Repositori Masa Poptron Dimitrologi

Popcorn Time sendiri adalah platform streaming media dalam talian yang telah mengintegrasikan klien BitTorrent. Walau bagaimanapun, pembangun add-on Kodi berpendapat bahawa sangat bagus untuk membawa platform streaming ini di Kodi.

Oleh itu, mereka membuat add-on Popcorn Time Kodi, yang membolehkan pengguna mengembangkan cakerawala hiburan mereka dan menstrim filem tanpa had ke perpustakaan tambahan..

Walaupun begitu, semasa menggunakan alat tambah seperti itu, keselamatan rangkaian anda sangat digalakkan. Gunakan VPN untuk Kodi untuk menyulitkan lalu lintas anda dan memberikan anda pengalaman streaming yang lebih baik.

Panduan Pemasangan Kodi Popcorn Time

 1. Cara Memasang Waktu Popcorn di Kodi Leia dan Krypton
 2. Cara Memasang Waktu Popcorn di Kodi Jarvis
 3. Cara Memasang Masa Popcorn di Kodi Firestick
 4. Muat turun Fail Zip Waktu Kodi Popcorn
 5. Ulasan Masa Kodi Popcorn
 6. Waktu Popcorn Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Panduan ini memberikan langkah terperinci mengenai cara memasang Popcorn Time di Kodi. Oleh itu, ikuti langkah-langkah di bawah:

Cara Memasang Waktu Popcorn pada Kodi Leia atau Krypton Versions

 1. Lancarkan Kodi Krypton > Pilih Tetapan ikon yang anda lihat di atas > Klik pada Pengurus Fail.Cara Memasang Masa Popcorn pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau Lebih Tinggi
 2. Di sebelah kiri skrin anda, tatal ke bawah untuk klik dua kali Tambah Sumber > Jenis Repositori Dimitrologi URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Klik okey > Sekarang taipkan nama repositori iaitu. ‘Lazarus’ > Klik okey.popcorntime di kodi
 3. Pergi ke Rumah Kodi dengan menekan terus ‘Ruang Belakang’ kunci > Pilih Alat tambah > Klik pada Berbentuk kotak ikon bernama Package Installer yang terletak di sudut kiri atas.cara menyediakan addon masa popcorn di kodi
 4. Pilih Pasang dari Fail Zip > Tatal ke bawah dan pilih Lazarus > Klik pada repositori.lazarus-0.1.zip > Sekarang tunggu repositori dipasang. > Klik pada Pasang dari Repositori > Sekarang cari Repositori Lazarus.pasang popcorntime dari fail zip
 5. Pergi ke Alat tambah Video > Pilih Masa Popcorn Kodi > Tekan Pasang Butang.sediakan popcorntime di firestick
 6. Untuk melihat add-on, pergi ke Rumah Kodi > Klik Alat tambah > Kemudian Alat tambah Video > Kodi Masa PopcornCara Memasang Waktu Popcorn pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

Cara Memasang Waktu Popcorn pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Lancarkan Kodi Jarvis > Pergi ke Sistem > Kemudian Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Sekarang ketik URL http://dimitrology.com/repo/ di mana tertera ‘Tiada’ > Klik Selesai > Jenis Repositori Nama ‘Dimitrologi’ > Klik Selesai > Klik OK.
 3. Kembali ke Menu Utama Kodi > Sistem > Alat tambah > Kemudian klik pada Install from Zip File > Dimitrologi > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Klik pada Pasang dari Repositori > Repositori Markop 159 > Alat tambah Video > Masa Popcorn Kodi > Pasang > Nikmati!

Cara Memasang Masa Popcorn di Kodi Firestick

Memasang Popcorn Time di Kodi Firestick adalah serupa dengan langkah-langkah yang telah disebutkan di atas. Namun, ada langkah dan keperluan VPN tertentu di Firestick, yang memerlukan perhatian anda, jadi ikuti panduan di bawah ini:

 1. Lancarkan Firestick > Klik pada Sistem > Tetapan > Pilihan Pembangun > Dayakan Aplikasi dari Sumber Tidak Dikenal dan Penyahpepijatan ADB.
 2. Pergi ke Firestick Home > Klik pada bar Carian > Taip Kodi dan klik padanya > Lancarkan Kodi.
 3. Sekarang ikuti langkah-langkah seperti yang digariskan untuk Kodi Leia, Krypton atau Kodi Jarvis.

Muat turun Fail Zip Waktu Kodi Popcorn

Terdapat cara memasang Kodi Popcorn Time 2017 terus ke Kodi anda. Pertama, anda perlu memuat turun Kodi Popcorn Time Zip File, dan kemudian ikuti langkah-langkah yang digariskan di bawah:

 1. Lancarkan Kodi > Ketik pada menu Tambah > Pergi ke ikon Pemasang Pakej di sudut kiri atas > Klik pada Pasang dari Fail Zip.
 2. Apabila kotak muncul, anda perlu ‘Navigate’ atau ‘Upload’ Zip File yang telah anda muat turun sebelum memulakan langkah-langkah ini.
 3. Fail akan mengambil masa untuk memuat turun > Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Pilih Markop 159 Repository dari senarai > Pergi ke Tambah Video > Klik pada Kodi Popcorn Time > Tekan Pasang > Anda sudah selesai, Nikmati!

Popcorn Time juga boleh dimuat turun dari pautan muat turun berikut:

 • Muat turun Kodi Popcorn Time melalui GitHub
 • Muat turun Kodi Popcorn Time melalui Lazarus Repository
 • Muat turun Repositori Dimitrologi

Ulasan Masa Kodi Popcorn

Popcorn Time mungkin merupakan cara paling selesa untuk menonton rancangan dan filem. Terutama apabila dipasangkan dengan kotak kodi.

– 8spook (@ 8synced) 30 Oktober 2017

Menonton Filem dan rancangan TV jauh lebih senang daripada apa pun di dunia ini dan itulah yang sebenarnya difikirkan oleh pengguna Kodi. Kedua-dua gergasi itu bertemu untuk pertama kalinya di dunia Kodi.

Aduh !! Saya tahu mengenainya. Saya menggunakan masa popcorn jauh lebih banyak daripada kotak tayangan. Saya tidak lagi menggunakan Kodi.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 Jun 2017

Pengguna Kodi secara besar-besaran masih tidak menyedari hakikat bahawa terdapat tambahan Waktu Kodi Popcorn yang boleh anda pasangkan di Kodi. Perisian Kodi jauh lebih besar daripada Popcorn Time dan tidak boleh ada perbandingan. Memasang Popcorn Time 2017 menjadikan perisian Kodi menjadi lebih besar.

Waktu Popcorn Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Gagal Memasang Ketergantungan

Kesalahan ini mungkin berlaku kerana anda menggunakan repositori palsu yang tidak mempunyai versi terkini Kodi Popcorn Time.

Penyelesaian

Memasang Kodi Popcorn Time 2017 dari Dimitrology Repository akan menyelesaikan masalah anda kerana ia akan mempunyai versi terkini untuk pengguna Kodi. Langkah-langkah di atas yang dinyatakan dalam panduan membincangkan pemasangan Waktu Popcorn dari Dimitrology.

Strim Tidak Terdapat

Anda mungkin sering melihat bahawa semasa anda menyiarkan beberapa kandungan media terkini pada Waktu Popcorn, muncul sebuah mesej yang berbunyi ‘Tiada Aliran Tersedia’. Ini kerana Popcorn Time memilih sumber dari torrents, dan kadang-kadang torrents ini tidak tersedia.

Penyelesaian

Tidak ada penyelesaian segera untuk masalah ini kerana ini adalah satu-satunya kelemahan Waktu Popcorn. Walau bagaimanapun, anda masih boleh beralih ke Kodi dan memasang tambahan Perjanjian dan menstrim filem dan rancangan TV percuma.

Untuk Mengemas Perkara

Popcorn Time adalah pemain streaming kegemaran peminat yang mengalirkan sumber torrent secara langsung pada perisian Kodi. Anda boleh menonton filem dan rancangan TV secara langsung di Kodi dengan mudah. Dalam panduan ini, kami membincangkan cara memasang Popcorn Time di Kodi supaya anda dapat menikmati hiburan selama berjam-jam. Lihat panduan perbandingan ini mengenai masa popcorn vs kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me