Manny Pacquiao yang legenda kembali ke gelanggang pada hari Ahad ini untuk menghadapi “Boogeyman” dari Argentina; Lucas Matthysse untuk Gelaran Kejuaraan Welterweight dan anda tidak boleh ketinggalan untuk menyaksikan pertarungan ini secara langsung. Ikuti panduan kami untuk mengetahui cara menonton Matthysse vs Pacquiao dalam talian menggunakan Kodi VPN dan aliran dalam talian.

Mengapa Terdapat Banyak Hype Untuk Matthysse vs Pacquiao?

Sudah hampir setahun Manny Pacquiao melangkah ke gelanggang dan selama ini dia sibuk dengan karier politiknya. Juara dunia lapan divisyen satu-satunya dunia kini merancang untuk kembali ke gelanggang untuk merangkul gelaran kesembilan. Pengurus Manny Pacquiao melaporkan bahawa dia jauh dari semua aktiviti perniagaan kerana menjalani latihan untuk pertandingan gelarannya yang akan datang.

Sebaliknya, Lucas Matthysse; juara kelas welter semasa ini bersedia untuk melawan Manny Pacquiao dan tidak ada keraguan bahawa dia adalah pejuang yang berbahaya. Perbezaan antara usia pejuang ini tidak begitu ketara kerana Pacquiao baru berusia 39 tahun, Matthysse adalah 35. Perbezaan terbesar yang perlu difikirkan ialah kemampuan dua pejuang.

bagaimana untuk menonton pertarungan Matthysse vs Pacquiao secara langsung dalam talian

Peminat sukan tinju dan tempur dari seluruh dunia memusatkan perhatian pada pertarungan ini kerana legenda itu kembali dan tidak ada yang mahu ketinggalan. Sebab lain untuk gembar-gemburnya adalah kerana kekalahan kontroversial Pacquiao di tangan Jeff Horn tahun lalu. Akhirnya, dia kehilangan gelarannya. Sangat menyenangkan melihatnya kembali ke gelanggang, kerana kita akan melihat apakah dia sudah pulih dari kekalahan itu.

Pacquiao yang kembali setelah setahun menunjukkan dengan jelas bahawa dia tidak akan berada dalam keadaan terbaik seperti ketika berada di puncak. Manakala, Lucas Matthysse sebagai juara, berada dalam fasa menurun kerana refleksnya semakin lemah. Namun, dia masih akan unggul dalam pertarungan melawan Pacquiao ini kerana pertandingannya di gelanggang biasa.

Di mana saya boleh menonton Matthysse vs Pacquiao Online?

Hak penyiaran rasmi Pacquiao vs Matthysse diperoleh oleh ESPN Plus dan ia akan menyiarkan perlawanan secara langsung di platform dalam taliannya. ESPN plus adalah perkhidmatan streaming dalam talian yang hebat oleh ESPN untuk semua peminat sukan. Walau bagaimanapun, masalah dengan perkhidmatan ini adalah kebolehaksesan kerana ia hanya tersedia di AS dan terhad geografi.

espn plus disekat

Walaupun begitu, anda masih boleh mengakses ESPN plus dengan menggunakan perkhidmatan VPN dan menyambung ke pelayan AS. Perkara lain yang boleh anda lakukan ialah menonton perlawanan secara langsung dengan hanya menjalani percubaan percuma selama 7 hari. Walaupun selepas itu, harga langganan adalah serendah US $ 4.99 / bulan.

Penyedia VPNPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 2.91Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Diskaun 73%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Potongan 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
CyberGhost $ 12.99 $ 2.75Setiap Bulan

Diskaun 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Setiap Bulan

Diskaun 35%

Lawati Laman web
Baca Ulasan

Perkhidmatan hebat lain yang boleh anda gunakan untuk menyaksikan pertarungan Pacquiao vs Matthysse adalah PPV Sukan SKY perkhidmatan. Ini akan membolehkan anda melakukan streaming perlawanan secara langsung tanpa iklan, kelewatan atau gangguan. Yang harus anda lakukan adalah melanggan rancangannya dan mula streaming.

Cara Menonton Matthysse vs Pacquiao Live Online Secara Percuma

Pacquiao vs Matthysse akan menjadi satu pertunjukan untuk ditonton! Oleh kerana kedua-dua pejuang ini mempunyai gaya pertempuran yang menyerang dan kedua-duanya adalah penembak berat. Anda boleh menonton perlawanan ini secara langsung dalam talian secara percuma dengan mengakses laman web / pautan berikut:

 1. Kemuliaan667
 2. Frankie Ballard
 3. Liga VIP

espn plus percubaan percuma

Walau bagaimanapun, jika aliran di atas tidak berfungsi, ada jalan untuk menyaksikan pertarungan ini secara langsung dalam talian secara percuma di ESPN +. ESPN menawarkan percubaan percuma selama 7 hari, yang mana anda boleh mendaftar sekiranya anda berada di Amerika Syarikat. Anda boleh menutupi IP anda menggunakan VPN untuk mengubah lokasi semasa anda ke AS dan memulakan percubaan percuma selama 7 Hari untuk menyaksikan pertarungan secara langsung dalam talian secara percuma.

Dapatkan CTA VPN

Cara Menonton Matthysse vs Pacquiao di Argentina Live Online?

Petinju Argentina; Lucas Matthysse akan mempertahankan gelarannya menentang Petinju Filipina Pacquiao dan jelas ia adalah permainan kebanggaan negara. Peminat tinju di seluruh dunia dapat menonton permainan ini secara dalam talian dari laman streaming langsung yang disebutkan di atas tetapi salah satu pilihan terbaik untuk peminat Tinju di Argentina ialah Digital Place yang akan mempunyai siaran langsung pertandingan berkualiti HD.

Cara Menonton Matthysse vs Pacquiao di Sling TV

Tonton Matthysse vs Pacquiao Live Online Secara Percuma

Sling TV adalah salah satu perkhidmatan televisyen internet terbaik yang tersedia dalam talian tetapi malangnya, ia hanya terhad kepada AS sahaja. Oleh kerana sekatan geo, peminat streaming dalam talian kehilangan perkhidmatan televisyen dalam talian yang hebat yang dapat memenuhi semua keperluan penstriman Binge watcher dan streaming geeks. Namun, jika anda mempunyai VPN, anda dapat mengaksesnya dari mana saja di dunia dengan hanya menyambung ke pelayan AS.

Bagaimanapun, jika anda tinggal di AS, anda boleh mengakses Sling TV dan kandungannya dengan mudah tetapi tidak tanpa caj langganan. Walaupun begitu, perkara terbaik yang dapat anda lakukan dengan Sling TV (jika anda memilihnya hanya untuk streaming pertarungan) ialah anda dapat menjalani percubaan 7 hari percuma dan menstrimkan permainan secara langsung dalam kualiti HD tanpa gangguan..

Matthysse vs Pacquiao Fight Lokasi dan Tarikh

Di mana saya boleh menonton Matthysse vs Pacquiao Online?

Pertarungan yang sangat disangka akan berlaku pada hari Ahad ini; 15 Julai (14 Julai untuk pengguna AS) di Axiata Arena di Kuala Lumpur, Malaysia. Ini akan menjadi pertarungan yang mesti ditonton kerana kedua-dua Petinju ini luar biasa dan mempunyai gaya Tinju yang hebat.

Tiket Matthysse vs Pacquiao

Matthysse vs Pacquiao adalah perlawanan yang dinanti-nantikan oleh setiap peminat tinju dan mengapa tidak. Pencabar yang bertanding merebut gelaran adalah legenda dalam dunia tinju sedangkan juara adalah petinju sensasi yang menjadi tajuk utama sejak kebelakangan ini. Semua peminat yang ingin menyaksikan perlawanan secara langsung di arena boleh membeli tiket Pacquiao vs Matthysse bertarung dalam talian dari portal ini:

 1. Tickbis
 2. Stubhub
 3. Tiket SMT

Tinju Kodi Tambahan Terbaik untuk WBA Welterweight biasa

Terdapat banyak Addon Kodi terbaik yang terdapat dalam talian tetapi daripada semuanya, kami telah membariskan 5 addons tinju terbaik. Pastikan anda mencubanya:

 1. Syaitan Sukan
 2. Sukan Joker
 3. UltimateIPTV
 4. Senarai Main UKTurk
 5. Pemain Eurosport

Cara menonton Matthysse vs Pacquiao Live Online di Kodi Krypton v17.6

 1. Buka Kodi > Klik pada ikon gear > Buka Pengurus Fail
 2. Klik dua kali pada Tambahkan sumber > Klik di mana tertera ‘Tiada ‘ > Masukkan URL ini: http://mavericktv.net/mavrepo/ > Klik Ok > Namakan URL ini sebagai ” MavRepo” > Klik Okey > Klik Ok sekali lagi untuk menutup kotak dialog.
 3. Kembali ke Skrin utama > Klik pada Alat tambah > Klik pada Ikon kotak.
 4. Pilih Pasang dari fail Zip pilihan > Klik pada MavRepo > Pilih repositori.maverickrepo-3.4.zip > Tunggu pemberitahuan.
 5. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori pilihan > Pilih Repo MaverickTV > Buka Alat tambah Video folder.
 6. Pilih Sukan Joker > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan tambahan yang diaktifkan.

Sekarang nikmati menyaksikan pertarungan secara langsung di Kodi dengan aliran yang lancar.

Mengakhiri ucapan

Pertarungan akan menjadi luar biasa kerana kedua-dua pejuang ini mempunyai gaya pertempuran yang unik. Pacquiao suka menggunakan kepantasan dan gerakan kaki, tetapi persoalannya ialah sama ada dia masih mempunyai percikan dan sentuhan yang masih ada. Sebaliknya, Matthysse suka menurunkan berat badan dengan pukulannya yang menjadikannya peninju agresif yang hebat. Pertembungan ini mesti disaksikan dan kami tahu bahawa anda juga menantikannya. Itulah sebabnya kami telah merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk anda menonton permainan ini secara langsung.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me