repositori.
 12. Klik pada repositori.Kodil-1.4.zip > Repositori Kodi Israel akan dipasang.
 13. Sekarang Kembali kepada anda Skrin utama > Klik pada Alat tambah tab > Klik pada ikon kotak > Klik Pasang dari Repositori.
 14. Buka Kodi Israel Repository > Pergi ke Tambah Video > Pilih Perjanjian > Klik Pasang.

Cara Memasang Covenant pada Kodi Leia / Krypton Versi 18 / 17.6 Menggunakan XvBMC Repository

Kodi baru saja mengakhiri siri Kodi versi 17 “Krypton” dengan melancarkan kemas kini terakhir “Kodi 17.6”. Kodi memberitahu dunia melalui laman rasmi mereka mengenai pembebasan Kodi 17.6 dan versi terbaru yang diumumkan, Kodi 18 “Leia” yang mengikuti kemas kini ini.

Kodi 17.6 lebih baik daripada versi Krypton versi sebelumnya dari segi prestasi dan kestabilan. Perbaikan pepijat dan kerosakan, kelajuan penyambungan yang lebih baik dan pembaikan sambungan dengan pelayan web dalaman adalah peningkatan yang dibuat. Kodi 17.4 mempunyai banyak masalah pepijat sementara Kodi 17.5 mengalami kesalahan sambungan. Kemas kini ini merangkumi semua trek dengan baik.

Sejak pelancaran versi terbaru Kodi; Kodi Krypton 17.6, komuniti Kodi telah mula menemui alat tambah yang serasi. Satu berita hebat untuk semua geeks streaming adalah bahawa mereka dapat memasang Covenant di Kodi 17.6.

Satu lagi perkara hebat ialah sekarang anda boleh memasang Covenant pada Kodi 17.6 dari dua repositori yang berbeza. Ikuti panduan pemasangan kami untuk memasang add-on Covenant pada Kodi 17.6:

 1. Buka Kodi > Klik Ikon Tetapan > Buka Pengurus Fail.
 2. Klik dua kali Tambah Sumber > Klik pada ‘Tiada” > Taipkan URL ini http://archive.org/download/repository.xvbmc > Klik okey > Sekarang namakan sumber media ini ‘XVBMC” > Klik okey.
 3. Kembali ke Menu Utama Kodi dengan menekan Kekunci ESC > Buka Alat tambah > Klik Ikon Berbentuk Kotak
 4. Buka Pasang dari Fail Zip > Pilih XVBMC> Klik pada repositori.xvbmc-4.2.0.zip > Tunggu sehingga fail zip dimuat turun dan pemberitahuan muncul
 5. Sekarang cmenjilat Pasang dari Repositori > Pilih Repositori XvBMC (Tambahan) > Buka Tambah Video > Pilih Perjanjian > Klik Pasang> Tunggu pemberitahuan muncul
 6. Setelah pemberitahuan muncul, G kembali ke Menu utama> Buka Alat tambah> Buka Alat tambah Video> Klik pada Perjanjian > Semak imbas kandungan kegemaran anda dan nikmati!

Cara Memasang Covenant pada Kodi Leia / Krypton Versi 18 / 17.6 Atau Lebih Tinggi Menggunakan Kodil Repository

Colossus Repository telah ditutup kebelakangan ini dan oleh itu memberikan ralat ‘Pemasangan Gagal’. Namun, kami telah hadir dengan pendekatan alternatif untuk memasang Covenant on Kodi dari ‘Kodil Repository’.

 1. Pertama anda perlu Buka Kodi pada sistem anda > Pilih Ikon tetapan terletak di bahagian atas > Sekarang klik pada Pengurus Fail.cara memasang perjanjian pada kodi
 2. Di sini anda akan melihat senarai repositori yang tergantung secara menegak. Di sebelah kiri anda, klik dua kali pada Tambah Sumber > Kotak akan muncul di hadapan anda di mana anda perlu mengklik ‘Tiada’ > Taipkan URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik okey > Taipkan Nama Sumber Media ‘Kodil’ > Klik okey sehingga kotak itu hilang.cara memasang perjanjian pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Pukul ‘Ruang Belakang’ kunci beberapa kali pada papan kekunci anda untuk kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah tab > Pergi ke Pemasang Pakej ikon (bentuk kotak) di sudut kiri atas.perjanjian pada penyediaan kodi
 4. Pilih Pasang dari Fail Zip > Cari dan klik Kodil > Sekarang klik pada kodil.zip > Ia akan mengambil masa beberapa minit sehingga memuat turun repositori.muat turun fail zip perjanjian kodi
 5. Sekarang pilih Pasang dari Repositori > Klik pada Repositori Kodil > Pergi ke Tambah Video > Perjanjian > Pasang.konfigurasi kodi perjanjian
 6. Apabila Covenant dipasang di Kodi, kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Alat tambah Video > Perjanjian > Wayang > Nikmati!perjanjian kodi muat turun repositori fail zip url

Cara Memasang COVENANT pada Kodi – Video Baru (Kodil Repo)

Cara Memasang Covenant pada Kodi Krypton Versi 17.6 Menggunakan All Eyez on Me Repository

Sejak tindakan keras semakin meningkat, pengguna telah mula mencari repositori alternatif dan tambahan. Mempunyai sumber alternatif menghalang anda keluar dari permainan. Inilah sebabnya mengapa kami telah menerangkan dalam panduan ini bagaimana memasang Covenant Kodi Add-on menggunakan All Eyez on Me Repository.

 1. Lancarkan Kodi > Klik Tetapan Ikon (Ikon gear) > Klik Pengurus Fail.
 2. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Klik pada ‘Tiada ‘ > Masukkan URL ini http://highenergy.tk/repo/ > Klik okey > Namakan ini media sumberSemua Eyez on Me Repo” > Klik okey > Kembali kepada Kodi Utama Menu.
 3. Buka Tambahons bahagian > Klik Alat tambah penyemak imbas (Kotak Berbentuk ikon)
 4. Klik Pasang dari Fail Zip > Pilih Semua Eyez on Me Repo > Klik pada repositori.alleyezonme-1.4.zip > Tunggu pemberitahuan.
 5. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Pilih Semua Repositori Eyez on Me.
 6. Pergi ke Alat tambah Video > Pilih Perjanjian > Klik Pasang> Tunggu pemberitahuan.
 7. Anda akan dapat mengakses add-on dengan pergi ke Menu utama> Klik pada Alat tambah> Buka Alat tambah Video > Pilih Perjanjian

Cara Memasang Covenant pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah Dengan XvBMC Repository

 1. Lari Kodi Permohonan> Pergi ke Sistem> Buka Pengurus Fail
 2. Klik Tambah Sumber>Klik pada Tiada> Masukkan ini URL http://archive.org/download/repository.xvbmc > Klik Selesai
 3. Namakan sumber ini ‘XVBMC“> Klik okey> Kembali ke Skrin utama
 4. Buka Sistem> Pergi ke Tambahons> Klik Pasang dari Zip Fail> Pilih XVBMC> Klik pada repositori.xvbmc-4.2.0.zip > Tunggu sehingga repositori dimuat turun
 5. Klik Pasang dari Repositori > Pilih Repositori XvBMC (Tambahan) > Pergi ke Video Tambahons> Klik pada Perjanjian> Sekarang lihat kegemaran anda di Covenant dan nikmati aliran berkualiti!

Cara Memasang Covenant pada Kodi Jarvis Versi 16 Atau Ke Bawah Dengan Kodil Repository

 1. Buka Kodi > Sistem > Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber > Taip URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik Selesai > Taipkan Nama ‘Kodil’ > Klik Selesai > Klik OK.
 2. Pergi ke Skrin Utama Kodi > Sistem > Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Kodil > kodil.zip > Tunggu sehingga memuat turun repositori.
 3. Pasang dari Repositori > Klik pada Kodil Repository > Tambah Video > Perjanjian > Wayang > Nikmati!

Cara Memasang Covenant Kodi Add-on pada Leia Versi 18

Prosedur untuk memasang Covenant Kodi pada Kodi Leia versi 18 adalah sama dengan pemasangan Covenant Kodi pada Kodi Krypton versi 17.6.

 Cara jailbreak Fire Stick Covenant

Fire Stick menjadi salah satu alat hiburan terbaik yang terdapat di rak di seluruh dunia, mempunyai satu kelemahan besar bahawa ia tidak mengalirkan apa-apa secara percuma. Itulah sebabnya, kita harus melakukan jailbreak untuk menggunakan Kodi (perisian streaming terbaik yang tersedia dalam talian) di Fire Stick dan mengalirkan kandungan yang kita mahukan.

Namun, anda mungkin tertanya-tanya bahawa pelanggaran penjara ini tidak sah tetapi tidak, jadi berehatlah. Kami telah menguraikan prosedur pemasangan Kodi on Fire Stick dalam panduan utama kami dan kami telah menyediakan prosedur pemasangan untuk Covenant Kodi on Fire Stick dalam panduan ini..

Cara Memasang Covenant pada Kodi Fire Stick

Selain daripada aplikasi Amazon Firestick, Covenant adalah salah satu tambahan yang terkenal untuk FireStick. Untuk memasang Covenant on Fire Stick secara langsung, anda perlu memasang ES File Explorer dan kemudian memasang fail zip.

 1. Untuk memasang ES File Explorer, ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di bawah:
 2. Pergi ke Skrin Utama Fire Stick > Klik pada Tetapan > Pilih Sistem > Pilihan Pembangun > Hidupkan Aplikasi dari pilihan Sumber Tidak Diketahui dan Penyahpepijatan ADB.
 3. Kotak akan muncul untuk menyatakan amaran, pilih okey.
 4. Sekarang kembali ke Skrin Utama Fire Stick > Klik pada Cari > Jenis Penjelajah Fail ES.
 5. Pilih Terokai Fail ES apabila ia muncul di skrin anda.
 6. Sekarang pilih Percuma.
 7. Setelah selesai memasang ES File Explorer, kita perlu memasang Zip File for Covenant add-on.
 8. Buka ES File Explorer.
 9. Pilih Kegemaran pilihan > Tab baru akan muncul di bawah pilihan Favorit yang dipanggil ‘Tambah’ klik pada itu.
 10. Pilih Jalan dan taipkan URL https://t.co/ULSfZzDU8F dan klik Seterusnya > Sekarang pilih Nama dan taip Colossus dan klik Seterusnya.
 11. Klik Tambah.
 12. Sekarang anda akan melihat Penanda Buku (iaitu. Colossus) muncul di bahagian Kegemaran anda > Klik padanya.
 13. Sebaik sahaja anda mengkliknya, Zip File akan mula dimuat turun > Fail selalu disimpan di direktori Muat turun di Fire Stick.
 14. Anda lakukan TIDAK perlu menekan mana-mana tab iaitu Buka Folder atau Buka Fail, tekan sahaja Butang rumah di Fire Stick dan buka Kodi (Kodi dapat dibuka dengan masuk ke Tetapan > Permohonan > Urus Aplikasi yang Dipasang.
 15. Sekarang klik pada Alat tambah > Pemasang Pakej ikon > Pasang dari Fail Zip > Sekarang pilih Storan Luar > Pilih Muat turun > Sekarang klik pada repositori.colossus-999.999.6
 16. Tunggu repositori dipasang > Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Repositori Colossus > Alat tambah Video > Perjanjian > Pasang > Nikmati!

Sebilangan besar pengguna menghadapi kesilapan seperti tiada aliran di Covenant semasa menontonnya di FireStick. Namun cara terbaik untuk memperbaikinya adalah dengan memasang vpn terbaik untuk firestick.

Cara Memasang COVENANT pada Kodi – Panduan Video (TIDAK BEKERJA)

Kemas kini video: Tutorial video ini dibuat dengan mempertimbangkan kaedah sebelumnya untuk memasang add-on Covenant Kodi, yang kini telah dibuang. Langkah-langkah yang ditunjukkan dalam blog di atas telah dikemas kini. Kami akan mengemas kini video tutorial tidak lama lagi.

Muat turun Codi Kodi

Add-on Covenant Kodi mempunyai kaedah pemasangan lain yang memerlukan anda memuat turun fail zip Kodil Repository secara langsung di Kodi. Kaedah ini dapat memotong 3 langkah awal seperti yang disorot dalam persediaan Kodi Krypton di atas. Berikut adalah langkah-langkah di bawah:

 1. Muat turun Zip File dan simpan di sistem anda.
 2. Lancarkan Kodi > Klik pada tab Tambah > Pilih ikon-Kotak > Kemudian Pasang dari Zip File.
 3. Apabila kotak itu muncul, anda perlu memuat naik Fail Zip yang dimuat turun > Pemasangan akan bermula.
 4. Sekarang klik pada pilihan Pasang dari Repositori > Repositori Kodil > Alat tambah Video > Perjanjian > Kemudian Pasang.

Perjanjian Kodi GitHub

Colossus yang berisi addon Covenant Kodi kini telah diturunkan. Dengan itu akaun GitHub Colossus juga tidak berfungsi lagi. Tetapi akaunnya masih ada namun para pembangun sudah mundur. Jadi sehingga sekarang tidak ada cara addon Covenant Kodi dapat dipasang menggunakan Colossus. Tetapi berita baiknya ialah ia dapat disiapkan dengan mudah menggunakan repositori Kodil dan juga XvBMC Repostiory.

Cara Memasang Tambahan Codi Kodi pada SPMC

 1. Lancarkan SPMC > Klik ‘Tetapan ’
 2. klik pada ikon dengan garis mendatar > Klik ‘Tambah Sumber’ > Klik Tiada > Masukkan URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Namakan sumber ini ‘Kodil Repo ’ > Klik ‘OKEY’.
 3. Kembali ke ‘Tetapan ’ menu > Klik Teka-teki
 4. Klik pada ‘Pasang dari fail Zip’ > Kodil Repo > Buka zip > pasang > tunggu pemberitahuan.
 5. Klik Pasang dari repositori > Buka Repositori Kodi Israel > Buka Alat tambah Video > Pilih Perjanjian > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan Add-on Enabled.

Codi Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Pembetulan

Sebagai alat tambah Kodi yang popular, anda mungkin melihat banyak utas perbincangan yang berkaitan dengannya di platform seperti Reddit. Semasa melalui beberapa utas yang melekit, saya perhatikan banyak orang mengadu masalah Covenant Kodi tidak berfungsi. Oleh itu, saya fikir mengapa kita tidak mengatasinya!

Codi Kodi Gagal Memasang Ketergantungan

Tambahan Covenant tersedia di banyak repositori, tetapi hanya terdapat sedikit tempat ia berfungsi. Terdapat repositori di mana anda memasang add-on Covenant tetapi memberikan ralat ‘Gagal Memasang Ketergantungan’. Akibatnya, anda tidak dapat memasang Covenant di Kodi sehingga Kodi Covenant tidak berfungsi. Beberapa add-on mengandungi virus Trojan dan anda mungkin memasangnya secara tidak sengaja melalui repositori ini yang merupakan risiko yang lebih besar.

Penyelesaian

Untuk menyelesaikan masalah ini, anda boleh memasang Covenant dari repositori Colossus rasmi yang lebih selamat daripada repositori lain. Proses pemasangan yang telah dibincangkan di blog ini mengikuti repositori Colossus.

Codi Kodi Tiada Aliran Tersedia

Baru-baru ini terdapat ralat pada Kodi semasa menggunakan Perjanjian yang menyatakan, ‘Tidak ada aliran yang tersedia’. Ini bermaksud bahawa aliran yang anda cari masih baru dan belum tersedia atau terlalu lama untuk ditangkap.

Untuk tambahan, Covenant mungkin tidak dapat menangkap aliran dari penyedia. Sebabnya mungkin kerana penyambungan rangkaian, firewall atau cache anda.

Penyelesaian

Nah, ralat ini dapat diperbaiki dengan mudah. Ikuti langkah berikut untuk menyelesaikan ralat ini:

 1. Pergi ke Menu utama> Buka Alat.
 2. Klik pada Penyedia yang jelas> Klik iya> Pemberitahuan yang menyatakan ‘Proses selesai’ akan muncul.
 3. Sekarang klik pada Kosongkan cache> Klik iya > Pemberitahuan yang menyatakan ‘Proses selesai’ akan muncul.
 4. Klik pada Am > Pergi ke Tamat Masa Pembekal> Kurangkannya menjadi 20> Klik okey.
 5. Sekali lagi klik pada Am> Klik pada Main balik dari menu sebelah kiri> Matikan Host dengan Captchas> Klik okey.
 6. Sekarang pilih Sarikata daripada Menu alatan> Aktifkan Sarikata> Klik okey.
 7. Sekiranya anda mempunyai sambungan internet yang tidak stabil atau lambat maka,

Pergi ke Menu Alatan> Pilih Am> Klik pada Main balik dari menu sebelah kiri> Pergi ke Kualiti maksimum> Menurun kualiti video untuk pengalaman penstriman yang lebih baik.

Kini anda dapat mengalirkan kandungan kegemaran anda dengan mudah, Nikmati!

Kemas kini Codi Kodi

Adakah anda pengguna perjanjian di Kodi dan tertanya-tanya adakah tambahan Covenant Kodi anda dikemas kini atau tidak?

Baiklah, pertama-tama kami memberitahu anda tentang prosedur pengemaskinian add-on Kodi. Pertama, repositori add-on dan kodi tidak selalu dikemas kini secara automatik. Anda boleh mengemas kini secara manual dan automatik.

Kemas kini Auto Covenant Kodi

 1. Pergi ke Alat tambah bahagian.
 2. Klik Alat tambah Video.
 3. Klik kanan pada Perjanjian ikon> Klik Maklumat> Di sini anda akan melihat menu di barisan bawah.
 4. Aktifkan Kemas kini Auto.
 5. Sekarang ia akan mengemas kini Covenant secara automatik. Sama ada semasa kami melancarkan aplikasi Kodi atau semasa aplikasi Kodi kami berjalan dan dibiarkan kosong.
 6. Satu perkara yang perlu diingat ialah ia akan dikemas kini secara automatik, hanya jika anda juga memasang repositori tambahan Covenant Kodi. Jika tidak, fail zip tidak akan membantu.
 7. Sekiranya anda tidak sabar, anda boleh mencari kemas kini add-on Covenant Kodi secara manual dari menu add-ons.

Kemas kini Manual Codi Kodi

 1. Pergi ke Alat tambah bahagian.
 2. Klik Alat tambah Video.
 3. Klik kanan pada Perjanjian ikon> Klik Maklumat> Di sini anda akan melihat menu di barisan bawah.
 4. Klik pada Kemas kini pilihan, ia akan mengemas kini add-on secara manual.

Pengguna lebih cenderung mempunyai add-on yang dikemas kini daripada Kodi yang dikemas kini.

Ulasan Codi Kodi

Kodi adalah tempat keajaiban kerana kemungkinan tidak berkesudahan yang ditawarkannya melalui alat tambahnya. Salah satu add-on terbaik untuk streaming filem adalah Exodus, yang kini tidak mendapat perhatian kerana sokongannya tidak lagi tersedia.

Tetapi ia segera digantikan oleh Covenant, tambahan yang menawarkan segalanya. Terdapat banyak ulasan Covenant Kodi dan di dalamnya semuanya dipuji.

perjanjian-untuk-kodi

Sudah jelas bahawa alat tambah pihak ketiga tidak semestinya sempurna dan pengguna telah mengeluh mengenainya. Tetapi walaupun dalam isu ini yang dibangkitkan, pengguna ini jelas tidak meninggalkan add-on ini.

Isu yang dibangkitkannya mengenai episod yang tidak betul adalah perkara biasa dengan tambahan yang tidak rasmi. Kerana tidak rasmi dan aliran yang mereka sediakan diambil dari portal lain. Jadi ini kadang-kadang berlaku.

ulasan-perjanjian

Sebaliknya, terdapat sebilangan pengguna yang tidak berpuas hati dengan tambahan ini. Ketika pengguna ini tweet bahawa dia mempunyai masalah mencari apa sahaja untuk dimainkan. Kami tidak tahu apa masalah sebenarnya dengan alat tambahnya.

Tetapi baru-baru ini, banyak pengguna menyoroti kesalahan kerana “tidak ada aliran yang tersedia” dan alasan di sebalik kesalahan ini mungkin adalah ISP, rangkaian atau firewall mereka. Walau bagaimanapun, penyelesaian untuk ralat ini tersedia dan kami telah membincangkannya di atas dalam kesilapan atau membaca panduan kodi vpn kami.

Anda boleh menyimpan kandungan kegemaran anda dengan mudah dengan memautkan akaun Trakt anda ke alat tambah ini. Ia sangat mudah dan berguna juga.

Ulasan Pengguna Covenant Kodi Reddit

Sekiranya anda meninjau ulasan mengenai pengguna Covenant Kodi reddit yang telah diterbitkan, maka anda akan melihat bahawa banyak dari mereka menyebutnya sebagai “Fork of the Exodus”. Lihatlah utas ini:

semakan perjanjian reddit

Terdapat sebilangan pengguna yang tidak menyedari hakikat bahawa memiliki fail zip sahaja tidak memberi anda aliran. Anda harus memasang repositori yang betul untuk mempunyai aliran dan kemas kini.

Sekiranya anda melihat ulasan reddit Covenant Kodi, maka anda akan melihat satu repositori terkenal yang dikutip sesekali iaitu “Colossus”.

Cara Nyahpasang addon Covenant Kodi

Menyahpasang add-on Covenant Kodi sangat mudah; anda boleh melakukannya dengan mengikuti tiga langkah berikut:

 1. Buka Kodi > Pergi ke Alat tambah bahagian.
 2. Klik pada Video Alat tambah > Klik kanan pada Perjanjian > Klik Maklumat.
 3. Klik pada Nyahpasang > Klik Ya > Alat tambah akan dinyahpasang.

Penggantian perjanjian

Tambahan Covenant Kodi memberikan pengguna pengalaman hebat yang membolehkan mereka menstrim filem dan rancangan TV kegemaran mereka di Kodi. Setiap hari ada add-on baru tetapi ramai yang tidak dapat bersaing dengan atau menggantikan add-on Covenant Kodi. Manakala, ada beberapa tambahan yang berpotensi menjadi pengganti Perjanjian Kodi, berikut adalah beberapa dari mereka:

 1. Tambahan Placenta Kodi
 2. Tambah Uranus Kodi
 3. Tambah Nemesis Kodi
 4. Penambahan Kodi Penebusan
 5. Tambahan Magic Dragon Kodi

Alternatif Codi Kodi

Covenant telah menimbulkan kegilaan di kalangan pengguna dan ia tidak dapat diganti dari segi kandungan dan ketersediaan aliran selepas Keluaran. Bagaimanapun, beberapa lagi Addons telah menemukan jalan setanding dengan Covenant.

 1. Plexus for Kodi – (Panduan Pemasangan)
 2. Poseidon untuk Kodi – (Panduan Pemasangan)
 3. Gurzil untuk Kodi – (Panduan Pemasangan)
 4. 123Movies untuk Kodi – (Panduan Pemasangan)
 5. Neptune Rising Kodi – (Panduan Pemasangan)

Perjanjian vs Plasenta

Tambahan Covenant Kodi dan tambahan Placenta Kodi mempunyai satu perkara yang serupa dengan mereka; mereka berdua adalah garpu tambahan Kodi tambahan dan Neptune Rising yang popular masing-masing. Covenant menjadi terkenal ketika pasukan dev dari add-on Exodus Kodi mengumumkan bahawa add-on Exodus Kodi tidak akan dikemas kini lagi. Sejak itu, Covenant telah menjadi pengaya Kodi yang dominan dalam komuniti dan tidak ada tambahan yang menggantikannya.

Walau bagaimanapun, Placenta (garpu Neptunus naik) keluar dan menjadi viral. Tambahan ini berpotensi dan kelebihan fungsi selangkah lebih maju daripada tambahan yang merupakan garpu. Placenta telah mendapat banyak pujian dari Geeks Kodi dan oleh itu ia meningkat sehingga ia dapat menggantikan Covenant Kodi dengan mudah sekarang.

Perjanjian vs Keluaran

Tambahan Covenant Kodi adalah pengganti rasmi untuk Exodus yang telah menjadi tayangan filem dan rancangan TV percuma sejak bertahun-tahun. Penggemar Exodus lebih cenderung beralih ke versi Keluaran yang lebih baru iaitu Perjanjian kerana ketidakstabilan Keluaran dan banyak hubungannya yang terputus sehingga menimbulkan kemarahan di kalangan peminatnya. Dalam panduan pemasangan ini, kami memberikan langkah terperinci mengenai cara memasang Covenant on Kodi yang membolehkan anda menonton filem dan rancangan TV percuma..

Untuk Mengemas Perkara

Selesaikan semuanya, marilah kita teruskan. Alat tambah ini adalah keindahan. Anda akan mendapat banyak ulasan Covenant Kodi, dan semuanya akan memujinya. Covenant membolehkan penyatuan akaun Trakt dengan aliran kualiti terbaik. Tidak diragukan lagi ini adalah tambahan untuk filem dan rancangan. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lain yang berkaitan dengan Covenant atau Kodi, maka beri komen dengan kemusykilan anda di bawah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map