Kemas kini: Repositori yang mengandungi Spinz TV, kini tidak berfungsi, maka addon tidak akan berfungsi dengan URL yang diberikan.

Spinz TV adalah penyelesaian sehenti untuk semua keperluan streaming media anda. Sama ada sukan, filem, rancangan TV, atau saluran media, dengan Spinz TV, anda boleh mendapatkan semua ciri ini dan lebih dari satu bumbung. Dalam catatan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara memasang TV Spinz di Kodi dan menikmati semua ciri luar biasa ini. Jangan lupa untuk melihat panduan utama penyihir kodi terbaik kami.

Apa itu SpinzTV?

SpinzTV adalah Televisyen Protokol Internet (IPTV) yang menggunakan Protokol Internet logik (IP) untuk mengalirkan pelbagai sumber media yang merangkumi rancangan TV, filem, sukan, dan program hiburan lain. Perkara ini dianggap tidak sah di beberapa kawasan, oleh itu penggunaan VPN terbaik untuk Kodi sangat digalakkan. Bila-bila masa anda merasa bosan atau tidak ada kaitan, dengan Spinz TV anda boleh menyiarkan media pilihan anda dan membunuh kebosanan dalam sekelip mata.

Cara Memasang Binaan TV Spinz pada Kodi Krypton Versi 17

Langkah-langkah di bawah ini akan membantu anda memuat turun Spinz TV di Kodi Krypton Versi 17 terbaru anda:

 1. Muat turun dan lancarkan Kodi.cara memasang spinz tv
 2. Pergi ke anda Skrin utama> klik pada pusingan Tetapan butang >Pengurus Fail> Klik dua kali pada Tambah Sumber.cara memasang spinz tv build pada kodi krypton versi 17
 3. Masukkan pautan http://repo.stvmc.net/di dalam kotak di mana ia menunjukkan ‘Tiada’ >Masukkan nama program ‘Spinz’ atau nama lain yang anda suka dan klik okey.sumber media tv spinz
 4. Kembali ke laman web anda Skrin utama dengan menekan ‘Esc’ butang pada papan kekunci anda >Alat tambah>Klik pada ikon berbentuk kotak di bahagian atas.penyemak imbas spinz tv kodi addon
 5. Klik Pasang dari fail zip >SpinzTV > Repositori.SpinzTV-0.0.1.zip.fail zip repositori tv spinz
 6. Tunggu pemasangan selesai.
 7. Pilih Pasang dari repositori >TV Spinz > Tambah Program >Wizard TV Spinz > Pasang.ahli sihir tv spinz
 8. Pergi ke Alat tambah> Tambah Program >Wizard TV Spinz > dan memilih antara pelbagai membina.membina wizard spinz tv
 9. Pasang mana-mana binaan yang anda suka dan Nikmati!

Cara Memasang Binaan TV Spinz pada Kodi Jarvis Versi 16

Memasang Spinz TV Build di Kodi Jarvis versi 16 serupa dengan ketika memuat turun pada Krypton versi 17 dan bukannya kenyataan bahawa terdapat sedikit perubahan dalam susun atur, tetapi proses yang serupa untuk dilanjutkan.

Sebaik sahaja anda memasang wizard TV Spinz, anda akan menemui Binaan TV Spinz untuk Jarvis seperti yang digambarkan dalam gambar di bawah:

cara memasang spinz tv kodi jarvis versi 16

Cara Memasang Alat Tambah TV Spinz pada Kodi Krypton Versi 17

Untuk memuat turun add-on Spinz TV, 6 langkah pertama semasa memuat turun Spinz TV Build akan tetap sama. Setelah anda memasang repositori, ikuti langkah-langkah lain yang dinyatakan di bawah:

 1. Pilih Pasang dari repositori >TV Spinz > Alat tambah program >Spinz TV Pro > Pasang.cara memasang addon tv spinz pada Kodi Krypton Versi 17
 2. Setelah mengklik pada Pro TV Spinz, ia akan memerlukan a ID dan kata laluan Facebook.log masuk pro spinz tv
 3. Semasa mengklik pada Senarai Aliran anda boleh melihat pelbagai saluran untuk streaming media.

video pro spinz tv

Cara Memasang Spinz TV Addons pada Kodi Jarvis Versi 16

Memasang add-on Spinz TV pada Kodi Jarvis versi 16 akan tetap sama seperti ketika memuat turun pada versi 17, tetapi perubahan dalam susun atur perisian dapat diperhatikan.

Anda disyorkan untuk memasang Kodi versi terbaru iaitu Kodi Krypton versi 17 pada sistem anda untuk mengelakkan masalah dan kesilapan yang sering berlaku.

TV Spinz Tidak Berfungsi – Cara Memperbaiki

Sebilangan besar masalah yang mungkin berlaku semasa memasang Spinz TV adalah disebabkan oleh versi Kodi sebelumnya. Versi baru Kodi iaitu Kodi Krypton versi 17 akan menyelesaikan sebahagian besar masalah.

Sebilangan pengguna mungkin menghadapi masalah memuat turun Spinz TV dari repositori. Masalah ini dapat diselesaikan dengan mengaktifkan ‘Sumber tidak diketahui’. Ini dapat diperbaiki dengan kembali ke skrin Utama> Alat tambah> Tetapan > Dayakan sumber tidak diketahui.

Cara Memasang Hardnox Build pada Kodi Krypton Versi 17

Semasa memuat turun binaan Hard Nox pada Kodi Krypton versi 17, anda perlu mengikuti 8 langkah persis seperti yang diperlukan untuk memuat turun binaan TV Spinz (disebutkan di atas). Kemudian, yang perlu anda lakukan adalah dari senarai pelbagai binaan Krypton, pilih Spinz TV Keras Nox. Ini seharusnya membolehkan Hard Nox pada Kodi.

Cara Memasang Hardnox Build pada Kodi Krypton Versi 17

Wizard TV Spinz terbaik untuk Kodi

Apabila anda memasang Spinz TV Wizard di Kodi, anda akan menemui senarai pelbagai binaan untuk pemasangan. Untuk menamakan beberapa pembuatan wizard TV Spinz terbaik, berikut adalah pilihan utama kami:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Keras Nox

Ini adalah binaan paling kuat untuk Kodi dan sebagai hasilnya, anda dapat menstrim pelbagai saluran media dan pakej hiburan semuanya di bawah satu bumbung.

Untuk membungkusnya

Memasang Spinz TV akan menjadikan perpaduan sempurna untuk Kodi Krypton versi 17 anda di mana anda boleh mengalirkan ribuan saluran media, filem, dan hiburan sukan dalam satu pakej. Panduan untuk memasang Spinz TV pada Kodi versi 16 dan 17 telah diberikan, yang mengikuti langkah yang serupa tetapi dengan susun atur yang berbeza. Spinz TV di Kodi adalah pilihan terbaik bagi orang yang menginginkan semua rasa filem, sukan, dan rancangan TV dalam satu sudu.

Tinggalkan komen jika anda ingin bertanya.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me