Cara Menonton Anugerah Grammy 2018 Kodi Live Online Percuma

Majlis anugerah industri muzik terbesar hanya 2 hari lagi! Ya, anda betul-betul membacanya! Anugerah Grammy edisi ke-60 sudah hampir dan peminat muzik di seluruh dunia mengawasi pentas terbesar dari mereka semua.


Dianjurkan oleh Akademi Rakaman, Majlis Anugerah Grammy adalah acara terhormat dalam industri muzik. Keseluruhan acara ini dipenuhi dengan persembahan hebat dari sensasi muzik terkemuka dunia dan perayaan dan penghormatan kepada mereka yang telah memberikan begitu banyak hal untuk industri.

Saksikan Grammy Awards Kodi secara percuma tanpa sebarang masalah. Pencalonan sudah tersedia untuk semua kategori dan orang-orang telah melintasi jari dan garis mata dilukis! Oleh itu, bersiaplah untuk Anugerah Grammy 2018 Kodi. Ikuti panduan kami dan lihat cara menonton anugerah Grammy di Kodi.

Untuk lebih banyak Pengaya Video atau tambahan saluran IPTV Langsung, lihat senarai addon Kodi terbaik kami dan pastikan anda menggunakan VPN Kodi.

Bilakah Grammys 2018

Pentas Anugerah Grammy ke-60 2018 akan berlangsung pada 28 Januari di Madison Square Garden. James Corden yang mempesonakan akan menjadi tuan rumah acara dan penonton akan menyaksikan persembahan menarik oleh beberapa penyanyi terbesar seperti Lady Gaga, Pink, Childish Gambino, dan Little Big Town.

Anugerah Grammy 2018 Kodi Repositori

Repositori yang kami cadangkan untuk Grammy Awards Kodi adalah Judgment repository dan tambahan yang kami cadangkan adalah Verdict Kodi addon. Repository repgmentory adalah repositori yang boleh dipercayai sedangkan Verdict Kodi addon adalah addon yang sangat baik untuk Live TV, rancangan TV, Filem, Konsert, Sukan dan lain-lain. Lihat senarai repositori kodi terbaik kami untuk maklumat lebih lanjut.

Anugerah Grammy 2018 Kodi Tambahan Rasmi

 1. cCloud Tv
 2. USTVSekarang
 3. BBC iPlayer
 4. Filem Di TV
 5.  Livestream.com

Notis penting! Sekiranya anda menstrim Grammy 2018 dengan mana-mana tambahan tanpa menyambungkan VPN, maka berhati-hatilah! Anda menjejaskan privasi dan keselamatan anda. Di sinilah a VPN Kodi melindungi identiti anda & membuat anda selamat dari pemberitahuan pelanggaran hak cipta dan DMCA semasa menyekat sekatan kandungan terhad geo.

 CTA

Anugerah Grammy 2018 Kodi Tidak Rasmi

 1. Campuran Langsung
 2. Lihat IPTV IPTV
 3. Keputusan
 4. Penyangak
 5. Wampa

Cara Menonton Anugerah Grammy Kodi di Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

 1. Buka Kodi pada peranti anda.cara menonton anugerah grammy di kodi
 2. Klik pada Tetapan (gear ikon) dari menu sebelah kiri.cara menonton kodi penghargaan grammy pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Sekarang smemilih Fail Pengurus dari menu > Klik dua kali pada Tambahkan sumber. Klik di mana tertera ‘Tiada” > Masukkan https://archive.org/download/judgezips/ > Klik okey.cara menonton kodi anugerah grammy pada jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 4. Namakan sumber ini Penghakiman dan klik okey.anugerah tatabahasa kodi
 5. Kembali ke Skrin utama > Klik pada Alat tambah > Sekarang klik pada Ikon kotak dari sudut kiri atas.cara menambah kodi addon penghargaan grammy
 6. Klik pada Pasang dari fail zip > Klik pada Penghakiman > Pilih repositori.judgement.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.muat turun kodi anugerah grammy
 7. Sekarang klik Pasang dari repositori > Cari dan Buka Repo Penghakiman > Buka add-on Video > Klik pada Keputusan > Pukul Pasang dan tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.cara menonton kodi penghargaan grammy di firestick
 8. Anda boleh mengakses add-on dengan pergi ke Alat tambah menu > Alat tambah video > Keputusan.

Cara Menonton Grammy Awards Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi > Klik Sistem > Pergi ke Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Klik Tiada > Masukkan URL https://archive.org/download/judgezips/ > Klik Selesai > Namakan ‘Penghakiman’ > Klik Selesai > Kemudian pilih okey.
 3. Pergi ke Skrin Utama Kodi > Klik Sistem > Klik pada Tambah-tambah > Pilih Pasang dari Fail Zip.
 4. Klik pada Penghakiman > Klik repositori.judgement.zip
 5. Sekarang klik Pasang dari Repositori > Buka Repo Penghakiman > Buka Tambah Video > Pilih Keputusan > Pukul Pasang > Tunggu pemasangan dipasang.

Grammy Awards 2018 Muat turun Kodi

 1. Muat turun yang Zip Fail pada peranti anda.
 2. Buka Kodi > Alat tambah > Klik Ikon berbentuk kotak.
 3. Klik Pasang dari Fail Zip > Semak imbas dan buka yang fail Zip yang dimuat turun.
 4. Klik Pasang dari Repositori > Repo Penghakiman > Alat tambah Video > Keputusan > Pasang > Nikmati!

Cara Menonton Grammy Awards Kodi di Fire Stick

Untuk menonton anugerah Grammy di Fire Stick, anda mesti memasang Kodi pada Fire Stick terlebih dahulu. Selepas memasang Kodi, ikuti langkah berikut:

 1. Buka Kodi aplikasi pada Fire Stick.
 2. Buka Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.
 3. Prosedur dari sini dan seterusnya akan sama dengan prosedur Krypton V17. Rujuk kaedah yang dinyatakan di atas.

Senarai Penyiar / Saluran Anugerah Grammy 2018

Pertunjukan penghargaan akan disiarkan di CBS. Walau bagaimanapun, Berita ‘E!’ Dan laman web rasmi Grammy Awards ‘akan memberikan liputan pra-pertunjukan dan pertunjukan eksklusif.

Cara Menonton Anugerah Grammy 2018 Tanpa Kabel

Malangnya, jika anda tidak merancang untuk menonton anugerah Grammy melalui Kodi dan tidak mengikuti panduan Kodi penghargaan Grammy kami, maka anda boleh mengalirkan acara dengan menggunakan pautan ini.

 1. Aliran Bangsa Tembok Kering
 2. Pad Watt
 3. Teater Rio

Walau bagaimanapun, kami tidak menjamin bahawa laman web ini selamat atau boleh dipercayai. Kami mengesyorkan anda memilih perkhidmatan KodiVPN untuk melindungi privasi anda dan mengakses aliran terhad geo.

Perkataan Akhir

Grammy Awards adalah upacara yang tidak dapat dilupakan oleh peminat muzik. Dengan pencalonan untuk lebih daripada 80 kategori, gembar-gembur itu sudah menyentuh langit. Oleh itu, cepatlah dan ikuti panduan kami dan pelajari bagaimana cara menonton anugerah Grammy di Kodi sebelum terlambat!

Satu perkara yang dapat kami jamin adalah pengalaman Grodi Grammy Awards menjadi sesuatu yang tidak akan anda lupakan. Sepanjang malam akan penuh dengan bintang, perhimpunan di mana semua bintang super akan berada.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map