Cara menonton UFC 235 Jones vs Smith di Kodi Krypton, Leia dan di FireStick

Adakah anda mencari pilihan percuma untuk streaming acara utama UFC 235 secara langsung? Kemudian baca panduan kami dan lihat bagaimana anda dapat menonton Jones vs Smith dengan mudah di Kodi. Nikmati acara UFC yang lengkap secara langsung di Kodi melalui alat tambah Kodi yang menakjubkan, menyediakan aliran HD dengan satu klik.


Jon Jones kembali ke segi delapan di UFC 232 dengan ledakan selepas penggantungan selama 15 bulan. Dia menghadapi Alexander Gustafsson dan mengekalkan Kejuaraan Berat Ringan UFC. Sekarang, dia siap mempertahankan gelarannya melawan Anthony “Lionheart” Smith pada 2 Mac di UFC 235 di Las Vegas, NV.

Anthony Smith adalah penyerang yang sangat baik dan pantas dalam segi delapan, yang akan menjadi satu perkara yang perlu diingat oleh Jones. Namun, gabungan Jonu ‘Jiu-Jitsu dan tinju pasti akan berguna untuknya. Permainan tanah Smith lemah kerana dia tidak banyak bermain tetapi permainan tanah Jones kuat dan ini mungkin menimbulkan masalah bagi Smith.

Kedua-dua pejuang ini telah melangkah ke puncak dan tetap rendah hati sepanjang karier mereka. Walaupun dalam sidang media UFC 235, kedua-dua pejuang ini mempunyai ucapan hormat antara satu sama lain, yang menunjukkan kematangan mereka.

Livestream UFC 235 di Kodi

Ini akan menjadi satu pertengkaran dan anda tidak akan mampu ketinggalan. Sekiranya anda menghadapi masalah penyiaran atau anda mencari kaedah untuk membebaskannya secara langsung, maka pilihan terbaik untuk anda ialah Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – 31 JANUARI: semasa Persidangan Akhbar UFC 235 di dalam Teater David Copperfield di MGM Grand pada 31 Januari 2019 di Las Vegas, Nevada.

Kodi mempunyai beberapa alat tambah terbaik untuk mengukir aksi sukan tempur langsung tanpa membayar sebarang bayaran. Walau bagaimanapun, streaming di Kodi tanpa VPN boleh menjadi berisiko kerana alat tambah yang menyediakan aliran percuma kadang-kadang dikenakan cetak rompak. Oleh itu, lebih baik selamat daripada meminta maaf, gunakan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi anda.

Terdapat penyedia VPN Kodi terbaik khusus seperti PureVPN, yang mempunyai alat tambah Kodi khusus. Ini membolehkan pengguna menikmati penstriman dengan Kodi tanpa masalah berhubung. Di samping itu, dengan mengalirkan add-on Kodi dan disambungkan ke pelayan VPN, anda dapat menikmati streaming yang lancar kerana pelayan ini telah meningkatkan kelajuan memuat turun dan memuat naik.

dapatkan kodi vpn cta

Cara menonton Jon Jones vs Anthony Smith di Kodi Krypton 17.6

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan ikoncara menonton ufc 235 di kodi
 2. Klik pada Fail Pengurus pilihan > Klik dua kali pada Tambahsumber pilihan > Kotak dialog akan dibukakodi addon untuk ufc 235
 3. Klik <Tiada> dan masukkan ini URL http://onenation.info/Repo/ > Klik okey. Namakan sumber media ini sebagai “Satu Bangsa” > Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialogtonton ufc 235 di krypton 17.6
 4. Kembali ke menu utama Kodi dan klik pada Tambahons tabrepositori kodi ufc235
 5. Klik pada Kotak ikon dari sudut kiri atastonton ufc 235 di planet mma
 6. Pilih Pasang dari Zip fail pilihanfail zip kodi untuk jones vs smith
 7. Tatal senarai dan klik Satu Bangsa > Klik pada onenation-1.0.5.zip dan tunggu pemberitahuanrepositori satu negara untuk menonton ufc di kodi
 8. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori pilihan fail > Tatal ke bawah senarai dan pilih Repositori Satu BangsaCara menonton Smith vs Jones di Kodi Leia 18
 9. Pergi ke Alat tambah Video folder > Pilih Menipu > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan

Cara menonton UFC Jon Jones vs Anthony Smith di Kodi FireStick

Cara menonton Smith vs Jones di Kodi Leia 18

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan
 2. Buka Fail Pengurus pilihan > Klik dua kali pada Tambahsumber pilihan > Kotak dialog akan muncul
 3. Klik <Tiada> dan taipkan ini URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik okey. Namakan sumber ini sebagai “Kodil” > Klik okey > Klik okey lagi
 4. Kembali ke Skrin Utama > Klik Tambahons
 5. Klik pada Kotak ikon dari sudut kiri atas
 6. Klik pada Pasang dari Zip pilihan fail
 7. Tatal senarai dan klik Kodil > Klik pada kodil-1.3.zip dan tunggu pemberitahuan
 8. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori pilihan fail > Pilih Repositori Kodil dari senarai
 9. Buka Alat tambah Video folder > Pilih Planet MMA > Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan

Cara menonton UFC Jon Jones vs Anthony Smith di Kodi FireStick

Untuk menonton acara utama ini di FireStick melalui Kodi, anda perlu memasang Kodi di FireStick terlebih dahulu. Selepas memasang Kodi, ikuti langkah berikut:

 1. Buka aplikasi Kodi di Fire Stick
 2. Buka Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Selepas itu, ikuti prosedur yang digambarkan di atas untuk Kodi Krypton atau Kodi Leia, kedua-duanya adalah prosedur yang serupa tetapi mempunyai tambahan yang berbeza.

Kesimpulannya

Pertarungan akan berlangsung pada hari Ahad depan tetapi gembar-gembur telah mencapai kemuncaknya dan ia akan terus berkembang dengan berlalunya masa. Pastikan sistem anda disiapkan untuk streaming acara secara langsung dan saksikan pertarungan sengit ini kerana kedua-dua zalim ini saling meninju.

Kedua-duanya adalah pejuang yang dihiasi dan mereka telah mendapat reputasi yang hebat dalam industri sukan tempur. Inilah sebabnya mengapa banyak orang mendakwa ini sebagai pertarungan seumur hidup.

Penstriman dengan Kodi bukanlah perkara yang rumit dan anda pasti akan mendapat pengalaman hebat dengan penambahan Kodi yang disebutkan di atas. Berjuta-juta orang bergantung pada Kodi untuk keperluan streaming langsung dan Kodi tidak pernah mengecewakan sesiapa pun. Walaupun begitu, mempunyai penyedia VPN sangat disyorkan untuk streaming yang selamat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map