Cara Memperbaiki Kesalahan Kodi Covenant Kodi

Tidak ada yang dapat menyangkal kenyataan bahawa add-on Covenant Kodi adalah salah satu add-on Kodi yang paling popular di seluruh dunia. Sebab di sebalik popularitinya adalah perpustakaan kandungan terkini dan ciri-cirinya, yang serupa dengan Keluaran. Kesamaan dalam kedua-dua add-on ini adalah kerana pembangun yang sama menggunakan kod yang sama yang dikembangkan Covenant.


Namun, akhir-akhir ini, saya perhatikan pengguna yang mengeluh kerana Covenant Kodi tidak berfungsi, yang cukup membimbangkan. Selepas beberapa kajian, saya menyedari bahawa pembangun tidak lagi mengemas kini add-on ini tetapi perpustakaan add-on menggambarkan sebaliknya. Saya dapat mengakses filem dan rancangan TV terkini, walaupun terdapat desas-desus penutupan yang beredar di industri ini.

Saya telah melihat pelbagai kesilapan yang dilaporkan oleh pengguna di platform dan forum yang berbeza dan membincangkannya dengan pembetulan masing-masing dalam panduan ini.

Ralat Tidak Ada Ralat Codi Kodi

Salah satu kesalahan yang paling biasa dilaporkan oleh pengguna adalah Tidak tersedia aliran. Kesalahan ini muncul semasa anda cuba mengakses rancangan TV atau filem tertentu dari perpustakaan tambahan. Begitu juga dengan Perjanjian, ketika anda cuba memainkan tajuk kandungan, kesalahan itu muncul. Ini tidak ada kaitan dengan repositori add-on dan ini hanya kerana add-on tidak dapat mencari penyedia.

Menetapkan

 1. Buka Kodi dan pergi ke Tambahons menu
 2. Pergi ke Alat tambah Video dan klik pada Perjanjian
 3. Anda akan melihat Alat pilihan, klik padanya
 4. Sekarang klik pada Tetapan: Umum
 5. Anda akan melihat pilihan: Tamat Waktu Penyedia > Tetapkan ke 30
 6. Sekiranya tidak menukarnya menjadi “30”
 7. Sekarang, klik pada Main balik tab dari lajur sebelah kiri.
 8. Tatal ke bawah senarai dan aktifkan “Host dengan captchas
 9. Anda akan melihat pilihan bernama “Kualiti Maks“, Pergi ke sana dan tetapkan ke”1080p“. Biasanya, ia ditetapkan pada 4k secara lalai, ini perlu diturunkan.
 10. Sekarang klik pada Okey untuk menyimpan tetapan ini
 11. Tatal ke bawah senarai dan klik pada “Cache jelas cachePilihan > Klik Ya
 12. Sekarang pilih pilihan Perjanjian: Penyedia yang jelas > Klik Ya

Mulakan semula add-on dan cuba streaming tajuk kandungan yang anda mahukan; anda tidak akan menghadapi masalah ini lagi.

Ralat Streaming Codi Kodi

Masalah dengan add-on yang mengalami kesilapan streaming adalah terutamanya kerana aliran yang dihapus oleh add-on dari penyedia adalah terhad geo atau ketinggalan zaman. Sekiranya anda tidak dapat mengalirkan salah satu tajuk kandungan terkini, jelas bahawa ia adalah aliran terhad geo, bukan aliran usang. Sesekali pengguna terus terserempak dengan aliran tersebut dan ini bukanlah sesuatu yang baru.

Menetapkan

Anda boleh dengan mudah melewati sekatan Geo ini dan mengalirkan tajuk kandungan kegemaran anda dengan VPN.

Ya!

VPN akan menutupi IP dan DNS anda serta menyulitkan data anda, memberikan anda akses tanpa batas ke kandungan yang tersedia di perpustakaan. Pilih VPN terbaik untuk Kodi dan langgan pakejnya yang paling sesuai dengan anda. Kemudian, muat turun aplikasinya atau pelanggan, sambungkan ke pelayan yang berkenaan, dan akses aliran yang terhad, ia pasti akan berfungsi.

Selain itu, VPN akan melindungi anda daripada penggodam dan pengintipan pihak berkuasa terhadap aktiviti anda. Banyak orang tidak menyedari risiko yang mereka ambil semasa melakukan streaming dalam talian, tetap terdedah kepada serangan siber.

Ralat Pemasangan Perjanjian Kodi

Kesalahan pemasangan Kodi Covenant merujuk pada ralat yang muncul ketika anda cuba memasang add-on, muncul pemberitahuan yang menyatakan, “pemasangan gagal”. Covenant Kodi adalah add-on Kodi yang popular yang boleh didapati melalui beberapa repositori Kodi. Anda perlu memahami bahawa tidak setiap repositori mempunyai versi tambahan yang dikemas kini, itulah sebabnya anda mungkin menghadapi ralat pemasangan Kodi Covenant.

Menetapkan

Cara terbaik untuk memperbaiki ralat ini adalah dengan memilih repositori yang mempunyai versi tambahan terkini. Merujuk kepada add-on Covenant Kodi, anda boleh mendapatkan versi terkini dan berfungsi di repositori Kodi Israel. Anda boleh menemui pelbagai jenis tambahan Kodi yang dikemas kini dan popular di repositori yang menakjubkan ini.

Ralat Muat turun Perjanjian Kodi

Baru-baru ini, banyak pengguna Kodi mula mengadu tentang kesalahan Muat turun Perjanjian Kodi, yang disebabkan oleh repositori usang. Ramai pengguna cuba memasang add-on Covenant Kodi dari fail zip repositori yang sudah lapuk.

Menetapkan

Pengguna boleh memuat turun dan memasang add-on Kodi Covenant dari repositori Kodi Israel dengan mudah. Ia adalah repositori yang dikemas kini dan mempunyai versi Covenant Kodi yang berfungsi dalam folder tambahan Video-nya.

Sekiranya anda tidak dapat memuat turun add-on dari repositori ini juga, kosongkan cache Kodi dan kemudian cuba lagi. Ini harus menyelesaikan masalah kerana kadang-kadang cache menumpuk dan add-on gagal memuat turun atau memasang.

Penggantian Perjanjian Kodi

Terdapat banyak tambahan Kodi terbaik selain Covenant Kodi, yang boleh digunakan untuk menonton filem dan rancangan TV di Kodi. Berikut adalah beberapa pilihan utama untuk anda:

 1. Keluaran 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Plasenta
 5. Gaia

Kesimpulannya

Tidak banyak alat tambah yang dapat meninggalkan tanda seperti yang telah dilakukan oleh Covenant Kodi selama ini. Setelah add-on Exodus Kodi berhenti berfungsi, Covenant mengambil alih tempatnya dan menjadi tambahan untuk semua pengawas pesta. Tambahan yang boleh dipercayai yang memenuhi semua tayangan dan filem terkini, sukar diperoleh sekarang.

Saya harap kesilapan dan pembaikan yang dibincangkan dalam panduan ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masalah. Walaupun begitu, saya menghargai maklum balas pengguna dan jika ada yang anda rasa tidak ada dalam panduan ini, sila beri komen dan beritahu saya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map