Cara Memasang Tidak Pasti Kodi Addon dalam Masa Kurang Dari 3 Minit

Semua orang yang ingin semuanya berada di bawah satu bumbung, Kodi ‘Tidak Pasti’ adalah untuk mereka. Pengguna boleh mengikuti panduan ini untuk memuat turun Not Sure Kodi Repo dan melihat cara memasang addon Not Sure Kodi.


“Tidak Pasti” bukan ungkapan, adalah tambahan baru di antara banyak tambahan kodi untuk pengguna yang penuh dengan segalanya. Apabila kami mengatakan semuanya, kami bermaksud Filem, Sukan, Rancangan TV, rancangan Kanak-kanak dan lain-lain. Tidak pasti Kodi membawa komuniti Kodi dengan ribut.

Terdapat beberapa prosedur muat turun dan pemasangan Kod Not Sure Kodi. Panduan oleh Kodi VPN ini akan memberi anda panduan.

Tidak Pasti Kodi Muat turun Zip Fail URL Repositori

Not Sure Kodi repo boleh dimuat turun terus dari pautan ini.

Sekiranya anda ingin memasang addon Not Sure Kodi secara langsung, kemudian muat turun fail Not Sure Zip di peranti anda. Selepas memuat turun fail, ikuti langkah berikut:

 1. Klik TambahHidup > Klik pada Kotak ikon.
 2. Klik Pasang dari fail Zip > SEDUNDNES > repositori.sedundnes-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.
 3. Pasang dari Repositori > Klik seduNdnes Repo >Pergi ke Alat tambah video > Pilih Tidak pasti > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.

Tidak Pasti muat turun Kodi semudah itu! Nikmati.

Cara Memasang Tidak Pasti Kodi Addon pada Krypton Versi 17.6 atau lebih rendah

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan ikon > Buka File Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber.cara memasang tidak pasti kodi addon
 2. Masukkan http://firetvguru.net/fire/ > Klik okey > Namakan sumber ini SEDUNDNES > Klik okey> Klik okey.cara memasang tidak pasti pada kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kembali kepada Rumah skrin > Pergi ke TambahHidup > Klik Pemasang Pakej ikon.tidak pasti kodi
 4. Pilih Pasang dari fail Zip > Klik SEDUNDNES > Klik repositori.sedundnes-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.tidak pasti kodi addon
 5. Pasang dari Repositori > Klik seduNdnes Repo >Pergi ke Alat tambah video > Pilih Tidak pasti > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.tak pasti kodi repo
 6. Alat tambah Tidak Pasti dipasang dan sedia untuk digunakan > Untuk mengakses Not Sure Kodi pergi ke Alat tambah > Klik Tidak pasti.

tidak pasti muat turun kodi

Cara Memasang Tidak Pasti Kodi Addon pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi > Klik pada Sistem > Buka Fail Pengurus > Tambah Sumber > Masukkan ini URL http://firetvguru.net/fire/  > Klik Selesai.
 2. Namakan sumbernya SEDUNDNES > Klik Selesai > Klik okey > Kembali ke skrin utama.
 3. Klik pada Sistem > Klik Tambahons > Klik Pasang dari fail zip > Pilih SEDUNDNESrepositori.sedundnes-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.
 4. Klik Pasang dari Repositori > Klik seduNdnes Repo > Buka Video Tambahons > Klik pada Tidak pasti > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan > Nikmati!

Tidak Pasti Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Pembetulan

Adakah Tidak Pasti Kodi tidak berfungsi? Atau ada masalah pemasangan, tatal di bawah untuk memperbaikinya!

Tidak Pasti Kodi Tidak Terdapat Aliran

Kesalahan ini bermaksud bahawa aliran yang anda cari sama ada baru atau terlalu lama untuk diambil untuk Tidak Memastikan Kodi.

Penyelesaian

Untuk menyelesaikan ralat ini, ikuti langkah berikut:

 1. Pergi ke Utama Menu> Alat.
 2. Klik pada Jelas Penyedia> Ya> Pemberitahuan ‘Proses lengkap ’ akan muncul.
 3. Sekarang Jelas Cache> Ya > Pemberitahuan ‘Proses selesai’ akan muncul.
 4. Klik Am > Penyedia Masa tamat> Turunkan ke 20> Klik okey.
 5. Am> Main balik > Belok mati Tuan rumah dengan Captchas> okey.
 6. Menu alatan > Sarikata > Aktifkan Sarikata > okey.

Tidak Pasti Kodi Gagal Memasang Ketergantungan

Kesalahan ini berlaku apabila terdapat masalah dengan versi Not Sure Kodi. Terdapat beberapa domain dihoskan yang menawarkan satu repositori. Sebilangan besar mereka ketinggalan zaman dan dengan itu gagal dipasang. Tidak Pasti Kodi tidak bekerja bukanlah sesuatu yang perlu ditakuti.

Penyelesaian

Untuk menyelesaikan ralat ini, gunakan sumber yang dipercayai, lebih baik laman web rasmi kerana anda akan menemui versi yang diperbaharui di sana.

Tidak Pasti Ulasan Kodi Addon

Tidak Pasti Add-on Kodi sebenarnya adalah perkara yang luar biasa. Anda boleh mengalirkan apa sahaja yang anda mahukan. Walau bagaimanapun, selalu ada pengguna yang mempunyai tindak balas yang beragam terhadap setiap pengalaman tambahan. Mari kita lihat:

Pengguna ini bersikap sarkastik tentang nama Pengaya ini, dan sangat jelas. Nama itu sendiri adalah ungkapan yang dapat mengelirukan kita.

tidak pasti ulasan addon

Dua perkara tidak dapat dielakkan, pelanggan yang berpuas hati dan pengguna tambahan yang berpuas hati. Anda tidak boleh memuaskan setiap pengguna. Selalu akan ada orang yang bersedia untuk mengadu. Pengguna ini prihatin dengan ruang yang diliputi oleh pengaya ini dan juga kodi addon yang hebat.

tak pasti kodi review

Di sini anda memilikinya; kesilapan seperti itu terus muncul. Sekarang kami telah memberitahu anda sebabnya.

tidak pasti kajian addon reddit

Tidak Pasti Log Masuk Kata Laluan Kodi Addon

Tidak pasti kata laluan masuk Kodi diperlukan untuk mengakses kandungan Dewasa (18+).

Kesimpulannya

Not Sure Kodi add-on adalah pakej satu-untuk-semua. Dilengkapi dengan pelbagai kandungan, add-on ini pasti berpotensi untuk mencuri perhatian dari semua add-on kodi lain.

Guru TV Fire telah hadir dengan sesuatu yang luar biasa kali ini dan seperti yang kita lihat, ia telah mulai mendapat pengiktirafan serius di pasaran. Walau bagaimanapun, kita harus menunggu dan melihat sama ada ia akan terus diperbaharui atau keluar dari permainan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map