Halo semua, ikuti panduan ini oleh kodi vpn untuk mengetahui cara memasang addlist Playlist Loader Kodi.

Oleh kerana namanya cukup jelas, Playlist Loader Kodi addon membantu pengguna membuat, menyesuaikan dan mengurus senarai main kandungan mereka seperti kodi addon ini.

Pastikan anda menggunakan VPN untuk Kodi semasa menggunakan add-on ini untuk menjamin kehadiran dalam talian anda dari penggodam dan mata-mata.

Senarai main Kodi adalah tambahan yang bagus untuk pemerhati, kerana mereka suka mengumpulkan kandungan kegemaran mereka. Ikuti panduan ini langkah demi langkah untuk memasang addon Playlist Loader Kodi.

Playlist Loader Kodi Muat turun URL Fail Zip Repositori

Playlist Loader Kodi sebelum ini tersedia melalui repositori SuperRepo tetapi setelah repositori ditutup, kini tersedia di Kodil Repository.

Anda boleh memuat turun dan memasang Playlist Loader Kodi terus ke sistem anda dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Muat turun Fail Zip Repositori Kodil.
 2. Buka Kodi > Klik pada Tambahons > Klik Kotakberbentuk.
 3. Klik Pasang dari Zip Fail > Semak imbas dan Muat naik yang dimuat turun Zip Fail > Tunggu sehingga add-on diaktifkan.
 4. Klik Pasang dari Repositori > Repositori Kodil > Alat tambah Video > pilih Pemuat Senarai Main > Klik Pasang.

Cara Memasang Playlist Loader Kodi Addon pada Versi Leia atau Krypton

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Tetapan > Klik Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber.cara memasang playlist kodi addon
 2. Klik ‘Tiada ‘ > Taipkan ini URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik okey > Beri nama kepada sumber ini ‘Kodil Repo” > Klik okey.cara memasang playlist loader kodi addon pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Teguran ‘Ruang Belakang ’ kunci beberapa kali untuk kembali ke Kodi Utama Menu > Klik Tambahons > Klik pada Kotak ikon dari sudut kiri atas.senarai main pemuat kodi addon
 4. Pilih Pasang dari Zip Fail > Pilih Kodil Repo > Klik pada zip > Repositori akan dipasang.cara menambah senarai main loader kodi addon
 5. Klik Pasang dari Repositori > Buka Kodil Repositori > Klik Video Tambahons > Pilih Pemuat Senarai Main > Klik Pasang > Alat tambah akan diaktifkan.senarai main pemuat kodi addon
 6. Kembali ke Menu Utama Kodi > Buka Tambahons > Klik Video Tambahons > Klik Pemuat Senarai Main > Nikmati!senarai main pemuat kodi
 7. Apabila anda membuka Pemain Senarai Main, klik Tambah Senarai Baru > Di sini anda perlu memasukkan nama senarai iaitu IPTV Dunia.
 8. Klik pada Senarai URL Jauh > Sekarang ia akan meminta anda memasukkan pautan, jadi salin dan tampal URL https://pastebin.com/mts3zEq0/
 9. Sekiranya ia meminta anda memilih Daftar Log, kemudian pilih Logo dari Fail > Setelah selesai dengan perubahan ini, buka add-on Playlist Loader sekali lagi > Pilihan baru akan muncul dengan nama IPTV Dunia, klik padanya dan nikmati streaming langsung.

Cara Memasang Playlist Loader Kodi Addon pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

Anda juga boleh memasang Playlist Loader Kodi di Jarvis. Ikuti prosedur ini:

 1. Lancarkan Kodi > pergi ke Sistem > pilih Fail Pengurus > Tambah Sumber > Tiada > Taipkan ini URL http://www.lvtvv.com/repo/ > okey > Taipkan Nama ‘Kodil Repo ’ > Klik okey.
 2. Kembali kepada Kodi Rumah Skrin > Sistem > Tambahons > Pasang dari Zip Fail.
 3. Cari dan Klik ‘Kodil Repo ’ > Kodil.zip
 4. Pasang dari Repositori > Kodil Repositori > Video Tambahons > Pemuat Senarai Main > Pasang > Tunggu pemasangan Playlist Loader dipasang.

Cara Memasang Playlist Loader Kodi Addon di Fire Stick

Pengguna Fire Stick perlu memasang repositori Kodi dan Kodil terlebih dahulu untuk memasang addon Playlist Loader Kodi. Pengguna boleh memulakan dengan mengikuti panduan kodi firestick ini.

Satu-satunya perubahan dalam prosedur adalah selepas Langkah 5, anda perlu ke Tambahons > Video Tambahons > Klik Pemain Senarai Main > Klik Pasang.

Pemain Senarai Main Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Pengguna terus menghadapi kesilapan dengan addon kodi terbaik kerana amalannya yang menyalahi undang-undang. Masih ada kesalahan tertentu yang berkaitan dengan senarai main Loader Kodi yang dapat diperbaiki. Kami telah menyenaraikan kesalahan dengan pembetulannya, lihat:

Ralat Log Periksa Pemain Senarai Main

Sekiranya add-on Playlist Loader Kodi menunjukkan ralat ini, maka alasan di sebalik ini adalah kemas kini add-on yang berterusan atau penutupan repositori.

Menetapkan

Untuk menyelesaikan ralat ini, anda harus melihat apakah sumber Playlist Loader Kodi 2017 masih berfungsi atau tidak. Sekiranya sumbernya masih aktif, maka kemas kini mungkin sedang dalam proses. Tunggu beberapa jam dan cuba mengakses add-on sekali lagi.

Pemain Senarai Main Kodi Gagal Memasang Ketergantungan

Kesalahan ini berkaitan dengan sumber repositori, seolah-olah jika repositori tidak tersedia atau sudah usang maka ralat ini muncul.

Menetapkan

Untuk menyelesaikan ralat ini, cuba gunakan repositori yang boleh dipercayai atau rasmi. Supaya anda tidak perlu menghadapi kesalahan seperti itu.

Selain daripada kesilapan ini, anda dapat menjauhkan Playlist Loader Kodi anda dari kesilapan kemudian menyimpan cache anda dengan jelas dan mengemas kini add-on anda secara berkala.

Senarai URL Loadlist Loader Kodi

Berikut adalah beberapa Daftar URL untuk kawasan yang berbeza:

 1. Senarai Jerman
 2. Senarai URL Kandungan Indo-Pak
 3. Senarai AS
 4. Senarai UK

Pembalut

Alat tambah Playlist Loader Kodi adalah sesuatu yang baru dan jarang berlaku. Ia tidak seperti alat tambah lain yang digunakan untuk menonton sukan filem dll. Pengguna menggunakan alat tambah ini untuk menguruskan senarai main media. Pengguna boleh memuat turun senarai URL juga untuk melihat kandungan berfokus geo.

Kami telah memberi anda maklumat ringkas dan prosedur muat turun Addlist Loader Kodi. Kini anda boleh memuat turun dan menikmati susun senarai main kandungan kegemaran anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me