Cara Memasang USTVNow Kodi Addon dalam 5 Langkah Mudah

ustvnow-Kodi


USTVNow Kodi adalah add-on Kodi streaming dalam talian yang unik yang membolehkan pengguna menonton saluran Amerika kegemaran mereka.

Ikuti panduan kami untuk melihat cara memasang addon USTVNow Kodi pada pelbagai versi dan peranti Kodi. Namun, sebelum anda mula memasang add-on, perlu diketahui bahawa ia adalah add-on Kodi yang dilarang secara geografi dan VPN untuk Kodi akan diperlukan untuk membebaskannya di luar AS. Sekiranya anda masih mengalami kekeliruan seperti mengapa anda memerlukan VPN untuk Kodi, ikuti ini panduan VPN kami untuk Kodi.

Repositori USTVNow Kodi

USTVNow adalah addon Kodi rasmi dan ia boleh didapati melalui repositori Kodi Add-ons rasmi.

Cara Memasang USTVNow Kodi Addon pada versi Kodi Leia dan Krypton

1. Buka Kodi > Klik Gear ikon > Klik Fail Pengurus.
USTVSekarang-pemasangan-1

2. Dari anda kediaman skrin, Klik pada Tambahons tab.
USTVSekarang-pemasangan-2

3. Sekarang klik Ikon Kotak > Klik Pasang dari Repositori.
USTVNow-pemasangan-3

4. Pilih Kodi Tambahpada Repositori > Buka Video Tambahons.
USTVNow-pemasangan-4

5. Pilih USTVSekarang > Klik Pasang.
USTVSekarang-pemasangan-5

Cara Memasang USTVNow Kodi Addon pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi.
 2. Klik SISTEM > Fail Pengurus.
 3. Klik Tambah Sumber.
 4. Klik Tiada > Taipkan ini URL http://fusion.tvaddons.co/ dan pilih Selesai.
 5. Masukkan nama untuk sumber media ini, ‘gabungan & pilih okey.
 6. Kembali untuk awak Rumah Skrin > Pilih SISTEM > Pilih TambahHidup.
 7. Klik Pasang dari fail zip > Pilih pelakuran > Klik kodi-repos > Pilih Bahasa Inggeris > Klik repositori.xbmchub-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan.
 8. Klik Pasang dari repositori > Pilih Repositori Tambah TVADDONS.ag > Klik Alat tambah video.
 9. Klik USTVnow Plus > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.

Cara Memasang USTVNow Kodi Addon pada Fire Stick

 1. Pasang Kodi pada Tongkat Api menggunakan Panduan kami.
 2. Pergi ke Pemaju Pilihan > Hidupkan Penyahpepijatan ADB dan Aplikasi dari Sumber yang tidak diketahui
 3. Lancarkan Kodi pada Api Melekat

Cuba gunakan VPN untuk Kodi secara percuma pada peranti Firestick anda untuk membuka blokiran aliran tambahan ini.

Sekarang Ikuti Muat turun Kodi USTVNow

Sekiranya anda merancang untuk memuat turun add-on USTVNow Kodi dari repositori pihak ketiga, maka anda boleh mengikuti kaedah ini:

 1. Muat turun Fail Zip add-on USTVNow Kodi
 2. Pilih Alat tambah Penyemak Imbas > Pilih Pasang dari Fail Zip > Navigasi Fail Zip yang dimuat turun > Pilih kodi-repos > Pilih Bahasa Inggeris > Pilih repositori.xbmchub-x.x.x.zip > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.
 3. Pilih Pasang dari Repositori > Pilih Repositori Tambahan TVADDONS.CO > Pilih Alat tambah video > Pilih USTVnow Plus > Pilih Pasang.

USTVNow Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Ketika datang ke add-on yang paling popular, pengguna menghadapi beberapa masalah. Sekiranya anda menggunakan atau merancang untuk menggunakan USTVNow Kodi addon, maka anda mungkin menghadapi salah satu masalah ini.

USTVNow Gagal Memasang Ketergantungan

Kesalahan ini dilihat di seluruh dunia ketika repositori ditutup baru-baru ini. Kesalahan ini selalu berlaku kerana dua sebab utama, pautan sumber yang rosak atau pengemaskinian repositori.

Menetapkan

Pautan repositori yang betul dan dikemas kini disebutkan dalam panduan pemasangan di atas, anda boleh menggunakannya dan anda tidak perlu menghadapi sebarang masalah.

Ralat Masuk USTVNow

Kesalahan ini berlaku dengan alat tambah yang memerlukan log masuk dan kata laluan. Seperti USTVNow Kodi 17.4, USTVNow 17.5 dan USTVNow 17.6, ketiga-tiganya memerlukan log masuk itulah sebabnya ralat ini berlaku semasa menggunakannya.

Menetapkan

Sekiranya ralat ini berlaku, cuba log masuk dengan akaun lain dengan mendaftar lagi. Alat tambah akan berfungsi dengan sempurna.

Ulasan USTVNow Kodi

Pengguna di seluruh dunia menghadapi masalah dengan USTVNow kerana ia ditutup. Benang Reddit mula dipenuhi dengan pertanyaan mengenai USTVNow Kodi. Ramai pengguna mula bertanya sama ada masih berfungsi atau tidak, lihat:

Kad

Pengguna ini mempunyai kesalahpahaman mengenai pengaya USTVNow Kodia kerana anda dapat melihat bahawa dia percaya bahawa untuk menggunakannya, anda harus mendaftar lagi. Ini sama sekali salah kerana add-on USTVNow Kodi adalah add-on Kodi rasmi dan berjalan dengan baik dengan akaun yang anda gunakan untuk perkhidmatan dalam taliannya.

Kad

Pengguna ini nampaknya benar-benar menyukai pengaya ini, berdasarkan cara dia menerangkan perkhidmatan yang ditawarkannya.

Inilah salah satu tweet paling sarkastik yang memuji USTVNow Kodi:

Terpikat dan sekarang isteri terpikat! Menonton #Jeopardy di #kodi dahulunya #xbmc melalui add-on #ustvnow….

– Grey Goose (@PatrickGuice) 8 Januari 2015

Akaun Percuma USTVNow

USTVNow hanya boleh digunakan dengan log masuk akaun. Pendaftaran akaun adalah percuma tetapi hanya mengehadkan tujuh saluran. Sekiranya anda ingin mempunyai akses penuh ke 29 Saluran maka anda perlu membayar caj langganan.

Daftar / Akaun / Log masuk USTVSekarang

Anda boleh membuat akaun percuma anda melalui halaman pendaftaran mereka. Pendaftaran adalah percuma dan berfungsi dengan baik selama sekurang-kurangnya 45 hari. Setelah membuat akaun dalam talian, anda akan dapat mengalirkan saluran kegemaran anda.

Alternatif Percuma USTVNow

 1. Perjanjian
 2. Keluaran
 3. Bennu
 4. Garpu Specto

Pemikiran Akhir

USTVNow adalah tambahan streaming dalam talian yang luar biasa yang membolehkan pengguna mengakses semua saluran Amerika teratas. Tetapi masalah langganan dan masalah lain dengan pengguna adalah sesuatu yang tidak disukai oleh pengguna. Walau bagaimanapun, kami telah memberikan beberapa perbaikan dalam panduan kami yang berkaitan dengan masalah tersebut. Kami berharap pengguna akan menyukai add-on ini. Seperti biasa, tetap selamat dan cerdas, gunakan VPN Kodi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map