Cara Menonton Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov UFC 229 Fight Pay Per View

McGregor vs Khabib; “Pertarungan terbesar dalam sejarah UFC” dikatakan untuk UFC 229 yang akan diadakan pada 6 Oktober 2018. Acara ini akan berlangsung di T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada. Dalam panduan ini, kami mengetahui bagaimana anda dapat menonton UFC 229 pada Bayaran Per Paparan pada pelbagai perkhidmatan yang mungkin sudah anda miliki.


Khabib, juara ringan bertekad untuk menjatuhkan Conor McGregor, bekas juara dua divisi. Persaingan telah menimbulkan banyak gembar-gembur di kalangan peminat MMA dan UFC. Bayar Per Paparan (PPV) untuk UFC 229 diharapkan dapat melampaui 3 juta pesanan, seperti yang dinyatakan oleh Dana White.

Peminat UFC 229 di seluruh dunia menjadi gila untuk menonton Mcgregor vs Khabib secara langsung dalam talian pada hujung minggu. Darah buruk antara dua pejuang UFC terbaik telah menimbulkan banyak khabar angin. Tetapi anda boleh menonton UFC 229 dengan Bayaran Per Paparan pada pelbagai perkhidmatan yang mungkin sudah anda miliki.

Cara Menonton UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor di Amazon Prime

Sebilangan besar pengguna sudah menggunakan perkhidmatan Amazon Prime Video untuk keperluan streaming mereka. Tetapi jangan risau jika anda tidak melanggan Amazon Prime, anda masih boleh menonton McGregor vs Khabib di Amazon Prime dengan Bayar Per Paparan. ufc 229 di amazon prime

Kos Bayar Per Paparan untuk Amazon Prime adalah AS$ 64.99.

Untuk menyaksikan pertarungan ini dengan Amazon Prime ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Log masuk ke akaun Amazon anda, atau daftar secara percuma jika anda tidak memilikinya.
 2. Pesan UFC 229 melalui Amazon (Pesan di Sini)

Setelah membeli PPV untuk UFC 229, anda dapat menyaksikan pertarungan di mana-mana peranti berikut.

 1. Di telefon, tablet, komputer dengan pergi ke laman web Amazon
 2. Pada peranti penstriman anda (Apple TV, Roku, Xbox) melalui aplikasi Video Amazon (percuma untuk dimuat turun)
 3. Langsung di Amazon FireStick atau Amazon Fire TV anda tanpa perlu memuat turun aplikasi video.

Cara Menonton UFC 229 di Sling TV

Harga untuk menonton Bayar Per Tonton di Sling TV untuk UFC 229 adalah sama dengan Amazon Prime, AS$ 64.99. Walau bagaimanapun, anda perlu mempunyai akaun TV Sling untuk menonton UFC 229 di Sling TV. Tetapi bahagian terbaiknya ialah anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma selama 7 hari untuk Sling TV. tonton mcgregor vs khabib di sling tv

Ikuti langkah di bawah untuk menonton McGregor vs Khabib di Sling TV dengan PPV:

 1. Log masuk ke akaun TV Sling anda
 2. Masuk ke akaun anda untuk membeli UFC PPV
 3. Sekarang buka laman web TV Sling di komputer anda dan mulailah menonton. Atau aplikasi Sling TV jika anda tidak sabar untuk menonton McGregor vs Khabib di telefon bimbit.

Sling TV hanya tersedia di USA, untuk mendapatkan Sling TV di luar USA, anda perlu mendapatkan VPN dan menyambung ke pelayan AS.

dapatkan vpn cta

Cara Menonton UFC 229 di PS4 Live Secara Percuma dan Bayar Per Paparan

Menonton pertarungan yang paling dinanti-nantikan adalah impian setiap peminat. Untuk menonton Khabib vs McGregor secara percuma di PS4 ikuti langkah-langkah yang diberikan di bawah:

Anda boleh menonton UFC 229 secara percuma di Matchtv.ru yang merupakan laman web Rusia, oleh itu anda memerlukan anda menyambung ke VPN dan memilih pelayan Rusia.dapatkan vpn cta

 1. Sambung ke penyedia VPN anda.
 2. Akses pengguna PlayStation.
 3. Jenis http://matchtv.ru/on-air dalam penyemak imbas anda (pastikan anda telah menyambungkan VPN dengan pelayan Rusia).matchtv tonton ufc 229 secara percuma

Anda akan dapat mengakses aliran secara percuma di Ps4. Walau bagaimanapun, jika anda tidak sabar untuk membayar Per View pada Ps4 untuk UFC 229, anda perlu mengikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Sambungkan ke VPN.
 2. Kemudian lancarkan Penyemak Imbas Internet PS4.
 3. Pergi ke laman web rasmi UFC.
 4. Log masuk dengan UFC Fight Pass anda.
 5. Di sana anda akan dapat menonton Khabib Nurmagomedov dan Conor McGregor di PlayStation 4.

Cara Menonton UFC 229 Secara Online Secara Percuma

Baru-baru ini saya mendapat berita, yang menyatakan bahawa seorang lelaki ditangkap kerana menonton liputan sebelum perang secara percuma. Ini membuat saya mengetahui lebih lanjut mengenai berita tersebut. Ketika pertarungan semakin hampir, akan ada siaran langsung percuma untuk McGregor vs Khabib di Facebook dan Twitter. tonton mcgregor vs khabib secara percuma

Namun sesuatu yang menarik perhatian saya bahawa lelaki ini didenda untuk menonton aliran PPV percuma di Periscope. Oleh itu, tunggu sehingga hari pertarungan dan daftarlah ke Periscope yang merupakan aplikasi live stream percuma untuk Android dan iOS. Setelah selesai tekan “Go Live”. Dengan Periscope anda dapat menonton McGregor vs Khabib di telefon bimbit anda yang boleh menjadi peranti Android atau iOS.

Tetapi lelaki yang menyaksikan pra-pertarungan UFC 229 didenda teruk kerana ISP mengesan lokasinya. Oleh itu untuk selamat, disarankan untuk menggunakan VPN untuk melindungi identiti anda dan menonton streaming percuma.

dapatkan vpn cta

Promo Rasmi McGregor vs Khabib Fight – Penantiannya Tamat

Kesimpulannya

UFC 229 adalah pertarungan yang paling dinanti-nantikan tahun ini, anda pasti tidak akan terlepas satu minit pertarungan yang memukau ini. Daripada itu, pastikan anda menyediakan peranti penstriman anda untuk menyaksikan pertempuran terbaik di antara pejuang terbaik di dunia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map