Kemas kini: Alat tambah ini berfungsi dengan baik pada masa penulisan sekitar 10 bulan yang lalu tetapi baru-baru ini mula menimbulkan Ralat Pelayan Dalaman.

Seolah-olah add-on tidak lagi mendapat sokongan.  Sila kunjungi panduan tambahan kodi terbaik kami untuk alternatif. Baca mengapa kodi vpn diperlukan untuk semua pengguna.

Anda masih boleh mengalirkan sukan kegemaran anda melalui tambahan Kodi alternatif ini:

 1. Keluaran
 2. Perjanjian
 3. Neptune Naik
 4. Gurzil
 5. Mentega Teater Filem

Berita KodiPemberitahuan DMCA dan masalah hak cipta semakin meningkat setiap hari. Kodi VPN adalah penyelesaian terbaik untuk melindungi diri anda daripada pemberitahuan, Mencegah ISP dan melepaskan sekatan addon Kodi. VPN akan merahsiakan identiti anda dan selamat semasa menggunakan tambahan tidak rasmi seperti SportsDevil, Exodus dan lain-lain.kodi cta

Quasar adalah alat tambah torrent yang luar biasa dan popular untuk pengguna Kodi. Ini membolehkan pengguna menstrim filem yang serupa dengan bagaimana ia dimuat turun di torrents. Ia memberikan hasil carian melalui beberapa mesin pencari torrent yang paling popular. Ikuti panduan kami kerana kami telah memberikan penjelasan terperinci mengenai cara memasang addon Quasar Kodi.

Repositori Quasar Kodi

Quasar Kodi repo boleh dipasang melalui Kodil Repository. Walaupun ia tersedia di Github, namun anda mungkin menghadapi banyak masalah memuat turunnya. Kodil adalah repositori kodi yang paling terkini dan terbaik.
ralat pelayan dalaman quasar kodi addon

Cara Memasang Quasar Kodi Addon pada Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

Ikuti langkah-langkah ini untuk melihat cara memasang Quasar Kodi 17.

 1. Buka Kodi > Klik Tetapan ikon > Buka Fail Pengurus.
 2. Klik dua kali Tambah Sumber > Klik pada ‘Tiada ‘ > Taipkan ini URL betul-betul http://kdil.co/repo/ > Klik okey > Namakan sumber ini ‘Kodil Repo” > Klik okey.
 3. Kembali kepada Kodi Utama Menu > Buka Tambahons > Klik pada Berbentuk kotak ikon.
 4. Klik Pasang dari Zip Fail > Buka Kodil Repo > Pilih hidup Kodil.zip > Sekarang tunggu pemberitahuan yang dipasang di repositori.
 5. Pilih Pasang dari Repositori > Buka Kodil Repositori > Buka Video Tambahons > Pilih Quasar > Klik pada Pasang > Tunggu pemberitahuan.
 6. Akses add-on, Pergi ke Menu Utama Kodi > Klik pada Tambahons > Video Tambahons > Quasar > Nikmati!

Cara Memasang Quasar Kodi Addon pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

Ikuti langkah-langkah ini untuk mengetahui cara memasang Quasar Kodi 16.1 ke bawah.

 1. Lancarkan Kodi > Buka Sistem > Klik Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber > Klik pada Tiada > Taipkan ini URL http://kdil.co/repo/ > Klik pada Selesai > Beri nama sumber ini ‘Kodil Repo ’ > Klik pada Selesai > Klik okey.
 2. Pergi ke Kodi Rumah Skrin > Sistem > Tambahons > Pasang dari Zip Fail.
 3. Cari dan Klik ‘Kodil Repo ’ > Klik Kodil.zip
 4. Pasang dari Repositori > Kodil Repositori > Video Tambahons > Quasar > Pasang > Tunggu pemasangan dipasang.

Cara Memasang Quasar Kodi Addon pada Fire Stick

 1. Pasang Kodi pada Fire Stick dengan menggunakan panduan kami.
 2. Buka Pemaju Pilihan > Hidupkan Penyahpepijatan ADB dan Aplikasi dari Sumber yang tidak diketahui.
 3. Sekarang pelancaran Kodi dan ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di atas untuk memasang Quasar Kodi 2017.

Muat turun Quasar Kodi

 1. Muat turun fail Zip
 2. Pergi ke Kodi Utama Menu > Buka Tambahons > Klik pada Berbentuk kotak ikon.
 3. Pilih Pasang dari Zip Fail > Klik Kodil Repo > Pilih hidup Kodil.zip > Sekarang tunggu repositori dipasang.
 4. Klik Pasang dari Repositori > Klik pada Kodil Repositori > Buka Video Tambahons > Klik Quasar > Klik pada Pasang > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.

Quasar Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Ralat Pelayan Dalaman Quasar Kodi

Quasar Kodi menunjukkan ralat ini semasa anda cuba mengakses kategori dan bahagian. Sebab untuk ralat ini tidak diketahui tetapi kami percaya mungkin kerana alat tambah memerlukan kemas kini.

Menetapkan

Periksa kemas kini addon Quasar dengan mengklik kanan pada addon Quasar Kodi > Pilih Maklumat > Di bahagian bawah, klik pada Kemas kini.

Quasar Burst Kodi

Quasar Burst membolehkan Quasar Kodi mencari torrents. Ini adalah perkara penting dan Quasar sendiri memuat turunnya semasa pemasangan add-on.

Menetapkan

Sekiranya anda menghadapi ralat mengenai Quasar Burst, pasang semula Quasar Kodi addon dan ralat akan berhenti muncul.

Ulasan Quasar Kodi

Pengguna add-on ini lebih mementingkan masalah undang-undang dan bukannya prestasinya seperti yang dilihat dari rangkaian Reddit ini:
kajian addon quasar kodi

Berikut adalah tweet pengguna, memuji Quasar dan mendakwa ia bebas risiko:

Tweet itu dalam bahasa Sepanyol, berikut terjemahannya:

“The Torrents dimuat turun ke komputer anda, dan apabila anda mempunyai cukup, anda mula bermain sambil terus memuat turun. Terdapat tambahan untuk Kodi, saya menggunakan Quasar, menggunakan sumber Torrents yang terkenal, saya tidak melihat risiko “

Los Torrents se bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos add-ons para Kodi, yo uso Quasar, usa fuentes de Torrents muy conocidas, no veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4 Disember 2017

Sebaliknya, kami mempunyai pengguna yang sama sekali tidak senang dengan aliran:

Yo usaba Kodi + Quasar, pero últimamente me daba un poco de problemas. Los que tiran de streams y tal no me molan mucho

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16 Oktober 2017

[Terjemahan: “Saya menggunakan Kodi + Quasar, tetapi akhir-akhir ini saya memberikan sedikit masalah. Mereka yang menarik arus dan sebagainya tidak begitu menyukai saya ”]

Penyedia Kodi Quasar

Kami tidak dapat mencari penyedia semasa untuk repositori Quasar Kodi. Nampaknya penyedia telah menghentikan sokongannya.

Laman Rasmi Quasar Kodi

Untuk melayari laman web rasmi Quasar Kodi 17, klik di sini.

Quasar Kodi VPN

Perkongsian rakan sebaya tidak dianggap haram sehingga dan melainkan ia dibenarkan oleh pihak berkuasa yang berkenaan atau tidak digunakan untuk pembajakan kandungan.

Berkongsi kandungan tanpa kebenaran jika pemiliknya dianggap tidak sah dan itulah yang dilakukan oleh pihak ketiga P2P ini.

Terdapat garis panduan hak cipta DMCA tertentu yang jika dilanggar, dapat menimbulkan ancaman besar bagi pengguna. Itulah sebabnya selalu ada risiko yang lebih tinggi untuk ditangkap. Oleh itu, kami mengesyorkan pengguna menggunakan Quasar Kodi VPN sebelum anda menerima sebarang notis DMCA.

Pembalut

Quasar adalah add-on Kodi yang hebat tetapi baru-baru ini ia mula menimbulkan banyak kesilapan. Quasar Kodi addon mempunyai beberapa pengikis torrent terbaik dan inilah sebabnya ia sangat popular di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, kami telah memberikan tutorial terperinci bagaimana memasang Quasar Kodi addon. Pengguna selalu berisiko ketika menggunakan alat tambah torrenting pihak ketiga tersebut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me