Catatan: UFC 225 telah berakhir, namun Mcgregor vs. Khabib mendapat banyak gembar-gembur tahun ini. Anda boleh menonton Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor secara langsung dalam talian.

Kejuaraan Berat Pertengahan UFC berada di barisan hadapan kerana The Reaper aka Whittaker mempertahankan gelarannya melawan saingan yang dia kalahkan setelah pertarungan jari kaki ke kaki; Yoel Romero. Octagon akan terbakar dan kami memberi jaminan bahawa anda tidak mampu melewatkan aksi langsung dengan sukan kodi.

Anda boleh menonton permainan ini secara langsung dari mana sahaja anda berada, ikuti panduan ini untuk melihat siapa yang bertempur dan bagaimana menonton UFC 225 secara langsung.

cara menonton ufc 225

Lokasi dan tarikh pertarungan UFC 225

Aksi pertarungan yang terbaik akan disaksikan di segi delapan pada hari Sabtu 9 Jun dan acara akan berlangsung di United Center di Chicago Illinois. Acara akan dimulakan pada 10 PM / 7PM ETPT.

Tiket UFC 225

Tiket untuk UFC 225 dijual sekarang dalam talian; ambil milik anda sebelum terlambat. Anda boleh mengunjungi laman web berikut untuk membeli tiket anda atau anda juga boleh mengunjungi laman rasmi UFC untuk mendapatkan tiket:

  1. SeatGeek
  2. Pusat Bersatu
  3. Tuan Tiket
  4. Viagogo

Kad Pertarungan UFC 225

Acara UFC 225 akan dinyalakan kerana beberapa pejuang yang paling popular dan diperkatakan dalam industri akan bertanding secara langsung. Acara utama UFC 225 adalah antara Robert Wittaker aka “The Reaper” dan “the Soldier of God”; Yoel Romero. Kali terakhir kedua tiran kelas menengah ini berhadapan satu sama lain adalah di UFC 213 dan pemenang pertarungan itu adalah Whittaker.

  Cara Memasang Exodus Redux pada Kodi Leia, Krypton dan Jarvis

kad pertarungan utama ufc 225

Itu adalah pertarungan epik kerana kedua-dua pejuang itu saling menumbuk dengan kekuatan masing-masing dan saling memantul ke atas kanvas dan oktagon. Namun, perlawanan berakhir tanpa KO dan Whittaker dimenangi dengan keputusan sebulat suara juri. Kali ini, kedua-dua pejuang ini akan lebih fokus dan bersedia untuk saling bercerai kerana mereka berdua mempunyai idea tentang kekuatan dan kemahiran masing-masing. Berikut adalah beberapa sorotan terakhir kali mereka berdua saling berhadapan:

Perlawanan lain di kad pertarungan juga akan menjadi menghiburkan kerana para pejuang dalam pertandingan tersebut mempunyai beberapa kemahiran yang luar biasa, yang tidak dapat anda lewatkan. Salah satu perlawanan dalam kad pertarungan yang telah banyak diperkatakan adalah bekas Juara Berat Berat Dunia; Cm Punk.

kad pertarungan ufc 225Punk mengalami kerugian pada awal kariernya di UFC dan sekarang semua mata tertuju padanya, bertanya-tanya apakah masih ada beberapa aksi yang tersisa dalam bom paip. Berikut adalah kad perjuangan lengkap untuk memikat mata anda:

ufc 225 di kodi

Senarai Hak Saluran / Penyiar Rasmi UFC 225

Acara UFC 225 akan disiarkan secara langsung melalui kabel / satelit melalui saluran ini:

Negara / Wilayah Penyiar
Australia Fox Sports 3
Rusia VGTRK
Jepun Rangkaian Satelit WOWOW
Kanada Fight Network
Brazil Globo

Cara Menonton UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Hidup Dalam Talian Tanpa Kabel

Mengingat pengumuman UFC bahawa mereka telah menghentikan perkhidmatan streaming yang lain dan akan mengadili inf-ringers. Sangat disarankan untuk menggunakan VPN untuk UFC 225

CTA

Sering kali anda mesti menonton permainan tetapi anda tidak mempunyai TV kabel di sekeliling anda, dalam keadaan seperti itu, anda boleh pergi ke laman streaming ini dengan mudah dan menonton siaran langsung UFC 225:

1. PlayStation Vue

Cara Menonton UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Hidup Dalam Talian Tanpa Kabel

PlayStation Vue adalah perkhidmatan TV dalam talian yang dimulakan 3 tahun yang lalu oleh Sony. Sama seperti perkhidmatan TV dalam talian yang lain, ia membolehkan pengguna menonton siaran TV langsung dari pelbagai saluran global. PlayStation Vue adalah salah satu perkhidmatan video berdasarkan permintaan yang paling disukai dan mengapa tidak? Dibangunkan oleh Sony sendiri, kami dapat mengharapkan kualiti terbaik daripadanya.

  Cara Memasang Netflix Kodi di Leia, Krypton, Jarvis, Firestick, Raspberry-Pi dan Linux Ubuntu

2. UFC.TV

ufc 225 di ufc.tv

UFC.TV adalah perkhidmatan UFC rasmi untuk streaming acara Bayaran per tontonan secara langsung dalam talian dengan harga yang berpatutan dalam kualiti HD. Ini sememangnya cara paling bebas untuk menyaksikan acara UFC 225 secara langsung dalam talian. Salah satu faedah terpenting dari ini adalah pengguna tidak perlu menghadapi masalah mencari aliran acara atau aliran dengan banyak iklan dan aliran berkualiti rendah.

3. Sukan BT

ufc 225 di BT Sports

BT Sports adalah rangkaian penyiaran yang berpusat di UK yang dimiliki oleh kumpulan BT. BT Sports terkenal dengan liputan acara sukannya di seluruh dunia dan perkara terbaik mengenai sukan BT adalah bahawa ia menyediakan streaming acara sukan dalam talian secara langsung. Sebenarnya, banyak laman streaming dalam talian percuma membuang siaran sukan BT dan memberikannya kepada pengguna.

Cara Termurah untuk Menonton UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Selalu ada wilayah, di mana harga tiket lebih rendah daripada banyak wilayah kerana wilayah tersebut tidak memiliki liputan penonton yang banyak. Untuk mendapatkan lebih banyak khalayak dari kawasan tersebut, harga tiket diturunkan. Perkara terbaik yang boleh anda lakukan untuk menikmati tiket yang lebih murah berbanding dengan harga yang ditawarkan di wilayah anda, menggunakan perkhidmatan VPN yang baik dan sambungkan ke pelayan wilayah yang menawarkan tiket murah. Berikut adalah perbezaan harga tiket dari pelbagai kawasan:

Perbandingan Harga PPV UFC
Negara

Harga

PPV murah melalui VPN 
Filipina $ 17.52 (920 piso)

PureVPN

$ 2.48 / bln (Diskaun 77%)

butang (3)

Luxemburg $ 35.40
Pakistan $ 34.99
Singapura $ 24.99

Cara Menonton UFC 225 Romero 2 lwn Whittaker Free Live Online Streams

Tidak semua orang mampu membeli pas penstriman acara dalam talian atau membayar langganan siaran langsung tetapi anda sentiasa dapat menayangkannya secara percuma. Kami mempunyai penyelesaian yang tepat untuk pertanyaan penstriman percuma anda, cuba laman streaming dalam talian ini untuk menonton acara UFC 225 secara langsung:

Baris Pertama Only.eu

Cara Menonton UFC 225 Romero 2 lwn Whittaker Free Live Online Streams

First Row Sports adalah laman streaming dalam talian yang dikhaskan untuk sukan yang menawarkan pautan streaming langsung untuk pelbagai sukan seperti Bola Sepak, Ragbi, Kriket, Sukan Tempur seperti UFC dan WWE, Motorsports dll. Kelajuan laman web sangat pantas dan itulah sebabnya ia sangat tinggi disukai oleh pengguna. Pautan streaming yang dibuang dan disediakannya adalah Sky Sports, ESPN, BT Sports dll. Oleh itu, ia adalah sumber yang boleh dipercayai untuk streaming aksi langsung UFC 225.

Teras MMA

romero vs whittaker pada inti mma

Tidak ada yang lebih baik daripada laman web tindakan MMA khusus yang menyediakan pelbagai kandungan dalam definisi tinggi. MMA Core adalah laman web yang menawarkan semua berita, statistik dan siaran langsung dari dunia MMA. Inti MMA telah terkenal di seluruh dunia kerana kualiti perkhidmatan dan ketersediaan kandungannya.

Fight-Live.com

ufc 225 dalam pertarungan secara langsung

Fight Live adalah laman sehenti untuk semua aksi pertempuran live streaming dari beberapa platform teratas dalam industri sukan tempur. Ia menyediakan pertunjukan langsung untuk UFC, WWE, Bellator, MMA dan Tinju. Pengunjung dapat dengan mudah melihat kad pertarungan bersama dengan masa di laman web sebelum streaming.

Cara Menonton UFC 225 di Kodi Krypton 17.6 atau Rendah Tanpa Kabel

  1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan > Buka Pengurus Fail.cara menonton ufc 225 di kodi
  2. Klik pada Tambah Sumber > Klik Tiada > Masukkan URL ini: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik okey > Namakan URL ini sebagai Ketuanan > Klik okey > Klik okey lagi.cara menonton ufc 225 pada kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah
  3. Kembali ke Kodi Skrin utama > Buka Alat tambah menu > Klik pada ikon kotak > Klikt Pasang dari fail zip.ufc 225 kodi
  4. Pilih Ketuanan > Klik pada repositori.supremacy-x.x > Pilih repositori.supremacy-x.x.zip > Tunggu pemberitahuan.repositori ufc 225 kodi
  5. Klik Pasang dari repositori > Klik pada Ketuanan > Buka Alat tambah video folder.ufc 225 kodi addon
  6. Pilih Planet MMA  > Pukul Pasang > Tunggu Tambah didayakan pemberitahuan.

panduan kodi ufc 225

Perkataan Akhir

UFC 225 pasti akan menjadi malam hiburan, kerana semua pesaing akan membawa aksi ke Octagon. Seluruh dunia memusatkan perhatiannya pada acara tersebut, jadi lebih baik anda cepat-cepat melihatnya secara langsung. Panduan ini mempunyai butiran lengkap mengenai semua maklumat yang diperlukan untuk memberitahu anda cara menonton UFC 225.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me