Just Sports Kodi 17.6 – Cara Memasang Just Sports Addon di Krypton, Jarvis & Firestick

Just Sports Kodi add-on adalah sukan live streaming baru Kodi add-on yang terdapat di repositori UKodi1. Ia mempunyai antara muka yang hebat dan menyediakan streaming dalam kualiti HD. Di samping itu, ia mempunyai senarai saluran Sukan yang sangat popular iaitu BT Sports, beIN Sports, Sky Sports, dan ESPN. Selain itu, ia memberikan sorotan untuk perlawanan terakhir yang anda terlepas.


Ikuti panduan ini untuk melihat cara memasang add Sports Just pada peranti masing-masing dan nikmati streaming aksi sukan langsung dengan satu klik. Juga, jangan lupa untuk melihat panduan kodi addons kami yang dikemas kini.

Repositori Hanya Sukan Kodi

Just Sports addon boleh didapati di repositori UKodi1. Repositori UKodi1 juga sangat dipuji kerana banyak bangunan Kodi yang ada di perpustakaannya.

Cara Memasang Just Sports Kodi Addon pada Krypton Versi 17.6 ke bawah

Sekiranya anda menggunakan Kodi Krypton versi 17.6 atau versi Krypton lain yang lebih rendah daripada ini, ikuti langkah-langkah berikut untuk memasang Just sports addon:

 1. Buka Kodi > Klik pada Gear (Tetapan) Ikon > Dari menu ini, klik pada Fail Pengurus > Tetingkap baru akan dibuka, klik dua kali pada Tambah Sumber pilihan dari lajur kiri.cara memasang hanya sukan tambahan pada kodi
 2. Kotak dialog akan muncul, klik di mana tertera <Tiada> dan taipkan ini URL http://ukodi1.com/Repo/ dan kemudian klik Okey > Sekarang namakan URL ini sebagai UKODI1 dan klik okey > Periksa semula URL dan nama dan kemudian klik okey untuk menutup kotak dialog.cara memasang hanya sukan pada kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Kembali ke Kodi Skrin utama > Klik pada Alat tambah dari menu lajur kiri. cara memasang hanya sukan pada kodi jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 4. Klik pada Ikon Kotak dari sudut kiri atas > Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan dari senarai.cara memasang sukan hanya di kodi firestick
 5. Sekarang tatal dan pilih UKODI1 dari pilihan yang ada > Klik pada repositori.ukodi1-0.0.5.zip > Tunggu pemberitahuan.hanya repositori sukan
 6. Setelah pemberitahuan muncul, pilih Pasang dari Repositori pilihan > Buka UKodi1hanya masalah sukan tidak berfungsi
 7. Pergi ke Alat tambah Video folder > Pilih Hanya Sukan dari senarai > Klik Pasang.hanya sukan piala dunia fifa

Cara Memasang Just sport Kodi Addon pada Jarvis Versi 16 dan Ke Atas

Ikuti langkah-langkah ini untuk memasang addon Just Sports pada Kodi Jarvis versi 16:

 1. Buka Kodi Jarvis Versi 16.
 2. Klik pada Sistem > Buka Pengurus Fail.
 3. Klik dua kali pada Tambah Sumber > Sekarang klik ‘Tiada ‘ dan masukkan ini URL, seperti sedia ada http://ukodi1.com/Repo/ > Klik Selesai.
 4. Namakan URL ini sebagai UKODI1 > Klik Selesai > Klik okey untuk menutup kotak dialog.
 5. Kembali kepada Rumah Kodi > Klik pada Sistem > Klik pada Alat tambah tab.
 6. Klik Pasang dari Fail Zip > Klik pada UKODI1 > Pilih repositori.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klik Pasang dari Repositori > Pergi ke UKodi1.
 8. Buka Alat tambah Video.
 9. Pilih Hanya Sukan > Klik Pasang > Tunggu add-on dipasang, pemberitahuan akan muncul.

Cara Memasang Just Sports Kodi Addon di Fire Stick

 1. Buka Kodi di Fire Stick. Sekiranya anda belum memasang Kodi pada Fire Stick maka pasang terlebih dahulu.
 2. Kepala ke Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Sekarang ikuti prosedur tepat yang digambarkan di atas untuk pemasangan Kodi Krypton versi 17.6. Sangat disarankan untuk menggunakan vpn untuk firestick dengan tambahan Just Sports Kodi. Oleh kerana addon ini memberikan siaran langsung secara percuma, yang mungkin mengakibatkan pemberitahuan hak cipta.

Muat turun Hanya Sports Kodi

 1. Muat turun UKodi1 Fail zip pada Peranti anda
 2. Klik pada Alat tambah > Klik pada Ikon kotak > Klik Pasang dari fail Zip > Semak imbas sistem dan buka fail zip yang dimuat turun. repositori.ukodi1-0.0.5.zip > Tunggu pemberitahuan.
 3. Klik pada Pasang dari Repositori > Buka UKodi1 > Pergi ke Alat tambah video > Pilih Hanya Sukan > Klik Pasang.

Ulasan Just Sports Kodi Addon

Just Sports addon di kodi telah dipuji oleh pengguna di pelbagai platform media sosial. Kami tidak dapat menemui komen negatif yang dikemukakan oleh mana-mana pengguna. Berikut adalah beberapa bukti pengguna berkongsi pengalaman mereka:

hanya ulasan sukan

Lelaki ini bukan sahaja memuji add-on tersebut tetapi juga membandingkan dan menilai di atas salah satu sukan Kodi sukan paling popular; Syaitan Sukan.

hanya ulasan sukan reddit

Walau bagaimanapun, pengguna ini berkongsi pengalamannya menggunakan Just sports addon di Fire Stick dan dia nampaknya dipertandingkan dengan pengalaman tersebut. Perkara yang bagus untuk diketahui.

Hanya Sukan Kodi Alternatif

Terdapat banyak tambahan sukan untuk Kodi dan sebilangan dari mereka dapat bersaing dengan Just Sports. Tambahan sukan yang menarik ini dapat memberikan perlawanan langsung dan juga acara sukan.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Sukan Bola Sepak Hari Ini Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Hanya Sukan Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Tidak Dapat Menyambung ke Repositori

Ini adalah ralat yang sangat asas yang tidak ada kaitan dengan repositori. Ia berlaku jika alamat sumber tidak dimasukkan dengan betul atau jika ada masalah dengan internet.

Menetapkan

Periksa semula URL sumbernya dan pastikan anda telah menaipnya dengan betul. Kedua, pastikan anda meletakkan garis miring ke depan (“/”) di hujung tanpa ruang selepas itu. Cuba lakukan ini dan kesalahan tidak akan berlaku lagi.

Perkataan Akhir

Just Sports addon adalah tambahan yang luar biasa bagi komuniti Kodi kerana mempunyai potensi besar kerana prestasi dan kebolehpercayaannya. Membolehkan pengguna tidak hanya melakukan streaming permainan secara langsung tetapi juga menonton sorotan permainan adalah perkara yang baik. Perkara-perkara seperti yang memberi kemudahan kepada pengguna adalah apa yang mereka gemari dalam apa-apa tambahan.

Just Sports Kodi addon telah menerima beberapa maklum balas positif dari pengguna dan anda tidak akan menjumpai sesiapa yang mengkritik tambahan ini. Inilah sebabnya mengapa kami mengesyorkan anda mencuba add-on Kodi ini untuk keperluan streaming anda tetapi pada masa yang sama, kami mengesyorkan anda menggunakan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, sehingga anda dapat melindungi kebebasan sebaris anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map