Cara Memasang IPVanish di FireStick – Pemasangan Mudah

ipvanish-on-firestick


Mencari panduan bagaimana memasang IPVanish di Firestick? Nah, tanpa ada keraguan, anda telah berjaya ke tempat yang betul!

Dalam demonstrasi langkah demi langkah ini, saya akan membimbing anda melalui semua perkara yang perlu anda ketahui mengenai salah satu VPN paling popular untuk FireStick– IPVanish!

Selain daripada garis panduan pemasangan IPVanish, artikel ini memberi penerangan mengenai ciri-ciri bintang dan juga menguraikan prosedur mudah untuk mengujinya di Amazon Firestick, setelah disiapkan..

Anda akan menemui dengan tepat apa yang anda cari, tanpa basa-basi lagi, berikut adalah proses langkah demi langkah yang mudah untuk memasang IPVanish di Firestick untuk pergi AWOL bila-bila masa yang anda mahukan!

Cara Memasang IPVanish di Firestick?

Sudah berlalu ketika memasang VPN ke Firestick anda terbukti menjadi proses yang menakutkan. Pada masa ini, prosesnya serupa dengan memuat turun Subway Surfer di telefon anda, kerana IPVanish adalah antara penyedia VPN pertama yang aplikasinya tersedia (secara percuma) untuk dipasang di Amazon Appstore!

Dengan mengikuti langkah mudah yang disebutkan di bawah, anda boleh memuat turun aplikasi dalam sekejap.

 1. Buka Firestick anda dan arahkan ke Cari pilihan pada menu di sebelah kiri atas halaman utama. Skrin akan kelihatan seperti kaca pembesar dengan huruf A hingga Z muncul di bawah
 2. Cari bar carian dengan menavigasi melintang huruf dan masukkan “IPV“Di bar
 3. Semasa menulis IPV, bar carian akan memberi anda senarai perkataan. Tatal ke bawah dan klik IPVanish
 4. Skrin berikutnya akan mengandungi beberapa butiran mengenai IPVanish dan an Pasang Klik pada butang
 5. Semasa memasang, anda akan diminta memasukkan Nama penggunadan Kata Laluan. Log masuk untuk meneruskan
 6. Setelah selesai mendaftar, klik padaLog masuk pilihan dan mula menggunakan Aplikasi IPVanish anda
 7. Anda boleh memilih Sambungbutang dalam aplikasi yang baru anda muat turun. Peranti penstriman anda mungkin mengirim permintaan sambungan. Mesej ini akan memberitahu anda bahawa IPVanish ingin memantau lalu lintas rangkaian anda. Klik pada okey untuk meneruskan. Sekiranya anda ingin mematikan VPN, tekan Putuskan sambungan butang

Cara Menguji Jika IPVanish Berfungsi Di Amazon Firestick?

Sekiranya anda ingin menguji sama ada IPVanish VPN anda berfungsi di Amazon Firestick atau tidak, ikuti langkah mudah ini.

 1. Pergi ke kedai aplikasi Amazon dan muat turun Mozilla Firefox atau Chrome. Kedua-dua penyemak imbas ini percuma dimuat turun dan digunakan
 2. Sekarang tekan pilihan sambung di IPVanish anda untuk membuat sambungan
 3. Lancarkan penyemak imbas yang dimuat turun dengan memasukkan URL ini- https://dnsleaktest.com
 4. Apabila anda sampai di laman web, anda dapat melihat alamat dan lokasi IP. Sekiranya IPVanish berfungsi, tidak akan serupa dengan yang sudah anda miliki
 5. Terakhir, pilih ujian standard dan pastikan tidak ada kebocoran DNS semasa menggunakan VPN anda

Adakah Penting untuk Menggunakan VPN dengan Firestick?

Walaupun tidak wajib, sebaiknya selalu menggunakan VPN dengan Firestick. Oleh kerana kebanyakan orang percaya bahawa ini adalah satu lagi kos yang tidak perlu yang mungkin melambatkan sambungan internet Fire TV. Berikut adalah beberapa sebab yang mencukupi untuk menentukan mengapa tidak perlu menggunakan Firestick tanpa VPN.

Kemudahan Menggunakan Wi-Fi Awam

Salah satu tarikan utama Firestick adalah kemudahannya, kerana kotak kecil itu boleh dibawa ke mana sahaja diperlukan. Walaupun begitu, ini juga bermaksud bahawa anda akan menggunakan Wi-Fi awam di restoran, hotel, dan tempat-tempat lain, yang sangat tidak selamat dan tidak selamat!

Namun, jika anda kebetulan menggunakan VPN, penyulitannya akan membolehkan anda menggunakan Firestick di rangkaian baru ini tanpa perlu khawatir data anda akan bocor!

Akses ke Kandungan di Luar Negara

Dengan banyaknya jenayah siber dan masalah privasi digital yang lain, banyak laman web lebih suka mengasingkan diri ke wilayah / negara tertentu atas alasan keselamatan. Oleh kerana mereka hanya dapat diakses dari alamat IP yang dibenarkan oleh pelayan, masuk ke laman web seperti itu tidak mungkin dilakukan kecuali anda berada di wilayah tersebut.

VPN tidak hanya mengamankan data anda tetapi juga mengubah alamat IP anda, aplikasi / perisian ini cenderung menjadi pilihan utama bagi sebilangan besar pengguna yang dibatasi geo untuk memintas pelayan dan mengakses kandungan yang dibatasi dari mana pun diperlukan.

Keselamatan

Firestick dibuat pada versi Sistem Operasi Android yang disebut Fire OS. Walaupun Android sangat popular di seluruh dunia, ia juga tidak selamat dan tidak selamat.

Hasilnya, pengguna Firestick terbuka terhadap serangan dari penggodam bersama ISP, pengawasan dari pemerintah, dan organisasi lain. Dengan menggunakan VPN, anda dapat menyelamatkan diri dari semua risiko ini.

Mengapa IPVanish Pilihan yang Lebih Baik untuk Anda?

Walaupun industri ini sekarang dipenuhi dengan banyak VPN, IPVanish pasti merupakan salah satu VPN terbaik untuk Firestick. Saya mempunyai beberapa alasan kukuh untuk menyokong tuntutan ini!

VPN ini dilengkapi dengan add-on rasmi yang tersedia di Amazon App Store, yang menjadikannya lebih mudah untuk dipasang dan dijalankan. Aplikasi ini telah direka khas untuk pengguna Firestick dan merupakan salah satu yang pertama di antara beberapa VPN yang menyediakan perisian khusus untuk peranti Amazon.

Lebih-lebih lagi ketika datang Pengguna Kodi, IPVanish tidak membebankan jumlah data serta jenis fail yang anda gunakan. IPVanish pada pelayan Kodi dengan baik kerana ia juga menyekat penyekat Kodi yang dilarang geo.

Ia dikenali sebagai salah satu penyedia paling selamat di pasaran kerana dilengkapi dengan AES 256-bit penyulitan yang hampir boleh dipecahkan. Ia mempunyai ciri keselamatan seperti Perlindungan kebocoran DNS yang menjaga data peribadi anda. Sekiranya penstriman pintar dan lancar adalah yang anda mahukan, maka VPN ini pasti menjadi pilihan anda.

Itu membawa kita ke penghujungnya. Adakah anda mendapati artikel ini berguna? Sekiranya anda mempunyai pertanyaan dan cadangan, beri tahu kami dengan memberikan komen di bawah.

Kelebihan

 1. Ia mempunyai 1300+ Pelayan di 70+ negara.
 2. Penyulitan Gred Tentera AES-256 bit.
 3. Menyokong 8 sistem dan peranti operasi yang berbeza.
 4. Ciri Kill Switch Bersepadu .

Keburukan

 1. Bidang Kuasa Bawah 14 Tahun
 2. Ia menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari sahaja.

Kesimpulannya

IPVanish tidak diragukan lagi adalah salah satu penyedia VPN terbaik dalam industri dan ciri-cirinya membuktikannya. Sambungan segera, keselamatan kelas atas dan kelajuan lancar adalah apa yang diharapkan dari penyedia VPN terkemuka. Walaupun terdapat semua ciri yang luar biasa, ada satu perkara yang menarik perhatian saya; ia berada di bawah bidang kuasa 5 mata.

Selain daripada itu, tidak ada yang menghalang saya daripada mengesyorkan VPN ini kepada pembaca saya. Teruskan, cuba VPN ini dan saya harap anda akan mendapat pengalaman hebat dengannya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map