Cara Memasang Mucky Duck Repo di Kodi Krypton / Jarvis – Langkah Mudah

Kemas kini Repositori Mucky Duck: Repositori Mucky Duck telah ditutup kerana tuntutan hak cipta dan tidak lagi tersedia.


Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan Mucky Duck Repo kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Mucky Duck.

Memasang Mucky Duck Repo di Kodi adalah pilihan popular di kalangan filem, rancangan TV, dan peminat sukan. Satu-satunya sebab yang boleh dibuat oleh sesiapa sahaja ialah pelbagai pilihan tambahan Repo yang ditawarkan kepada penggunanya. Kami mencadangkan pengguna Kodi untuk memasang Mucky Duck Repo pada peranti atau perisian Kodi mereka untuk mendapatkan akses ke pelbagai jenis filem, rancangan TV, dan tambahan sukan. Dalam panduan ini, kami menyediakan panduan langkah demi langkah mengenai cara memasang Mucky Duck Repo di Kodi.

Beberapa alat tambah hebat yang boleh didapati di Mucky Duck Repo disenaraikan di bawah:

 1. 123 Filem
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. Kotak HD

Langkah-langkah bagaimana memasang Mucky Duck Repo di Kodi telah dinyatakan di bawah:

Cara Memasang Mucky Duck Repo pada Kodi Krypton Versi 17

 1. Buka Kodi ke peranti anda > Pergi ke Tetapan > Sekarang klik pada Pengurus Fail.cara memasang repo mucky duck
 2. Sekarang klik dua kali pada Tambah Sumber hadir di sebelah kiri > Taipkan URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml di mana tertera ‘Tiada’ > Masukkan nama sumber media sebagai ‘Bebek Mucky’ > dan klik okey.cara memasang repo mucky duck pada kodi krypton versi 17
 3. Anda perlu kembali ke Skrin Utama Kodi dengan menekan ‘Esc’ butang pada papan kekunci anda > Pilih Alat tambah > Klik di kiri atas ‘Pemasang Pakej’ ikon.addositori mucky duck
 4. Pilih Pasang dari fail zip > Tatal ke bawah untuk mengklik Itik Mucky > dan pilih repositori.mdrepo-1.0.2.zip > Sekarang tunggu sebentar untuk menambah bebek bebek.mucky duck install dari fail zip
 5. Klik pada Pasang dari repositori > Pilih Repo Mucky Ducks > Alat tambah Video > Di sini anda dapat melihat senarai add-on Kodi mucky duck yang popular.video tambahan itik mucky
 6. Klik mana-mana add-on > Klik Pasang untuk memulakan proses pemasangan.streaming itik mucky
 7. Setelah pemasangan selesai, pergi ke Menu Utama Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video> Pilih add-on bebek bebek yang baru anda pasang.tetapan itik mucky
 8. Voila! Anda bagus untuk menonton filem, rancangan TV, dan banyak lagi!

bebek itik FUBAR

Cara Memasang Mucky Duck Repo pada Kodi Jarvis Versi 16

Memasang Mucky Duck Repo pada Kodi Jarvis Versi 16 adalah proses yang serupa dengan Kodi Krypton Versi 17 yang telah dijelaskan dalam panduan di atas. Walau bagaimanapun, sebelum memasang Mucky Duck Repo di Kodi, anda perlu ingat bahawa kedua versi Kodi ini mempunyai pelbagai perbezaan dalam susun atur, kekunci, dan kedudukan menu utama.

Sekiranya anda memasang Kodi Jarvis pada peranti anda, anda tidak perlu risau. Langkah-langkah untuk memasang Mucky Duck Repo tetap sama. Satu-satunya perbezaan yang perlu anda perhatikan adalah menu utama untuk setiap versi. Di Kodi Jarvis, menu utama terletak di bahagian bawah dalam kedudukan mendatar, sedangkan, menu utama di Kodi Krypton diposisikan secara menegak di sebelah kiri.

Selain daripada ini, anda akan dapati kunci ‘Sistem’ diganti dengan kunci ‘Tetapan’ dalam Kodi Krypton Versi 17. Sekiranya anda memasang Kodi Jarvis pada peranti anda, anda perlu mengikuti langkah yang sama yang digariskan untuk Kodi Krypton sambil mengekalkan diingat perubahan yang dijelaskan.

Mucky Duck Repo Tidak Berfungsi

Penutupan yang tidak dijangka

Sekiranya anda mendapati Kodi anda gagal memasang Mucky Duck Repo dari repositori yang telah disediakan dalam panduan ini, atau ditutup secara tiba-tiba tanpa sebarang amaran, maka anda mungkin menghadapi masalah Kodi.

Kegagalan mengemas kini Kodi ke versi yang lebih baru boleh menimbulkan masalah seperti yang dapat menggambarkan kegusaran di kalangan pengguna Kodi.

Penyelesaian

Pengguna Kodi dapat mengatasi kegagalan ini dengan memasang Kodi versi terbaru iaitu Kodi Krypton Versi 17. Setelah pemasangan selesai, anda perlu memasang Mucky Duck Repo pada Kodi sekali lagi. Ini pasti akan menyelesaikan masalah anda.

Masalah Streaming

Masalah streaming berterusan dengan kebanyakan add-on Kodi. Oleh kerana Mucky Duck adalah repositori yang mengandungi pelbagai bilangan alat tambah mucky duck Kodi yang popular, keadaan ini mungkin berlaku.

Sekiranya mana-mana add-on Kodi bebek yang tidak berfungsi gagal menstrimkan kandungan media, kemungkinan pengguna Kodi mungkin menyalahkan add-on kerana menyiarkan pautan yang tidak baik. Walaupun ini mungkin benar, tetapi tidak sepenuhnya.

Beberapa kandungan streaming mungkin mempunyai sekatan geo-block yang merupakan bentuk perlindungan yang mencegah pengguna mengakses konten berdasarkan lokasi geografis mereka.

Penyelesaian

Pengguna Kodi dapat menyelesaikan masalah ini dengan mudah dengan VPN Kodi yang akan membolehkan pengguna Kodi mengakses kandungan yang disekat secara geografi tanpa mengira lokasi geografi mereka. VPN Kodi juga akan menyembunyikan aktiviti internet mereka dari kerajaan dan penyedia perkhidmatan internet.

Zip Repo Mucky Duck

Sekiranya anda ingin mengurangkan jumlah langkah yang telah kami sediakan, dan ingin mencari cara mudah untuk memuat turun Mucky Duck Repo, maka anda perlu memasang fail zip Mucky Duck Repo secara langsung dari laman webnya. Prosesnya dijelaskan di bawah:

Anda mesti memuat turun fail Mucky Duck Repo Zip.

Klik pada repository.mdrepo-1.0.2.zip > Ia akan meminta izin anda untuk menyimpan fail zip ke peranti anda > Simpan fail.

Mulakan proses pemasangan dengan melancarkan Kodi > Pergi ke Tambah > Klik pada ikon Pemasang Pakej > Pasang dari fail zip > Navigasi fail yang anda muat turun dalam Langkah 2 > Klik okey.

Sekarang teruskan proses pemasangan dari Langkah 5 yang disediakan dalam panduan di atas.

Pemikiran Akhir

Untuk memasang Mucky Duck Repo di Kodi, anda perlu mengikuti 8 langkah garis besar yang dibincangkan dalam panduan ini. Sekiranya Mucky Duck Repo tidak berfungsi pada peranti anda, anda mungkin perlu memuat turun versi terbaru Kodi iaitu Kodi Krypton Versi 17, atau mempertimbangkan untuk menggunakan Kodi VPN. Walau apa pun, anda akan dapat menstrimkan kandungan media yang menakjubkan secara percuma.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map