Cara Menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor On Kodi Percuma dalam talian secara percuma

Catatan: Khabib vs Mcgregor UFC 229 mendapat banyak gembar-gembur tahun ini. Anda boleh menonton Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor secara langsung dalam talian.


Floyd ‘Money’ Mayweather vs Conor ‘Notorious’ McGregor di Las Vegas pada 26 Ogos mengakhiri spekulasi yang telah lama ditunggu-tunggu di mana dua pejuang terlaris di dunia ini akan bertanding.

Pertarungan itu tidak lebih dari sekadar khabar angin, tetapi pada akhirnya kami semua tahu bahawa terdapat terlalu banyak wang untuk melepaskan peluang ini. Mayweather akan memegang kuat lawannya walaupun berusia 40 tahun, tetapi nama terbesar dalam seni mempertahankan diri campuran akan menjadikan perkara lebih menarik.

Tetapi seseorang mungkin tertanya-tanya cara menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor di kodi? Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana anda dapat menonton pertandingan di internet.

Cara Menonton Mayweather vs McGregor di Kodi V 17
Cara Menonton Mayweather vs McGregor di Kodi V 16
Cara Termurah untuk Menonton Bayaran Per Paparan Floyd Mayweather vs Conor McGregor
Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money
Tiket Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Cara Menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor di Kodi Krypton Versi 17

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Tetapan ikon yang terletak di bahagian atas > Klik pada Pengurus Fail > Sekarang klik dua kali pada Tambah Sumber, kotak akan muncul.Cara Menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor di Kodi
 2. Klik pada ‘Tiada’ > Taipkan URL http://repo.cazwall.com/sc/ > Klik okey > Taipkan nama Sumber Media ‘SC’ > Klik okey.Cara Menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor di Kodi Krypton Versi 17
 3. Sekarang ketik pada ‘Ruang Belakang’ kunci beberapa kali sehingga anda kembali ke Menu Utama Kodi > Sekarang klik pada Alat tambah > Klik pada Pemasang Pakej ikon yang terletak di sudut kiri atas.Mayweather vs Conor McGregor kodi pertarungan addon
 4. Pilih Pasang dari Fail Zip > Klik pada SC > Sekarang klik pada Repositori > Sekarang repositori.simplycaz-1.0.2.zip > Repositori akan memerlukan masa untuk dipasang.fail zip mayweather vs conor mcgregor kodi
 5. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Planet MMA > Klik Pasang.Persiapan pertarungan Mayweather vs Conor McGregor kodi
 6. Setelah memerlukan beberapa minit untuk memasang, anda akan dapat menyaksikan pertarungan Floyd Mayweather vs Conor McGregor di Kodi.

mayweather vs conor mcgregor kodi install

Cara Menonton Floyd Mayweather vs Conor McGregor di Kodi Jarvis Versi 16

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Sistem > Klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Klik Tiada > Taip URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip > Klik OK > Taipkan Nama Sumber Media ‘SC’ > Klik OK / Selesai.
 3. Kembali ke Menu Utama Kodi dengan menekan kekunci ‘Backspace’ berkali-kali > Pergi ke Sistem > Pilih Alat tambah > Klik pada Pasang dari Fail Zip > Cari dan klik SC > Repositori > repositori.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Tunggu pengaktifan diaktifkan > Pilih Pasang dari Repositori > Cukup Repo Caz > Alat tambah Video > Planet MMA > Klik pada Pasang > Tunggu pemberitahuan pengaktifan tambahan di kanan atas.
 5. Selamat berjuang!

Cara Termurah untuk Menonton Bayaran Per Paparan Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Pertandingan akan disiarkan di Showtime PPV dan terdapat banyak cara untuk mendapatkan Showtime pada peranti anda. Showtime telah menyenaraikan beberapa peranti dari mana anda dapat menonton saluran tersebut. Ini ditunjukkan di bawah:

Bayaran setiap paparan Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

UFC juga akan menayangkan perlawanan pada 26 Ogos tetapi dengan bayaran langganan AS $ 56.96 selama 6 bulan.

Cara Termurah untuk Menonton Bayaran Per Paparan Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Walau bagaimanapun, kami tidak menganggap bahawa individu yang ingin menonton satu perlawanan akan membayar sejumlah besar untuk langganan 6 bulan. Oleh itu, kami menggali lebih dalam dan mengetahui bahawa UFC menawarkan harga berubah-ubah untuk peminat yang tinggal di negara yang berbeza. Lihat jadual di bawah ini:

NegaraHarga UFC
USAUS $ 56.99
KanadaAS $ 43.75
FilipinaUS $ 18.45
MalaysiaUS $ 59.99
RusiaUS $ 27.20
 • Semua harga adalah dalam dolar AS

Sekarang, bagaimana anda mendapat kelebihan dari tawaran ini? Anda boleh melanggan perkhidmatan VPN dan mengubah lokasi anda ke Filipina, akan menyelesaikan sesuatu. VPN menjadikan mustahil bagi pemerintah dan ISP anda untuk melacak lokasi anda, oleh itu ia akan menunjukkan lokasi anda di Filipina.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money

Purse dompet untuk pertarungan Mayweather vs McGregor sangat mengejutkan. Menurut Keith Idec of the Boxing Scene, dianggarkan Mayweather sahaja dapat menghasilkan US $ 100 juta. Walau bagaimanapun, angka ini dapat berjalan empat kali lebih tinggi jika metrik monetari peristiwa dicapai.

Conor McGregor sebaliknya boleh menghasilkan sekurang-kurangnya US $ 75 juta yang lima kali lebih tinggi daripada pergaduhan yang pernah dilakukannya di UFC. Dompet rasmi untuk pertarungan akan disediakan pada 25 Ogos, sehari sebelum pertarungan berlangsung.

Dompet pelaporan Aussie Media untuk Floyd vs Connor

Floyd AS $ 400 juta
McGregor AS $ 127 juta

Dengan anggapan sasaran PPV tercapai # MayweatherMcGregor

RT

– Kerajaan Tinju (@ BoxingKingdom14) 15 Jun 2017

Tiket Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Tiket pertarungan Mayweather vs McGregor masih belum dapat dijual oleh pihak pengurusan. Namun, diandaikan bahawa tiket VIP boleh mencecah hingga US $ 19,000 setiap tiket. Sementara itu, banyak laman web palsu telah mengambil kesempatan ini untuk menipu peminat dengan menjual tiket palsu.

Dana White, Ketua Pegawai Eksekutif UFC telah membawa perkara ini ke Twitter di mana dia mengesahkan bahawa mereka belum memutuskan harga tiket dan peminat mesti menyedari syarikat palsu ini.

Tiket TIDAK dijual lagi. Tolong jangan tersasar. Syarikat ini TIDAK mengembalikan wang peminat ini. Kami akan mengumumkan bila tix goonsale pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite) 23 Jun 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

Walaupun Conor McGregor menjadi lawan yang sengit dalam pertarungan, dia telah kalah 3 perlawanan sama sekali dalam kariernya di UFC, sambil memenangi 21 perlawanan. Pertarungan terakhirnya pada bulan November menentang Eddie Alvarez memperolehnya dua gelaran bahagian UFC secara serentak.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

Mayweather memegang statistik mengejutkan 49-0 dalam karier tinju profesionalnya. Dia mengalahkan Manny Pacquiao dengan segala kemungkinan dan banyak menantang untuk menjadi petinju terhebat pada zamannya. Dia jelas unggul dalam pertandingan ini juga jika dibandingkan berdasarkan statistik, kerana fakta tidak berbohong.

statistik pertarungan floyd mayweather

Prediksi Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Oleh kerana pertarungan akan diadakan di bawah peraturan tinju, oleh itu Mayweather membuat kegemaran yang kuat untuk memenangi pertandingan. Walau bagaimanapun, gaya permainan Conor McGregor yang tidak biasa akan menimbulkan beberapa masalah untuk juara yang tidak terkalahkan, tetapi masih tidak membuktikan McGregor akan mengalahkan Mayweather.

Sangat diramalkan bahawa jangkauan tangan McGregor akan menjadi kunci peluangnya. Tidak diragukan lagi McGregor memiliki lengan panjang, tetapi akan menarik untuk melihat apakah dia dapat melemparkan pukulan dari sudut pelik. Baru-baru ini, McGregor menyiarkan foto yang mungkin menutup sebarang kritikan yang dibuat oleh penganalisis.

Jangkauan 74 inci penuh. Dan saya berada di Orthodox.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pada 2 Jul 2017 pada 12:20 malam PDT

Walaupun ada kemungkinan menentang McGregor, kami pasti meletakkan wang kami pada Conor ‘Notorious’ McGregor kerana dia adalah satu-satunya pejuang yang mampu mengejutkan semua orang di dunia. Cara untuk pergi McGregor!

Sila kongsi cara menonton mayweather vs mcgregor di kodi panduan percuma di saluran sosial dan jangan ragu untuk bertanya dalam komen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map