Cara Memasang Deceit Kodi Addon di Leia, Krypton, Jarvis Menggunakan One Nation Repo

Deceit-Kodi-addon


Deceit Kodi addon adalah tambahan hiburan lengkap yang boleh digunakan untuk semua keperluan masa lapang. Ia mempunyai Filem, rancangan TV, TV Langsung dan Sukan.

Satu perkara yang hebat mengenai add-on ini ialah ketersediaan integrasi Trakt dan Real Debrid, yang membolehkan pengguna mengekalkan perpustakaan kandungan mereka.

Sekiranya anda ingin menstrimkan semua filem terbaru dan rancangan TV Langsung, maka anda memerlukan VPN untuk membuka blokir aliran. Pastikan anda memilih salah satu VPN terbaik untuk Kodi sebelum anda memulakan streaming.

Repositori Deceit Kodi Addon

Deceit addon boleh didapati di One Nation Repository. Repositori ini mempunyai beberapa tambahan popular lain di dalamnya seperti Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester dll..

Cara Memasang Deceit pada Kodi Leia dan Krypton

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang alat tambah Deceit pada versi Kodi Leia dan Krypton anda untuk menikmati filem, Rancangan TV kegemaran anda dan banyak lagi:

 1. Lancarkan Kodi dari desktop tingkap anda > Anda akan melihat a Ikon Gear (Tetapan), klik di atasnya > menu baru akan muncul, dari sini Klik pada Pengurus Fail.cara memasang tipu pada kodi
 2. Sekarang, anda akan melihat dua lajur muncul, klik pada Tambah Sumber dari lajur sebelah kiri.cara memasang tipu pada kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kotak dialog dengan bar Alamat akan muncul, Klik di mana tertera dan taipkan ini URL http://onenation.info/Repo/ > Klik Okey > Namakan sumber media ini sebagai Satu Repo > Klik okey > Setelah memasukkan butiran, periksa semula URL sumber dan nama Sumber dan Klik okey untuk menutup kotak dialog.cara memasang tipu pada kodi jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 4. Sekarang kembali ke Menu Utama Kodi > Dari lajur kiri, klik pada Alat tambah tab untuk membuka Alat tambah menu > Dari menu ini, Klik Pemasang Pakej (Ikon Kotak), hadir di sudut kiri atas.menipu muat turun kodi
 5. Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan dari senarai.repositori menipu
 6. Anda akan melihat senarai pilihan, pilih Satu Repo dari senarai > Klik repository.onenation-1.0.5.zip > Tunggu pemberitahuan ‘Add-on terpasang’ muncul.tipu tidak berfungsi / kesalahan / masalah / turun / perbaiki
 7. Selepas pemberitahuan muncul, Klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Klik dan semak imbas OneNation Repo > Buka alat tambah video > Tatal ke bawah senarai untuk membuka Alat tambah Deceit Kodi5 > Klik Pasang dan tunggu > Pemberitahuan akan muncul mengesahkan pemasangan tambahan.

menipu addon

Cara Memasang Deceit pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

Deceit boleh dipasang dengan mudah di Kodi Jarvis dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Buka Kodi Jarvis V16 pada peranti anda.
 2. Sekarang, Klik pada Sistem > Klik dan buka Pengurus Fail.
 3. Klik dua kali pada Tambah Sumber untuk memasukkan pautan sumber repositori.
 4. Klik <Tiada> > Taipkan ini URL http://onenation.info/Repo/ dan Klik Selesai > Namakan URL sumber repositori ini sebagai Satu Repo > Klik Selesai > Klik okey.
 5. Kembali kepada Rumah Kodi > Klik Sistem > Klik Alat tambah.
 6. Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan > Klik pada Satu Repo > Pilih repository.onenation-1.0.5.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.
 7. Sekarang pilih Pasang dari Repositori pilihan > Buka Repo OneNation.
 8. Buka Alat tambah Video folder.
 9. Pilih Menipu > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan muncul.

Muat turun Deceit Kodi

Muat turun fail zip > Menu Utama Kodi > Alat tambah > Klik pada Ikon Kotak.

Klik Pasang dari Fail Zip > Semak imbas dan buka fail zip add-on yang dimuat turun. Klik repository.onenation-1.0.5.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.

Klik pada Pasang dari Repositori > Klik pada OneNation Repo > Buka Alat tambah video > Klik pada Menipu > Klik Pasang > tunggu pemberitahuan muncul.

Penipuan Tidak Berfungsi / Kesalahan / Pembaikan pada Kodi

Tidak ada aliran

Anda mungkin menghadapi ralat muncul semasa cuba mengalirkan filem baru atau kadang-kadang filem lama, yang menyatakan “Tidak ada aliran Tersedia”. Kesalahan ini muncul apabila tidak ada penyedia yang tersedia untuk aliran kandungan media tertentu.

Menetapkan

Untuk memperbaiki ralat ini, pergi ke tetapan tambahan, tingkatkan jumlah penyedia, dan kosongkan cache tambahan. Ini pasti akan memperbaiki kesalahan ini dan anda akan dapat menayangkan filem yang anda mahukan. Namun, jika ralat itu berterusan, maka tidak ada penyedia sebenar yang tersedia untuk kandungan tersebut.

Perkataan Akhir

Deceit adalah pakej lengkap untuk semua pencinta Kodi dan streaming geeks kerana pelbagai kategori kandungan yang ditawarkannya. Banyak addons memfokuskan pada segmen kandungan tertentu seperti beberapa addons yang menumpukan pada streaming filem sementara beberapa di sukan dan beberapa di Live TV. Itu tidak berlaku dengan Deceit kerana ia telah merangkumi semua segmen kandungan utama.

Selain itu, mempunyai integrasi Trakt dan Real Debrid adalah faktor utama yang disukai pengguna. Deceit mendapat penghormatan yang tinggi dalam komuniti kerana fungsi dan pelbagai kandungannya yang baik. Kami mengesyorkan pengguna kami untuk mencuba add-on ini dengan mengikuti panduan kami untuk melihat cara memasang addon Deceit di kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map