Kajian PureVPN 2020 – Adakah Bagus untuk Kodi Streamers? Baca Pendapat PENGGUNA Sebenar dalam Komen

Ulasan ini adalah mengenai perkhidmatan VPN yang mendakwa sebagai perkhidmatan VPN Kodi terpantas di dunia; Betul, kita bercakap mengenai PureVPN. Tidak ada keraguan bahawa ia adalah salah satu perkhidmatan VPN yang paling popular dan sangat disyorkan, tetapi adakah ia sesuai dengan tuntutannya?


PureVPN berpusat di Hong Kong yang mempunyai 2000+ pelayan, menyediakan 300,000+ IP di 180+ negara; menjadikannya perkhidmatan VPN teratas.

Dari segi sokongan dan kepuasan pelanggan, PureVPN tahu bagaimana menjaganya. Mereka menyediakan Sokongan sembang langsung 24/7 dan jaminan wang dikembalikan 30 hari, yang hanya disediakan oleh beberapa perkhidmatan VPN lain.

Menyediakan atribut keselamatan seperti PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & Protokol IKEv2 dengan 10 log masuk serentak, PureVPN pasti VPN teratas untuk dipilih. Ia menyokong semua OS utama (sistem operasi) seperti Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick dan FireTV, Roku, RaspberryPi dll..

Baca ulasan PureVPN ini untuk mengetahui spesifikasi yang dikemas kini.

Kajian Kodi PureVPN

Kelebihan PureVPNKekurangan PureVPN
Anda boleh mempunyai sendiri IP khusus untuk streaming dengan KodiTiada Percubaan Percuma, tidak seperti Windscribe
2000+ Pelayan dalam 180+ negara yang mempunyai sekitar 300,000+ alamat IP, anda boleh memiliki semua ini dan streaming dengan bebasPolisi Bayaran Balik yang Kaku
Ia mempunyai Kodi Addon khusus (Periksa tambahan kodi terbaik lain)
Internet Kill Switch dan NAT Firewall untuk melindungi anda sekiranya terputus internet semasa streaming
Jaminan wang dikembalikan 7 hari sekiranya berlaku masalah atau rasa tidak puas hati
Sokongan Sembang Langsung 24/7/365 sentiasa ada
Dasar Log Sifar untuk melindungi privasi penstriman Kodi anda
10 Log Masuk Serentak, supaya anda dapat menikmati aliran dengan rakan anda
Sesuai dengan Penghala, supaya anda dapat melindungi sambungan tanpa wayar anda
Koleksi pelayan terbesar di Pelayan Dikoptimumkan UK, AS dan Kanada P2P untuk pengguna Kodi

Kajian Harga PureVPN

PureVPN mempunyai tiga pakej berbeza, pakej 2 Tahun Bulanan, Tahunan dan Eksklusif. Harga untuk 1 bulan adalah AS $ 10.95 sebulan, sedangkan pakej tahunannya berharga AS $ 2.91 sebulan. Di atas semua itu, harga terbaik yang ditawarkan PureVPN adalah AS $ 2.91 sebulan untuk pakej 2 Tahun, yang sememangnya merupakan tawaran hebat dan jauh lebih murah daripada expressvpn.

Anda tidak menjumpai tawaran dan ciri sedemikian dengan harga murah ini. Ini pastinya merupakan pakej hebat dan alasan utama mengapa PureVPN sangat dipuji.

Kajian Pelayan PureVPN

pelayan purevpn di seluruh dunia

PureVPN mempunyai lebih daripada 750 pelayan di seluruh dunia; pengedaran benua mereka ditunjukkan di bawah:

semakan pelayan purevpn

PureVPN Kodi Addon

Salah satu sebab saya lebih suka PureVPN pada Kodi daripada penyedia Kodi VPN yang lain adalah kerana ia mempunyai tambahan Kodi VPN khusus yang boleh anda pasang melalui repositorinya, The PureVPN Kodi Addon dikemas kini secara berkala oleh pasukan pembangunan mereka, memastikan pengguna Kodi dapat menikmati perkhidmatan melalui alat tambah Kodi ini.

Cara Memasang PureVPN pada Kodi

Semua pengguna yang menggunakan Kodi Leia 18, mengikuti prosedur ini untuk memasang PureVPN Kodi addon pada versi terbaru Kodi.

 1. Muat turun fail Zip repositori PureVPN.Cara Memasang VPN pada Kodi Krypton 17.6
 2. Buka Kodi pada peranti anda> Pergi ke Alat tambah menu.pasang vpn pada kodi jarvis
 3. Klik Pemasang pakej (ikon Kotak) > Sekarang pilih Pasang dari fail zip pilihan.cara memasang vpn untuk streaming kodi
 4. Buka fail zip muat turun Zip PureVPN > Tunggu pemberitahuan.cara menambah vpn pada kodi
 5. Kembali ke Menu utama Kodi > Pergi ke Alat tambah menu> Buka Alat tambah program > Klik pada PureVPN> Klik Tetapan Tambah.purevpn untuk penyediaan kodi
 6. Pergi ke Konfigurasi VPN panel > Taipkan anda Nama pengguna dan kata laluan PureVPN > Klik OK > Sekarang pilih pelayan untuk disambungkan dari senarai.

streaming selamat dengan vpn untuk kodi

Sepanjang Hayat PureVPN

PureVPN menawarkan tawaran pakej seumur hidup dari semasa ke semasa di musim perayaan, tetapi pada masa ini, ia tidak menawarkan pakej seumur hidup. Namun, ia menawarkan pakej potongan 2 tahun eksklusif dengan harga pakej 1 tahun iaitu AS$ 2.91 / bulan.

PureVPN Percuma

Malangnya, PureVPN percuma hanyalah tipuan kerana ia tidak menawarkan pakej percuma, sebab itulah kita harus memanggil ‘perkara percuma’ ini sebagai mitos. Walaupun begitu, PureVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, yang hampir sama dengan perkara yang sama.

Alternatif Percuma PureVPN

Sayangnya, jika anda tidak merancang untuk membeli PureVPN untuk Kodi atau PureVPN untuk firestick dan memilih perkhidmatan percuma Kodi VPN maka kami mesti memberitahu anda bahawa mereka selalu terdedah dan tidak begitu dipercayai. Bagaimanapun, berikut adalah beberapa alternatif percuma PureVPN terbaik:

 1. Langkau angin
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Sembunyikan.me
 5. Goosevpn

Perhatikan semua ciri dia dan pastikan anda membandingkannya dengan ciri PureVPN Kodi. Anda akan mendapat gambaran yang jelas mengapa saya mengesyorkan anda menggunakan PureVPN Kodi dan bukannya penyedia VPN lain. Salah satu perkara yang paling menonjol ialah ia mempunyai add-on Kodi sendiri tidak seperti VPN lain yang mengaku sebagai yang terkemuka tetapi tidak mempunyai add-on Kodi khusus.

Percubaan PureVPN

Jaminan wang dikembalikan 30 hari adalah percubaan berbayar, yang ditawarkan oleh PureVPN percuma kepada pengguna. Sekiranya terdapat ketidakpuasan atau masalah dalam penggunaan, pengguna dapat dengan mudah mendapat pengembalian dana. Walau bagaimanapun, tidak ada perkara seperti percubaan percuma dalam diksi PureVPN. Saya percaya bahawa apabila anda memasang PureVPN di Kodi dan menggunakannya, anda pasti akan mula menyukainya.

Alternatif Percubaan PureVPN

Salah satu alternatif terbaik untuk PureVPN adalah Celo VPN, yang menawarkan percubaan 2 hari. Sama seperti perkhidmatan VPN terkemuka lain, ia juga tidak menyimpan log.

Untuk Mengemas

PureVPN adalah perkhidmatan Kodi VPN terbaik yang mempunyai banyak ciri luar biasa dengan harga yang sangat berpatutan. Dengan kata lain, kita boleh menyebutnya sebagai perlindungan digital yang mengagumkan semurah mungkin.

PureVPN merangkumi hampir semua aspek yang harus dimiliki oleh VPN yang baik. Dalam tinjauan PureVPN ini, kami membincangkan setiap aspek dan ciri PureVPN untuk membuat keputusan pembelian anda lebih mudah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map