Forks adalah replika tepat dari versi aplikasi asal. Garpu dikembangkan dengan menggunakan pengekodan aplikasi asal dan menyesuaikannya mengikut keperluan pengguna. Sangat mudah untuk membuat garpu perisian dan aplikasi sumber terbuka.

Kodi adalah pemain media sumber terbuka, itulah sebabnya terdapat banyak garpu Kodi yang tersedia. Perkara terbaik mengenai garpu ini adalah pelbagai platform yang dapat disokongnya. Kami telah memberikan gambaran ringkas mengenai beberapa garpu Kodi terbaik yang tersedia berkenaan dengan platform mereka. Kami cuba menjadikan panduan ini sebagai komprehensif sebagai tambahan kodi terbaik dan panduan Kodi VPN terbaik.

Contents

SPMC Merupakan Garpu Kodi Terbaik Untuk Bulan Mei Seperti Tinjauan KodiVPN

garpu-kodi terbaik

Fork Kodi terbaik untuk Windows

Berikut adalah beberapa garpu Kodi terbaik untuk pengguna windows kodi:

1) Pemain Media DVDFab

Muat turun Pemain Media DVDFab Kodi Fork

Ini adalah garpu Kodi yang terkenal di antara garpu terkenal yang boleh anda temui. Sebab utama di sebalik kejayaannya adalah multi-platformnya. Selain windows, ia juga dapat digunakan pada platform seperti android.

garpu kodi terbaik

Pemain Media DVDFab mendapat reputasi di antara garpu Kodi 17.3 yang hebat dan garpu Kodi 17.4. Walau bagaimanapun, kini ia adalah antara garpu Kodi 17.6 yang terkenal, menjadikannya nama yang menonjol di antara garpu Kodi 17.

2) SPMC

Muat turun SPMC Kodi Fork

Semper Media Center sudah pasti garpu Kodi paling popular yang ada sekarang. Mempunyai ciri-ciri hebat, garpu Kodi ini telah digunakan secara global dan lebih disukai daripada garpu lain.

Fork Kodi terbaik untuk Windows

Garpu SPMC Kodi telah dibangunkan oleh Koying; bekas pengaturcara android untuk yayasan Kodi.

3) Kato Kodi Krypton Fork

Muat turun Kato Kodi Fork

Kato Kodi Fork adalah sesuatu yang luar biasa untuk dimiliki kerana ia adalah Kodi 16 dan Kodi 17 Fork. Ia mempunyai sokongan komuniti yang hebat dalam talian, sekiranya pengguna memerlukan bantuan.

Garpu Kato kodi

4) LibreELEC

Muat turun LibreELEC untuk Windows

LibreELEC adalah garpu Kodi yang telah dirancang pada Linux untuk pengguna windows. Ia memerlukan kad SD untuk boot dari yang berfungsi dengan baik. Aksesibilitasnya serupa dengan Kodi dan ia juga boleh ditambahkan ke aplikasi Kodi rasmi.

garpu libreelec kodi

Fork Kodi terbaik untuk Windows 10

5) Xbian

Muat turun Xbian

Xbian adalah garpu Kodi yang boleh dipasang di tingkap dan berfungsi dengan baik kerana cepat dan memakan ruang yang lebih sedikit. Asalnya dibuat untuk Raspberry Pi tetapi dapat digunakan di Windows juga.

Fork Kodi terbaik untuk Windows 10

6) Alienware Alpha

Muat turun Alienware

Garpu Kodi ini adalah antara garpu Kodi yang terbaik kerana ia adalah kotak media atau dengan kata lain konsol. Ia serupa dengan Kotak Kodi dan boleh dipasang di tingkap dengan mudah.

Fork Kodi terbaik untuk Amazon Fire TV / Fire stick

7) FireMC

Garpu ini adalah antara garpu Kodi terbaik kerana sangat digemari oleh pengguna Kodi 17.3. FireTV Guru mengembangkan FireMC, dan ia serasi dengan Amazon Fire TV dan Fire Stick.

garpu firemc kodi

8) STVMC

Muat turun STVMC Kodi Fork

Garpu ini dibangunkan oleh pembangun TV Spinz; ya add-on popular yang biasa diketahui oleh pengguna Kodi. Alat tambah mereka telah menjadi popular dan antara addon Kodi terbaik dan sekarang mereka ada di sini dengan Kodi Fork. Dan tidak syak lagi bahawa garpu Kodi ini adalah antara Kodi Forks terbaik.

Garpu STMC kodi

9) Kotak Yesus

Muat turun Jesus Box untuk FireTV / Fire Stick

Jesus Box adalah Kodi Fork yang hebat kerana ia menawarkan sokongan teknikal 2 minggu dan ia menawarkan kemas kini seumur hidup. Ini adalah garpu yang bagus jika anda bercadang untuk mengganti Kodi di Fire Stick atau Fire TV.

Garpu kodi Jesus Box

Jesus Box adalah garpu Kodi 17.6 yang sempurna, memberikan pengalaman kepada pengguna seperti Kodi Krypton 17.6.

10) Terarium TV

Muat turun TerrariumTV

Terdapat masalah cetak rompak di Terrarium TV, oleh itu sangat disarankan untuk menggunakan Firestick VPN agar tetap selamat semasa menggunakan garpu ini. Semua geeks streaming sudah biasa dengan Terrarium Kodi add-on, tetapi sekarang pembangunnya telah melangkah selangkah ke depan, membuat Kodi Fork. Aplikasi yang berkelakuan sama seperti Kodi dan dapat digunakan untuk hiburan.

terarium tv kodi garpu

Fork Kodi terbaik untuk Android

11) MyGica

Muat turun MyGica Kodi Fork APK: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Garpu ini adalah antara garpu Kodi 17 terbaik, khususnya garpu Kodi 17.4. MyGica Kodi garpu dibina untuk peranti Android. Ia serasi dengan semua peranti Android terkini dan memberikan pengalaman hebat.

Garpu MyGica kodi

Bukan tugas biasa dan mudah untuk mencari apk Kodi forks, tetapi kami telah melakukannya untuk anda.

12) EBox MC

Muat turun EBox MC APK

Garpu Kodi baru yang menakjubkan ini dilengkapi dengan RAM 3 GB dan storan 32 GB. Kotak ini membolehkan pengguna melampaui keperluan mereka dan mengalirkan apa sahaja yang mereka mahukan. Ia berfungsi dengan sempurna dengan peranti Android.

Garpu EBox MC kodi

13) Nodi

Nodi adalah garpu Kodi lain yang berfungsi dengan baik pada peranti Android tetapi tidak seperti MyGica, ia tidak berjalan pada versi baru. Ia serasi dengan Android 4.4. Nodi mempunyai jalan direktori sendiri seperti SPMC.

garpu nodi kodi

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Muat turun APK Gaya VDub

Garpu Kodi ini telah menjadi berita utama baru-baru ini kerana fungsinya yang luar biasa dan itulah sebabnya mengapa kami memasukkannya ke dalam garpu Kodi 2023 yang terbaik. Garpu ini boleh dinikmati pada peranti android. Jadi, ganti Kodi dengan ini dan nikmati!

Vdub Style MC 17.6 Krypton kodi garpu

Garpu Linux Kodi Terbaik

15) OSMC

Muat turun OSMC Kodi Fork untuk Linux

OSMC adalah pusat media sumber terbuka yang menggelar dirinya sebagai ‘pusat media yang dibina untuk rakyat, oleh orang-orang’. Ia memang salah satu Kodi Forks untuk pengguna Linux. Pengguna Linux jelas tidak seperti pengguna platform lain dan mereka sukar untuk mengalirkan kandungan kegemaran mereka melalui aplikasi yang berbeza.

garpu osmc kodi

16) OpenELEC

Muat turun OpenELEC Kodi Fork

Ia sebenarnya merupakan rangkaian pusat media sumber terbuka yang kini tersedia sebagai pusat media itu sendiri. Ia diprogramkan di Linux dan sangat berguna untuk semua streaming Geeks. Guru Streaming telah mendakwa ia lebih inovatif daripada Kodi VPN dan itu adalah keputusan anda.

garpu kodi openelec

Garpu Sumber Terbuka Kodi Terbaik

17) MrMC

Muat turun MRMC Kodi Fork

Sejak Amazon mengeluarkan Kodi dari kedai aplikasi mereka, MrMC menggantikannya dan mendapat reputasi hebat. MrMC adalah bentuk Kodi yang diubahsuai yang merupakan sumber terbuka dan boleh digunakan di mana-mana peranti. Ia mempunyai antara muka pengguna 10 kaki untuk pemain televisyen dan video.

mrmc kodi garpu

18) CEMC

Muat turun CEMC

Pusat Media Edisi Komuniti adalah garpu sumber terbuka Kodi yang terkenal dan ia boleh dipasang di samping Kodi tanpa ragu-ragu. Tidak akan ada masalah atau gangguan, seperti yang dijamin oleh pemaju CEMC.

Garpu kodi CEMC

Garpu Pi Kodi Raspberry Terbaik

19) RasPlex

Muat turun RasPlex

Rasplex adalah Kodi Fork yang berpatutan untuk menikmati aliran dan semua yang terdapat di Raspberry Pi anda. Ini adalah versi Kodi yang diubahsuai, terutama untuk pengguna Raspberry Pi.

Garpu kodi RASPLEX

20) OpenPHT

Muat turun OpenPHT

OpenPHT bukan hanya garpu Kodi, tetapi juga garpu RasPlex. Ia juga direka untuk pengguna RaspberryPi, tetapi juga dapat dipasang pada Windows, Linux dan Mac.

Garpu kodi OpenPHT

Penjual Kodi atau Garpu Peranti Terbaik

21) ZDMC

Muat turun ZDMC

ZDMC adalah garpu Kodi yang dikembangkan oleh Zidoo Device Manufacturers dan ia mempunyai cip RK3368, yang biasanya gagal dikendalikan oleh Kodi. Pengguna boleh menggunakan ZDMC pada cip ini dan mereka tidak akan menghadapi masalah.

garpu zodiak kodi

22) Pemain Media WeTek

Muat turun WeTek

WeTek adalah pusat media yang sangat baik dan garpu Kodi yang meningkatkan pengalaman pengguna ke tahap seterusnya. Pengguna boleh menikmati kedua-dua kotak dan perisian WeTek, seperti Kodi.

garpu wetek kodi

Garpu Lama Kodi Terbaik yang Tidak Bekerja Lagi

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Muat turun Kodi Forks

 1. Muat turun Pemain Media DVDFab Kodi Fork
 2. Muat turun SPMC Kodi Fork
 3. Muat turun Kato Kodi Fork
 4. Muat turun LibreELEC untuk Windows
 5. Muat turun Xbian
 6. Muat turun FireMC Kodi Fork
 7. Muat turun STVMC Kodi Fork
 8. Muat turun Jesus Box untuk FireTV / Fire Stick
 9. Muat turun TerrariumTV
 10. Muat turun APK MyGica Kodi Fork
 11. Muat turun EBox MC APK
 12. Muat turun Nodi APK
 13. Muat turun APK Gaya VDub
 14. Muat turun OSMC Kodi Fork untuk Linux
 15. Muat turun OpenELEC Kodi Fork
 16. Muat turun MRMC Kodi Fork
 17. Muat turun CEMC
 18. Muat turun RasPlex
 19. Muat turun OpenPHT
 20. Muat turun ZDMC
 21. Muat turun WeTek

Perkataan Akhir

Kami telah membincangkan beberapa garpu Kodi terbaik untuk pengguna yang merupakan antara garpu Kodi terbaik 2023. Garpu ini adalah bentuk Kodi yang diubahsuai dan mereka hanya memberikan pengalaman fungsi seperti Kodi. Namun, mungkin ada beberapa penyesuaian dan inovasi, tetapi mungkin ada beberapa gangguan juga. Cubalah dan beritahu kami!