Cara Memasang Repositori Noobs dan Nerds Kodi dalam 7 Langkah

NoobsandNerds Repository terletak di sebelah ‘SuperRepo’ sebagai senarai repositori terbesar yang boleh anda pasang di Kodi. Sebaik sahaja anda memasang repositori NoobsandNerds, anda akan mendapat akses ke banyak alat tambah Kodi yang popular termasuk MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher, dan banyak lagi yang lain. Repositori ini menyediakan banyak filem, rancangan TV, acara sukan, dan banyak kandungan media lain yang tersedia untuk streaming. Dalam panduan ini, kami menyediakan panduan langkah demi langkah mengenai cara memasang repositori NoobsandNerds Kodi.


Beberapa addon Kodi dibatasi oleh Geo dan untuk menggunakannya di kawasan larangan, anda harus menggunakan VPN di Kodi.

Cara Memasang Noob dan Nerds pada Kodi Krypton Versi 18

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke ‘Tetapan’ kunci yang terdapat di bahagian atas > Pengurus Fail > Klik dua kali pada ‘Tambah Sumber’.cara memasang noob dan kutu buku di kodi
 2. Taipkan URL http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ di tempat yang tertera ‘Tiada’ > Taipkan nama sumber media ‘Noobs and Nerds’.

cara memasang noob dan kutu buku pada kodi krypton versi 17

 1. Sekarang pergi ke Skrin Utama Kodi dengan menekan butang ‘Esc’ pada papan kekunci anda > Klik pada Alat tambah > Tekan ‘Pemasang Pakej’ ikon hadir di sudut kiri atas.repositori noobs dan nerds kodi
 2. Klik pada Pasang dari fail zip > Noob dan Nerds > Klik pada Repo Noobsandnerds (1.7) .zip.fail zip repositori noobs dan nerds untuk kodi
 3. Sekarang klik pada Pasang dari repositori > Alat tambah Video > Sekarang klik pada mana-mana alat tambah yang ingin anda pasang dari senarai cth. Bob, SportsDevil Launcher, The Red Pill, dll > Klik Pasang dan tunggu sehingga add-on diaktifkan. addobositori video noobs dan nerds
 4. Pergi ke Skrin Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Alat tambah Muzik > Klik pada Bob.noob dan kutu buku bob
 5. Nikmati Filem, Muzik, Sukan, dan lebih banyak lagi!.

kecantikan dan binatang buas dan kutu buku

Cara Memasang Noob dan Nerds pada Kodi Jarvis Versi 16

Proses cara memasang Noobs dan Nerds pada Kodi Jarvis Versi 16 tetap sama seperti yang diikuti dalam panduan langkah demi langkah di atas. Namun, kerana perubahan versi, susun aturnya berbeza.

Di Kodi Jarvis, tab terletak di bahagian bawah layar secara mendatar, sementara dalam versi terbaru Kodi, tab dapat ditemukan tergantung secara menegak di sebelah kiri layar.

Juga, kunci ‘Sistem’ yang terdapat di Kodi Jarvis Versi 16 telah diganti dengan kunci ‘Tetapan’ dalam Kodi Krypton Versi 17. Sila ikuti panduan di atas sambil mempertimbangkan perubahan ini.

Noobs dan Nerds Repo Zip File

Anda boleh melangkau dua langkah pertama panduan pemasangan dengan memuat turun fail zip Noobs dan Nerds Repo terus dari laman web. Selepas anda memasang fail zip ke peranti anda, anda mungkin perlu mengikuti satu langkah tambahan:

Langkah 3 dan 4 (Gabungan): Pergi ke Skrin Utama Kodi > Alat tambah > Pemasang Pakej > Pasang dari fail zip > Sekarang menavigasi fail yang anda muat turun ke peranti anda dan klik okey. Sekarang anda boleh mengikuti langkah 5 dan seterusnya untuk meneruskan pemasangan.

Log masuk Noobs dan Nerds

NoobsandNerds mempunyai forum untuk setiap add-onnya di mana pengguna dapat membincangkan masalah dan memberikan cadangan untuk sebarang masalah yang berkaitan dengan add-on NoobsandNerds Kodi. Untuk menghantar pertanyaan atau cadangan, anda perlu mempunyai ID log masuk dan kata laluan NoobsandNerds. Untuk itu anda perlu mendaftar ke laman web. Berikut adalah langkah-langkah untuk mendaftar ke laman web NoobsandNerds:

 1. Pergi ke laman web Noobs dan Nerds di sini.log masuk noobs dan kutu buku
 2. Letakkan tetikus anda Tab tambah > Tatal ke bawah ke Sokongan Forum > Klik pada Portal Komuniti atau mana-mana forum tambahan.laman web noobs dan nerds
 3. Anda boleh sama ada ‘Daftar ’ ke laman web atau log masuk dengan Google atau Facebook dan mulakan penggunaan portal komuniti jika anda mahukan bantuan dengan add-on Noobs dan Nerds Kodi.

noobs dan kutu buku mendaftar

Cara Menambah Saluran dari Noobs dan Nerds Kodi Repository

Di repositori NoobsandNerds Kodi, anda akan mendapat banyak tambahan yang boleh anda muat turun di Kodi. Contohnya, jika anda memuat turun add-on Kodi ‘The Red Pill’, anda dapat melihat dokumentari dari seluruh dunia di pelbagai saluran.cara menonton saluran noob dan kutu buku di kodi

Semasa anda membuka add-on The Red Pill Kodi, anda akan berhadapan dengan pelbagai pilihan termasuk Documentary Storm, Top Documentary, Free Documentary, dll. Apabila anda mengklik pada Documentary Storm, anda dapat melihat pelbagai genre dokumentari. Dari dokumentari ini, pilih salah satu yang akan membawa anda ke saluran yang berbeza termasuk YouTube.

Untuk Menambah Perkara

Anda mungkin dapat menyelamatkan diri dari banyak kerumitan semasa memasang repositori NoobsandNerds Kodi di mana anda akan mendapat akses ke banyak alat tambah yang popular untuk menstrim filem terbaru, rancangan TV, sukan, dll. Mengapa memuat turun tambahan Kodi yang berasingan apabila anda boleh pasang add-on Kodi all-in-one dengan proses yang serupa? Dalam panduan ini kami menyediakan langkah-langkah bagaimana memasang repositori NoobsandNerds Kodi, jadi nikmati menonton semua kandungan media terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map