yoda-kodi-addon-leia

Yoda Kodi adalah garpu tambahan dari Kod tambahan Kodi yang popular. Anda boleh menikmati streaming Filem, rancangan TV, Dokumentari dan banyak lagi dalam kualiti HD dan 4K melalui alat tambah ini.

Anda memerlukan VPN terbaik untuk streaming kerana aliran HD dan 4k terhad geo dan VPN dapat melewati sekatan ini.

Repositori Yoda Kodi

Tambahan Yoda Kodi sebelum ini tersedia melalui repositori Supremacy Kodi tetapi repositori baru-baru ini ditutup dan sekarang ia tersedia melalui Kodi Israel Repository.

Cara Memasang Yoda Kodi di Leia / Krypton

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang add-on Yoda pada Kodi Leia versi 18 dan Krypton versi 17.6:

 1. Buka Kodi > Klik pada Ikon Tetapan (Gear) > Buka Pengurus Fail.cara memasang addon yoda kodi pada kodi krypton
 2. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Kotak dialog akan muncul > Klik di mana tertera > Ketik URL ini di bar alamat “http://www.lvtvv.com/repo/” > Klik Okey > Beri nama sumber media ini sebagai “Kodil> Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.kodil
 3. Kembali kepada Menu utama > Klik Alat tambah > Klik pada Ikon Kotak dari sudut kiri atas.cara menyediakan addon yodi kodi
 4. Pilih Pasang dari Fail Zip > Klik pada Kodil > Pilih repositori.kodil-1.3.zip > tunggu pemberitahuan.perjanjian-kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Sekarang klik pada Pasang dari pilihan Repositori > Klik Repositori Kodi Israel > Buka Alat tambah Video folder.Tambahan video Yoda kodi
 6. Tatal senarai dan pilih Yoda> Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.
  Kodi di LG Smart TV - Cara Memasang Menggunakan 3 Kaedah Mudah

yoda addon untuk filem dan rancangan tv

Cara Memasang Yoda Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi Jarvis.
 2. Klik Sistem > Pergi ke Pengurus Fail.
 3. Klik Tambah Sumber.
 4. Klik <Tiada> dan taipkan ini URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik Selesai > Namakan pautan sumber media ini sebagai Kodil > Klik Selesai > Klik okey.
 5. Kembali ke Rumah Kodi Skrin > Klik Sistem > Buka Alat tambah.
 6. Klik Pasang dari Fail Zip > Buka Kodil> Klik pada repositori.kodil-1.3.zip.
 7. Klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Pilih Ketuanan > Buka Alat tambah video folder > Pilih Yoda > Klik Pasang.

Cara Memasang Yoda Kodi pada Fire Stick

 1. Pasang Kodi pada peranti Fire Stick anda.
 2. Pergi ke Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.
 3. Sekarang ikuti prosedur tepat yang digambarkan di atas untuk pemasangan alat tambahan Yoda Kodi Kodi krypton. Prosedur dari sudut ini dan seterusnya akan tetap sama.

Muat turun Yoda Kodi

 1. Muat turun fail zip tambahan Yoda Kodi.
 2. Pergi ke Menu Utama Kodi.
 3. Klik pada Alat tambah.
 4. Klik Kotak Ikon.
 5. Klik Pasang dari Fail Zip.
 6. Semak imbas sistem dan buka fail zip yang dimuat turun.
 7. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori pilihan.
 8. Pilih Ketuanan.
 9. Klik pada Alat tambah Video.
 10. Pilih Yoda > Klik Pasang.

Ulasan Yoda Kodi

Saya telah mendapat beberapa maklum balas positif mengenai penambahan Yoda Kodi oleh pengguna Kodi. Berikut adalah gambaran mengenai apa yang pengguna katakan mengenai add-on Kodi ini:

Komen dari perbincangan Ulasan Boogertwilliams dari perbincangan "Permintaan, Syor, & Asas – November 2023".

Pengguna ini mencuba Yoda Kodi untuk menstrimkan rancangan TV tertentu dan pautan yang dijumpai oleh suer ini adalah HD. Inilah salah satu sebab mengapa saya mengesyorkan tambahan Yoda Kodi.

  Kodi di iPad - Cara Memasang Tanpa Komputer / Dengan Penjara Rusak dalam 4 Langkah

Komen dari perbincangan Ulasan TechnicalPyro dari perbincangan "Permintaan, Syor, & Asas – November 2023".

Pengguna ini nampaknya menyukai add-on ini tetapi kekurangan yang dikenal pasti di sini dapat diterima. Kodi geeks suka mempunyai integrasi Trakt untuk mengekalkan senarai tontonan dan perpustakaan mereka. Yoda adalah garpu add-on Exodus Kodi tetapi ia tidak mempunyai integrasi akaun Trakt seperti yang dimiliki oleh Exodus.

Yoda Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Pembetulan

Berikut adalah beberapa kesilapan yang dilontarkan oleh pengguna Yoda Kodi di platform sosial yang berbeza. Oleh itu, saya berfikir untuk memberikan penyelesaian yang tepat untuk kesilapan ini:

Pemasangan Tambah Gagal

Kemungkinannya adalah ketika anda mencuba memasang add-on dari folder add-ons video dari repositori, add-on tersebut mungkin tidak dapat dipasang, muncul pemberitahuan “Pemasangan iklan gagal”.

Menetapkan

Cuba pasang semula repositori kerana ralat ini muncul ketika beberapa fail hilang di repositori atau jika repositori sudah usang. Memasang semula repositori akan mengemas kini repositori dan anda akan dapat memasang add-on dengan mudah.

Tiada Strim

Kesalahan ini muncul semasa anda mencuba membuka tajuk kandungan dari pustaka tambahan. Sebab kesilapan ini muncul adalah bahawa pengikis pautan tidak dapat mengambil pautan streaming dari penyedia untuk tajuk kandungan tertentu. Sama ada penyedia tidak akan mempunyai pautan streaming untuk tajuk kandungan tertentu atau cache sistem anda mungkin berlebihan.

Menetapkan

Dalam banyak keadaan seperti itu, diperhatikan bahawa penghapusan cache telah membantu pengguna. Oleh itu, jika anda ingin mengosongkan cache Kodi anda, maka periksa panduan kami “Cara membersihkan Cache Video di Kodi”.

Perkataan Akhir

Garpu keluaran terus muncul dalam talian dan kemudian menghilang tetapi hanya sebilangan kecil yang memiliki kemampuan untuk tetap bertahan dan memperoleh reputasi.

  Adakah Kodi Sah? Menjawab Soalan Paling Kompleks Di Sini

Yoda Kodi adalah salah satu garpu, yang boleh dipercayai oleh pengguna. Ia mempunyai pautan penstriman berkualiti dan tidak sering rosak seperti garpu Keluaran yang lain.

Pengaya Yoda Kodi adalah pilihan hebat bagi pengguna Kodi yang ingin menikmati streaming filem dan rancangan TV tanpa kerumitan dan kerumitan. Antara muka Yoda Kodi persis seperti yang terdapat di Exodus Kodi dan itulah sebabnya ia cukup mudah dan senang digunakan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me