cara menonton sukan di kodi

Cara Menonton Sukan Langsung di Kodi pada tahun 2019 secara Percuma di Seluruh Dunia

Tidak dapat mencari aliran langsung untuk permainan kegemaran anda atau ingin menayangkan sukan kegemaran anda secara langsung dalam definisi tinggi?

Cuba tayangkan semua sukan dan acara kegemaran anda dengan Kodi dan nikmati aksi sukan Kodi terbaik. Nikmati aliran pelbagai jenis sukan dengan tambahan sukan Kodi terbaik pada peranti dan sistem operasi masing-masing.

Jelajahi perpustakaan sukan Kodi dan pasang borang koleksi tambahan sukan Kodi rasmi dan tidak rasmi.

Sebelum melangkah maju, tahun ini dipenuhi dengan beberapa acara sukan belakang-ke-belakang dan anda tidak boleh ketinggalan satu pun daripadanya, dengan syarat anda seorang peminat sukan. Berikut adalah senarai semua acara yang dapat anda streaming di Kodi:

Baca Lagi: Cara Menonton NFL di Kodi Live Online

Acara Sukan Utama yang akan disiarkan di Kodi pada tahun 2019

Acara Sukan pada OGOS Acara Sukan pada bulan September
Kejohanan Eropah Formula 1 – Grand Prix Itali
NFL – Liga Bola Sepak Negara Bola Sepak – Liga Bangsa-bangsa UEFA
Bola Sepak – musim Liga Perdana 2018-2019 Golf – Kejuaraan Evian
Liga ragbi – final Piala Cabaran Cricket – T20 Blast Finals Day
Formula 1 – Grand Prix Belgia Tinju – pertarungan gelaran kelas berat dunia WBA, IBF dan WBO
Tenis – Terbuka AS
Acara Sukan pada bulan Oktober Acara Sukan pada bulan November
Formula 1 – Grand Prix Jepun Tenis – final Piala Fed
Cricket – Sri Lanka lwn England, T20 Tenis – Final ATP
UFC – Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov Snooker – Kejuaraan UK

Kodi Sports – Penyelesaian untuk Setiap Sports Streamer

Kodi untuk sukan adalah satu hentian untuk memenuhi semua keperluan dan pilihan sukan kegemaran anda kerana ia mempunyai tambahan sukan Kodi terbaik untuk dipilih. Beberapa alat tambah Kodi adalah kategori khusus sementara yang lain adalah alat tambah serbaguna yang menyediakan pelbagai aliran sukan.

Dengan menggunakan sukan Kodi, anda tidak perlu mengunjungi laman streaming dalam talian yang lain dan anda juga tidak perlu mencari pautan penstriman yang berfungsi.

Cara Menyiarkan Sukan Langsung di Kodi di UK, Amerika Syarikat, Kanada atau Di mana sahaja di Seluruh Dunia?

Bagaimana Menyiarkan Sukan Langsung di Kodi di UK, Amerika Syarikat, Kanada atau Di mana sahaja di Seluruh Dunia?

Sebilangan besar penonton menggunakan pautan streaming dan perkhidmatan dalam talian untuk mengalirkan acara sukan utama seperti Piala Dunia FIFA, UFC, dan Wimbledon dll kerana liputan siaran acara ini sama ada tidak terdapat di wilayah mereka atau mereka tidak dapat mengakses siaran langsung kerana bergerak atau sibuk.

Di situlah Kodi masuk, membolehkan orang mengalirkan siaran langsung kegemaran mereka pada peranti yang dapat dicapai oleh pengguna.

nordvpn netflixTidak sabar untuk menonton permainan pasukan kegemaran anda? Satu perkataan dari berhati-hati orang di negara-negara seperti Kanada, UK dan Amerika Syarikat sentiasa dipantau. Mereka yang ditangkap melakukan sukan secara haram didenda. Dan perang pada streaming percuma tanpa kebenaran tidak menunjukkan tanda-tanda berhenti. Di sinilah VPN Kodi masuk melindungi identiti pengguna dan buka sekatan penstriman sukan terhad geo. dapatkan kodi vpn cta

Orang yang duduk di pejabat atau melancong dapat menonton aksi streaming langsung dengan mudah menggunakan Kodi pada peranti mudah alih mereka seperti telefon pintar, tablet, komputer riba mereka. Tonton sukan langsung di UK, Amerika Syarikat, dan Kanada atau di mana sahaja di dunia dengan memasang Kodi dan aplikasi sukan terbaik di Kodi.

Sebab lain mengapa pengguna lebih suka menggunakan sukan Kodi adalah kerana kemudahan penggunaannya, yang membolehkan pengguna melakukan streaming apa sahaja yang mereka suka dengan hanya menjalankan aplikasi, membuka add-on dan menjalankan aliran apa sahaja yang mereka suka.

  Cara Memasang Filem Openload pada Kodi dalam Kurang Dari 7 Langkah

Pada masa kini, banyak geeks hiburan dan sukan lebih suka streaming dalam talian daripada duduk di hadapan TV mereka kerana streaming dalam talian lebih senang daripada menonton TV.

Kodi mempunyai tambahan Kodi terbaik untuk sukan langsung yang boleh digunakan untuk menonton semua bentuk pertandingan sukan utama di seluruh dunia. Baru-baru ini, sebilangan besar orang dari seluruh dunia menayangkan FIFA World Cup secara langsung di Kodi dan juga sebilangan besar orang menayangkan acara UFC secara langsung di Kodi.

Sebab di sebalik kemasukan khalayak yang begitu besar terhadap Kodi adalah tanpa gangguan dan streaming lancar pengalaman yang tidak dapat ditawarkan oleh orang lain selain Kodi.

Walau bagaimanapun, satu perkara yang perlu difahami semasa cuba melakukan streaming dengan Kodi atau perkhidmatan penstriman lain ialah tidak semua aliran tersedia di seluruh dunia. Aliran tertentu mempunyai sekatan geo yang tidak dapat dilewati tanpa VPN. Sebilangan orang cuba mengakses aliran terhad geo dengan menggunakan pelayan proksi dan VPN percuma, yang bukan merupakan pilihan yang bagus.

Pertama sekali, anda perlu menghadapi banyak gangguan kerana pelayan proksi dan perkhidmatan VPN percuma ini. Kedua, kelajuan yang ditawarkan oleh perkhidmatan ini tidak wajar kerana merosakkan keseronokan penstriman.

Yang paling penting, masalah yang paling penting adalah privasi dan keselamatan dalam talian, yang tidak boleh dipercayai oleh perkhidmatan ini.

Perkhidmatan VPN berkualiti menawarkan penyulitan kelas tentera, menjadikan anda tidak dikenali di web dan membolehkan anda melewati semua sekatan. Satu lagi perkara hebat mengenai perkhidmatan VPN berkualiti tinggi ialah mereka memberikan kelajuan streaming yang lancar, yang membolehkan anda mengalirkan kandungan kegemaran anda tanpa gangguan dan gangguan. Walaupun, perkhidmatan VPN berkualiti tinggi ini mempunyai beberapa bayaran langganan, satu perkara yang harus diterima ialah cajnya cukup berpatutan.

10 Tambahan Teratas untuk Streaming Sukan Langsung

Terdapat beratus-ratus addon Kodi yang tersedia dalam talian yang boleh digunakan untuk streaming Live Sports di Kodi. Dari beratus-ratus alat tambah sukan Kodi ini, majoriti alat tambah tidak rasmi sementara minoriti akan menjadi tambahan Kodi rasmi.

Sebabnya, tambahan rasmi terhad dan berfungsi dengan baik, ia tidak ditutup dari hari ke hari dan mereka menyediakan aliran berkualiti tinggi pada bila-bila masa yang anda mahukan. Namun, tambahan Kodi tidak rasmi terus keluar setiap hari dan begitu sahaja, mereka terus dimatikan setiap hari. Masalah lain dengan alat tambah pihak ketiga ialah hanya sebilangan kecil yang cukup dipercayai untuk streaming.

Walaupun semua ini, alasan banyak pengguna Kodi memilih add-on pihak ketiga adalah kerana mereka percuma dan pengguna tidak memerlukan add-on yang berbeza untuk setiap acara sukan tidak seperti add-on Kodi rasmi, yang tidak begitu beragam menunjukkan aliran untuk pelbagai acara sukan.

Berikut adalah beberapa pilihan tambahan Kodi yang kami ada untuk anda: rasmi dan tidak rasmi.

Tambahan Kodi Rasmi Untuk Sukan Langsung di Kodi

 1. MLB.TVsukan kodi di mlb

Baseball mungkin bukan permainan yang popular berbanding bola sepak tetapi ia masih mempunyai berjuta-juta peminat di seluruh dunia. Tidak banyak rangkaian penyiaran TV merangkumi MLB dan oleh itu majoriti peminat baseball memutuskan untuk melakukan streaming MLB secara dalam talian. Nasib baik, semua peminat MLB yang suka menstrim permainan baseball dalam talian dapat menonton semua permainan MLB secara langsung di Kodi melalui add-on rasmi MLB.TV Kodi. Alat tambah Kodi ini menyediakan aliran berkualiti tinggi secara langsung untuk sepanjang musim, supaya anda dapat terus berhibur di mana sahaja.

 1. Tuff.TVtufftv untuk sukan di kodi

Tuff.TV adalah pelbagai streaming sukan dan sukan yang berkaitan dengan bual bual yang merangkumi kategori sukan seperti sukan tempur, sukan permotoran, bola sepak dan lain-lain serta beberapa rancangan bual bicara yang berkaitan dengan automotif dan gaya hidup. Satu lagi perkara mengenai pengaya Kodi ini adalah bahawa ia memfokuskan pada demografi lelaki dan bukannya keseluruhan penonton demografi. Ini adalah tambahan Kodi yang sangat baik untuk pengguna lelaki yang ingin mempunyai pakej lengkap di Kodi mereka.

 1. Sportsnet Sekarangsports now sportsnet sports addon

Sportsnet Now adalah rangkaian penyiaran Kanada yang memberi tumpuan kepada semua acara sukan utama dan menyediakan streaming kualiti HD. Sportsnet Now mempunyai add-on Kodi rasmi sendiri yang mempunyai aliran premium untuk peminat streaming sukan. Satu perkara yang perlu diketahui sebelum anda memilih Sportsnet Now ialah ia adalah rangkaian penyiaran Kanada dan aliran mereka adalah terhad geo. Ini bermaksud bahawa wap yang disediakan oleh Sportnet Now tidak dapat diakses di Asia, kecuali jika anda menggunakan VPN.

 1. Sportschausportschau untuk menonton sukan di firestick
  Cara Menonton Piala Dunia FIFA 2018 di Roku Menggunakan 6 Saluran

Untuk semua peminat sukan yang tinggal di Jerman dan ingin mengalirkan kandungan sukan dari Deutschland boleh mengakses aliran semua acara sukan secara langsung di Kodi melalui laman web rasmi Sportschau. Sportschau adalah majalah sukan Jerman yang merangkumi sukan utama dari seluruh dunia dalam bahasa kebangsaan. Sportschau mempunyai persembahan rasmi Kodi sendiri di repositori tambahan Kodi rasmi yang boleh diakses oleh pengguna Jerman untuk menonton pelabuhan dalam ulasan bahasa Jerman . Seperti tambahan wilayah lain, Sportschau dilarang secara geo dan tidak dapat diakses di luar Jerman. Untuk mengakses alirannya di luar Jerman, pengguna harus mendaftar ke perkhidmatan VPN.

 1. Beritasukan berita di firestick

Newsy adalah platform berita yang membuat dan berkongsi berita dalam video pendek yang berkaitan dengan semua berita terkini dan kemas kini dari seluruh dunia. Kategori berita yang disediakan oleh Newsy adalah Sukan, Politik, Sains dan Teknologi, Kesihatan, industri Hiburan dan Perniagaan. Newsy mengaku menonjolkan berita yang berlainan dari seluruh dunia dengan sudut pandang netral dan tanpa perspektif yang berat sebelah.

Berita KodiPernah dengar mengenai Kodi SIARAN? Ya, mereka benar & menyekat berjuta-juta daripada menonton sukan percuma. VPN Kodi adalah penyelesaian terbaik anda untuk melindungi diri dari Makluman DMCA, masalah hak cipta & membuka sekatan pelbagai tambahan seperti Pure Sports, SportsDevil atau Halow Live TV. VPN akan mengekalkan identiti anda & privasi sentiasa selamat.buka sekatan addon cta

Tambahan Kodi Tidak Rasmi Untuk Sukan Langsung

 1. Hab Sukan Netstreamaliran net untuk sukan kodi

Semasa mencari alat tambah yang menyediakan aliran percuma untuk pelbagai jenis sukan, anda hampir tidak akan menemui beberapa. Netstreams Sports Hub adalah tambahan sukan Kodi yang luar biasa yang mempunyai pelbagai aliran sukan yang tersedia setiap masa. Tidak banyak tambahan Kodi tidak rasmi seperti Netstream Sports Hub yang boleh merangkumi pelbagai kategori sukan. Pengguna boleh menonton perlawanan sukan kegemaran mereka dengan mudah di Kodi dan menikmati streaming yang lancar.

 1. SukanDevilSukanDevil

Boleh dikatakan salah satu yang terbaik dan secara konsisten memberikan add-on Kodi yang tidak pernah mengecewakan penggunanya. Ini adalah antara alat tambah sukan Kodi terbaik yang boleh dipilih pengguna kerana aliran yang disediakan olehnya selalu unggul dan bahagian terbaiknya ialah merangkumi semua acara sukan utama. SportsDevil telah mendapat reputasi yang baik dalam komuniti Kodi kerana kualitinya dan banyak pengguna Kodi bergantung padanya untuk keperluan streaming sukan mereka.

 1. Sukan tulenPure-Sports-Kodi-Addon

Sukan Murni telah meningkat dengan pesat sebagai tambahan Kodi untuk sukan dan telah mendapat tempat di antara pengaya Kodi teratas dalam masa yang singkat. Pure Sports mempunyai beberapa aliran berkualiti tinggi dari semua permainan yang disiarkan secara langsung dari seluruh dunia. Pure Sports mempunyai antara muka yang sangat mudah digunakan dan kami berharap add-on Pure Sports Kodi tidak akan mengecewakan anda.

 1. Rendahkan TV langsungTurunkan kodi sukan langsung

Halow TV adalah tambahan yang bagus jika anda mahu beribu-ribu saluran berada di telapak tangan anda. Perkara paling hebat mengenai pengisian Halow Live TV Kodi ialah menyediakan saluran premium langsung dan siaran langsung acara sukan PPV. Ini adalah salah satu daripada beberapa acara yang menyediakan liputan acara PPV; jika tidak, anda mungkin tidak dapat mencari alat tambah Kodi berkualiti tinggi yang boleh dipercayai yang mempunyai ciri-ciri ini. Halow TV Live berfungsi dengan hebat dan mempunyai aliran kelajuan yang berkualiti.

 1. Sukan Ketuanantambahan sukan ketuanan untuk kodi

Supremacy Sports adalah add-on Kodi yang paling terkenal yang telah lama wujud. Supremacy Sports adalah tambahan untuk sukan Kodi yang memfokuskan pada penyediaan aliran terbaik kepada penggunanya, sehingga mereka dapat menikmati streaming permainan kegemaran mereka secara langsung. Pautan streaming yang disediakan oleh Supremacy Sports adalah beberapa saluran sukan teratas seperti BT Sports dan Ace Streams. Kategori sukan yang merangkumi penutup tambahan Kodi ini ialah Soccer, WWE, UFC dan banyak lagi.

  Cara Menonton HBO, HBO Go Dan HBO Sekarang di Kodi

Cara Menonton Sukan Langsung di FireStick?

FireStick adalah aplikasi yang mengubah wajah hiburan dengan merevolusikan pengalaman menonton TV. Sebilangan besar orang di seluruh dunia menyingkirkan kabel dan kini bergerak ke arah peranti seperti Amazon FireStick. Bayangkan anda mempunyai satu stik pemalam yang boleh mengubah TV anda menjadi Galaxy dengan kandungan menarik yang ingin anda tonton. Satu peranti menyediakan semua yang anda perlukan untuk menonton tanpa kerumitan dan tanpa sekatan.

Banyak aplikasi FireStick boleh digunakan untuk streaming aksi sukan langsung dalam kualiti HD di TV. Berikut adalah senarai aplikasi FireStick:

 1. TontonESPN
 2. TV Sling
 3. Hulu
 4. Pas Fight UFC
 5. Rangkaian WWE
 6. NFL
 7. NBA
 8. MLB
 9. MUTV
 10. NHL

Sebilangan Aplikasi ini mungkin terhad geo yang mungkin memerlukan penyediaan VPN di Firestick. Dari aplikasi teratas ini untuk streaming aksi sukan langsung, mari kami cadangkan lima aplikasi terbaik yang mesti anda miliki sekiranya anda seorang peminat sukan:

 1. TontonESPN

ESPN pernah menjadi pilihan utama untuk menonton sukan dengan kabel dan satelit di seluruh dunia tetapi beberapa waktu yang lalu, ia juga mengembangkan pasarannya ke pasaran Digital. Tidak ada keraguan bahawa ia bekerja dengan baik untuk mereka kerana reputasi besar yang mereka miliki dalam industri sukan. ESPN melancarkan aplikasinya untuk pelbagai platform dan bernasib baik, mereka melakukannya untuk FireTV dan FireStick juga, agar pengguna FireStick dapat menikmati streaming sukan kegemaran mereka dalam kualiti HD.

 1. TV Sling

Sling TV tidak hanya membuat landasan untuk dirinya sendiri dalam industri streaming hiburan dalam talian tetapi mereka juga menawarkan saluran sukan. Perkara terbaik mengenai penggunaan Sling TV ialah anda tidak perlu mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan yang lengkap, melainkan hanya untuk saluran yang ingin anda tonton. Oleh itu, cukup Daftar untuk saluran sukan kegemaran anda dari pilihan yang ada yang ditawarkan oleh Sling TV dan nikmati menonton permainan kegemaran anda secara langsung.

 1. Hulu

Nikmati menonton saluran langsung dan saluran sukan di Hulu dengan melanggan perkhidmatan Hulu Live TV. Hulu adalah perkhidmatan hiburan dan media Amerika yang memberikan hiburan dan aksi sukan tanpa henti kepada penggunanya. Perkhidmatan ini terhad geo dan hanya dapat digunakan di AS. Namun, jika anda ingin mengaksesnya di luar wilayah AS, anda boleh melewati sekatan geo dengan menggunakan perkhidmatan VPN.

 1. Pas Fight UFC

Adakah anda peminat sukan tempur, khususnya UFC? Maka anda perlu mempunyai UFC Fight lulus add-on Kodi yang menyediakan siaran langsung untuk acara UFC PPV. Ia mempunyai semua jadwal pergaduhan masa depan, wawancara Fighter dan sorotan pergaduhan sebelumnya. Tonton semua kad pertarungan dan acara utama secara langsung dengan aplikasi ini dan nikmati aksi di FireStick anda.

 1. Rangkaian WWE

WWE Network adalah syurga bagi semua peminat gusti di seluruh dunia kerana aplikasi ini mempunyai aliran semua perlawanan, siri asli WWE, Temu ramah, rancangan Realiti dan sorotan dari masa lalu. Pengguna juga boleh melayari kandungan dari WCW dan ECW selain WWE. Aplikasi ini berpatutan dan pengguna boleh menikmati gusti 24/7 tanpa gangguan iklan dan batasan.

Kaedah lain untuk streaming live streaming sukan secara langsung di FireStick adalah dengan Kodi melalui alat tambah sukan Kodi. Kodi sebenarnya tidak disokong oleh FireStick tetapi masih boleh dipasang dengan kaedah jailbreak. Untuk melihat prosedur pemasangan yang lengkap dan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Kodi di FireStick, lihat panduan kami.

Perkataan Akhir

Kodi terkenal dengan pengalaman penstriman yang telah diberikannya selama bertahun-tahun kepada semua pemerhati Binge dan geeks streaming. Walaupun menghadapi reaksi balas oleh pihak berkuasa atas tuduhan terlibat dalam kegiatan cetak rompak, Kodi telah menjadi pilihan utama pemerhati di seluruh dunia. Kebenaran di sebalik konspirasi itu adalah bahawa Kodi tidak terlibat dalam cetak rompak tetapi alat tambah pihak ketiga adalah, yang bermaksud bahawa Kodi sangat sah.

Banyak sukan disiarkan di seluruh dunia melalui saluran TV kabel dan satelit tetapi tidak semua orang mempunyai masa untuk duduk di depan TV mereka dan menonton permainan. Oleh itu, orang cenderung mengalirkan permainan dalam talian di telefon pintar, tablet dan komputer riba mereka. Kodi adalah pilihan utama bagi orang-orang seperti itu kerana ia berjalan di pelbagai platform dan peranti dan hakikat bahawa terdapat tambahan sukan Kodi yang hebat, memperkuat kedudukannya. Kami harap panduan ini dapat membantu anda menyelesaikan persoalan bagaimana menonton sukan di Kodi, dan ini berguna untuk streaming sukan masa depan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me