Sekiranya anda seorang peminat kodi addons terbaik dan peminat filem pada masa yang sama, anda perlu melihat add-on Watch5S Kodi, sebuah filem hebat yang menawarkan add-on. Watch5S mempunyai perpustakaan filem besar berdasarkan filem terbaru dan tertua. Dalam panduan ini, kami menyediakan langkah mudah mengenai cara memasang Watch5S di Kodi, dengan cara baru.

Sebelum kita memulakan, penting untuk diingat bahawa repositori StremHub (pautan lama) tidak lagi berfungsi. Pemilik add-on pihak ketiga tertentu telah membuang add-on Watch5S Kodi kerana alasan yang tidak diketahui. Untuk apa yang akan kami tunjukkan kepada anda adalah versi yang lebih baru cara memasang Watch5S pada Kodi. Jadi, teruskan membaca.

Amaran! Anda harus menggunakan Kodi VPN untuk tetap tidak dikenali semasa menggunakan Watch5S kerana ia akan melindungi privasi anda. Dapatkan potongan 85% di PureVPN dan streaming kandungan tanpa had di Watch5S.

Cara Memasang Watch5S pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau Ke Bawah

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Tetapan > Kemudian klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali pada Tambah Sumber.cara memasang jam tangan di kodi
 2. Sekarang taip URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Taipkan nama Sumber Media ‘Cazwall’.Cara Memasang Watch5S pada Kodi Krypton Versi 17.6
 3. Pergi ke Skrin Utama Kodi dengan menekan butang ‘Esc’ pada papan kekunci > Klik pada Tambah > Sekarang klik pada ikon ‘Package Installer’.cara menambah jam tangan di kodi
 4. Pasang dari fail zip > Pilih Repositori > Cari repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s memuat turun fail zip di kodi
 5. Pasang dari repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Tatal ke bawah dan klik Watch5S > Klik Pasang.cara memasang jam tangan pada jarvis versi 16
 6. Sekarang pergi ke Skrin Utama Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > Tonton5S.Watch5S Tidak Disekat
 7. Nikmati dan tonton filem terkini.

Muat turun Aplikasi Watch5S

Cara Memasang Watch5S pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi Jarvis > Sistem > Pengurus Fail > Klik dua kali pada Tambah Sumber.
 2. Taipkan URL http://cazwall.com/repo > Taipkan nama sumber media Cazwall > Klik OK > Pergi ke Skrin Utama Kodi.
 3. Sistem > Alat tambah > Pasang dari fail zip > Repositori > Cari repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Pasang dari repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Tatal ke bawah dan klik Watch5S > Klik Pasang.
 5. Anda boleh mengakses add-on dari Veos > Alat tambah Video > Tonton5S dan Nikmati!

Muat turun Kodi Watch5s

 1. Muat turun Fail Zip pada peranti anda > Pergi ke Skrin Utama Kodi.
 2. Klik Alat tambah > Klik Ikon kotak > Pasang dari fail zip > Cari dan buka repositori.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Sekarang Pasang dari repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Pilih Tonton5S > Klik Pasang.
 4. Anda boleh mengakses add-on Alat tambah Video > Tonton5S.

 Watch5s Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Periksa Ralat Log

Semasa cuba memasang add-on, ralat mungkin muncul yang menyatakan ‘Check Log untuk maklumat lebih lanjut’. Ini bermaksud bahawa terdapat fail yang hilang di repositori itulah sebabnya repositori tidak dapat dipasang. Sebab lain adalah bahawa repositori mungkin ketinggalan zaman.

Menetapkan

Untuk menyelesaikan ralat ini, pastikan bahawa add-on yang akan anda pasang bersama dengan repositori dikemas kini. Ini akan mengelakkan kesilapan ini muncul.

URL Zip tidak sah

Semasa cuba memasang dari fail Zip, anda mungkin menghadapi ralat ini. Ini bukan sesuatu yang perlu dibimbangkan dan dapat diselesaikan dengan mudah.

Menetapkan

Apabila ralat ini muncul, kembali ke pengurus fail dan periksa sama ada anda telah memasukkan URL sumber yang betul. Sekiranya URL yang anda masukkan betul, periksa pautan sama ada ia berfungsi atau tidak. Kadang kala pautan terputus atau ditutup sehingga menyebabkan masalah.

Muat turun Aplikasi Watch5S

Watch5S membawa anda semua filem terbaru ke peranti mudah alih anda dengan pemasangan aplikasi Watch5S. Pakej Aplikasi Android (APK) ini dapat digunakan dengan Android versi 4.4 atau lebih tinggi. Ia pasti tidak mengandungi pepijat dan percuma untuk digunakan. Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk menonton filem percuma di peranti mudah alih anda dengan aplikasi Watch5S.

Watch5S Tidak Disekat

Mungkin berlaku bahawa beberapa filem yang ingin anda akses dilarang secara geografis atau disekat untuk satu sebab atau yang lain. Maksudnya, sebilangan kandungan media tersedia di negara tertentu sementara disekat di negara lain.

Namun, tidak perlu takut ketika anda masih dapat membuka blokir kandungan media Watch5S dengan menggunakan VPN Kodi. Perkhidmatan VPN akan membuka blokir filem Watch5S dengan mengubah alamat IP anda yang menjadikan filem dapat diakses.

Manfaat lain dari perkhidmatan VPN adalah bahawa aktiviti internet anda tidak akan dapat dikesan oleh pemerintah atau Penyedia Perkhidmatan Internet. Kini anda boleh menjelajah internet dengan bebas!

Watch5s Game of Thrones

Siapa yang tidak mahu menonton Game of Thrones? Kisah penipuan, rejim, darah, kemuliaan dan emosi skeptikal; Game of thrones telah menggegarkan dunia. Terdapat berbilion peminat di seluruh dunia, tidak sabar untuk menonton setiap musim baru Game of Thrones yang muncul.

Walau bagaimanapun, halangan yang mereka hadapi adalah tempat menontonnya, tempat mengalirkan aliran berkualiti rendah, sumber yang tidak boleh dipercayai dan lain-lain. Terdapat penyelesaian mudah untuk itu! Semua peminat Game of Thrones tidak perlu risau lagi kerana mereka dapat menonton Game of Thrones di Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Yang mesti anda buat hanyalah melawat https://watch5s.is/ dan cari Game of Thrones menggunakan bar carian di laman web. Anda akan mendapat semua pautan yang terdapat di laman web ini, membuka pautan apa pun dan menonton episod / musim kegemaran anda.

Cara Menonton Moana di Watch5s Kodi

Cara Menonton Moana di Watch5s Kodi

Anda boleh menonton filem popular Disney ‘Moana’ di add-on kodi Watch5S. Untuk itu, anda perlu memasang Watch5S pada Kodi dari panduan pemasangan yang dipaparkan di atas.

Setelah add-on Watch5S dipasang, pergi ke Menu Utama Kodi > Alat tambah > Alat tambah Video > Tonton5S > Klik Cari > Taip Moana > Tonton Moana di HD.

cara menonton moana HD di kodi watch5s

Untuk Menambah Perkara

Untuk tawaran filem yang hebat dan tidak berkesudahan, tidak ada tempat sebagai Watch5S di Kodi. Perpustakaan filemnya yang besar membawa anda semua jenis filem dari semua generasi dalam beberapa saat. Ini adalah versi baru memasang Watch5S di Kodi kerana StreamHub telah melepaskan diri dari Watch5S. Sekiranya anda menghadapi sekatan geo semasa menstrim filem, anda mendapat VPN untuk mendapatkan akses. Dalam panduan ini, kami menyediakan langkah-langkah bagaimana memasang Watch5S di Kodi, jadi tonton lebih banyak alat tambah Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me