Apa itu Vortex pada Kodi

Vortex adalah sukan dan muzik baru yang dikembangkan oleh dua syarikat gergasi industri teknologi iaitu Rock Crusher dan Dreamweaver. Tambahan ini merangkumi banyak acara sukan khas termasuk Bola Sepak, UFC, Sukan Motor, dan banyak lagi.

Rock Crusher dan Dreamweaver tidak pernah berkompromi dengan kualiti, jadi anda boleh mengharapkan yang sempurna daripada keduanya. Dalam panduan ini, kita membincangkan cara memasang Vortex pada Kodi. Untuk memasang alat tambah ini, ikuti langkah-langkah yang diserlahkan di bawah untuk Krypton dan Jarvis.

Cara Memasang Vortex pada Kodi 17
Cara Memasang Vortex pada Kodi 16
Muat turun Vortex Repo
Vortex Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah
Ulasan Kodi Vortex

Amaran! Anda harus menggunakan VPN untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan Vortex kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Vortex.

Cara Memasang Vortex pada Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi Krypton 17 pada sistem anda > Ketik Ikon tetapan (ikon berbentuk gear) yang terletak di bahagian atas > Sekarang pilih Pengurus Fail pilihan.cara memasang vortex pada kodi
 2. Di sini anda melihat senarai sumber repositori, tatal ke bawah dan Klik dua kali pada Tambah Sumber > Kotak akan muncul di mana anda mesti mengklik ‘Tiada’ > Kemudian taipkan URL repositori http://www.rockodi.com/ dan klik okey > Sekarang taipkan nama sumber media ‘Batu’ dan klik okey > Klik okey lagi.cara memasang vortex pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Untuk meneruskan langkah ketiga, pergi ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Sekarang ketuk Pemasang Pakej ikon (ikon berbentuk kotak) sudut kiri atas.tambah pusaran pada kodi
 4. Klik pada Pasang dari Fail Zip > Kotak akan muncul di mana anda perlu menatal ke bawah dan klik ‘Batu’ > repositori.Rockcrusher-1.6.zip > Memerlukan masa untuk memasang repositori.muat turun fail zip vortex kodi
 5. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Repositori Rockcrusher > Alat tambah Video > Cari dan Klik pada Pusaran dari senarai > Sekarang klik pada Pasang > Tunggu sehingga memasang add-on.pusaran pada persediaan kodi
 6. Untuk melihat add-on, kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Alat tambah tab > Sekarang klik pada Alat tambah Video > Sekiranya anda melihat ke sebelah kanan skrin anda, anda akan melihat senarai add-on kodi, tatal ke bawah untuk mencari Pusaran dan klik padanya. Mula menggunakan add-on Vortex.

pusaran pada tetapan kodi

Cara Memasang Vortex pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi Jarvis 16 pada sistem anda > Klik pada Sistem pilihan terletak di bahagian bawah skrin > Sekarang pilih Pengurus Fail.
 2. Klik dua kali Tambah Sumber yang mungkin anda dapati di hujung senarai > Kotak pop timbul kini muncul, klik ‘Tiada’ > Taip URL http://www.rockodi.com dan klik Selesai > Taipkan Nama ‘Rock’ dan klik Selesai > Sekarang klik OK.
 3. Kembali kepada Skrin Utama Kodi > Pilih Sistem pilihan lagi > Kemudian klik pada Tambah > Pasang dari Fail Zip > Pilih ‘Rock’ dari senarai > Klik pada repositori.Rockcrusher-1.6.zip > Sekarang tunggu sehingga ia dipasang.
 4. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Repositori Rockcrusher > Klik pada Alat tambah Video > Pusaran > Pasang > Tunggu sehingga memasang add-on.

Muat turun Vortex Repo

Tambahan Vortex terdapat di repositori Rock Crusher. Anda juga boleh memuat turun repositori ini secara langsung di sistem anda yang menghapus beberapa langkah yang diserlahkan di atas. Klik Di Sini untuk memuat turun Repositori Vortex dan ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Setelah anda memuat turun fail zip dan menyimpannya di sistem anda, Buka Kodi > Klik pada Tambah > Ikon Pemasang Pakej.
 2. Pasang dari Fail Zip > Navigasi fail zip yang anda muat turun. Setelah anda menavigasi fail, diperlukan beberapa minit untuk memasangnya.
 3. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Repo Rockcrusher > Alat tambah Video > Pusaran > Pasang > Nikmati!

Vortex Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Vortex sebelum ini tersedia di Stream Add-ons Repository. Walau bagaimanapun, ia sekarang mempunyai Rockcrusher repositori sendiri di mana anda boleh memasang Vortex dengan mudah. Peralihan dari Stream-add-ons ke Vortex add-on yang berasingan telah menyebabkan add-on menyebabkan beberapa masalah. Blog ini merangkumi garis panduan terkini untuk memasang Vortex yang berfungsi dengan sempurna.

Tambah Vortex Tidak Berfungsi

Vorte berfungsi dengan baik sehingga pertukaran repositori. Sekarang ia mempunyai repositori baru yang berasingan, ia berfungsi dengan baik di Kodi.

Ulasan Kodi Vortex

Vortex membolehkan anda menonton banyak acara sukan termasuk Perlumbaan Sukan Motor secara langsung dalam talian. Ramai pengguna Kodi menghidupkan Kodi add-on Vortex mereka untuk melihat sukan dalam talian tanpa langganan.

Terima kasih kepada @ rockcrusher01 atas liputan # formula1 #racing yang hebat di #vortex. Liputan perlumbaan terbaik di Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 Mei 2017

Pengguna Kodi juga menganggap Vortex sebagai add-on teratas kerana streaming HD-nya. Yang paling penting, semua penstrimannya berfungsi dengan cemerlang tanpa gagal memuatkan kandungan media.

@ rockcrusher01 #VORTEX mempunyai aliran anugerah Grammy terbaik (mungkin HANYA bekerja dalam HD / Eng) di KODI. Props dan TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 Februari 2017

Untuk Menambah Perkara

Vortex, nama baru di dunia Kodi telah mengambil alih kategori sukan dan muzik tambahan. Ini adalah produk dari dua nama popular di Kodi dunia Rock Crusher dan Dreamweaver. Ia merangkumi banyak acara sukan termasuk acara UFC PPV yang sukar dilihat secara dalam talian secara percuma. Dalam panduan ini, kami membincangkan cara memasang Vortex di Kodi dan menonton sukan langsung. Lihat panduan kodi vpn kami.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me