Cara Memasang Titanium Kodi Build kurang dari 5 Langkah Dengan Pin Titanium Dewasa Sahaja

Titanium Kodi Build adalah salah satu binaan terbaik untuk Kodi tanpa keraguan. Ulasan Kodi Titanium sangat positif sepanjang kehadirannya dan itulah yang menjadikannya yang terbaik.


Ikuti panduan kami untuk melihat cara memasang Titanium Kodi dan menggunakan VPN berbayar atau percuma untuk Kodi untuk keselamatan anda sendiri atau sekatan geo.

Tawaran Istimewa Black Friday KodiVPN.co Eksklusif 2019
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 1.32Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

ikan luncur

 US $ 11.95 US $ 1.99Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini (Percuma 3 Bulan)

Gading

 US $ 9.95 US $ 2.75Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

Ia mempunyai banyak tambahan kodi terbaik yang dapat memenuhi keperluan pengguna dengan mudah. Kualiti kandungan yang ditawarkannya juga bagus. Titanium build Kodi Kryptonite adalah salah satu versi terbaik di antara semua.

Apa yang ada di dalam Titanium Kodi Build dan Kodi Titanium Build Features

Titanium Kodi Build adalah salah satu binaan Kodi terbaik yang terdapat di rak sekarang. Binaan ini mempunyai semua tambahan penting untuk filem, rancangan TV dan Sukan seperti Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Play Playlist, zon kanak-kanak, Gears TV, Vader Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Music, Android Apps, TV Langsung, Hab Sukan, Main Ulang Sukan dan banyak lagi.

Binaan Titanium Kodi terus diperbaharui secara konsisten dan mempunyai kelajuan yang sangat pantas tidak seperti binaan Kodi lain walaupun berukuran 500+ mbs. Binaan Kodi ini mempunyai susun atur yang tersusun dengan sopan dan navigasi yang sangat mesra. Semua tambahan dan kategori diselaraskan di muka.

Rancangan TV

Titanium build mempunyai semua yang anda perlukan untuk streaming rancangan TV langsung atau menonton rancangan TV kegemaran anda dalam kualiti HD. Alat tambah seperti aliran Gears TV dan Vader sangat sesuai untuk penstriman rancangan TV anda. Kerana kemas kini berterusan, perpustakaan rancangan TVnya terus berkembang masing-masing.

Wayang

Anda dapat menonton semua filem baru iklan terbaik melalui binaan Kodi ini kerana ia mempunyai tambahan Kodi terbaik untuk filem seperti Neptune Rising, Placenta dll. Alat tambah Kodi ini dikenali sebagai salah satu alat tambah Kodi terbaik untuk streaming semua filem terbaru berkualiti tinggi.

Sukan Langsung

Perkara terbaik mengenai Kodi ialah ia membolehkan pengguna menayangkan acara sukan kegemaran mereka secara langsung di Kodi. Titanium Kodi build mempunyai alat tambah Sports Devil and Sports Hub Kodi, yang merupakan alat tambah Kodi yang sangat popular untuk streaming acara sukan langsung dari seluruh dunia.

Bagi pengguna yang terlepas acara langsung, ia mempunyai tambahan Kodi lakonan sukan yang menunjukkan ulangan dan sorotan semua acara sukan.

Yang lain

Selain Hiburan dan Sukan, Titanium Kodi build mempunyai tambahan Kartun dan berita juga untuk semua orang dewasa dan kanak-kanak Titanium Kodi build adalah satu binaan untuk semua segmen umur kerana mempunyai pelbagai jenis.

Repositori Titanium Kodi

Titanium Kodi Build boleh dipasang melalui Supreme Builds Repository. Repositori kodi ini mempunyai banyak binaan lain untuk Kodi Krypton dan Kodi Jarvis.

Cara Memasang Titanium Kodi Build di Leia dan Krypton

Memasang Titanium Kodi build untuk Kodi 17 sangat mudah. Berikut adalah panduan untuk pemasangan Titanium build Kodi Krypton:

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan ikon > Pengurus Fail.cara memasang titanium kodi build
 2. Klik pada Tambahkan sumber > Klik pada ‘Tiada ‘ > Masukkan ini URL http://repo.supremebuilds.com/ > Klik okey > Namakan Tertinggi > Klik okey.cara memasang titanium kodi build pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kembali ke skrin utama > Pilih Tambahons > Klik Pasang dari fail zip > Klik Tertinggi > Klik repositori.supremebuilds-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan.cara menambah binaan titanium kodi
 4. Klik Pasang dari repositori > Klik Repositori Binaan Tertinggi > Buka Alat tambah program > Pilih Wizard Pembinaan Tertinggi > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.titanium kodi
 5. Pergi ke Kodi Rumah Skrin> Klik Alat tambah > Buka Tambah Program > Pilih Wizard Pembinaan Tertinggi > Pilih Krypton membina > Pilih Binaan Titanium.

titanium kodi binaan

Cara Memasang Titanium Kodi Build pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi Jarvis (ayat 16.1).
 2. Klik Sistem > Pengurus Fail.
 3. Klik pada Tambah sumber.
 4. Klik Tiada > masuk ke URL http://repo.supremebuilds.com > Klik Selesai.
 5. Namakan Tertinggi> Klik Selesai > Klik okey.
 6. Pergi ke Sistem > Buka Alat tambah > Klik Pasang dari fail zip.
 7. Pilih Tertinggi > repositori.supremebuilds-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan.
 8. Pilih Pasang dari repositori >Klik Repositori Binaan Tertinggi > Pergi ke Alat tambah program > Klik Wizard Pembinaan Tertinggi.
 9. Kembali ke skrin Utama >Klik Program > Klik pada Wizard Pembinaan Tertinggi > Buka Jarvis Membina > Titanium.

Cari ahli sihir kodi terbaik jika anda tidak mahu menggunakan penyihir tertinggi.

Cara Memasang Titanium Kodi Build on Fire Stick

 1. Ikuti panduan kami dan Pasang Kodi pada Tongkat Api
 2. Pergi ke Pemaju Pilihan > Hidupkan Penyahpepijatan ADB dan Aplikasi dari Sumber yang tidak diketahui.
 3. Buka Kodi pada Api Melekat.

Sekarang ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di atas untuk pemasangan Titanium Build di Krypton.

Untuk menyahsekat kandungan dewasa, gunakan VPN percuma berbayar untuk Kodi di Firestick.

Cara Mengaktifkan Pemasangan Tambahan dan Binaan Pihak Ketiga untuk Titanium Kodi

 1. Buka Kodi
 2. Klik pada Tetapan ikon
 3. Klik pada Tetapan sistem.
 4. Klik pada tab Tambah.
 5. Dayakan Sumber Tidak Diketahui.
 6. Kini anda dapat memasang alat tambah Kodi pihak ketiga.

Titanium Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Titanium Build for Kodi 17 / Titanium Build for Kodi 17.6 Tidak Berfungsi

Ramai pengguna Titanium Kodi 17.5 telah mengadu bahawa binaan ini tidak berfungsi atau berhenti berfungsi. Walau bagaimanapun, tidak banyak pengguna mengadu kesalahan ini dalam Titanium Kodi 17.6.

Menetapkan

Kosongkan semua data Kodi terlebih dahulu, kemudian pasang repositori build dan bina semula. Pemasangan baru tidak akan menimbulkan masalah.

Muat turun Titanium Kodi Build

 1. Muat turun Fail Zip.
 2. Kembali ke skrin utama > Pilih Tambahons > Klik Pasang dari fail zip > Navigasi sistem ke fail yang dimuat turun > Klik repositori.supremebuilds-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan.
 3. Klik Pasang dari repositori > Klik Repositori Binaan Tertinggi > Buka Alat tambah program > Pilih Wizard Pembinaan Tertinggi > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.
 4. Pergi ke Kodi Rumah Skrin> Klik Alat tambah > Buka Tambah Program > Pilih Wizard Pembinaan Tertinggi > Pilih Krypton membina > Pilih Binaan Titanium.

Ulasan Binaan Titanium Kodi

Twitter adalah tempat di mana anda akan menemui semua jenis pengguna yang memuji dan mengecam bangunan tersebut. Mengenai Titanium Build, pengguna ini memujinya dalam ayat yang sangat pendek:

tinjauan membina titanium

Perkara itu berlaku di Reddit; binaan ini telah mendapat pujian dari penggunanya!

Inilah yang lain:

kajian titanium build reddit

Alternatif Titanium Kodi

Titanium adalah binaan yang sangat berguna dan boleh dipercayai. Tetapi sekiranya ada yang ingin mencuba binaan Kodi terbaik yang terbaik, maka berikut adalah beberapa:

 1. Binatang itu
 2. Tiada Had Binaan Sihir
 3. Guru TV Kebakaran
 4. Pulse CCM

Titanium Kodi Pin APK

Untuk mengakses add-on orang dewasa, pengguna memerlukan kod pin.

Untuk Mengemas

Pembentukan titanium mempunyai beberapa tambahan yang hebat yang diinginkan oleh setiap pengguna. Selalu ada kebaikan untuk memiliki semua alat tambah terbaik melalui satu binaan. Satu lagi perkara hebat mengenai binaan ini ialah ia boleh dipercayai dan aliran yang tersedia melalui alat tambahnya berfungsi.

Satu perkara yang perlu diingat, selalu gunakan VPN ketika menggunakan Kodi. Ini melindungi privasi anda dan membuat anda selamat dari perisian hasad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map