Ketika memilih pemain streaming terbaik, Roku adalah perkara pertama yang terlintas di fikiran semua orang. Memang, Roku berpotensi memberikan pengalaman streaming terbaik untuk Piala Dunia FIFA Rusia 2023 yang tidak dapat ditandingi oleh peranti streaming lain. Ketika acara mega-bola sepak semakin hampir, kami memikirkan untuk memotong tali anda dan membantu anda memilih streaming dalam talian.

Ikuti panduan ini dengan teliti untuk melihat cara menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Roku dan meningkatkan pengalaman anda ke tahap yang baru.

cara menonton piala dunia fifa 2023 di roku

Berikut adalah beberapa perkhidmatan terbaik yang dapat ditayangkan di Roku untuk menonton Piala Dunia Bola Sepak FIFA 2023 Rusia.

Contents

Perkhidmatan Terbaik Untuk Menonton Piala Dunia FIFA Di Roku

Lindungi aliran Dalam Talian anda. Dapatkan VPN sendiri dan memintas sekatan geo dan Notis DMCA hak cipta

FuboTV

Perkhidmatan Terbaik Untuk Menonton Piala Dunia FIFA Di Roku

Menstrim aksi bola sepak secara langsung dalam talian tidak pernah semudah dan hebat, terima kasih kepada FuboTV kerana memberikan pengalaman streaming sukan terbaik. FuboTV adalah perkhidmatan streaming sukan dalam talian yang luar biasa yang menawarkan percubaan percuma 7 hari kepada penggunanya serta pakej langganan dengan harga serendah AU $ 29.06. FuboTV dapat diakses dengan mudah di Roku untuk streaming perlawanan FIFA World Cup 2023 secara langsung.

TV Sling

sling tv fifa world cup 2023 saluran roku

Sling TV adalah apa yang ingin digunakan oleh setiap peminat streaming untuk streaming Piala Dunia 2023 di Roku, kerana kos langganan yang berpatutan dan pelbagai saluran yang ditawarkan. Lebih-lebih lagi, kemudahan penyesuaian yang ditawarkan oleh Sling TV adalah sesuatu yang membezakannya daripada perkhidmatan streaming lain. Bayaran langganan Sling TV hanya AU $ 36.35 sebulan dan pengguna boleh melayari pelbagai saluran Sukan, Hiburan, Berita dan lain-lain.

DirecTV Sekarang

direc tvnow fifa world cup 2023 saluran roku

Salah satu perkhidmatan penstriman dalam talian terbaik; DirecTV Now, menawarkan penggunanya 60+ saluran streaming dengan harga AU $ 50.89 sebulan. DirecTV Sekarang pengguna dapat menonton acara sukan langsung kegemaran mereka, rancangan TV langsung dan filem dengan kualiti tinggi tanpa gangguan. DirecTV Now mempunyai ibu pejabatnya di California dan AT&T memilikinya. Salah satu perkara terbaik yang membawa DirecTV Sekarang ke ketinggian ini adalah kualiti streaming yang menyediakannya kepada pengguna.

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Roku Bersama Penyiar Rasmi SBS

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Roku Bersama Penyiar Rasmi SBS

SBS akan menjadi penyiar rasmi Piala Dunia FIFA 2023 untuk wilayah Australia. Pengguna Roku dapat dengan mudah mengalirkan Pertandingan Piala Dunia FIFA pada peranti mereka dengan melanggan saluran SBS rasmi. Sebanyak 25 perlawanan Piala Dunia FIFA akan disiarkan secara langsung di saluran SBS dalam talian dan itu juga dalam HD. Walau bagaimanapun, semua 64 perlawanan Piala Dunia FIFA akan disiarkan di BS Radio dalam pelbagai bahasa.

Anda perlu mempunyai alamat IP Australia untuk mengakses SBS Outside Australia. Dapatkan IP Australia Sekarang.

SBS telah mengemas kini jadual Piala Dunia FIFA permainan yang akan disiarkan oleh mereka secara dalam talian. Pengguna juga dapat melakukan streaming permainan secara langsung di telefon bimbit mereka melalui aplikasi SBS kerana ia mempunyai antara muka pengguna yang hebat yang membolehkan pengguna menonton permainan dengan kualiti yang hebat dan menikmati ciri seperti ulangan 180 darjah.

Cara Menonton FIFA World Cup 2023 di Roku With Match TV Unofficial Broadcaster

Cara Menonton FIFA World Cup 2023 di Roku With Match TV Unofficial Broadcaster

Match TV adalah rangkaian penyiaran Rusia yang dimulakan atas perintah presiden Rusia Vladimir Putin. Piala Dunia FIFA tahun ini akan dihoskan oleh Rusia; Oleh itu, Match TV akan menyiarkan semua permainan secara langsung.

Namun, kerana perkhidmatan penstriman terhad Geo, pengguna harus mengakses perkhidmatan penstriman ini dengan menggunakan a VPN di Roku.

Sebaik sahaja anda disambungkan ke pelayan Rusia, anda semua baik untuk mengalirkan permainan di Roku. Lagipun, Roku adalah pemain streaming terbaik yang ada dan Match TV adalah salah satu pilihan terbaik untuk streaming FIFA World Cup secara langsung dan percuma.

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Roku Dengan iTV Terhad Geo

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Roku Dengan iTV Terhad Geo

iTV adalah perkhidmatan penstriman yang berpusat di UK yang boleh digunakan untuk streaming perlawanan FIFA World Cup 2023 di Roku. Namun, iTV adalah perkhidmatan streaming terhad geo yang tidak dapat diakses di luar UK dari wilayah lain. Oleh itu, pengguna harus menggunakan perkhidmatan VPN yang baik di Roku untuk menyambung ke pelayan UK dan mengakses aliran FIFA World Cup 2023.

Penyedia VPNPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 1.91Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Diskaun 85%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
Surfshark $ 11.91 $ 2.87Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Potongan 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
CyberGhost $ 12.99 $ 3.97Setiap Bulan

Diskaun 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
ExpressVPN $ 12.95 $ 12.01Setiap Bulan

Diskaun 35%

Lawati Laman web
Baca Ulasan

Cara Lain Menonton Piala Dunia FIFA 2023 Tanpa Roku

Roku walaupun menjadi pemain streaming terbaik tidak sesuai untuk semua orang, kerana orang cenderung mencari lebih mudah penggunaan dan mengurangkan kerumitan. Sebab lain orang mungkin tidak memilih Roku untuk streaming adalah kerana mereka sudah biasa menggunakan dan menggunakan peranti dan platform lain. Sekiranya anda mencari alternatif Roku untuk mengalirkan FIFA World Cup 2023, maka anda boleh mencuba ini:

  1. Kodi
  2. Apple TV
  3. Tongkat Api

Peranti ini boleh digunakan untuk streaming FIFA World Cup 2023 secara dalam talian secara percuma.

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 Tanpa Kabel

Hidup dalam ribuan tahun digital dan masih bersambung dengan TV anda? Adakah awak serius! Pemotongan tali adalah era ini dan kami mengesyorkan anda mengikutinya. Duduk di hadapan jika TV tidak lagi selesa, oleh itu kami mempunyai cadangan terbaik untuk anda. Streaming semua perlawanan kegemaran anda dari FIFA World Cup 2023 secara langsung tanpa kabel di rumah, pejabat atau di mana sahaja. Setiap perlawanan Piala Dunia adalah penting dan anda tidak boleh ketinggalan dalam satu perlawanan. Alirkan semua permainan secara langsung dalam talian tanpa kabel dengan mengikuti panduan FIFA World Cup 2023 Tanpa Kabel Streaming eksklusif kami.

Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Amerika Syarikat

Sangat mengecewakan bahawa AS tidak layak ke Piala Dunia 2023 tetapi masih semua peminat bola sepak di AS dapat menyiarkannya secara percuma. Cukup, baca panduan kami dan lihat bagaimana menonton Piala Dunia FIFA 2023 di Amerika Syarikat. Panduan komprehensif ini merangkumi semua aspek penstriman untuk pengguna USA.

Cara Menonton Majlis Perasmian Piala Dunia FIFA 2023

Hanya dalam 14 hari, acara mega dunia bola sepak akan bermula di Rusia dan anda boleh menontonnya secara dalam talian dari mana sahaja anda mahu. Streaming upacara pembukaan dan saksikan artis terkenal dari seluruh dunia membuat persembahan dalam upacara pembukaan secara langsung. Lihat panduan kami untuk melihat cara menonton upacara pembukaan Piala Dunia FIFA 2023 secara langsung.

Perkataan Akhir

Piala Dunia FIFA adalah apa yang sedang dilihat semua orang dan orang-orang tidak sabar untuk melihat negara-negara bertembung di Rusia di padang bola. Sementara itu, streaming geeks yang tidak suka duduk di depan TV mencari kaedah yang lebih baik untuk menayangkan FIFA World Cup secara langsung. Apa pilihan yang lebih baik daripada Roku, peranti streaming terbaik di rak sehingga kini. Panduan ini merangkumi semua aspek penting yang harus diketahui oleh pengguna untuk streaming FIFA World Cup 2023 di Roku. Pastikan anda membaca panduan ini dengan baik dan kami akan sangat berterima kasih atas maklum balas berharga anda.