Cara Memasang Supremacy Kodi Repository di Krypton, Jarvis & FireStick

Supremacy Repository adalah pakej lengkap untuk semua geeks penstriman yang ingin mempunyai satu repositori untuk Filem, Rancangan TV, dan Sukan dan lain-lain. Supremacy telah mendapat nama yang baik untuk dirinya sendiri, berkat tambahan Supremacy Kodi, yang popular di kalangan ramai pengguna.


Lihat panduan ini oleh KodiVPN dan ketahui lebih lanjut mengenai repositori dan tambahan Kodi terbaik.

Kajian Repo Ketuanan

Supremacy Repository adalah antara repositori paling popular di komuniti Kodi. Sebab di sebalik popularitinya adalah kerana ia mempunyai add-on sendiri dan juga add-on pihak ketiga yang lain. Tidak banyak repositori yang mempunyai add-on Kodi mereka sendiri dan bahagian terbaik mengenai Supremacy adalah bahawa ia mempunyai tiga add-on yang tersendiri:

 1. Ketuanan; alat tambah utama yang membolehkan pengguna menonton Filem, Dokumentari, Rancangan TV, filem 4K, filem Kanak-kanak dan TV Langsung.
 2. Sukan Ketuanan; alat tambah sukan yang menyediakan aliran untuk sukan langsung.
 3. Ketuanan iptv; tambahan untuk semua pencinta IPTV.

Repositori supremasi dikemas kini secara berkala oleh pembangunnya dan inilah sebab mengapa setiap orang lebih suka menggunakan repositori ini dan alat tambahnya. Alat tambah Supremacy Kodi secara bebas memperoleh reputasi hebat untuk mereka dengan memberikan pengalaman streaming berkualiti yang hebat.

Cara Memasang Repositori Supremacy pada Kodi krypton 17.6 ke atas

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang Supremacy Repository pada Kodi Krypton versi 17.6 anda:

 1. Buka Kodi > Klik pada Ikon Tetapan (Gear) > Buka Pengurus Fail.cara memasang repositori kodi supremasi pada krypton 17.6
 2. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Kotak dialog akan muncul > Klik di mana tertera > Ketik URL ini di bar alamat “http://2supremacy.uk/repo/” > Klik Okey > Beri nama sumber media ini sebagai “Ketuanan> Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.cara memasang repositori kodi supremasi pada jarvis
 3. Kembali kepada Menu utama > Klik Alat tambah > Klik pada Ikon Kotak dari sudut kiri atas.cara memasang repositori kodi supremacy di firestick
 4. Pilih Pasang dari Fail Zip > Klik pada Ketuanan > Pilih ketuanan-2.6.zip > tunggu pemberitahuan.muat turun repositori ketuanan
 5. Klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Kini anda boleh memasang sebarang add-on dengan mudah dari repositori ini.

pasang supremacy kodi repo dari fail zip

Cara Memasang Supremacy Repo pada Kodi Jarvis 16 ke bawah

 1. Buka Kodi Jarvis.
 2. Klik Sistem > Pergi ke Pengurus Fail.
 3. Klik Tambah Sumber.
 4. Klik <Tiada> dan taipkan ini URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Selesai > Beri nama ke pautan sumber media ini sebagai Ketuanan > Klik Selesai > Klik
 5. Kembali ke Rumah Kodi Skrin > Klik Sistem > Buka Alat tambah.
 6. Pilih Pasang dari Fail Zip > Klik Ketuanan > Klik pada ketuanan-2.6.zip.

Cara Memasang Repositori Supremacy di FireStick Kodi

 1. Pasang Kodi pada peranti Fire Stick.
 2. Pergi ke Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Setelah anda menyelesaikan langkah-langkah yang disebutkan di atas, rujuk prosedur pemasangan untuk Kodi Krypton versi 17.6.

Muat turun Repositori Ketuanan

 1. Muat turun fail zip tambahan Supremacy Kodi dari (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Pergi ke Menu Utama Kodi.
 3. Klik pada Alat tambah.
 4. Klik Kotak
 5. Klik Pasang dari Fail Zip.
 6. Semak imbas sistem dan buka fail zip yang dimuat turun.
 7. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori pilihan.
 8. Klik pada
 9. Buka Alat tambah Video folder dan pasang mana-mana add-on Kodi kegemaran anda yang ada di repositori dan mulakan penstriman.

Ketuanan Kodi Addons

Supremacy Repository sarat dengan banyak add-on Kodi yang popular seperti:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Teras Malam
 6. Planet MMA
 7. Ketuanan iptv
 8. Sukan Ketuanan
 9. JUMLAH
 10. JoyRide

Semua alat tambah ini terkini dan berfungsi dengan sempurna. Saya secara peribadi cuba memasang semua add-on ini satu persatu dan saya tidak menghadapi masalah.

Soalan Lazim Ketuanan

Banyak orang di seluruh dunia telah menggunakan repositori supremasi. Begitu juga, penggunanya telah menyiarkan banyak pertanyaan di forum yang berbeza. Berikut adalah dua kebimbangan yang paling biasa dikemukakan oleh banyak pengguna:

Repo ketuanan tidak berfungsi

Pada masa-masa tertentu, anda mungkin tidak dapat mengakses repositori Supremacy dan itu boleh berlaku kerana dua sebab utama. Sama ada repositori sedang menjalani kemas kini atau URL sumber yang anda tambahkan di Kodi tidak betul.

Sentiasa pastikan bahawa anda memasukkan URL sumber media yang betul dan sebelum menambahkan URL, selalu periksa sama ada URL sumber dalam talian atau tidak.

Tambahan ketuanan tidak berfungsi

Ini tidak berlaku secara normal kerana add-on Supremacy Kodi dikemas kini dari semasa ke semasa dan add-on tidak pernah turun. Namun, jika add-on tidak berfungsi pada sistem anda, maka cuba pasang semula add-on dari repositori.

Pastikan anda menggunakan repositori Supremacy yang dikemas kini kerana jika anda cuba memasang add-on ini dari repositori lain, kemungkinan anda mungkin akan mendapatkan versi yang ketinggalan zaman..

Kesimpulannya

Supremacy adalah repositori yang sangat baik yang mempunyai setiap tambahan yang diperlukan untuk menonton pesta. Repositori ini boleh dipercayai kerana sudah lama dikemas kini dan pengguna berkenaan tidak melaporkan sebarang kesalahan atau masalah.

Fakta bahawa ia menganjurkan add-onnya sendiri menjadikannya repositori yang boleh dipercayai dan kualiti add-onnya juga luar biasa. Saya mengesyorkan pengguna untuk mencuba repositori ini tetapi tidak tanpa VPN percuma atau terbaik untuk Kodi kerana menggunakan alat tambah pihak ketiga menjadikan anda terdedah kepada masalah undang-undang.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map