Cara Menonton NHL 2018-2019 Secara Langsung Dalam Talian Tanpa Kabel

NHL musim 2018-2019 bermula pada 3 Oktober 2018. Liga ini dimulakan dengan 31 pasukan yang bermain dalam 31 arena yang berbeza. Kejuaraan akan berakhir pada 6 April 2019. Sebaik sahaja acara bermula, peminat NHL mula mencari pelbagai pilihan untuk menonton permainan NHL dalam talian. Panduan ini merangkumi cara menonton NHL secara dalam talian.


Dalam panduan ini, kami juga memberikan tutorial mengenai cara menonton NHL di Kodi. Kami telah menyenaraikan panduan add-on rasmi dan tutorial untuk add-on pihak ketiga.

Cara Menonton NHL.TV di Kodi Krypton Versi 17.6 atau Kodi Leia

Sekiranya anda tidak mahu dikecewakan oleh kualiti rendah atau gangguan lain, maka lebih baik anda memasang add-on NHL Kodi rasmi yang menampilkan perlawanan langsung NHL. Terdapat dua add-on Kodi rasmi yang serupa iaitu NHL.TV dan NHL Game Center. Bayaran langganan untuk NHL.TV adalah AS $ 19.99 sebulan atau AS $ 119.99 / tahun.

Di sini kita telah membincangkan cara memasang NHL.TV pada Kodi:

 1. Buka Kodi pada peranti anda.
 2. Klik pada tab Tambah dari menu utama.
 3. Klik pada ikon kotak dari sudut kiri atas.
 4. Sekarang klik pada pilihan Pasang dari Repositori.
 5. Buka Repositori Tambah Kodi.
 6. Tatal ke bawah senarai dan klik pada TV NHL
 7. Klik Pasang dan tunggu pemberitahuan Tambahan yang diaktifkan.
 8. Setelah pemberitahuan muncul, anda dapat mengakses add-on dari menu Add-ons.

Cara Menonton NHL di Kodi Jarvis Versi 16 atau Ke Bawah (Tambahan Tidak Rasmi)

 1. Buka Kodi Jarvis > Klik pada Sistem > Kemudian pergi ke Pengurus Fail > Di sini anda lihat Tambah Sumber pilihan, klik dua kali padanya.
 2. Klik ‘Tiada’ semasa kotak dialog muncul > Jenis URL repositori http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Klik Selesai > Taipkan Nama Repositori ‘Mullafabz’ > Klik Selesai > Klik okey.
 3. Sekarang kembali ke Menu Utama Kodi > Pilih Menu Sistem lagi > Kemudian klik pada Alat tambah > Pasang dari Fail Zip > Mullafabz > Repositori.Rising.Tides.zip > Pasang dari Repositori > Repositori Rising Tide > Alat tambah Video > Air pasang > Klik Pasang.
 4. Buka Air pasang Alat tambah Kodi > Pergi ke Saluran Sukan > Cari NHL Rangkaian HD atau NBCSN untuk melihat perlawanan langsung.

ICANUCK Kodi (Aliran NHAN ICANUCK)

ICANUCK adalah repositori NHL lama yang terdapat di Fusion Repository. Oleh kerana terdapat tindakan keras terhadap TVAddons, banyak repositori lain yang jatuh, dan ICANUCK NHL Streams juga.

NHL.TV kini telah menjadi tambahan rasmi yang boleh didapati di repositori Tambah Kodi. Tidak perlu memasang repositori ICANUCK yang sudah tidak ada lagi. Terdapat proses pemasangan mudah untuk NHL.TV yang disebutkan di atas.

Cara Menonton NHL Tanpa Kabel

Menonton acara sukan secara dalam talian tidak lagi menjadi masalah kerana perkhidmatan penstriman dalam talian yang luar biasa yang ada sekarang. Terdapat beberapa perkhidmatan streaming terbaik untuk dipilih untuk menonton NHL secara langsung:

 1. TV Sling
 2. TV Fubo
 3. ESPN+

Cara Menonton NHL di Sling TV

bagaimana-untuk-menonton-nhl-permainan-di-sling-tv

Sling TV adalah salah satu perkhidmatan streaming dalam talian terbaik yang ada di AS sekarang. Diasingkan ke dalam pakej yang berbeza, setiap pakej yang ditawarkannya mempunyai pelbagai saluran. Bahagian terbaik mengenai streaming NHL dalam talian dengan Sling TV ialah anda boleh mengakses kedua-dua penyiar tersebut; NBC dan Fox Sports.

Namun, satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa Sling TV bersama dengan penyiar yang disebutkan sebelumnya adalah rangkaian serantau dan mereka tidak akan dapat diakses di luar AS. Perkhidmatan TV Sling dilarang secara geografi dan anda hanya dapat mengaksesnya dari tempat lain selain AS dengan bantuan perkhidmatan VPN.

dapatkan vpn cta

Tonton Permainan NHL di Fubo TV

bagaimana-untuk-wach-nhl-dalam talian-di-fubo-tv

Sekiranya anda adalah penduduk Eropah dan ingin menstrimkan NHL secara langsung dalam talian, maka pilihan terbaik untuk anda adalah menstrimkannya dengan Fubo TV. Sebenarnya, ia adalah perkhidmatan streaming dalam talian Amerika tetapi alirannya tidak terhad kepada AS sahaja dan boleh diakses di Eropah.

Fubo TV mempunyai pakej dengan harga yang berpatutan dan sebilangan besar saluran untuk menstrim aksi streaming langsung. Anda boleh menonton aksi NHL secara langsung di saluran sukan BeIN yang menjadi tuan rumah siaran dari penyiar NHL rasmi; Sukan NBC.

Strim NHL Dalam Talian di ESPN

tonton-nhl-on-espn

ESPN sememangnya merupakan salah satu pilihan terbaik untuk streaming acara sukan langsung kerana perkhidmatan penyiaran yang berkualiti dan juga streaming HD. Peminat NHL boleh melanggan perkhidmatan streaming dalam talian ESPN dan menonton setiap permainan secara langsung dan mereka juga dapat mengikuti perkembangan terkini dan skor terkini menerusi laman web ESPN.

Walau bagaimanapun, ESPN menyediakan aliran untuk NHL melalui ESPN + yang hanya terdapat di AS. Untuk mengakses ESPN + dari AS di Kanada, UK, Australia untuk mengalirkan NHL; anda memerlukan VPN. Dapatkan VPN dan sambungkan ke pelayan AS dan nikmati streaming NHL tanpa henti di ESPN.

dapatkan vpn cta

Streaming Permainan NHL Wilayah dan Luar Pasaran?

Permainan di luar pasaran adalah istilah yang biasa digunakan dalam industri penyiaran media yang bermaksud menyediakan liga domestik atau liga nasional yang mempunyai peserta serantau ke wilayah lain di seluruh dunia di mana penyiar rasmi tidak menyiarkan kandungan mereka atau yang bukan merupakan segmen pasar yang menjadi tumpuan mereka.

Permainan di luar pasaran seperti itu baru-baru ini dilarang oleh NHL dan MLB kerana menjejaskan kredibiliti dan bahagian pasaran penyiar serantau / tempatan. Siaran acara ini telah dilarang secara geo dan bahkan perkhidmatan penstriman dalam talian telah dinasihatkan untuk menyekat akses ke aliran mereka dari kawasan yang tidak dibenarkan.

Satu perkara yang boleh anda lakukan untuk menyiarkan acara ini secara langsung dari kawasan larangan ialah anda boleh menggunakan platform streaming dalam talian yang berbeza seperti

 1. DIRECTV Sekarang
 2. TV langsung Hulu
 3. PlayStation Vue
 4. TV YouTube

Perkhidmatan ini menawarkan sebilangan saluran streaming sukan kepada pengguna dan aliran mereka dapat diakses dengan mudah dengan bantuan perkhidmatan VPN. Anda boleh menyambung ke pelayan AS dengan menggunakan VPN dan anda akan mendapat akses ke siaran siaran langsung.dapatkan vpn cta

Cara Mengabaikan Pemadaman NHL.tv

Anda boleh mengakses pemadaman NHL dengan melewati sekatan geo dengan bantuan VPN. A meminta IP anda dan menukar alamat IP sebenar anda ke alamat IP pelayan VPN yang anda sambungkan.

Oleh itu, jika anda ingin memintas pemadaman NHL.Tv dan menontonnya secara langsung, dapatkan VPN, sambungkan ke pelayan AS dan mulailah mengakses aliran langsung dari mana-mana wilayah di dunia tanpa menghadapi sekatan.

Membungkus semuanya

Dengan hanya tinggal satu hari di awal Liga Hoki Nasional, kami telah menyediakan pelbagai kaedah untuk menyaksikan perlawanan NHL secara dalam talian. Terdapat satu kaedah rasmi dengan add-on rasmi, dan ada satu kaedah tidak rasmi dengan add-on pihak ketiga. Bayaran langganan US $ 19.99 / bulan dikenakan untuk tambahan Kodi rasmi, sementara tiada bayaran langganan dikenakan untuk tambahan pihak ketiga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map