Cara Menonton UFC 223 Secara Online Secara Percuma di Kodi

Catatan: UFC 223 telah berakhir, namun Mcgregor vs Khabib mendapat banyak gembar-gembur tahun ini. Anda boleh menonton Mcgregor vs Khabib secara langsung dalam talian.


UFC 223 sedang dalam perjalanan untuk mengejutkan peminat UFC dengan perjalanan mendebarkan yang terbaik dan pertembungan antara juara terbaik dunia dalam kejohanan seni mempertahankan diri campuran yang paling popular di industri ini. Dengan semua pengisian adrenalin, peminat UFC menyaksikan pejuang kegemaran mereka bertarung di Octagon.

Tetapi cara apa yang lebih baik untuk menonton perlawanan UFC 223 dalam talian daripada Kodi? Tidak ada. Anda boleh menangkap semua UFC 223 perlawanan secara langsung dalam talian secara percuma di sukan kodi. Anda akan kagum betapa mudahnya anda menonton ufc 223 tanpa kabel di Kodi. Oleh itu, baca terus untuk mengetahui. Tetapi sebelum anda melangkah lebih jauh, yang diberikan adalah Persidangan Akhbar Khabib vs Holloway sebelum pertarungan.

Cara Menonton UFC 223 Di Kodi Percuma Secara Dalam Talian Tanpa Kabel

Terdapat kaedah lain yang lebih mudah dan menjimatkan di mana anda boleh melakukan siaran langsung acara UFC 211 di internet anda. Oleh kerana tidak memerlukan ID atau kata laluan untuk streaming langsung, kaedah ini mungkin terdengar tidak sah. Internet dipenuhi dengan tambahan UFC 211 Kodi seperti itu tetapi memerlukan genius sebenarnya untuk memisahkan add-on yang berfungsi sepenuhnya tanpa pautan buruk dari mereka yang dipenuhi dengan pautan buruk.

Setelah menayangkan pelbagai add-on Kodi untuk UFC 211 yang boleh dipercayai dan berfungsi sepenuhnya, kami telah mengekstrak 3 addon kodi terbaik untuk add-on UFC 223 Kodi bersama dengan salurannya dari mana anda dapat menonton UFC 223 secara langsung.

Berikut adalah Kodi Addons yang dilarang oleh Geo untuk Streaming UFC 223 Live.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Pasang pada Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Cara Menonton UFC 223 Fight on Kodi Menggunakan ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon boleh dipasang dari repositori SuperRepo. Ikuti langkah yang diberikan untuk memasang addon untuk menonton UFC 223 di Kodi.

 1. Pasang Repositori SuperRepo
 2. Dari Skrin utama Kodi, pergi ke tetapan (ikon gear)
 3. Klik pada Pengurus Fail
 4. Klik pada Tambah Sumber dua kali (sebelah kiri)
 5. Di bawah “Masukkan jalan atau cari lokasi media”Masukkan alamat yang tepat: http://srp.nu
 6. Masukkan nama sumber media ini sebagai Repo Super
 7. Pergi ke Alat tambah
 8. Klik pada Alat tambah saya
 9. Klik pada elips (..) di bahagian atas
 10. Pilih pasang dari Fail Zip
 11. Cari anda Folder SuperRepo dan klik padanya
 12. Klik pada Versi Kodi anda ada (mis. Jarvis, Krypton)
 13. Pilih Repositori
 14. Klik pada superrepo
 15. Klik pada fail zip: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x bermaksud nombor versi yang boleh berubah dari masa ke masa)
 16. ProSport dipasang sekarang

Cara Menonton Khabib vs Holloway di Kodi Krypton Versi 17.6 Dan Lebih Rendah

 1. Lancarkan Kodi
 2. Klik pada Alat tambah
 3. Sekarang klik Pemasang Pakej ikon (kotak) di sudut kiri atas
 4. Dari sana pilih Pasang dari Repositori
 5. Klik pada Alat tambah Video
 6. Cari DAZN dari senarai add-on dan klik padanya
 7. Pilih Pasang dan tunggu Add-on Diaktifkan pemberitahuan untuk muncul
 8. Kembali ke skrin utama
 9. Klik pada Tambah, kemudian Tambah Video dan pilih DAZN
 10. Log masuk ke add-on dan tonton Joshua vs Parker di Kodi secara percuma

Addon yang diberikan hanya berfungsi di beberapa negara kerana ini adalah addon yang dilarang oleh geo maka anda harus memastikan anda menyiapkan Kodi VPN.

Cara Menonton UFC 223 Fight secara sah di Kodi Menggunakan UFC Fight Pass

Anda boleh menangkap semua perlawanan UFC 223 melalui sumber rasmi iaitu UFC Fight Pass add-on. Tambahan Kodi yang sah untuk ufc ini adalah untuk pengguna internet yang sudah menjadi pelanggan jenama UFC. Dengan cara ini, pengguna UFC dapat menstrimkan pertarungan UFC secara langsung.

Sebelum anda mula memasang alat tambah UFC Fight Pass Kodi, anda harus memuat turun repositori Portse ke peranti anda dan dari situ anda boleh menghubungkannya secara langsung dengan peranti Kodi anda. Untuk memasang UFC Fight Pass di Kodi, anda perlu mengikuti langkah-langkah yang disebutkan di bawah:

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada Tambah > Klik pada ikon kotak kecil yang diletakkan di kiri atas > Pasang dari fail zip > Navigasi fail zip yang anda muat turun sebelum memulakan persediaan > Tunggu sehingga add-on diaktifkan.cara memasang ufc fight pass pada kodi
 2. Pasang dari repositori > Repositori Tambahan Portse > Alat tambah Video > Pas Fight UFC > Pasang.cara menambah hantaran pertarungan ufc
 3. Tunggu sehingga alat tambah dipasang.cara menonton secara sah ufc 211 di kodi
 4. Untuk membuka add-on, pergi ke Skrin Utama > Tambahan > Tambah Video > Pas Fight UFC > Masukkan ID dan Kata Laluan > Nikmati!

Cara Membebaskan UFC Fight Pass Addon Dan Menonton UFC 211 Menggunakan VPN

Walaupun populariti acara itu, UFC PPV hanya disiarkan di negara-negara tertentu dan di saluran tertentu. Ini bermaksud bahawa jika anda tidak tinggal di mana-mana negara di mana UFC tidak mempunyai kebenaran, maka anda tidak berpeluang menonton siaran langsung walaupun mempunyai pas yang sah.

Kebetulan kita mempunyai jalan keluar untuk masalah ini juga. Anda masih boleh melakukan siaran langsung acara UFC 223 di mana sahaja di seluruh dunia dengan VPN Kodi. VPN ini menyekat sekatan geo dan membolehkan anda menonton aksi langsung dengan kemudahan yang sangat tinggi.

Mengemasnya

Dengan hanya tinggal 2 hari di awal UFC 211, pengguna internet mungkin tertanya-tanya bagaimana untuk mengalirkan pergaduhan UFC 211 pada peranti mereka. UFC 211 Fight Pass Kodi add-on adalah salah satu cara untuk secara sah mengalirkan pergaduhan UFC 211 yang memerlukan ID dan Kata Laluan anda. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mencari add-on ufc 211 Kodi di mana anda tidak akan diminta keperluan log masuk, anda masih menonton pergaduhan UFC 223 dengan tambahan cCloud, Evolve, VidTime, dan Castaway Kodi untuk UFC 223.

Untuk sebarang pertanyaan dan cadangan, sila hantarkan komen di bahagian komen di bawah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map