Adakah anda selalu terperangkap dalam keadaan yang perlu ditonton seterusnya? Maka jangan risau lagi! Kami tahu apa yang terbaik untuk anda di Netflix dan kami telah menyusun semuanya secara terperinci untuk anda. Lihat panduan kami dengan teliti dan anda tidak akan bertanya kepada diri sendiri rancangan apa yang harus saya tonton lagi dan jika anda menghadapi masalah semasa mengakses Netflix, gunakan vpn terbaik untuk Netflix.

Apa itu Netflix?

Netflix adalah Raja perkhidmatan hiburan dan penstriman dalam talian yang berkuasa di seluruh dunia. Kepelbagaian dan kualiti kandungan di Netflix benar-benar menetapkan standard baru dan tidak ada yang dapat menandingi Netflix yang hebat. Ia adalah perkhidmatan streaming dalam talian yang mempunyai beberapa pertunjukan musim dari seluruh dunia. Terdapat perpustakaan Netflix yang berlainan untuk wilayah yang berbeza, yang dapat diakses dengan netflix expressvpn atau dengan netflix nordvpn.

Netflix adalah revolusi dalam industri hiburan digital yang menjadikan menonton TV sebagai pilihan ketinggalan zaman. Pada masa ini, orang mula memilih untuk menayangkan rancangan kegemaran mereka secara dalam talian daripada duduk menontonnya di kabel. Kredit utama untuk membawa orang ke arah aliran dalam talian adalah ke Netflix.

Perkara hebat lain mengenai Netflix adalah bahawa untuk setiap wilayah, ia mempunyai perpustakaan tertentu. Pengguna dari wilayah yang berlainan hanya dapat mengakses kandungan yang tersedia di wilayah mereka. Ini sebenarnya sekatan yang dikenakan pada kandungan kerana hak cipta dan peraturan pengendalian kandungan penyedia kandungan.

Keluaran Baru Netflix Ogos 2018

Musim panas akan berakhir kerana bulan Ogos telah bermula tetapi korsel hiburan baru sahaja bermula. Netflix baru sahaja mengumumkan beberapa rancangan TV dan pelancaran filem gula-gula yang menakjubkan untuk bulan Ogos dan telah membuat semua pengguna Netflix dan peminat streaming di seluruh dunia kagum. Sebanyak 38 filem Netflix baru dan 9 Filem Netflix akan dilancarkan bulan ini.

Berikut adalah sekilas mengenai siaran untuk bulan Ogos:

BeralihSihir untuk Manusia
Pantai KokainPinky Malinky
Dinotrux Supercharged: Musim 3Roh Menunggang Percuma: Musim 6
SAYA ADALAH PEMBUNUHTinggal disini
Perintah MarchingUltraviolet
Flavours of Youth: Versi AntarabangsaPenyiasat: Kisah Jenayah British: Musim 2
Mr. Sunshine (Streaming Setiap Sabtu)Kebuntuan
Pada Kanak-kanakIkut Ini
72 Haiwan Berbahaya: AsiaTanya StoryBots: Musim 2
MenderitaBert Kreischer: Masa Rahsia
Semua Mengenai WashingtonsHantu
Demetri Martin: Pemikir berlebihanThe Innocents
Tidak puas hatiTroll: The Beat Terus !: Musim 3
Flores La casa de lasDi dalam Pikiran Jenayah
Menu Juta PoundOzark: Musim 2
Kelab PonysittersParadise Paradise
Voltron: Pembela Legenda: Musim 7Barisan Komedi: Bahagian 2
SionUltimate Beastmaster: Survival of the Fittest
KekecewaanUndang-undang Tersembunyi

Filem Netflix

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Seperti Bapa
 3. Perdida
 4. Persatuan Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
 5. Pakej
 6. Motif
 7. Kepada Semua Anak Lelaki yang Saya Suka
 8. Majlis Selepas
 9. Undang-undang Termodinamik

Apa yang perlu ditunjukkan oleh Netflix Show ?

Apa yang Perlu Ditonton di Netflix UK ?

 1. Seperti BapaPertunjukan Netflix Yang Harus Saya Tonton pada Ogos 2018

Like Father adalah filem komedi yang dibintangi oleh Kristen Bell, Kelsey Grammer dan Seth Rogen. Filem ini berkisar mengenai keadaan janggal yang timbul ketika pengantin baru yang tidak sengaja mengambil ayahnya; yang dia tidak temui pada tahun, pada bulan madu setelah mabuk. Keluarga mengalami saat-saat kegembiraan dan emosi ketika ayah dan anak perempuan meluangkan masa bersama. Ia adalah filem emosi dan drama yang bagus untuk ditonton.

 1. Semua Mengenai WashingtonsApa yang perlu ditonton di Netflix UK?

Cerita mengenai rapper ho yang baru bersara mengambil tanggungjawab menjadi lelaki keluarga dan menjaga 4 Anaknya, sementara isterinya memanfaatkan persaraannya untuk terlibat dalam perniagaan sendiri.

 1. Tidak puas hatikeluaran baru netflix pada Ogos 2018

Patty, seorang remaja yang diganggu oleh rakan sebaya di sekolah menengah atas berat badannya, berunding dengan Bob seorang jurulatih kontes kecantikan. Ketika tubuhnya melakukan transformasi 360, dia berencana untuk membalas dendam dari semua orang yang telah membuli dirinya. Dibintangi filem ini ialah Debby Ryan, Alyssa Milano dan Dallas Roberts. Insatiable adalah filem komedi yang hebat untuk ditonton bersama keluarga.

 1. Hanturancangan netflix teratas

Ghoul adalah kisah pendedahan mengerikan dari pusat tahanan rahsia tentera di mana pengganas ditahan dan disoal siasat. Ketika Nida Rahim, seorang penyiasat tentera yang baru direkrut memasuki pusat tawanan ini, dia mendapat tahu bahawa sasaran yang ditetapkannya bukanlah manusia biasa melainkan sesuatu yang lain dari tempat lain. Kisah ini mempunyai banyak liku dan penonton akan kehilangan rahangnya setelah menonton sinematografi yang menakjubkan.

 1. The InnocentsNetflix UK

Orang yang tidak bersalah adalah kisah hebat dua remaja yang terjalin oleh cinta tetapi kekuatan super semula jadi mereka cuba memecahbelahkan mereka. Siri thriller dan drama ini adalah siri yang mesti ditonton kerana anda akan menyaksikan pukulan emosi.

 1. Ozark (Musim 2)musim ozark di netflix UK

Pengubahan wang haram menjadi salah dan keluarga hilang, Ozark Musim 2 akan menjadi musim yang menyeronokkan untuk ditonton. Marty harus melunaskan hutang yang berat kerana kesepakatan yang salah dengan Lord Drug Lord. Saksikan perjumpaan keluarga dalam keadaan yang teruk di musim Ozark ini.

Apa yang Perlu Ditonton di Netflix Kanada ?

 1. Ikut IniApa yang perlu ditonton di Netflix Kanada?

Siri cerita pendek namun informatif yang diliput oleh Buzzfeed Journalists. Perkara yang mengagumkan mengenai siri pendek ini adalah bahawa ia akan mempunyai setiap episod 15 minit sahaja.

 1. Rumah Rahsia Mautrumah rahsia maut di netflix canada

Kisah keganasan tentang seorang ibu dan anak perempuan yang baru saja pindah ke rumah baru untuk menghidupkan kehidupan mereka dari awal lagi tetapi rumah itu mempunyai masa lalu dan banyak rahsia yang menakutkan. Saksikan kisah seram ini di Netflix pada Ogos ini.

 1. Outlander Musim Tigaoutlander adalah rancangan untuk ditonton di kanada netflix

Outlander adalah kisah cinta, patah hati dan luka masa yang tidak dapat disembuhkan dengan mudah. Kisah ini berkisar tentang Claire yang mempunyai dua kehidupan yang berbeza dan dua kisah cinta yang berlainan yang berlari di hatinya pada masa yang selari.

 1. Cara Menghilangkan Pembunuhan – Musim Keempatbagaimana untuk melepaskan diri dengan musim pembunuhan 4 di netflix canada

Sekumpulan 4 pelajar undang-undang bersama dengan profesor mereka, berkumpulan dalam menggali kes pembunuhan yang mendalam dan tidak begitu kering. Kisah pembunuhan dan pendedahan yang memilukan adalah satu yang harus diperhatikan.

Apa yang Perlu Ditonton di Netflix Australia?

 1. La Casa De Las FloresApa yang perlu ditonton di Netflix Australia?

Sekiranya anda peminat komedi yang menggemari bunga, maka siri TV Sepanyol ini adalah makanan yang menarik untuk anda. Cerita ini berkisar tentang keluarga Mexico yang kaya yang memiliki kedai bunga tetapi tidak mempunyai kawalan yang terlalu kecil terhadap ketidakfungsian mereka sendiri.

 1. Marlon: Musim 2marlonn musim 2 di netflix australia

Kisah ini berkisar tentang kehidupan sebenar Marlon Wayans ketika dia berusaha menyeimbangkan hidupnya antara anak-anak, rakan-rakannya dan bekas isterinya. Perkara terbaik mengenai Marlon adalah bahawa bintang komedi bermain sendiri dan seseorang hanya dapat mengharapkan nuansa semula jadi dan asli yang akan dimiliki oleh siri TV ini. Fokus musim ini adalah mengenai turun naik kehidupan Marlon ketika keluarga semakin meningkat dan masa-masa semakin sukar.

 1. Berita baikberita hebat di netflix australia

Berita hebat adalah kisah pengeluar kabel dan ibunya bekerjasama di televisyen kabel yang sama, anak perempuannya menjadi penerbit berita dan ibunya masuk sebagai pekerja magang.

 1. Paradise ParadiseParadise PD di netflix australia

Paradise PD adalah siri animasi untuk orang dewasa yang tayang perdana di Netflix. Cerita mengelilingi sebuah jabatan polis dari sebuah bandar yang sangat kecil dan tumpuan utamanya adalah pada kebodohan pegawai polis ketika mereka berjalan-jalan di sekitar bandar untuk memerangi jenayah. Siri ini mempunyai kandungan grafik dan humor orang dewasa. Itulah sebabnya kami mengesyorkan anda menontonnya sendiri.

 1. The Ultimate Beastmaster Australia: Survival of the FittestThe Ultimate Beastmaster Australia: Survival of the Fittest

Acara pertandingan ekstrem yang menganjurkan lebih dari 100 pesaing dari sembilan negara yang berbeza di seluruh dunia yang terdiri daripada Perancis Amerika Syarikat, Jerman United Kingdom., Australia, Korea Selatan, Brazil, Itali dan Mexico. Setiap episod menampilkan sekumpulan halangan unik yang harus dihadapi dan ditakluki oleh pesaing. Pemenang dinamakan pada akhir setiap episod.

Filem Netflix Apa Yang Harus Saya Tonton ?

Beberapa filem Blockbuster yang luar biasa akan hadir ke Netflix pada bulan Ogos ini dan anda tidak boleh ketinggalan. Berikut adalah beberapa cadangan filem untuk anda:

Menara HeistKelinci Rumah
Bawa Ini: Di ​​dalamnya untuk MenangStar Trek Beyond
Ouija: Asal KejahatanKesombongan & Prasangka
Bersusah payahAwan Charlie St.
Siapa yang Mendapat Anjing?Sully
Pengembaraan di Sekolah AwamTingkat Ketiga Belas
PengawalTeres Lakeview
Bandar malaikatMidnight Express
Penjaga kakak sayaBapa Tiri
Madu AmerikaSerangan di Wall Street
Harry yang kotorYang Berangkat
GoodFellasFuzz Panas

Apa yang Perlu Ditonton di Netflix Quiz

Satu perkara yang mengejutkan yang akan anda lihat di banyak blog hiburan ialah kuis yang mereka adakan mengenai filem dan rancangan TV Netflix. Ini membantu laman web dan pemasar untuk mengukur pilihan pengguna dan citarasa mereka. Pengguna mengambil bahagian dalam tinjauan ini kerana kuiz ini berdasarkan genre dan mereka dapat memilih pertunjukan yang mereka gemari untuk menonton dari genre ini.

Satu lagi perkara hebat mengenai kuiz tersebut ialah mereka membantu pengguna untuk mengetahui lebih banyak mengenai rancangan lain yang tersedia. Terlibat dalam kuiz ini dapat membantu para penonton dalam menghilangkan kekeliruan mengenai rancangan Netflix Apa yang harus saya tonton di Netflix atau siri TV apa yang akan ditonton?

Kuiz ini juga boleh berdasarkan kepada selebriti kegemaran anda atau percutian impian anda dan lain-lain, hanya untuk membangkitkan perasaan apa yang harus ditonton seterusnya, kuiz ini boleh sampai ke tahap mana pun.

Berikut adalah laman web yang mengadakan kuiz dan tinjauan pendapat seperti ini:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Tujuh belas
 5. Sporcle

Satu perkara yang pasti bahawa setelah mengambil bahagian dalam kuiz seperti itu, anda tidak akan bertanya pada diri sendiri apa yang perlu saya tonton seterusnya dan anda tidak akan terganggu untuk melihat kotak cadangan Netflix sama ada.

Perkataan Akhir

Soalan seperti rancangan Netflix yang harus saya tonton di Netflix dan siri TV apa yang perlu ditonton sangat biasa di kalangan semua pencinta Netflix dan penonton Binge di seluruh dunia. Sekiranya anda seorang pemerhati pesta yang ekstrem maka anda mungkin akan membawa soalan ini ke tahap yang lebih baru seperti apa yang harus saya tonton seterusnya, dan kami tidak menyalahkan anda kerana menjadi seperti ini.

Netflix adalah sesuatu yang ketagihan sehingga ia berada di bawah kulit anda dengan baik sehingga anda tidak dapat hidup tanpanya, yang anda telah mencubanya. Tahun lalu, kami mengatakan sebilangan besar orang mencari rancangan Netflix yang harus saya tonton pada tahun 2017, dan pertanyaan terdapat di setiap laman blog.

Setelah melihat aliran masuk yang luar biasa, laman blog mula mendapat cadangan yang baik untuk orang yang bertanya apa rancangan Netflix yang harus saya tonton 2017?

Senario yang sama telah disaksikan tahun ini dan pengguna telah membanjiri media sosial bertanya apa rancangan Netflix yang harus saya tonton 2018? Oleh itu, kami memikirkan untuk membimbing anda dengan cukup terperinci untuk memberi tahu anda tentang rancangan Netflix yang harus saya tonton pada 2018. Kami berharap dapat mengikuti panduan ini; anda tidak akan bertanya Apa rancangan Netflix yang harus saya tonton di Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me