Cara Memasang Klub Pemain di Kodi Leia, Krypton Dan Jarvis

Players Klub adalah alat tambah IPTV yang menampilkan beratus-ratus saluran AS, video berdasarkan permintaan, sukan langsung, dan TV Retro. Belum lama ini add-on Kodi ini telah melanda dunia Kodi dengan ciri-ciri terbarunya.


Agar add-on berfungsi di Kodi, ia memerlukan nama pengguna dan kata laluan, yang kini telah diubah beberapa kali. Lebih-lebih lagi, ia adalah perkhidmatan IPTV dan anda memerlukan VPN untuk Kodi yang dapat membantu anda melewati sekatan geografi dan menyulitkan lalu lintas anda untuk streaming yang berkualiti.

Bahagian yang mengagumkan dari add-on ini adalah keterangannya mengenai berapa lama rancangan ini dijalankan. Tambahan ini telah dialihkan ke versi premium / berbayar, tetapi anda masih boleh menemui banyak tambahan kodi percuma di sini.

Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tanpa nama semasa menggunakan Klub Pemain kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Klub Pemain.

Untuk melihat saluran AS dan beberapa saluran Kanada, anda mesti tahu cara memasang Players Klub di Kodi. Untuk mengajar anda, kami telah menyenaraikan langkah-langkah untuk Kodi Leia, Krypton dan Jarvis. Jadi, teruskan membaca!

Cara Memasang Klub Pemain pada Tutorial Kodi – Anggaran Masa Video: 2 Minit

Cara Memasang Klub Pemain di Kodi Leia dan Krypton

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada ikon roda gigi yang terletak di bahagian atas yang juga disebut sebagai ikon Tetapan > Sekarang pilih pilihan Pengurus Fail di akhir > Tatal ke bawah dan klik dua kali pada Tambah Sumber.cara memasang klub pemain di kodi
 2. Dengan mengklik dua kali pada Tambah Sumber, anda akan diberi kotak di mana anda harus mengklik ‘Tiada’ > Dengan mengklik Tidak ada pilihan akan muncul yang akan meminta URL repositori, jadi ketik http://theplayersklub.us/playersklub/ > Sekarang di bahagian bawah kotak anda harus betulkan nama repositori, jadi ketik ‘Players Klub’ > Klik OK sehingga kotak hilang.cara memasang pemain klub pada kodi krypton versi 17
 3. Untuk melangkah ke langkah seterusnya, anda harus kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada tab Tambah > dan kemudian klik pada ikon Kotak yang disebut Package Installer.pemain klub pada kodi
 4. Setelah anda mengklik ikon Package Installer, anda harus memilih pilihan Install dari Zip File > Pilihan ini akan membuka kotak lain di mana anda harus memilih pemain Klub > Kemudian klik pada repository.playersklub-1.0.zip.pemain klub kodi zip pemasangan pemasangan
 5. Tunggu repositori dipasang. Setelah selesai, ia akan menunjukkan tanda ‘Add-on terpasang’ di kanan atas skrin anda..tetapan pemain klub kodi
 6. Sekarang klik pada pilihan Pasang dari Repositori > Cari dan klik pada Players Klub Repository > Alat tambah Video > Kemudian klik pada Klub Pemain > Pasang.pemain klub pada kodi
 7. Tunggu pemasangan dipasang.pemain klub xbmc konfigurasi pada kodi
 8. Setelah pemasangan selesai, kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Tambah > Alat tambah Video > Pemain Klub > Nikmati!

panduan pemain klub kodi

Cara Memasang Klub Pemain pada Kodi Jarvis Versi 16

 1. Buka Kodi Jarvis pada sistem anda > Klik pada pilihan Sistem > Kemudian klik pada Pengurus Fail > Kemudian klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Anda akan melihat kotak muncul di hadapan anda, klik ‘Tiada’ > Taipkan URL ini http://theplayersklub.us/playersklub/ dan klik Selesai > Sekarang ketik nama repositori ‘Players Klub’ dan klik Selesai > Sekarang klik OK.
 3. Setelah kotak hilang, kembali ke Skrin Utama Kodi dan klik pada Sistem > Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Pemain Klub > Kemudian klik pada repository.playersklub-1.0.zip
 4. Sekarang pilih Pasang dari pilihan Repositori > Cari dan klik pada repositori Klub Pemain > Alat tambah Video > Pemain Klub > Pasang > Nikmati!

Kata Laluan Klub Pemain

Tidak lama dahulu, Players Klub adalah versi percuma yang tersedia untuk pengguna Kodi. Ini memberikan nama pengguna dan kata laluan untuk penggunanya percuma yang sering berubah. Walau bagaimanapun, ini tidak lagi mungkin. Pengguna Kodi harus mendapatkan akaun premium untuk membuka saluran.

Pemain Klub IPTV

Pemain Klub menawarkan pelbagai saluran IPTV AS termasuk beberapa saluran Kanada. Berikut adalah beberapa senarai saluran yang mempunyai ciri tambahan:

 1. ESPN
 2. Cari
 3. Saluran Sejarah
 4. MSNBC
 5. A&E

Pemain Klub Premium

Akaun Players Klub Premium menawarkan lebih daripada 500 saluran AS bermula dari AS$ 5. Tidak ada salahnya membayar AS $ 5 untuk menonton beberapa saluran IPTV AS terbaik.

Manfaat lain yang anda akan dapat dengan versi premium adalah kualiti videonya. Walaupun Pemain Klub tidak berjanji untuk menawarkan kualiti HD, tetapi tetap lebih baik.

Pembungkus

Players Klub adalah tambahan premium yang mempunyai lebih daripada 500 saluran IPTV AS termasuk sukan langsung. Tidak lama dahulu Players Klub adalah versi tambahan Kodi percuma yang bertukar menjadi perkhidmatan premium kerana popularitinya.

Ini telah meningkatkan jumlah saluran IPTV pada versi premiumnya dengan kualiti video yang lebih baik, bermula dari US $ 5. Tetapi ada pengganti untuk Players Klub yang merupakan Neptune Rising Kodi addon, yang sejauh ini adalah salah satu addon kodi terbaik. Dalam panduan ini, kami memberikan langkah terperinci mengenai cara memasang Klub Pemain di Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map