ExpressVPN Netflix | Akses Netflix Amerika dengan Aplikasi ExpressVPN

Cuba mengakses kandungan terbaik di Netflix dan tidak dapat melakukannya? Cuba gabungkan perkhidmatan VPN terbaik dengan perkhidmatan streaming terbaik. Betul, cubalah kombinasi Netflix ExpressVPN dan akses Netflix AS yang lengkap atau perpustakaan negara mana pun di negara anda.


Ikuti lawatan melalui panduan kami dan lihat bagaimana anda dapat menikmati streaming dengan ExpressVPN atau melengkapkan pilihan VPN Netflix.

Perpustakaan Sekatan Geo Netflix

Netflix tidak popular hanya kerana kualiti kandungannya, tetapi juga menyediakan pelbagai kandungan.

American Netflix mempunyai perpustakaan Filem dan Rancangan TV terbesar dengan 4,593 Filem dan 1,157 Rancangan TV, dan dikira.

Namun, walaupun mempunyai kandungan dari seluruh dunia, perpustakaan Netflix AS adalah terhad geografi dan hanya dapat diakses sepenuhnya di AS dan anda dapat mengetahui rancangan apa yang harus anda tonton di netflix.

Setiap negara di mana Netflix beroperasi mempunyai perpustakaan yang berbeza kerana masalah hak cipta. Kawasan seperti negara Asia utama dan negara Eropah lain hanya mendapat akses 5% -25% ke perpustakaan yang lengkap. Sebab utama di sebalik pembatasan geo ini adalah perbezaan dalam dasar dan peraturan hak cipta yang berbeza dari satu wilayah ke wilayah yang lain. Akses internet peribadi sebelumnya pelayan Netflix dengan mudah melewati sekatan ini. Tetapi keadaan telah berubah dan ExpressVPN cukup baik menjadi VPN Netflix terbaik.

Pelayan Expressfp Netflix Bekerja

Banyak perkhidmatan VPN mengaku memintas sekatan Netflix tetapi tuntutan ini tidak selalu benar dan berkali-kali ternyata salah. Pengguna yang baru dalam dunia streaming terperangkap dalam tuntutan yang mengelirukan dan akhirnya membeli perkhidmatan VPN yang tidak cukup mampu melewati sekatan perpustakaan Netflix.

Untuk mengesahkan kemampuan mengakses pelayan ExpressVPN, kami menghubungi sokongan hidup mereka dan mereka memastikan bahawa pelayan mereka berfungsi.

Pelayan netflix Expressvpn

nordvpn netflixNantikan streaming Netflix? Buka sekatan ExpressVPN Sekatan geo Netflix. Untuk mengakses Netflix US, UK atau perpustakaan negara lain. Kami mengesyorkan anda menggunakan VPN dan menukar lokasi anda ke negara yang diinginkan untuk mengalirkan semua yang ada di Netflix.expressvpn cta

Adakah sekatan ExpressVPN Bypass Netflix Geo? Ujian Sebenar

Kami memutuskan untuk menguji tuntutan yang dibuat oleh ExpressVPN bahawa pelayan mereka dapat mengakses sekatan geo Netflix dan memberikan akses ke perpustakaan Netflix AS. Oleh itu, kami membeli ExpressVPN rancangan pakej, disambungkan ke pelayan AS dan mengakses Netflix.com dan kami dapat mengakses perpustakaan AS Netflix. ExpressVPN adalah penyedia streaming yang sangat dipercayai dan anda dapat mengukurnya dari kenyataan bahawa bahkan pengguna Kodi menyebutnya sebagai salah satu VPN Kodi terbaik.

Sekiranya anda ingin mengakses Thor Ragnarok atau mana-mana filem kegemaran anda dari perpustakaan USA dari luar AS, anda akan menerima mesej berikut.

Adakah sekatan ExpressVPN Bypass Netflix Geo? Ujian Sebenar

Gambar ini, yang ditunjukkan di bawah, menandakan filem popular “Thor Ragnarok”, yang hanya tersedia di AS, dibebaskan dari wilayah lain melalui VPN teratas.

Kesalahan / masalah Expressvpn Netflix

Kesalahan ExpressVPN Netflix

Terdapat kesilapan tertentu yang mungkin anda hadapi ketika cuba mengakses Netflix dengan ExpressVPN. Berikut adalah senarai ralat ExpressVPN Netflix:

1. Konflik Alamat IP

Kemungkinan anda mungkin menghadapi ralat ini walaupun disambungkan ke pelayan VPN. Kadang-kadang IP anda tidak berubah setelah menyambung ke pelayan. Kesalahan yang biasa berlaku dengan hampir setiap perkhidmatan VPN disebabkan oleh beberapa bug dan kegagalan teknikal. Dalam kes sedemikian, apabila IP anda tidak bertopeng atau diubah dan anda cuba mengakses Netflix, anda tidak diberi akses.

2. Masalah DNS

Kadang-kadang laman web yang anda cuba akses mengambil DNS anda dari ISP anda kerana ia tersisa di cache peranti anda dan dengan itu menimbulkan kerumitan untuk anda. Firefoot dan pelayan Netflix sangat pintar dan mereka mengesan gelung DNS dan IP anda dengan sangat mudah. Oleh itu, kesalahan seperti itu tidak boleh membiarkan anda memintas sekatan Netflix.

3. Konfigurasi Proksi yang Tidak Betul

Konfigurasi proksi penyemak imbas anda mungkin tidak terkini atau mungkin salah dikonfigurasi sehingga menyebabkan anda menghadapi masalah. Sekiranya proksi anda tidak dikonfigurasi dengan betul, anda tidak akan dapat mengakses perpustakaan Netflix AS.

4. Pelayan ExpressVPN Tidak Bekerja / Tidak Memberi Balasan

Masalah umum dengan semua perkhidmatan VPN adalah sikap tidak bertanggungjawab sekiranya pelayan yang mungkin berlaku pada bila-bila masa. Fakta bahawa Netflix mula menyekat VPN dan proksi, menimbulkan masalah besar untuk banyak perkhidmatan VPN. Hanya beberapa perkhidmatan VPN yang dapat melewati sekatan dan dalam keadaan seperti itu apabila pelayan tidak berfungsi, pengguna harus menderita.

Netflix ExpressVPN Tidak Berfungsi

1. Konflik Alamat IP

Ini adalah kesalahan biasa dan boleh diperbaiki dengan mudah. Cukup mulakan semula Aplikasi ExpressVPN anda dan cuba sambungkan semula ke VPN yang anda inginkan. Kemudian periksa, IP anda akan ditukar.

2. Masalah DNS

Sekiranya anda menggunakan Windows, anda boleh menyelesaikan ralat ini dengan mengikuti langkah-langkah:

 1. Pergi ke menu Mula PC anda > Klik pada Semua Program > Klik pada Aksesori.
 2. Pilih ciri Run dari sini atau jika anda menggunakan Window 8 atau 10, kemudian tekan kekunci “Kekunci Windows + R ” untuk membuka ciri Run.
 3. Sekarang, taip “cmd“Di bidang arahan kotak dialog.
 4. Apabila arahan arahan dibuka, ketik “ipconfig / flushdns” dan tekan Enter.

DNS anda sekarang akan dihapus dan anda akan dapat mengakses perpustakaan Netflix AS.

3. Konfigurasi Proksi yang Tidak Betul

Mengkonfigurasi tetapan proksi dan sambungan penyemak imbas agak rumit dan rumit. Oleh itu, setiap penyemak imbas mempunyai prosedur penyelesaian masalah yang lengkap untuk kes seperti itu dalam panduan bantuan mereka. Sekiranya anda menghadapi masalah seperti itu, klik pada penyemak imbas masing-masing untuk mendapatkan penyelesaiannya:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. Pelayan ExpressVPN Tidak Bekerja / Tidak Memberi Balasan

Sekiranya anda menghadapi masalah seperti itu, di mana penyambungan ke pelayan gagal, segera hubungi sokongan langsung ExpressVPN. Sekiranya itu tidak membantu, cuba sambungkan semula ke pemisah DNS secara manual. Kami telah memberikan pautan ke konfigurasi pelayan DNS ExpressVPN di bawah, klik padanya untuk meneroka lebih banyak:

 1. Konfigurasi Pelayan DNS untuk Windows
 2. Konfigurasi Pelayan DNS untuk Mac
 3. Konfigurasi Pelayan DNS untuk Linux

Ulasan Netflix ExpressVPN Reddit

Pemantau luar biasa di seluruh dunia telah menggunakan ExpressVPN untuk streaming di Netflix dan nampaknya mereka bersenang-senang dengannya. Sebab kami menggunakan perkataan “nampaknya” adalah kerana ulasan pengguna yang terdapat di Reddit. Di sini, lihat:

Komen dari perbincangan Komen BlindSins dari perbincangan "apakah pelayan ExpressVpn AS yang masih berfungsi dengan Netflix ?".

Utas ini adalah soalan mengenai pelayan yang berfungsi dan pengguna telah menjawab secara terperinci dan telah memberi pujian kepada sokongan ExpressVPN.

Komen dari perbincangan .

Inilah utas lain, orang yang memulakan utas ini nampaknya sangat romantis dan rasanya dia telah membawa istilah “Netflix and chill” ke tahap yang sama sekali baru. Bagaimanapun, soalan yang ditanyakannya dijawab dengan tepat dan orang itu telah memuji ExpressVPN untuk Netflix.

Expressvpn Netflix Disekat pada tahun 2018

Netflix mengesan sebilangan besar pengguna mengakses perpustakaan AS melalui perkhidmatan VPN dan pelayan proksi. Ini jelas menimbulkan kebimbangan besar untuk Netflix dan oleh itu mereka mula merancang untuk menyekat perkhidmatan VPN dan proksi ini.

Netflix telah menerapkan sistem pengesanan VPN unik yang menyekat lalu lintas yang masuk melalui pelayan VPN.

Inilah sebab mengapa ramai pengguna yang cuba mengakses Netflix dengan perkhidmatan VP gagal.

Pada mulanya, banyak perkhidmatan VPN terkemuka termasuk ExpressVPN gagal mengakses Netflix US tetapi perkara terbaik mengenai ExpressVPN ialah ia menemui jalan keluar untuk mengakses Netflix dan kini pelayannya di AS dapat melewati sekatan yang dilaksanakan dengan sangat mudah.

Walau bagaimanapun, pengejaran kucing dan tetikus ini akan terus berjalan dan Netflix mungkin sekali lagi berusaha menjatuhkan ExpressVPN tetapi itu masih belum dapat dilihat. Sekiranya ia berlaku, salah satu pengguna mungkin harus menunggu beberapa saat hingga pelayan VPN mulai berfungsi lagi atau mereka harus memilih layanan VPN lain yang memungkinkan mereka mengakses Netflix.

Cara Membeli ExpressVPN untuk Netflix dari mana sahaja

Membeli ExpressVPN untuk Netflix adalah prosedur yang sangat mudah dan anda boleh membeli ExpressVPN dari mana-mana wilayah di seluruh dunia dengan hanya mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Pergi ke laman web ExpressVPN dan Klik tab “Dapatkan ExpressVPN”.
 2. Halaman baru akan dibuka, memaparkan semua rancangan pakej.
 3. Pilih rancangan pakej yang anda mahukan.
 4. Berikan alamat E-mel anda untuk pendaftaran.
 5. Pilih kaedah pembayaran anda.
 6. Ketikkan maklumat, maklumat anda, dan klik “Gabung Sekarang”.
 7. Setelah mengklik “Sertai Sekarang”, anda akan menerima e-mel yang mengandungi bukti masuk anda.
 8. Sekarang muat turun aplikasi ExpressVPN dan pasang pada peranti anda. Konfigurasikan aplikasi dan log masuk ke aplikasi dengan bukti kelayakan yang disediakan.
 9. Pilih pelayan AS pilihan untuk sambungan dan buka netflix.com.

Di sana anda memilikinya, mudah!

Adakah ExpressVPN berfungsi dengan Netflix?

Ya, ExpressVPN bekerjasama dengan Netflix dan pengguna lain dan penyedia perkhidmatan telah mengesahkannya juga. Kami juga telah mengujinya untuk memastikan bahawa tuntutan yang dibuat oleh penyedia perkhidmatan itu benar.

Perkataan Akhir

Netflix adalah perkhidmatan streaming terkemuka di dunia dalam industri hiburan dan juga, ExpressVPN adalah penyedia perkhidmatan VPN terkemuka. Menggabungkan kedua-dua perkhidmatan ini untuk menonton pesta pasti merupakan keindahan kerana ia memberi anda akses ke perpustakaan Netflix lengkap yang tidak dapat anda miliki jika anda berasal dari wilayah lain selain AS. Kami telah memberi anda gambaran lengkap mengenai kombinasi ExpressVPN Netflix dan kami harap anda tidak menghadapi masalah sekarang. Terus streaming dan selamat!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map