Cara Memasang Pro Sport pada Kodi dalam Masa Kurang 5 Minit

Sama ada bola sepak Amerika, hoki, atau sukan lain di dunia, Pro Sport mempunyai semuanya. Ia adalah tambahan Kodi pihak ketiga di mana anda boleh menonton sukan Amerika selama yang anda mahukan. Pro Sport Kodi 2017 mengalirkan sukan langsung dari mana sahaja di seluruh dunia dan membawanya terus ke kotak Kodi atau komputer anda.


Dalam panduan ini kita membincangkan cara memasang Pro Sport di Kodi dan juga di Fire Stick. Lebih jauh menangani semua masalah yang berkaitan dengan Pro Sport Kodi, jadi baca terus!

Cara Memasang Pro Sport pada Kodi Jarvis 16
Cara Memasang Pro Sport pada Kodi Fire Stick
Cara Mengemas kini Pro Sport di Kodi
Pro Sport Kodi Muat turun Zip URL
Ulasan Pro Sport Kodi Reddit
Pro Sport Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Cara Memasang Pro Sport pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Lancarkan Kodi pada sistem anda > Pergi ke Tetapan (ikon gear yang terletak di menu atas) > Sekarang klik pada Pengurus Fail > Di sini anda perlu klik dua kali Tambah Sumber.cara memasang pro sport pada kodi
 2. Setelah kotak dibuka, klik di mana tertera ‘Tiada’ > Kemudian taipkan URL https://cazwall.com/repo/ dan klik okey > Namakan repositori ‘SC’ dan klik okey > Klik okey lagi sehingga kotak ditutup.cara memasang pro sport pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Pergi ke Rumah Kodi > Klik pada Alat tambah tab di menu sebelah kiri > Sekarang klik pada Ikon kotak terletak di atas.cara menambah sukan pro pada kodi
 4. Di sini anda perlu klik Pasang dari Fail Zip pilihan > Kemudian pilih SC dari senarai panjang > Kemudian klik pada Repositori > Sekarang akhirnya klik pada repositori.simplycaz-1.0.2.zip > Tunggu ia dipasang.url muat turun fail zip sukan pro kodi
 5. Klik pada Pasang dari Repositori > Tatal ke bawah dan klik Cukup Repo Caz > Kemudian Alat tambah Video > Pilih Pro Sukan > Pasang.penyediaan pro sukan kodi
 6. Untuk melihat add-on, pergi ke Rumah Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > Pro Sukan > Sekarang tonton NHL, NFL NBA, dan sukan lain di Pro Sport.

tetapan kodi sukan pro

Cara Memasang Pro Sport pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Lancarkan Kodi Jarvis > Ketik Menu Sistem > Klik pada pilihan Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber > Klik ‘Tiada’ ketika kotak dialog dibuka.
 2. Jenis URL https://cazwall.com/repo/ dan klik Selesai > Taipkan Nama ‘SC’ dan klik Selesai > Klik okey untuk menutup kotak.
 3. Sekarang kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Sistem pilihan lagi > Kemudian klik pada Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Pilih SC dari senarai > Sekarang klik pada Repositori > repositori.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Sekarang pilih Pasang dari Repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Pro Sukan > Pasang > Nikmati Sukan Langsung!

Cara Memasang Pro Sport pada Kodi Fire Stick

 1. Buka peranti Fire Stick pada skrin > Pergi ke Tetapan > Klik pada Peranti > Kemudian Pilihan Pembangun > Sekarang pilih Turn ON ADB Debugging dan Apps dari Sumber Tidak Diketahui.
 2. Sekarang pergi ke Fire Stick Home > Buka Kodi dan ikuti langkah-langkah yang digariskan di bahagian di atas.

Cara Mengemas kini Pro Sport di Kodi

Kodi mengemas kini add-on Kodi secara automatik. Sekiranya Kodi anda tidak mengemas kini alat tambah, anda mesti melakukannya secara manual.

 1. Untuk mengemas kini Pro Sport secara manual, buka Kodi > Kemudian klik pada Alat tambah > Alat tambah Video > Kemudian Klik kanan Pro Sport dan klik pada Maklumat.
 2. Di bahagian bawah skrin anda akan dapati Kemas kini pilihan, jadi klik padanya. Anda juga boleh mengkliknya Kemas kini automatik pilihan hadir di sebelah pilihan kemas kini dan putar HIDUP.

Pro Sport Kodi Muat turun Zip URL

Kaedah lain untuk memuat turun Pro Sport Kodi 2017 adalah melalui Zip URL. Klik DI SINI untuk memuat turun Simply Caz Repo dan ikuti langkah-langkah yang digarisbawahi di bawah:

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Tambah > Ikon kotak > Pasang dari Fail Zip > Navigasi Zip File yang dimuat turun dan muat naik.
 2. Klik pada Pasang dari Repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Pro Sukan > Pasang.

Ulasan Pro Sport Kodi Reddit

@ESPNCleveland Pro aplikasi sukan di Kodi di Firestick, saya tidak mempunyai masalah dengan menonton permainan.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 Oktober 2017

@ESPNCleveland Pro aplikasi sukan di Kodi di Firestick, saya tidak mempunyai masalah dengan menonton permainan.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 Oktober 2017

Pengguna Kodi telah menonton bola sepak Amerika dengan Pro Sport App di Kodi Fire Stick. Orang tidak mempunyai masalah menonton permainan kerana kualiti streaming yang ditawarkannya.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, pilih permainan dan kemudian pilih aliran. Mungkin perlu melihat beberapa aliran untuk mencari yang baik .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17 September 2017

Menurut beberapa pengguna Kodi, anda mungkin perlu mengklik beberapa aliran di Pro Sport add-on sebelum anda mendapat aliran yang betul untuk mengerjakan Kodi. Kenyataan ini berlaku kerana kerana tuntutan hak cipta, beberapa sumber laman web streaming langsung mungkin ditutup semasa aksi langsung.

Pro Sport Kodi Tidak Bekerja / Masalah Kesalahan

Masalah tidak berfungsi Pro Sport Kodi 2017 mungkin akan kekal seumur hidup anda, tetapi kami mempunyai penyelesaian yang tepat untuk tambahan ini. Beberapa masalah dan penyelesaiannya disediakan di bawah:

Log Semak Ralat Pro Sport

Ralat Kodi Pro Sport ini berlaku semasa anda memasang repositori yang salah atau yang telah ditutup. Sama ada, ralat pemeriksaan log juga boleh muncul apabila sebarang penambahan sementara ditutup.

Penyelesaian

Untuk menyelesaikan masalah ini, anda perlu mempertimbangkan untuk memasang Pro Sport dengan Simply Caz Repo. Memasang add-on ini dengan repositori lain mungkin tidak dapat berfungsi dengan betul.

Melayari Lambat atau Tidak Terdapat Sumber

Bagi sebilangan pengguna Kodi, melayari perlahan atau tidak ada penyemakan imbas yang tersedia boleh menjadi masalah terbesar mereka. Apabila anda mengklik sumber untuk menonton sukan langsung, anda kecewa kerana mengetahui bahawa ia tidak disiarkan.

Penyelesaian

Untuk melayari perlahan anda diminta untuk membersihkan cache Kodi untuk meningkatkan kelajuan menyemak imbas. Dengan mempertimbangkan ‘Tiada Sumber Ralat’, Pro Sport hanya menunjukkan perlawanan yang dimainkan secara langsung. Tidak ada sorotan yang tersedia untuk pertandingan atau analisis perlawanan sebelum sukan. Jadi, sumbernya hanya dapat dijumpai semasa memulakan aksi langsung.

Mengemasnya

Pro Sport, add-on Kodi yang menampilkan sukan Amerika langsung adalah tambahan Kodi yang sangat popular di kalangan pengguna Kodi Amerika. Ia menyiarkan aksi langsung untuk perlawanan NFL, NHL, dan NBA dengan streaming HD. Panduan ini membantu anda memasang Pro Sport di Kodi dengan Simply Caz Repo, dan menonton sukan langsung.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map