piramid-kodi-addon

Alat tambah ini adalah pakej lengkap untuk semua pengguna yang gemar menstrim rancangan TV, Filem, acara Sukan, kartun kanak-kanak dan lain-lain.

Semasa streaming dalam talian dengan Kodi, pastikan anda dilindungi dengan VPN yang boleh dipercayai untuk Kodi. Ini akan menyulitkan lalu lintas anda dan memintas sekatan geo, yang membolehkan anda mengalirkan apa sahaja yang anda mahukan, dari mana saja di dunia.

Panduan ini akan memberi anda panduan mengenai cara memasang Piramid pada Kodi Leia versi 18, Krytpon versi 17.6 dan Kodi Jarvis versi 16. Anda juga akan belajar bagaimana menyelesaikan kesilapan yang mungkin anda hadapi dengan alat tambah Kodi ini.

Cara Memasang Piramid pada versi Kodi Leia dan Krypton

 1. Makan tengah hari Kodi > Klik Tetapan Ikon > Buka Fail Pengurus.cara memasang piramid pada kodi
 2. Pilih Tambah Sumber > Klik Tiada > Masukkan ini URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Klik okey.cara memasang piramid pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Namakan sumber ini ‘Sifar ’ > Klik okey > Kembali ke Rumah Skrin dengan menekan ruang belakang kunci.addon piramid kodi
 4. Pergi ke Alat tambah Menu > Klik pada Kotak berbentuk ikon > Pilih Pasang dari Zip Fail > Pilih Sifar > Klik pada Repo.zipcara menambah piramid pada kodi
 5. Sekarang pergi ke Pasang dari Repositori > Pilih Sifar Toleransi Repositori > Buka Video Tambahons > Klik pada The Piramid > Klik Pasang > Alat tambah akan dipasang!penyediaan piramid kodi
 6. Kini anda boleh mengakses add-on ini dengan mudah dari Tambahons menu dan nikmati kandungan kegemaran anda.

Cara Memasang Piramid pada Kodi Jarvis versi 16 atau Ke Bawah

 1. Pergi ke Sistem > Buka Fail Pengurus.
 2. Klik Tambah Sumber > Masukkan pautan: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Beri nama ‘Sifar ’ ke sumber ini > Klik OK.
 3. Kembali ke Rumah skrin > Pergi ke Sistem > Klik Tambahons > Klik Pasang dari Zip >Pilih Sifar > Klik pada Repo.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.
 4. Klik Pasang dari Repositori > Pilih Sifar Toleransi Repositori > Pergi ke Video Tambah-ons > Pilih The Piramid > Klik Pasang > Tunggu add-on dipasang.

Memasang Pyramid Kodi tidak begitu rumit, betul?

Muat turun Zip Tambahan Pyramid Kodi Repo

 1. Muat turun Zip Fail pada Peranti anda > Klik Alat tambah > Klik Kotak ikon dari sudut kiri atas > Klik Pasang dari Zip Fail > Sediakan sistem jalan dimuat turun fail > Pilih Repo.zip
 2. Klik Pasang dari Repositori > Klik Sifar Toleransi Repositori > Pergi ke Video Tambahons > Pilih The Piramid> Klik Pasang > Tunggu sehingga alat tambah dipasang.
 3. Selepas pemasangan anda boleh menggunakan add-on ini dari menu Add-on yang terdapat di skrin utama.

Piramid Kodi Turun / Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Piramid Kodi Tidak Bekerja / Turun:

Pengguna banyak mengeluh kerana Piramid Kodi tidak berfungsi atau tidak berfungsi. Kebiasaannya, setiap alat tambah pihak ketiga menghadapi kesilapan ini. Kesalahan ini berlaku kerana repositori ditutup atau ketika repositori dimigrasikan ke domain lain.

Penyelesaian

Satu-satunya penyelesaian untuk ralat ini ialah menggunakan pautan sumber yang boleh dipercayai dan dikemas kini untuk memuat turun dan memasang repositori. Inilah pautan repositori yang dikemas kini untuk Piramid.

Pemutaran Piramid Kodi Gagal (Periksa Maklumat Log)

Kesalahan Mainan Gagal biasanya dilaporkan oleh pengguna yang menggunakan Pyramid Kodi 17.4 pada PC atau peranti android. Walau bagaimanapun, masalah ini tidak berlanjutan pada versi Pyramid Kodi 2017 yang lebih baru.

Penyelesaian

Kesalahan ini dapat diperbaiki dengan mudah untuk Pyramid Kodi 17.4 atau versi yang lebih rendah dengan menghapus fail pangkalan data yang sudah lapuk. Ikuti langkah berikut untuk membersihkan pangkalan data:

 1. Buka Tetapan dari Kodi.
 2. Pergi ke Pengurus Fail.
 3. Sekarang pilih Direktori profil dari lajur sebelah kiri.
 4. Klik pada Pangkalan data.
 5. Sekarang Klik kanan Addons27.db > Klik Padam.

Masalah selesai!

Tetapi untuk versi Pyramid Kodi 2017 yang lain, penyelesaian termudah selain daripada ini adalah menggunakan perkhidmatan Kodi VPN. Sebab utama di sebalik terdapat beberapa laman web yang dilarang geo yang tidak dapat diakses oleh Kodi tanpa VPN.

Ketergantungan Piramid Kodi

Kesalahan ini muncul semasa anda memasang repositori. Sebab utama di sebalik ralat kebergantungan ini adalah bahawa repositori host mungkin sudah lapuk atau dikemas kini.

Penyelesaian

Penyelesaian untuk ralat kebergantungan ini adalah dengan menunggu kemas kini. Sebaik sahaja repositori dikemas kini, ralat ini tidak akan muncul lagi. Selain itu, banyak forum lebih suka mengosongkan cache, tetapi itu bukan penyelesaian untuk ralat ini.

Ulasan Piramid Kodi

Alat tambah ini bermula sebagai kecil tetapi sekarang telah mendapat reputasi di kalangan pengguna Kodi. Pyramid Kodi dibangunkan oleh Tomb Raider Movies, dan merupakan pakej lengkap untuk semua peminat streaming.

Piramid Kodi sering disyorkan oleh pengguna Kodi kepada pemula Kodi yang lain kerana antara muka yang mesra pengguna. Ini dapat dilihat melalui utas perbincangan Reddit mengenai tambahan Kodi kegemaran untuk streaming. Seorang pengguna tidak hanya menamakan add-on ini tetapi juga menyenaraikan pelbagai perpustakaannya, lihat:
kajian piramid

Ini adalah seperti ekspresif pengguna yang berpuas hati!

Ulasan Twitter Pyramid Kodi

Kepulangan Piramid Kodi pasti membuat geeks gembira. Salah seorang pengguna twitter tweet ini mengenai kepulangan The Pyramid:

SEMUA DI SATU ADDON KEMBALI DENGAN REPOSITORI BARU !!!! PYRAMID ADALAH BACA !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P melalui @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 November 2017

Terdapat juga “Pengguna Lama” Piramida, yang menyatakan kegembiraannya:

Sayang bro kerana terus melakukan ini … ANDA ADALAH ALASAN IM MASIH MEMERIKSA KODI! selalu mempunyai filem pertama dengan kemas kini … Tidak ada orang lain yang melakukannya … Hanya filem Tomb Raider (maaf pengikut lama di sini) Piramid

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 November 2017

Perkataan Akhir

Setiap add-on Kodi pihak ketiga adalah unik dan membolehkan pengguna menyaksikan perkara-perkara di luar imaginasi mereka. Kembalinya Piramid jelas dihargai oleh pengguna kerana hanya ada beberapa alat tambah yang boleh dipercayai yang mempunyai kemampuan dan ciri tersebut. Piramid Kodi semestinya kecantikan seperti kebaikan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me