Mencari kaedah terbaik untuk menonton UFC 235 secara langsung dalam talian, ikuti panduan ini dan saya memberi jaminan bahawa anda akan menemui kaedah terbaik untuk menstrimkan acara PPV ini. Kami telah merangkumi pelbagai cara untuk streaming acara ini kerana setiap pengguna mempunyai pilihan sendiri.

Promo Rasmi UFC 235

Sumber: UFC – Ultimate Fighting Championship

Cara Menonton UFC 235 dengan Harga Terendah dengan Bayaran Per Paparan

UFC menawarkan perkhidmatan UFC PPV khasnya, yang dapat diperoleh dengan mudah dari mana saja di dunia.

Namun, ada kelainan dalam kisah ini!

Bayaran langganan UFC PPV berbeza di setiap wilayah, seperti penginapan di AS, anda perlu membayar $ 64.99 dan $ 91.96 untuk rancangan 6 bulan.

ufc ppv KAMI

Manakala, jika anda berada di Filipina, anda perlu membayar ₱ 920.00, yang apabila ditukarkan, harganya hanya $ 17.52 sahaja. Dan dengan VPN, ia hanya akan dikenakan biaya $ 28.47 untuk menonton UFC 235 PPV, yang merupakan pilihan termurah untuk menonton UFC 235 secara langsung dalam talian.

ppv-ufc-peso

Dapatkan vpn

Perbezaannya jelas, buat langkah pintar!

Sekarang, anda pasti tertanya-tanya bagaimana anda boleh mendapat potongan harga yang luar biasa ini. Cara mudah untuk memanfaatkan UFC PPV dengan potongan harga adalah dengan menggunakan penyedia VPN yang mempunyai pelayan Filipina. Sambungkan ke pelayan Filipina melalui VPN dan mulakan streaming UFC 235 pada kadar yang rendah.

Cara Menonton UFC 235 di Amazon Prime

UFC 235 Bayar Per Paparan pada video perdana amazon

Amazon Prime adalah perkhidmatan streaming Video on demand, yang dikendalikan oleh Amazon sendiri. Perkhidmatan ini mendapat pujian hebat dari komuniti streaming dalam talian akhir-akhir ini. Namun, sejak UFC dan Amazon menandatangani perjanjian untuk mengalirkan acara UFC Pay per view, peminat di seluruh dunia menghargai langkah ini.

Amazon prime menawarkan perkhidmatan penstriman berkualiti tinggi, sebab itulah banyak orang cenderung memilihnya. Terutama, apabila anda mempunyai pilihan untuk streaming UFC bayar per tontonan, hiburan berkualiti tinggi dijamin.

UFC 235 pasti akan menjadi hebat kerana kad-kad pertarungan yang luar biasa dan seluruh dunia menantikan acara ini. Sekarang acara ini begitu istimewa, menayangkannya di Amazon Prime pasti akan menyeronokkan. Perjanjian antara Amazon dan UFC ini benar-benar meringankan mood pengguna Amazon Prime yang menyukai UFC, kerana mereka tidak perlu melanggan perkhidmatan lain.

Pengguna boleh memesan pergaduhan sebelum acara atau mereka dapat membeli acara tersebut setelah 4 jam. Satu lagi perkara hebat mengenai streaming UFC secara langsung dengan Amazon Prime ialah pengguna dapat memutar balik aksi sambil menstrimnya secara langsung.

Cara Menonton UFC 235 di Sling TV

cara menonton ufc 235 di sling tv

Sling TV adalah salah satu perkhidmatan streaming dalam talian terbaik yang menyediakan akses ke pelbagai saluran dan acara bayar-per-tontonan. Peminat UFC dapat menonton UFC 235 di Sling TV dengan membuat pra-pesanan acara.

Sling TV menawarkan siaran langsung siaran langsung berkualiti tinggi dan berkaitan dengan acara UFC dan itu juga jika sekuat itu, anda tidak boleh berkompromi dengan kualiti aliran. Lakukan pembelian sebelum acara dan pada hari acara, acara bayar per tontonan yang anda beli akan muncul di bahagian atas setiap saluran dalam senarai anda.

Sling TV Saya dianggap sebagai tempat teratas untuk streaming sukan dan terutamanya untuk acara PPV. Satu perkara mengenai Sling TV yang harus anda ingat adalah bahawa Sling TV adalah perkhidmatan terhad geo yang hanya boleh diakses di Amerika Syarikat. Oleh itu, jika anda berada di luar AS dan ingin mengakses Sling TV, anda memerlukan penyedia VPN untuk memintas sekatan geo.

Dapatkan vpn

Cara Menonton UFC 235 di PS4 Live Secara Percuma

tonton ufc 235 di ps4 jones vs smith

Sekiranya anda mempunyai PS4 dan anda ingin melakukan siaran langsung acara UFC, anda boleh melakukannya tanpa membayar sesen pun. Cukup ikuti langkah berikut:

  1. Pergi ke aplikasi PlayStation Vue
  2. Daftar untuk percubaan percuma
  3. Pergi ke bahagian Sukan.
  4. Cari saluran ESPN dalam senarai saluran yang tersedia (Daftar untuk percubaan percuma ESPN juga).
  5. Acara ini akan disiarkan di ESPN kerana ia adalah satu-satunya penyiar rasmi acara PPV ini.

Cara Menonton UFC 235 secara Online Secara Percuma

Ramai orang suka mencari aliran percuma kerana mereka tidak suka melanggan perkhidmatan premium. Sekiranya anda adalah salah satu daripada orang-orang tersebut, maka cubalah cara streaming UFC 235 secara langsung secara dalam talian secara percuma:

Fight-Live.com

Fight Live adalah laman khusus MMA evets, menyediakan siaran langsung percuma untuk semua acara MMA terkini dari UFC, Bellator, Boxing dan WWE. Cukup lawati laman web Fight Live dan anda akan melihat senarai perlawanan langsung dan tersedia di halaman depan dan anda boleh menyiarkannya secara langsung dengan satu klik.

UFC 235 di Kodi

Berkenaan dengan streaming berkualiti tinggi dan tanpa membayar sebarang bayaran, Kodi adalah salah satu pilihan terbaik yang ada. Ia mempunyai banyak addon PPV Kodi untuk streaming acara langsung dalam kualiti HD tanpa gangguan. Anda boleh menstrim UFC 235 di Kodi tanpa masalah kerana ia mempunyai pengaya UFC khusus yang menyediakan siaran langsung siaran langsung.

Pautan penstriman dalam talian percuma

Salah satu amalan yang biasa dilakukan oleh banyak pengguna ialah memburu aliran dalam talian percuma. Terdapat banyak laman web yang menyediakan pautan penstriman percuma tetapi masalah yang dihadapi pengguna dengan laman web ini adalah bahawa mereka dihujani pop timbul dan iklan. Namun, jika anda masih ingin mengalirkan acara melalui pautan tersebut, maka anda boleh mencuba pautan ini, ia akan menyediakan streaming HD percuma.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Kesimpulannya

UFC 235 akan menjadi salah satu acara terbaik sepanjang masa kerana beberapa nama hebat ada di kad pertarungan dan hakikat bahawa dua pertarungan gelaran berbaris pada satu malam. Rasa gembira acara ini dapat dilihat di platform media sosial kerana penyokong pejuang yang bertanding menunjukkan sokongan mereka dan perbincangan dipanaskan. Terdapat banyak cara streaming UFC 235 dalam talian tetapi banyak orang tidak menyedarinya. Inilah sebabnya, kami memikirkan untuk menyedarkan pengguna mengenai cara yang ada.

Namun, beberapa cara yang disebutkan di atas memerlukan penggunaan VPN, termasuk pilihan streaming percuma. Bukan hanya kerana akan membantu melewati sekatan geo tetapi jika anda menyiarkan siaran langsung, ia akan menyulitkan lalu lintas anda dan melindungi anda dari pihak berkuasa dan penggodam yang mengintip anda. Oleh itu, jaga keselamatan anda dan gunakan VPN di tempat yang sepatutnya!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me