Ketika menonton filem dan rancangan TV dalam talian, anda tidak boleh memandang rendah tambahan yang disebut Velocity. Keistimewaannya yang menakjubkan membolehkan anda mencari filem dan rancangan TV dari banyak kodi addons berdasarkan genre, tahun pelepasan, dan populariti. Kandungannya yang dikemas kini akan membuat anda kagum. Dalam garis panduan ini, kami membincangkan cara memasang Velocity dengan VPN terbaik untuk Kodi.

Cara Memasang Velocity pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Mulakan Kodi pada awak sistem > Pergi ke Tetapan ikon yang terletak di bahagian atas > Pilih Fail Pengurus > Klik dua kali pada TambahSumber.cara memasang halaju pada kodi
 2. Di sini anda akan melihat kotak muncul di skrin anda, jadi klik ‘Tiada’ > Taipkan URL http://kdil.co/repo/ > Klik okey > Taipkan Nama Sumber Media ‘Kodil Repo’ ’ > Klik okey.cara memasang halaju pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Tekan ‘Ruang Belakang’ kekunci (berkali-kali) pada papan kekunci anda sehingga anda dibawa ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Pilih Pemasang Pakej ikon.halaju pada penyediaan kodi
 4. Sekarang pilih Pasang dari Zip Fail > Cari dan klik Kodil Repo > Kodil.zip > tunggu repositori dipasang.muat turun fail zip halaju
 5. Pilih Pasang dari Repositori > Kodil Repositori > Alat tambah Video > Tatal ke bawah dan klik Halaju > Sekaranghalaju pada tetapan kodi
 6. Apabila alat tambah dipasang, kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Alat tambah Video > Halaju > Nikmati!
  Cara Menonton FIFA World Cup 2023 di Australia Live Streaming Dalam Talian Percuma

Cara Memasang Velocity pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada Sistem > Kemudian Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Klik pada ‘Tiada ‘ > Taipkan URL http://kdil.co/repo/ > Klik Selesai > Taipkan nama ‘Kodil Repo ’ > Klik Selesai > Klik okey.
 3. Pergi ke Kodi Skrin utama > Sistem > Tambahons > Pasang dari Zip Fail > Kodil Repo > zip
 4. Sekarang pilih Pasang dari Repositori > Repositori Kodil > Alat tambah Video > Sekarang cari Halaju > Klik pada Pasang > dan Nikmati!

Rancangan TV 10 Filem dan Filem Teratas di Kodi

Manfaat memasang add-on Velocity di Kodi akan membolehkan anda menstrim filem dan rancangan TV terkini di antaranya beberapa di antaranya telah disenaraikan di bawah:

 1. Game of Thrones
 2. Fargo
 3. Detektif Sejati
 4. Rumah kad
 5. Narkos
 6. Perempuan yang hebat
 7. Okja
 8. Hantu dalam cengkerang
 9. Bulatan
 10. Logan

Kesalahan Kelajuan Kodi

Pemasangan Kodi Velocity Gagal

Kemas kini: Memasang dari ralat superrepo “Pemasangan gagal” sekarang.

Velocity Kodi add-on pertama kali diperkenalkan di repositori Fusion TVAddons. Namun, kerana pelanggaran hak cipta, repositori Fusion terpaksa ditutup. Akibatnya, Velocity dipindahkan ke BlazeTamer Repository. Malangnya, setelah beberapa hari tindakan keras besar mengakibatkan hilangnya banyak add-on dan kodi repositori termasuk BlazeTamer. Oleh itu, memasang Velocity dari repositori ini tidak akan berfungsi.

Penyelesaian

Anda perlu mengikuti panduan pemasangan yang telah dibentangkan di atas untuk Kodi Krypton dan Kodi Jarvis. Alat tambah kecepatan telah dialihkan ke Kodil.

Ulasan Kodi Velocity

Seorang pengguna Twitter menganggap menggunakan add-on Velocity Kodi sebagai pengganti Exodus. Semasa mengemas kini, Tambahan Kodi lain mungkin gagal berfungsi yang dianggap sebagai aspek negatif..

  Cara Memasang Waktu Popcorn di Kodi dalam Masa Kurang 2 Minit

Sekiranya ada yang mengalami masalah pengeluaran di kodi bersama dengan garam dan spektrum… garpu, halaju akan menjadi kuat. Keluaran akan dikemas kini. Cuba ltr

– zac broderick (@ Zpb1985) 8 Disember 2016

Pengguna Twitter lain kelihatan kesal dengan kesalahan log masuk yang dihadapi oleh banyak pengguna Kodi lain setiap kali mereka cuba memasang Velocity pada Kodi. Pengguna ini telah memasang IPVanish Kodi di openelec tetapi menghadapi ralat ini. Masalah ini cenderung berterusan tetapi pengguna Kodi mencuba banyak cara untuk mengatasi masalah tersebut. Mereka cuba memasang Kodi VPN atau alat tambah lain yang mungkin tidak berfungsi setiap masa.

@TheBlazetamer sebarang idea tentang mengapa saya mendapat kesilapan log log dengan kecepatan tidak memuatkan Saya telah memasang ipvanish ke saya di openlec kodi 15.2 ��

– Sarah Donoghue (@ sarah_d73) 18 Disember 2016

Seorang pengguna Reddit menyebut bahawa add-on Velocity adalah salah satu tambahan TV dan filem pelbagai sumber perdana. Sejauh mana pernyataan ini mungkin benar kerana sebenarnya merupakan tambahan yang sangat lama. Walau bagaimanapun, kita mesti bersetuju kerana ia mempunyai koleksi yang paling popular.

Mengemasnya

Velocity Kodi add-on membolehkan anda menstrim filem dan rancangan TV berdasarkan permintaan tanpa berpeluh. Memasang alat tambahan halaju akan membolehkan anda menghabiskan masa hiburan yang berkualiti bersama keluarga. Dalam panduan ini kami membincangkan perincian langkah demi langkah mengenai cara memasang Velocity di Kodi. Kami juga membincangkan kesilapan Kodi yang anda hadapi semasa memasang Velocity dan juga memberi anda ulasan dari pengguna rawak.