Cara Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kodi Leia, Krypton dan Jarvis secara percuma

Musim ke-8 rancangan TV paling popular di dunia; Game of thrones sudah hampir dan hype lebih tinggi dari sebelumnya. Para peminat semakin tidak sabar kerana ini adalah musim terakhir rancangan TV yang menakjubkan ini dan nasib Westeros dan tujuh Kerajaan akan dilindungi di dalamnya.


Sekiranya anda peminat Game of Thrones tertanya-tanya bagaimana menonton Game of Thrones di Kodi, maka anda sudah sampai di tempat yang tepat. Kami telah merangkumi semua yang anda perlukan dalam panduan ini supaya anda tidak menghadapi sebarang kesukaran semasa cuba menayangkan rancangan yang menakjubkan ini.

Musim terakhir Game of thrones akan ditayangkan di HBO pada 14 April dan musim ini akan mempunyai enam episod sahaja. Pastikan anda sudah bersedia untuk streaming Game of Thrones Musim 8 dalam talian, kerana anda tidak mampu melewatkan aksi dan drama musim ini.

Game of Thrones Musim 8 Official Trailer oleh HBO

Sumber: Game of Thrones Official

Cara Menonton Game of Thrones Musim 8 di Kodi Leia 18

 1. Buka Kodi > Klik pada Ikon Gear untuk pergi ke Tetapan > Klik pada Pengurus Fail.
 2. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Kotak dialog akan dibuka > Klik dan masukkan ini URL: http://legionworldtv.com/zips/ > Klik Okey > Namakan sumber ini sebagai MrFreeworld > Klik okey > Klik okey untuk menutup kotak dialog.
 3. Kembali kepada Menu utama > Klik pada Tambahan dari menu sebelah kiri > Klik Ikon Kotak dari sudut kiri atas.
 4. Klik pada Pasang dari Fail Zip > Tatal ke bawah senarai dan pilih MrFreeworld > Pilih mrfreeworld.zip > Tunggu pemberitahuan.
 5. Klik pada Pasang dari Repositori > Buka MR FREEWORLD > Pergi ke Alat tambah video > Tatal ke bawah senarai dan klik Plasenta > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Apabila pemberitahuan muncul, anda boleh kembali ke menu utama dan mengakses add-on ini dari bahagian add-on video.

cara menonton permainan takhta di kodi secara percuma

9 Rumah Game of Thrones

Cara Menonton GoT 8 pada Kodi Krypton Versi 17.6

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan (Ikon Gear) dari lajur kiri.
 2. Buka Fail Pengurus > Klik dua kali pada Tambah Sumber pilihan > Klik di mana tertera <Tiada> dan taip URL ini ‘Http://www.lvtvv.com/repo/’ > Klik
 3. Namakan sumber media sebagai ‘Kodil Repo ’ > Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.
 4. Kembali ke menu utama > Klik pada Tambahons tab > Klik Kotak
 5. Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan > Klik pada Kodil Repo dari senarai > Pilih kodil-1.3.zip > Tunggu pemberitahuan.
 6. Sekarang, Klik pada Pasang dari Repositori > Klik pada Repositori Kodil > Pergi ke Alat tambah Video folder > Tatal ke bawah senarai dan pilih Pencerobohan > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Cara Menonton Game of Thrones pada Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

 1. Buka Kodi > Pergi ke Sistem > Klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Taipkan URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ di mana tertera ‘Tiada’ > Sekarang taipkan nama sumber media ‘Jukebox’ > Kemudian klik OK.
 3. Sekarang kembali ke Menu Utama Kodi > Klik pada Sistem > Kemudian Tetapan > Alat tambah > Pasang dari fail zip.
 4. Klik pada Jesusbox >  Sekarang cari dan klik repository.jesusboxtv.zip > Tunggu repositori dipasang.
 5. Pasang dari Repositori > Klik pada Repositori JesusBox > Alat tambah Video > Genesis dilahirkan semula > Pasang alat tambah.
 6. Sekarang lawati Menu Utama Kodi > Alat tambah > Genesis Reborn a Enjoy!

Tambahan Kodi Game of Thrones Terbaik

Untuk menonton Game of Thrones musim 8 di Kodi, terdapat pelbagai tambahan kodi selain Genesis Reborn. Berikut adalah senarai penambahan Game of Thrones Kodi terbaik dan streaming episod Musim 8 termasuk episod dari musim sebelumnya:

Best Game of Thrones Kodi Terbaik

 1. Keluaran
 2. Gurzil
 3. Perjanjian
 4. 123 Filem
 5. JUALAN
 6. Phoenix
 7. Specto
 8. Kelab Video HEVC
 9. Poseidon
 10. Kelip-kelip

Sarikata Game of Thrones

Mungkin sangat menyedihkan apabila anda mengikuti keseluruhan panduan langkah demi langkah untuk memasang Kodi Game of Thrones 8 addon. Tetapi pada akhirnya ketika episod mula streaming, tidak ada sari kata untuk bahasa Dothraki.

Kami telah menemui cara di mana sari kata Kodi Game of Thrones dapat ditambahkan dengan kaedah yang lebih mudah. Terdapat dua kaedah yang dijelaskan iaitu secara manual dan automatik.

Sarikata Game of Thrones

Kaedah 1: Pasang Subtitle Kodi Game of Thrones secara Manual

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada Tambah > Sekarang klik pada ikon ‘Package Installer’ di kiri atas> Pasang dari Repositori > Repositori Tambah Kodi > Sarikata > Cari dan klik di Subscene.com.cara menonton permainan takhta di kodi dengan sari kata
 2. Klik pada Pasang > Tunggu pengaktifan diaktifkan > Sekarang pergi ke Menu Utama Kodi > Pergi ke Tetapan > Klik pada Tetapan Pemain.permainan pengganti takhta pada kodi
 3. Klik pada tab Languages ​​yang disenaraikan secara menegak di sebelah kiri skrin > Anda boleh menukar bahasa untuk sari kata dengan mengklik pilihan ‘Bahasa untuk memuat turun sari kata’.cara menambah sari kata untuk menonton permainan takhta di kodi
 4. Pada saat anda melihat episod Game of Thrones di Kodi, anda akan dapat melihat sari kata.

Kaedah 2: Pasang Subtitle Kodi Game of Thrones secara automatik

 1. Lancarkan Kodi > Pergi ke Tambah > Klik pada ikon Pemasang Pakej > Pasang dari Repositori > Tatal ke bawah dan klik Perkhidmatan > AutoLanggan > Pasang.sari kata auto permainan takhta di kodi
 2. Video tersebut akan memberikan subs untuk episod Kodi Game of Thrones apabila anda menonton video itu pada masa yang akan datang.

Cara Menonton Game of Thrones di Kodi HD

cara menonton permainan takhta dalam HD di Kodi

Sekiranya anda tidak mahu berkompromi dengan kualiti, anda masih boleh menonton Kodi Game of Thrones di HD dengan memasang HEVC VideoClub. Video ini mengalirkan video dalam HD dan juga dalam kualiti 3D yang boleh didapati dalam format yang dimampatkan.

Harapan dari Game of Thrones Musim 8

Treler Game of Thrones Musim 8 benar-benar mencetuskan banyak persoalan dan konspirasi. Treler itu menunjukkan Jon Snow dan Daenerys berbaris dengan tentera mereka bersama-sama melalui Winterfell dan Arya Stark dan Sansa Stark kagum melihat naga terbang di atas kubu. Naga yang terbang di atas Winterfell adalah perkara penting untuk diperhatikan kerana tidak ada naga yang terbang ke sana selama lebih dari 100 tahun terakhir.

Sam dan Bran mengetahui tentang kebenaran Jon Snow bahawa dia sebenarnya bukan Bangsat tetapi pewaris takhta besi. Sebaliknya, Tyrion Lannister, yang sangat prihatin terhadap hubungan Jon Snow dan Daenerys, juga muncul di treler dengan ekspresi yang membimbangkan. Kami tidak dapat mengukur apa yang dia risaukan kerana dia hanya muncul di treler sekali.

Jon Snow dan Daenerys dapat dilihat mengunjungi tempat-tempat penting yang ketara dan treler berakhir dengan kuda White Walkers tiba di kubu. Satu perasaan yang diberikan oleh treler ini adalah bahawa semua orang bersiap sedia untuk bertempur dan nampaknya, ia menentang White Walkers.

Anda boleh menonton Game of Thrones secara percuma di Kodi dengan panduan yang disediakan di atas. Tetapi jika anda perlu keluar dari masalah undang-undang, anda mungkin ingin mendapatkan Kodi VPN untuk bermain dengan selamat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map