Apa itu iStream?

Duckpool adalah nama baru untuk iStream Kodi add-on yang terkenal dengan streaming filem dan rancangan TVnya. Nama itu sendiri mendedahkan bahawa alat tambahan duckpool adalah milik keluarga Muck Duck. Ini mengandungi pautan besar dan sumber untuk video yang ditawarkannya yang membolehkan anda menstrim apa sahaja.

Itu telah dijenamakan semula ke Duckpool sejak Mucky Duck mengambil alih add-on. Anda pasti naif untuk membandingkan Duckpool dengan Covenant atau Genesis Reborn. Namun, ia menawarkan video berkualiti sebaik sahaja anda mendapat pautan yang betul.

Kami telah memberikan panduan terperinci mengenai cara memasang iStream (Duckpool) di Kodi. Oleh itu, baca panduan langkah demi langkah kami di bawah:

Cara Memasang iStream (Duckpool) pada Kodi 17
Cara Memasang iStream (Duckpool) pada Kodi 16
Ulasan Kodi iStream (Duckpool)
iStream Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan iStream (Duckpool) kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 57% di IPVanish dan streaming kandungan tanpa had di iStream (Duckpool).

Cara Memasang iStream (Duckpool) pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Sekiranya anda sudah memasang Kodi Krypton Versi 17, maka Buka Kodi pada sistem anda > Klik pada Tetapan ikon gear yang anda akan dapati di bahagian atas > Sekarang pilih Pengurus Fail.cara memasang istream duckpool di kodi
 2. Di sini anda akan melihat Tambah Sumber pilihan di sebelah kiri skrin anda, Klik dua kali di atasnya > Kotak akan muncul di mana anda perlu mengklik ‘Tiada’ > Sekarang taipkan repositori URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Sekarang taipkan nama sumber media ‘Bebek Mucky’ pada pilihan yang disediakan di bahagian bawah > Sekarang klik okey.cara memasang istream duckpool pada kodi kryptn versi 17
 3. Kembali kepada Skrin Utama Kodi dengan memukul ‘Esc’ butang > Klik pada Alat tambah > Pilih ikon Package Installer, ikon berbentuk kotak yang terletak di sudut kiri atas.istream duckpool di kodi
 4. Sekarang klik pada pilihan Pasang dari Fail Zip > Cari dan klik Itik Mucky > Sekarang klik pada repositori.mdrepo-1.0.2.zip dan tunggu repositori dipasang.persediaan kream istream duckpool
 5. Setelah pemasangan selesai, klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Pilih Repo Bebek Mucky dari senarai > Repositori Tambahan > Kemudian Repositori Duckpool > Pasang.tetapan kodi istream duckpool
 6. Setelah pemasangan repositori Duckpool selesai, kembali ke senarai repositori dengan menekan ‘Ruang Belakang’ kekunci pad kekunci anda dua kali.konfigurasi istream duckpool kodi
 7. Sekarang cari dan klik Repositori Duckpool > Alat tambah Video > Duckpool > Pasang > Diperlukan beberapa minit untuk memasang add-on.istream duckpool di kodi xbmc
 8. Sekarang kembali ke Skrin Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Sekarang Alat tambah Video > Kemudian Duckpool > Selamat bertunang! Anda kini telah memuat turun iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

Cara Memasang iStream pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi Jarvis > Pilih pilihan Sistem > Klik pada Pengurus Fail di bawah pilihan Sistem > Sekarang klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Di sini kotak akan muncul, klik pada ‘Tiada’ > Taip URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ dan klik selesai > Taipkan nama ‘Mucky Duck’ dan klik Selesai > Sekarang klik OK.
 3. Kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Sistem > Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Itik Mucky > repositori.mdrepo-1.0.2.zip > Tunggu ia dipasang.
 4. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Repo Bebek Mucky > Repositori Tambahan > Repositori Duckpool > Pasang.
 5. Kembali ke pilihan Install from Repository > Repositori Duckpool > Alat tambah Video > Duckpool > Pasang > Nikmati!

Ulasan Kodi iStream (Duckpool)

iStream (Duckpool) telah berlanjutan selama bertahun-tahun. BANYAK pengguna Kodi yang sebelumnya menggunakan Duckpool tidak tahan memasang pemasangan lain selain Duckpool.

istream reddit

Walaupun ia menawarkan pelbagai sumber / pautan untuk menonton kandungan video, banyak pengguna Kodi tidak menyukai kualiti videonya. Selanjutnya, pilihan menu akan melambatkan sebahagian besar masa yang mengganggu pengguna.

ulasan istream reddit

iStream Kodi Tidak Berfungsi

Pada banyak kesempatan, iStream (Duckpool) mungkin berhenti berfungsi yang boleh merosakkan pengalaman Kodi anda. Sebilangan kesalahan mengenai iStream Kodi tidak berfungsi telah disediakan di bawah:

iStream Kodi Tiada Pautan

Kadang kala kandungan media yang anda streaming tidak mempunyai pautan dan oleh itu iStream (Duckpool) mengembalikan ralat. Ini mungkin menimbulkan kekecewaan di kalangan pengguna Kodi apabila mereka tidak dapat menemui pautan kandungan video kegemaran mereka.

Penyelesaian

Setelah anda mencapai sumber yang tidak tersedia atau hanya menunjukkan ‘iStream no source’, maka anda perlu mengosongkan cache. Anda boleh melakukannya dengan memasang Merlin Auto Cleaner.

Pembungkus

iStream (Duckpool) tidak boleh dibandingkan dengan alat tambah Kodi yang paling popular seperti Perjanjian, Keluaran, atau Kejadian. Tambahan ini memberi nilai kepada penggunanya dengan kualiti video yang baik dan antara muka yang mesra pengguna. Ia berjaya menunjukkan filem dan rancangan TV dari pelbagai pautan internet yang kadangkala pengguna Kodi mungkin patah.

Namun, ia tetap menawarkan video dalam kualiti HD dan menjadi pilihan ramai pengguna Kodi saya. Dalam panduan di atas, kami memberikan garis panduan lengkap mengenai cara memasang iStream di Kodi. Sebilangan aliran mungkin disekat geo dan untuk menyekatnya, anda perlu memasang IPVanish pada Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me