Tonton saluran IPTV langsung dan tayangkan semua rancangan, filem, sukan, dan muzik kegemaran anda dengan alat tambah ini. Dalam panduan ini, kami telah membincangkan proses langkah demi langkah mengenai cara memasang Ultimate IPTV pada Kodi.

Seperti biasa, anda harus mempunyai VPN terbaik untuk Kodi yang dapat melewati sekatan geografi dan membolehkan pengguna mengakses kandungan kegemaran mereka dengan selamat.

Sekiranya anda tertanya-tanya, “mengapa saya memerlukan VPN untuk Kodi”? Maka jawapannya ialah IPTV Kodi addon disekat geo dan untuk mengakses aliran mereka, VPN diperlukan.

Tambahan IPTV terkenal ‘Ultimate IPTV’ dibuat oleh Whitecream dan boleh didapati di repositori Kodi Israel. Alat tambah IPTV muktamad mempunyai banyak saluran tambahan kodi yang popular termasuk beIN Sports, ESPN, MTV, dan sebagainya.

Cara Memasang IPTV Ultimate pada Kodi Leia dan Krypton

 1. Buka Kodi pada sistem anda > Ketik Ikon tetapan (ikon berbentuk gear) yang anda lihat di bahagian atas skrin anda > Sekarang pilih Pengurus Fail.cara memasang iptv utama pada kodi
 2. Di sini anda melihat dua gambar tepat di sebelah kiri dan kanan skrin, klik dua kali pada Tambah Sumber di sebelah kiri skrin > Sekarang klik pada ‘Tiada ‘ > Taipkan URL http://www.lvtvv.com/repo/ dan klik okey > Taipkan nama ‘Kodil Repo ’ dan klik okey > Klik okey lagi.Cara Memasang IPTV Ultimate pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah
 3. Kembali ke Skrin Utama Kodi dengan menekan ‘Esc ’ butang pada Papan Kekunci beberapa kali > Sekarang klik Tambahons tab > Kemudian Pakej Pemasang ikon (ikon berbentuk Kotak) hadir di sudut atas.iptv muktamad pada persediaan kodi
 4. Klik pada Pasang dari Zip Fail antara senarai pilihan > Pilih Kodil Repo dari senarai yang tertera di kotak > Sekarang klik pada repositori.kodil-1.3.zip > Biarkan pemasangan selesai.iptv utama pada tetapan kodi
 5. Sekarang pilih pilihan Pasang dari Repositori > Klik pada Kodil (Kodi Israel) ,, Repositori > Ketik Video Alat tambah > Kemudian tatal ke bawah untuk mencari Ultimate IPTV > Sekarang klik Pasang.iptv muktamad pada konfigurasi kodi
 6. Untuk melihat add-on, buka Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > IPTV muktamad.
  Cara Memasang Exodus Redux pada Kodi Leia, Krypton dan Jarvis

cara menambah iptv muktamad pada kodi

Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan Ultimate IPTV kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Ultimate IPTV.

Cara Memasang IPTV Ultimate pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Lancarkan Kodi Jarvis > Klik pada Sistem > Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber di skrin kiri anda > Klik ‘Tiada’ dan taip URL http://www.lvtvv.com/repo/ dan klik Selesai > Taipkan nama ‘Kodil Repo ’ > Klik Selesai > Klik okey untuk menutup kotak.
 2. Sekarang kembali ke Kodi Utama Menu > Klik pada Tetapan pilihan > Tambahons > Pasang dari Zip Fail > Kodil Repo > zip
 3. Pasang dari Repositori > Repositori Kodil > Alat tambah Video > IPTV muktamad > Pasang > Nikmati!

Ultimate IPTV Muat turun Fail APK Zip

Muat turun secara langsung Muktamad IPTV repositori fail zip dari sini pada peranti anda dan ikuti langkah-langkah ini untuk meneruskan pemasangan Ultimate IPTV.

 1. Apabila muat turun selesai, lancarkan Kodi pada sistem anda > Pergi ke Tambahons > Kotakberbentuk ikon di kiri atas.
 2. Pasang dari Zip Pilihan fail > Kotak akan muncul, mencari fail zip yang anda muat turun di sistem anda > Tunggu pemasangan.
 3. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Kodil Repositori> Video Tambahons > Muktamad IPTV > Pasang > Sekarang Nikmati!

IPTV Ultimate Tidak Berfungsi / Ralat / Isu pada Kodi

IPTV Ultimate Tiada Strim

Pengguna Kodi mungkin akan marah ketika melihat mesej yang sama muncul di skrin mereka ketika cuba mengalirkan saluran. Ini mungkin lebih mengecewakan apabila rancangan TV kegemaran anda akan ditayangkan.

  Cara Menonton UFC di Kodi Secara Percuma Menggunakan Tambahan UFC Terbaik

Penyelesaian

Penyelesaian mudah untuk masalah ini adalah anda mendapat Kodi VPN yang akan menyekat sekatan geografi. Ini bermaksud bahawa anda tidak dapat melihat saluran yang tersedia untuk streaming di luar wilayah anda melainkan anda mempunyai VPN. Sekiranya anda tidak bersedia untuk melanggan VPN maka anda boleh mencuba VPN percuma terbaik untuk Kodi.

Isu Penimbunan IPTV Terunggul

Penyanggaan adalah masalah biasa yang sering dihadapi oleh setiap pengguna Kodi. Ini mungkin menjengkelkan ketika anda berada di tengah-tengah rancangan anda dan video terus dihentikan untuk penyanggaan.

Penyelesaian

Menghapus cache pada Kodi dapat diselesaikan melalui pelbagai cara. Walau bagaimanapun, penyelesaian yang optimum adalah membersihkan cache anda dengan Merlin Auto Cleaner. Alat tambah ini berpotensi membersihkan semua cache anda secara automatik.

Senarai Main Saluran IPTV muktamad

Saluran IPTV muktamad merangkumi banyak senarai main. Beberapa saluran IPTV yang popular disediakan di bawah:

 1. OSN
 2. beIN Sukan
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Pawagam Premium
 6. Rangkaian kartun

Ulasan IPTV muktamad

Pengguna Kodi semasa menggunakan add-on Ultimate IPTV di iPhone mereka menghadapi pelbagai masalah seperti mesej yang terus menunjukkan ‘ini adalah akhir add-on IPTV Ultimate’. Ini menjengkelkan pengguna dan mereka beralih ke add-on Kodi yang lain.

semakan iptv muktamad

Beberapa pengguna Kodi mempunyai pandangan bahawa add-on Ultimate IPTV menggunakan akaun IPTV yang dicuri. Akibatnya, ketika banyak orang mulai menggunakan add-on ini, ia mulai menutup akaun.

reddit iptv utama

Untuk Mengemas Perkara

Alirkan beratus-ratus saluran IPTV pada add-on Ultimate IPTV Kodi. Ini adalah tempat terbaik untuk menonton filem premium tanpa berlangganan dan menonton acara sukan tanpa menghabiskan sedikit pun. Alat tambah ini sentiasa dikemas kini dengan pautan dan sumber baru, sementara ini juga menggunakan penapis untuk menyempitkan hasil carian. Panduan ini menunjukkan langkah terperinci mengenai cara memasang Ultimate IPTV pada Kodi.

  Cara Menonton Liga Perdana Inggeris Musim Langsung 2023/2023
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me