PSL hampir di sudut dan gembar-gembur berada di puncaknya di udara. Semua peminat kriket telah mulai menunjukkan cinta dan sokongan mereka untuk pasukan kegemaran mereka di media sosial ketika tren terus mendapat kekuatan. Saya tahu bahawa anda juga akan teruja untuk acara ini dan cuba memikirkan cara menonton PSL.

PSL adalah acara kriket terbesar yang diadakan di Pakistan setiap tahun di bawah pengawasan PCB. Ini bukan hanya kejohanan kriket yang lain tetapi ini adalah acara di mana semua nama kriket besar di seluruh dunia datang ke Pakistan dan di mana industri glamor Pakistan dilihat mengambil bahagian dalam jawatankuasa penganjur.

Jadi, semua pencinta kriket akan mendapat pencerahan hari Valentine kerana PSL 2019 akan bermula pada 14 Februari 2019 di UAE dengan upacara pembukaan yang glamor.

PSL adalah acara kriket terbesar yang diadakan di Pakistan setiap tahun di bawah pengawasan PCB. Ini bukan hanya kejohanan kriket yang lain tetapi ini adalah acara di mana semua nama kriket besar dari seluruh dunia datang ke Pakistan dan di mana industri glamor negara ini dilihat turut serta dalam jawatankuasa penganjur.

Trofi dan Pasukan PSL 4 2019

jadual pasukan psl 4 2019

Berikut enam pasukan akan mengambil bahagian dalam edisi PSL tahun ini:

 1. Islamabad United
 2. Raja-raja Karachi
 3. Peshawar Zalmi
 4. Gladiator Quetta
 5. Qalandars Lahore
 6. Sultan Sultan

Islamabad United adalah pemenang edisi ke-3 PSL lalu (2018) tetapi adakah mereka akan dapat mengekalkan kejuaraan tahun ini? Itu adalah sesuatu yang dinanti-nantikan oleh semua orang!

Saluran / Penyiar Langsung PSL 4 2019

Negara

Saluran

Geo Terhad? Cuba ini

Amerika SyarikatPTV Sports, Willow TV (terhad Geo)

PureVPN 

($ 2.88 / bulan)

Melawat laman web >>

InggerisPerdanaTV / HumTV
AustraliaTidak ada penyiar rasmi (Hanya Sorotan di foxsports.com.au), gunakan PTV Sports untuk Siaran Langsung
BangladeshTV Gazi
U.A.ETV Yupp
SrilankaTV Dialog
India BaratAliran TV
Afrika UtaraYuppTV
AfrikaSupersport
Pakistan Sukan PTV, Sepuluh Sukan, Geo Super
 IndiaDSport

Di atas adalah semua saluran di mana anda dapat menonton Siaran Langsung PSL atau Dalam Talian, Pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN untuk Mengabaikan sekatan Geo dan Memblokir Aliran:

Penyedia VPNPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 2.91Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Diskaun 73%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Setiap Bulan

Tawaran Istimewa: Potongan 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
CyberGhost $ 12.99 $ 2.75Setiap Bulan

Diskaun 83%

Lawati Laman web
Baca Ulasan
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Setiap Bulan

Diskaun 35%

Lawati Laman web
Baca Ulasan

Cara Menonton PSL 4 di Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan ikon (ikon gear) > Klik Pengurus Fail > Klik dua kali Tambahkan sumber.
 2. Sekarang klik di mana tertera dan tambahkan sumber ini dengan tepat http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik OK > Namakan sumber media ini Kodil Repo > Klik okey> Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.
 3. Kembali ke skrin utama > Klik pada Alat tambah menu > Klik Kotak ikon (Pemasang Pakej).
 4. Sekarang klik Pasang dari fail zip > Klik Kodil Repo > Sekarang klik pada kodil-1.3.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.
 5. Sekarang, Klik Pasang dari Repositori > Buka Repositori Kodil > Pergi ke Alat tambah Video > Klik pada TV ZEM > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan.
 6. Anda boleh mengakses add-on dari Skrin utama dengan pergi ke Alat tambah menu > Semak imbas Alat tambah Video > Klik TV ZEM.

Cara Menonton PSL 4 di Kodi Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Buka Kodi Jarvis v16.
 2. Klik Sistem.
 3. Buka Pengurus Fail.
 4. Klik Tambahkan sumber.
 5. Klik di mana tertera dan taipkan ini URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik
 6. Namakan sumber ini Kodil Repo> Klik Selesai > Klik okey.
 7. Kembali ke dan klik Skrin utama pada Sistem.
 8. Buka Alat tambah
 9. Klik Pasang dari fail zip.
 10. Pilih Repo Cerebro > Klik kodil-1.3.zip > Tunggu pemberitahuan.
 11. Klik pada Pasang dari Repositori > Buka TV ZEM > Pergi ke Alat tambah Video > Buka TV ZEM > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Cara Menonton PSL 4 di UK 2019

cara menonton live streaming psl

Prime TV dan Hum TV secara rasmi akan menyiarkan PSL di UK. Walau bagaimanapun, jika pengguna merancang untuk menontonnya di Kodi, mereka hanya boleh memasang add-on yang telah kami sebutkan di atas dan mengikuti panduan kami untuk pemasangan.

Sekiranya pengguna UK menghadapi kesukaran untuk melakukan streaming, mereka dapat menggunakan perkhidmatan Kodi VPN yang baik untuk melewati sekatan geo.

CTA

Cara Menonton PSL 4 di India 2019

Ini akan menjadi kali pertama PSL iaitu Liga Super Pakistan akan disiarkan di India. Negara jiran sudah mempunyai acara ekstravaganza kriket sendiri yang dikenali sebagai IPL yang merupakan pesaing langsung PSL atau kita boleh menyebutnya sebaliknya. Walaupun PSL menjadi pesaing, saluran Pakistan telah menyiarkan IPL selama beberapa tahun terakhir di Pakistan, tidak seperti India.

Namun, kali ini saluran India DSport akan menyiarkan acara tersebut secara langsung di India. Ini pasti merupakan berita baik untuk semua peminat kriket di India.

Cara Menonton PSL 4 di YouTube 2019

Perkara terbaik mengenai PSL ialah pengguna dapat menontonnya dengan mudah di YouTube kerana PTV Sports akan menyiarkannya secara langsung di YouTube. Walau bagaimanapun, terdapat dua kebimbangan utama mengenai siaran YouTube:

 1. Penstriman mungkin Terhad dalam Geo; oleh itu, perkhidmatan Kodi VPN akan diperlukan untuk memintas Sekatan Geo.
 2. Kedua, Perlawanan Akhir acara mungkin tidak disiarkan di YouTube. Walaupun begitu, ia masih belum disahkan.

Buka sekatan PSL Stream

Cara Menonton Pertandingan PSL 4 Live Online Percuma 2019

Pengguna yang merancang untuk mengalirkan perlawanan acara secara langsung dari penyemak imbas mereka dapat melakukannya dengan mudah, kerana PSL akan disiarkan secara langsung di laman web Rasmi PSL T-20. Namun, aliran ini hanya untuk penonton Pakistan.

Bagi penonton antarabangsa, mereka dapat menyiarkan acara ini secara langsung melalui Cricketgateway.

Pasukan yang Perlu Diketahui dalam PSL 2019

Tahun ini, Lahore Qalandars telah merangkul beberapa nama hebat dalam skuad mereka seperti AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman dan Mohammad Hafeez. Semua pemain ini sangat terkenal di seluruh dunia dan mempunyai mereka dalam skuad pasti akan menjadikan Lahore Qalandars sebagai pencabar kejuaraan yang kuat.

Kapten Pakistan Sarfaraz Ahmed akan memimpin Quetta Gladiators sekali lagi dan kita semua telah melihat kemampuannya sebagai kapten. Dia tahu bagaimana untuk menunjukkan yang terbaik dalam pasukannya. Dia juga mempunyai beberapa nama hebat dalam skuadnya seperti Sunil Narine, Dwayne Bravo dan Rilee Rossouw, yang merupakan pemain yang sangat dipercayai.

Namun, Sultan Sultan telah meletakkan beberapa nama yang paling menggembirakan dan menarik dalam skuad mereka seperti Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik dan Shahid Afridi. Jadi, kita boleh mengatakan bahawa Sultan Sultan juga merupakan pasukan yang harus diperhatikan.

Siapa yang Akan Menang Kejohanan Ini?

Tahun lalu saya memberi sokongan untuk Quetta Gladiators tetapi tahun ini saya secara peribadi memilih Karachi Kings. Ini terutama kerana mereka mempunyai beberapa pemain kegemaran saya seperti Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara dan banyak lagi yang lain, yang dapat mengalahkan dan mengalahkan pasukan mana pun di lapangan.

Walaupun begitu, perkara terbaik dalam sukan apa pun ialah pasukan yang bermain dengan baik di padang pada hari tersebut menang. Oleh itu, marilah kita berharap agar rooting saya berjalan dengan betul dan semoga acara ini menjadi permen untuk mata seperti tahun lalu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me