Cara Memasang Nova membina Kodi di Leia, Krypton, Jarvis dan Firestick

Nova Kodi Build adalah sangat mengagumkan, baik dan teratur di antara binaan kodi terbaik. Ia mempunyai antara muka yang sangat menarik namun sederhana; yang memberikan kemudahan penggunaan yang besar.


Bagi kodi tambahan, ia mempunyai hampir semua tambahan yang ingin dimiliki oleh pengawas pesta. Sentiasa gunakan perkhidmatan Kodi VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi dalam talian anda kerana alat tambah yang tersedia dalam binaan sedikit berisiko untuk digunakan.

Kulit yang digunakannya adalah Xonfluence Skin dan melebihi 200 MB tetapi tambahan mengalirkan Filem dan Rancangan TV terkini dengan baik. Ikuti panduan kami untuk melihat cara memasang nova build kodi pada peranti anda:

Cara Memasang Nova membina Kodi di Leia dan Krypton

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada Ikon Tetapan > Buka Pengurus Fail > Klik dua kali pada Tambah Sumber.cara memasang kodi nova build
 2. Klik ‘Tiada’ > Taipkan ini URL http://thelittleguysco.net/kodi/ > Klik Ok > Namakan sumber sebagai Lelaki Kecil > Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog setelah memeriksa semula nama dan URL sumber.cara memasang nova build kodi pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kembali kepada Skrin utama > Klik Alat tambah bahagian > Klik Pemasang pakej ikon dari sudut kiri atas > Pilih Pasang dari Fail Zip.nova membina kodi
 4. Klik pada Lelaki Kecil > Pilih plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Tunggu pemberitahuan yang dinyatakan Wizard Bina Ringkas Dipasang.cara memasang nova build kodi pada jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 5. Kembali ke Skrin utama > Pilih Tambah Program > Klik pada Wizard Bina Ringkas > Klik Rohas Membina > Klik Nova> Anda boleh memilih dari mana-mana pelayan.cara memasang nova build kodi di firestick
 6. Klik pada Pasang Segar > Kotak dialog akan muncul > Klik Teruskannova membina kodi persediaan
 7. Build akan dipasang > Apabila ia meminta untuk tambah nilai profil, klik Paksa Tutup. Sekarang secara sederhana mula semula Kodi anda dan Nova Build akan dilancarkan.

Cara Memasang Nova membina Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi.
 2. Klik pada Pengurus Fail.
 3. Klik dua kali Tambahkan sumber.
 4. Klik <Tiada>.
 5. Taipkan ini URL: http://thelittleguysco.net/kodi/ > klik Selesai.
 6. Nbetul ini sumber ‘Little Guys’ > Klik Selesai > Klik Okey.
 7. Kembali ke skrin utama > Klik Sistem.
 8. Klik pada Alat tambah.
 9. Pilih Pasang dari fail zip.
 10. Klik pada Lelaki Kecil > plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Tunggu pemberitahuan yang dipasang tambahan.
 11. Sekarang kembali ke skrin Utama > Klik Sistem > Klik tab Tambah > Buka Tambah Program > Klik Wizard Bina Ringkas > Pilih Rohas Membina > Klik Nova.
 12. Klik pada Pasang Segar > Kotak dialog akan muncul > Klik Teruskan
 13. Build akan dipasang > Apabila meminta memuat semula profil, klik Paksa Tutup.
 14. Mulakan semula Kodi dan Build akan dilancarkan.

Ada Soalan?

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai Sports Devil, lihatlah Forum Kodi kami. Terlibat dengan pengguna Kodi yang bersemangat dan kongsi kisah, masalah, dan penyelesaian anda ”

Lawati Forum Kodi

 

Nova membina Muat turun Kodi

 1. Kembali ke Skrin utama > Klik Alat tambah bahagian > Klik Pemasang pakej ikon dari sudut kiri atas > Pilih Pasang dari Fail Zip.
 2. Klik pada Lelaki Kecil > Pilih plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Tunggu pemberitahuan yang dinyatakan Wizard Bina Ringkas Dipasang.
 3. Sekarang kembali ke Skrin utama dan klik pada Alat tambah tab menu > Pilih Tambah Program dari senarai > Klik pada Wizard Bina Ringkas > Klik Rohas Membina > Klik Nova> Anda boleh memilih dari mana-mana pelayan.
 4. Klik pada Pasang Segar > Kotak dialog akan muncul > Klik Teruskan.
 5. The Nova Membangun Kodi akan dipasang > Apabila meminta memuat semula profil, klik Paksa Tutup.
 6. Sekarang mulakan semula anda Kodi dan Build akan dilancarkan.

Cara Memasang Nova membina Kodi di Fire Stick

Kodi di Fire Stick akan diperlukan sebelum anda memasang Nova Build. Oleh itu, pasang Kodi pada Fire Stick terlebih dahulu. Setelah Kodi dipasang, ikuti langkah berikut:

 1. Lancarkan Kodi permohonan pada Tongkat Api
 2. Buka Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Langkah selebihnya sama dengan pemasangan Nova Membangun Kodi pada Kodi Krypton, yang dinyatakan di atas.

Untuk membuka blokir kandungannya, anda boleh menggunakan VPN percuma berbayar untuk Firestick Kodi.

Perkataan Akhir

Nova adalah Kodi Build yang mengagumkan kerana aspek aksesibilitas dan antara muka visualnya. Walaupun berukuran lebih dari 200 MB, binaan ini sama sekali tidak ketinggalan atau melambatkan sistem. Lebih-lebih lagi, anda mempunyai segala-galanya kerana kategorinya yang tersusun dengan baik yang membantu anda melayari dengan mudah.

Kami telah memberikan kaedah terperinci untuk menunjukkan kepada pengguna cara memasang Nova build Kodi pada peranti yang berbeza. Ikuti panduan ini dengan teliti tetapi pastikan anda tidak menjejaskan privasi anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map