Apa itu NFL Network Kodi Add-on?

Preseason liga bola sepak kebangsaan (NFL) akhirnya bermula dan perlawanan akan bermula dari 10 September untuk musim NFL 2020/2021. Acara ini bermula dengan 32 pasukan bertarung untuk merebut mahkota NFL. NFL Network adalah saluran rasmi yang mengalirkan NFL di Kodi dengan perlawanan langsung di skrin anda.

Aliran NFL mungkin tidak berfungsi di wilayah anda kerana sekatan Geo. Cara terbaik untuk menonton NFL secara langsung tanpa sekatan atau pendikit ISP adalah dengan menggunakan VPN di Kodi. Ini akan menyulitkan lalu lintas anda dan akan melindungi identiti anda.

Dalam panduan ini kami telah membincangkan cara menonton NFL di Kodi. Kami telah membincangkan tambahan Kodi rasmi dan tambahan Kodi pihak ketiga yang boleh dipasang pada Kodi Krypton dan Jarvis. Dengan alat tambah yang disebutkan di bawah, tonton NFL Network pada Kodi 2020.

 1. Tiket Minggu Kodi NFL 2020
 2. Cara Menonton NFL di Addon NFL Rasmi
 3. Cara Menonton NFL di NFL Addon Percuma
 4. Cara Menonton NFL di Kodi 16
 5. Cara Menonton Sorotan / Replay NFL di Kodi
 6. Cara Menonton NFL di Kodi Firestick
 7. Cara Dapatkan Kodi NFL GamePass Percuma

Cara Menonton NFL di Kodi Krypton Versi 17 atau Lebih Tinggi

Seperti yang telah dibincangkan sebelumnya, untuk menonton NFL di Kodi atau bersukan di kodi, anda diberi dua pilihan. Anda boleh menonton NFL dengan add-on rasmi yang memerlukan langganan, atau anda boleh menonton NFL dengan add-on pihak ketiga tanpa langganan. Kami telah membincangkan pegawai dengan kaedah langganan dan pihak ketiga tanpa kaedah langganan.

Cara Menonton Permainan NFL di Kodi (Tambahan rasmi)

1) NFL Game Pass di Kodi

 1. Buka Kodi > Pergi ke Alat tambah > Sekarang tatal ke bawah dan klik Muat turun tab.Cara Menonton NFL di kodi
 2. Sekarang klik pada Alat tambah Video.Cara menonton nfl pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 3. Di sini anda akan melihat senarai add-on yang terdapat di Kodi anda > Tatal ke bawah untuk mencari Pas Permainan NFL tambah dan klik padanya > Sekarang klik Pasang.hantaran permainan nfl pada kodi
 4. Untuk melihat add-on, kembali ke Skrin Utama Kodi > Klik pada Alat tambah > Alat tambah Video > Pas Permainan NFL > Masukkan Nama pengguna dan Kata Laluan.nfl pada persediaan kodi
 5. Anda boleh melanggan NFL DI SINI. Terdapat satu kali pembayaran AS$ 124.99, sementara anda juga boleh membayar secara ansuran AS$ 44.99 / ansuran.

nfl rasmi kodi addon

2) NFL.com di Kodi

 1. Buka Kodi > Klik pada Alat tambah tab terletak di menu menegak di sebelah kiri anda > Sekarang klik pada Muat turun tab.
 2. Pilih Alat tambah Video pilihan dari senarai.
 3. Terdapat senarai add-on yang akan disusun mengikut urutan abjad > Cari dan klik NFL.com > Klik Pasang.Cara Menonton NFL di addon NFL.com
 4. Kembali kepada Skrin Utama Kodi > Pergi ke Alat tambah > Kemudian Alat tambah Video > Di sebelah kanan skrin anda akan melihat senarai add-on, tatal ke bawah dan klik NFL.com dan Nikmati!nfl.com pada kodi krypton versi 17 atau lebih tinggi
 5. NFL.com Kodi add-on tidak menunjukkan perlawanan NFL secara langsung tetapi hanya sorotan dan analisis.

Cara Menonton Permainan NFL di Kodi Tanpa Langganan (Tambahan Pihak Ketiga)

1) Elektra Vault Untuk NFL

Elektra Vault menampilkan lebih daripada sekadar perlawanan NFL atau sukan lain yang ingin anda tonton. Ia menawarkan filem, rancangan TV, dan dokumentari. Inilah panduan kami untuk memasang Elektra Vault di Kodi.

 1. Setelah anda memasang Elektra Vault, Buka tambahan > Tatal ke bawah untuk mengklik Acara Sukan Langsung.Cara Menonton NFL di Kodi Tanpa Langganan
 2. Setiap kali rancangan ini disiarkan secara langsung, ia akan muncul dalam senarai ini seperti gambar di bawah.

cara menonton nfl di peti besi elektra

2) Dunia Sukan

Sports World telah direka khusus untuk peminat sukan di mana anda dapat melihat banyak saluran yang menunjukkan Pertandingan NFL secara langsung. Pasang tambahan Sports World dari panduan kami.

 1. Setelah anda memasang Dunia Sukan Tambah Kodi, buka > Sekarang klik pada Saluran Sukan.Cara menonton NFL di Dunia Sukan
 2. Di sini anda akan melihat senarai saluran yang kini ditunjukkan oleh Sports World > Klik Rangkaian NFL atau Sukan Langit kerana kedua-dua saluran ini menunjukkan perlawanan NFL. Nikmati NFL pada Kodi 2018.

Cara Menonton Permainan NFL di Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah

1) Pas Permainan NFL

 1. Buka Kodi Jarvis > Klik pada Sistem Menu > Kemudian pilih Alat tambah.
 2. Sekarang pergi ke Pasang dari Repositori > Cari dan klik Repositori Tambah Kodi.
 3. Klik pada Alat tambah Video > Kemudian tatal ke bawah dan cari Pas Permainan NFL > Pasang.
 4. Setelah dipasang, ia akan meminta ID dan Kata Laluan. Langgan dengan Laman web NFL yang berharga AS$ 124.99 pembayaran sekali sahaja.

Cara Menonton Sorotan / Mainan Ulang Permainan NFL di Kodi

 1. Buka Kodi Jarvis > Pilih Sistem pilihan terletak di bahagian depan > Klik pada Alat tambah.
 2. Sekarang pilih Pasang dari Repositori pilihan > Tatal ke bawah dan pilih Repositori Tambah Kodi.
 3. Sekarang pergi ke Alat tambah Video > Cari dan klik NFL.com > Klik Pasang.
 4. Tambahan ini adalah benar-benar percuma, tetapi tidak menunjukkan perlawanan NFL secara langsung. Namun, anda dapat melihat sorotan, analisis pra-pertandingan, dan analisis pasca-pertandingan.

Cara Menonton NFL di Fire Stick

Untuk menonton NFL di Kodi Fire Stick, kami mempertimbangkan tambahan Elektra Vault pihak ketiga, yang mungkin memerlukan anda menyiapkan Firestick VPN. Ikuti langkah-langkah berikut untuk menonton NFL di Kodi Fire Stick:

 1. Buka anda Peranti Fire Stick > Pergi ke Tetapan > Kemudian Sistem > Sekarang klik pada Pilihan Pembangun > Di sini anda perlu AKTIFKAN Penyahpepijatan ADB dan Hidupkan Aplikasi dari Sumber Tidak Diketahui.
 2. Sekarang pergi ke Laman Utama Fire Stick > Klik pada Pilihan Cari di sudut kiri atas dan cari Kodi > Buka Kodi.
 3. Sekarang ikuti langkah-langkah seperti yang dinyatakan dalam panduan kami untuk memasang Elektra Vault di Kodi.

Tiket Minggu Kodi NFL 2018

Subsidi IPTV adalah tambahan Kodi premium yang menampilkan banyak PPV dan streaming langsung acara sukan popular. Bagaimanapun tiket jailbreak NFL Sunday mungkin tetapi tidak dinasihatkan.

Tiket Kodi / XBMC NFL Sunday adalah saluran yang disenaraikan dalam tambahan ini yang menunjukkan perlawanan NFL secara langsung.

Ciri hebat mengenai pengaya ini adalah banyak saluran Tiket Minggu NFL yang menunjukkan perlawanan NFL secara serentak. Sekiranya terdapat 4 perlawanan yang dimainkan pada masa yang sama, maka ia akan membahagikan salurannya untuk menampilkan semua saluran tersebut. Langkah-langkah memasang Subsidi IPTV disediakan di bawah:

 1. Buka Kodi Krypton > Klik pada gear Ikon tetapan > Pilih Pengatur Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Ketik ‘Tiada’ dan taip URL http://gfservers.com/repo/ > Klik okey > Taipkan Nama ‘Pelayan GF’ > Klik okey.
 3. Kembali kepada Menu Utama Kodi > Pergi ke Alat tambah > Pemasang Pakej ikon di sudut kiri atas > Klik pada Pasang dari Fail Zip > Pelayan GF > Kemudian pilih repositori.gfserver.zip.
 4. Sekarang pergi ke Pasang dari Repositori > Pelayan GF > Alat tambah Video > Subsidi IPTV > Pasang > Langgan DI SINI untuk Langganan IPTV dengan AS$ 13 / bulanan atau AS$ 132 / setahun langganan.

Cara Dapatkan Pas Permainan Kodi NFL Percuma

Tambahan NFL Game Pass memerlukan langganan yang anda harus bayar sekali untuk menonton semua perlawanan NFL musim ini. Tidak ada cara untuk mendapatkan Kodi NFL Game Pass secara percuma, tetapi anda boleh memanfaatkan perkhidmatan tersebut untuk Percubaan Percuma 7 hari. Anda boleh menamatkan percubaan percuma bila-bila masa yang anda mahukan.

Cara Menonton Mainan Balik Kodi NFL

Untuk menonton ulangan, sorotan, dan pendapat pakar Kodi NFL, anda boleh memasang add-on NFL.com Kodi yang telah disediakan di blog ini. Ini adalah add-on Kodi rasmi dan boleh didapati di repositori add-on Kodi. Tambahan ini memberi anda gambaran lengkap mengenai pasukan, pemain, dan strategi mereka.

Pembungkus

Alat tambah Kodi yang diketengahkan dalam blog ini berjaya mengalirkan NFL Network di Kodi 2018. NFL adalah salah satu daripada empat sukan paling popular di seluruh Amerika Utara dan mempunyai peminat yang hebat. Blog ini memaparkan cara menonton NFL di Kodi dan Fire Stick. Oleh itu, nikmati menonton NFL dengan Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me